עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו יודע האם כאשר מניידים קו מספק A לספק B, האם ספק B מודיע ל-A על ההתנתקות (כמו בקו סלולר), או הלקוח חייב לשלוח בקשת התנתקות בעצמו?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. יאללה כולם להוריד את התוכנה סבבה בחיבור ישיר תוכנה בת זונה מהירה הורדתי 3.96 ג'יגה בלילה אחד אני כל יום צריך לרוקן מקום מה 230 ג'יגה שלי...........................אז אתם קולטים את הקטע מציע למי שאוהב להוריד דברים מהאינטרנט אבל תיקראו קודם את המדריך כי אם לא קוראים אז הדברים יכולים להדפק קצת........!האתר...: sababadcpp.6x.to

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by barman,

ואם כן מה הוא? תודה

4. אני מחובר לרשת כבר 10 שנים והייתי עