עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  2. היי לכולם אני מעוניין בשדרוג הנתב הקיים שלי. אני עוקב כבר כמה זמן אחרי המוצרים של tp-link. באתר הישראלי, מופיע הנתב הזה - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html שנראה שיכול להחזיק בית עם הרבה צרכנים (סטינג ובית חכם). אבל משום מה, אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ? רק את הדגם - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR900.html החלטתי שאם אני כבר משדרג, אז שיהיה די מעודכן מבחינת פיצ׳רים. מה דעתכם? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגמים המתקדמים יותר? האם יש מוצר חלופי באותה רמה? תודה!

3. הייתי מחובר ב 100 מגה להוט הייתי מרוצה אבל בגלל שהשירות לקוחות שלהם לא קיים ואני לא רוצה לרשום דברים קשים על מה שקורה שם אז אני לא ארחיב ... אז החלטתי לחזור לבזק ששם אני מקבל בין 40 - 60 מגה במקום 100 מעדיף שירות על טכנולוגיה הבעיה זה הספק יש לי כרגע אורנג' וחשבתי להחליף ל 014 POWER NGN העניין שבבזק בינלאומי הכבל התת ימי זה יותר קשור לאתרים בחו"ל משחקי רשת וכאלה לא ? אבל באתרים בארץ אין הבדל ? או שיש גם ? המחירים של בזק בינלאומי גבוהים יותר השאלה אם זה שווה או שכל הספקים בארץ אותו דבר ? חשבתי על הקטע של הכבל התת ימי אם יש הבדל זה רק בחו"ל ורוב האתרים שאני עובד איתם נמצאים בארץ לא יודע אני מתבלט .... יש אקספון 100 מגה משולב תשתית + ספק ב 70 שקל אני מפחד שיש קצ' בעיה של נ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. מקווה שאני נמצא בפורום הנכון. רכשתי תשתית כבלים הוט 2.5M/256K. ספק האינטרנט הוא בזק בינ"ל. רוחב הפס המתקבל בימים טובים או בשעות טובות מתאים למפרט המינוי. רוב הזמן, הימים והשעות אינם טובים. צברתי הרבה שעות של מוקד טכני הוט. הם תמיד התעקשו שהבעיה היא (כמובן) שם... אתם יודעים איפה. הבעיה שלי היא שברור לי שהוט אינם מבצעים את מלאכתם במקצועיות ואני לא משוכנע שהתשתית שלהם תקינה. בצעתי כבר שלבי בדיקה עם מחשב אחר, עם חיבור המחשב ישירות למודם הכבלים (מודם הכבלים שלי תומך בשירות DHCP), וגם שיחות ארוכות עם בזק בינ"ל (שמשום מה נשמע הרבה יותר מקצועי ובודק הרבה יותר לענין - ואני אומר זאת ללא שיש לי מניות בחברה). סוכם על כולם שנשאר לצמצם את תחום הבדיקה ולבדוק ישירות את הקטע בין הבית לבין…

5. בקרוב אני יצטרך להחליט על איזה ללכת כרגע יש לי את של בזק (adsl) ואני די מרוצה בהנחה שהמחירים אותו דבר על מי ללכת?(אם אפשר תכתבו למה כן ?ולמה לא?) תוודהה

• 75 תגובות
    • 7.6k צפיות
  6. Started by Bori4ka,

שלום חברים היתי היום בבזק הם מצאים לי 2 מודמים D-LINK 2760U ו NETGEAR N DGN834 איזה מהם יותר טוב? מה כדאי לקחת?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by ras81,

יש לי חלונות XP עם SP2, פתאום התחיל מצב כזה, שכל מספר דקות אני מתנתק מהרשת (אני מחובר באמצעות כבלים לנטויז'יון) וזה לא נותן לי להחבר מספר דקות אח"כ (לא מזהה אותי ברשת) מה פתאום הבעיה? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by shahar26,

יש לי windows 7 ויש לי מודם חיצוני של THOMSON וכמה פעמים ביום קורה שיש לי ניתוק של האינטרנט.. זה לא קרה לי בעבר עם xp רק בוינדוס 7 זה התחיל.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הבעיות ניתוקים האלה נ.ב יש לי גם מודם קטן של 012 של קו הטלפון

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. מתנתק מ013 ברק בסוף החודש - מהי הספקית המעודפת שכדאי להתחבר אליה נמאס לי כבר לריב עם ספקים על מהירויות נמוכות וכו'

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by LioR CoHeN,

שלום חברים, לאחר אכזבה קלה מספק ה ADSL וחוסר אהבה לבזק (עם השנים) החלטתי לעבור לכבלים. מהירות הגלישה המקסימלית והחבילות אינם חשובים לי ותודתי לכם אך אינני מעוננין במידע הזה. מה שכן חשוב לו הוא הזמן תגובה (הלוך חזור) = PING טכנית הפינג של הכבלים אמור להיות נמוך יותר (טוב יותר) ולכן אודה לכם אם תנתו לי פינגים של הכבלים (הנני בתחום ערוצי זהב) לאתרים הבאים: www.tapuz.co.il www.downloads.com www.actcom.co.il ואם אפשר גם: www.google.com אודה אם תציינו את ספק האינטרנט בכבלים שלכם. תודה מראש, ליאור.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ברשותי נתב LINKSYSWRT54G v5 אשר מחובר באמצעות כבל לכרטיס רשת לאחר מספר שעות של גלישה אני מתמתק ואנני מצליח אפילו לגשת לנתב 192.168.1.1 אלא לאחר RESTART עידכנתי דרווורים לכרטיס רשת וקושחה לנתב כרטיס רשת+REALTEK 8168 תודה

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  12. שלום חברה לאחר תקופה מסרטנת של כמה שנים עם חברת 012 החלטתי שדי . גם אני רוצה לשחק קצת ברשת והוריד דברים פה ושם ו012 פשוט משתינים עלי. אני מחר בבוקר מתנתק מהם ועובר לאקספון 018! יש משהו טוב עליהם? עדיפים לפחות על 012 מבחינת עומס? יש לציין שזה אינטרנט דרך כבלים. תודה

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. טוב אז ככה אני כבר בערך 4 שנים עם הRTA770W שנקנה מבזק אז. כיום מחוברים אצלי מחשב נייח חוטית, 2 ניידים ופלייסטישן 3 אלחוטית. עכשיו הראוטר הזה כנראה ראוטר-מודם כי לא מחובר לי שום מודם חוץ ממנו. הראוטר יחסית דגם לא רע, לא עשה יותר מידי בעיות, אבל הוא איטי מדי ויש לו טווח קטן מידי. אני ראוטר עם טווח קליטה גדול-בית 2 קומות, שלא יהיה תקיעות או איטיות כאשר יש עומס של 3 מחשבים נגיד, ושיהיה לו כניסת USB על מנת שאני יוכל לחבר דיסק קשיח חיצוני בשביל רשת ביתית. יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by WarMachine,

אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. אני רוצה להרים אתר שקשור לימי הולדת ושמעתי שאפשר להעלות דומיין שלם בעברית. מי שמע. איפה למה ואיך? ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dman23,

שלום. יש לי ראוטר rotal rta 1025w יש לי מגבר TL-WA500G וזה המדריך שלו: http://www.tp-link.com/english/soft/TL-WA500G_User_Guide_201003.pdf יש לי מחשב אחד שמחובר קווית ואני רוצה להשתמש במגבר כדי לחבר אלחוטית מחשב אחר בבית שאין לו קליטה בגלל בעיות ממד משהו לא מסתדר לי בהגדרות ולא ברור לי כל כך המדריך. השלבים שביצעתי: 1. חיברתי את ה AP לראוטר 2. במחשב שמחובר קווית לראוטר שיניתי את כתובת ה IP לפי החוברת אני לא מבין למה עושים את זה. זה לא פוגע בהגדרות של הראוטר? כעת נכנסתי להדגרות של ה AP 3. האם אני אמור לבחור איפי סטטי או דינמי? בחרתי סטטי 4.בשלב הבא האם אני אמור לרשום ב SSID את מה שרשום לי בראוטר? אני השארתי מה שרשום (כמו בחוברת) 5. בחרתי REPEATER וע"י SURVEY המערת מצאה א…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום. לאחר עזרתכם הרבה (רב תודות) הצלחתי להתחבר לרשת באמצעות חיבור כבל רשת ישירות לראוטר (בקומה העליונה) והעברתו דרך תעלת הקיר וחיבורו לראוטר ישן, שמשמש כעת כ AP (אני חושב שזאת ההגדרה הנכונה). הנה הבעיה: גם הראוטר הראשי (של חברת בזק) הינו של חברת DLINK, ובמקרה גם הראוטר המשמש כ AP. כאשר אני מברר מה ה IP שלי אני מקבל כתובת. מקיש אותה בשורת הכתובת - ואני מגיע להגדרות של הראוטר הראשי, ולא של המשני (ה AP). הסיבה שאני בכלל רוצה להתחבר לראוטר המשני (AP) היא כי אני רוצה להגביר את האבטחה על ידי סיסמא (כרגע אין סיסמא מוגדרת). האם מישהו יודע איך אני מגיע להגדרות הראוטר המשני (AP)? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by idan-levi,

יש לי בעיה בחיבור האקס בוקס לאינטרנט עשיתי את הפעולות הבאות חיברתי את הכבל למודם ואל המכשיר מילאתי את הפרטים ב- Network Settings וב- Edit Settings. בבדיקה זה נותן לי שגיאה ב- IP ADDRESS ד"א יש לי מודם אלחוטי דגם ROTAL - RTA 1025W ממה יכול להיות הבעיה ? ומה יכול להיות החסרתי כדי להתחבר אל האינטרנט באקס בוקס יכול להיות שצריך לבטל את הפיירוואל של המחשב ? או הפיירוואל של האינטרנט? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by ido2309,

שלום לכולם, ראשית,חשוב לי לציין שחרשתי את הרשת ולא מצאתי תשובות. החלפתי מראוטר של אדימקס, אשר בו לא הייתה לי שום בעיה לפתוח פורטים, לראוטר חדש. Linksys WRT300N, 1.1 אני שובר את הראש וכל ההגדרות שאני מכניס לפתיחת הפורטים אומנם נשמרות,אך בפועל לא קורה דבר. למישהו יש רעיון? תודה מראש, עדו

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by hardgore1,

נא למחוק את ההודעה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avilev,

משהו פתר את הבעיה ? קניתי zte mf637 ואמרתי למוכר שהמחשב ןינדוז 7 64 ביט .הוא אמר אין בעיה וכן יש בעיה אודה לכל העונים אבי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אם יש לי שטח אכסון (בחינם) ודומיין, איך אני מגדיר את רשומות ה-DNS? אצל המארח? במקום אחר? תודה!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. הי, אז נגמרה לי היום ההתחייבות לבזק ונטווזי'ן במהירות של 4MB. אני מעוניין לעבור ספק מהירות אינטרנט לפחות 10MB אז לאן כדאי לעבור? בנטווזי'ן אני לא ישאר הם איטיים יותר מידי... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לאיפה כדאי להתחבר היום ? ללא הגבלות מוזרות של ביטורנטים או נפחים.

25. מבחינת משחקי רשת בps3 איזה איכות תשתית טובה יותר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.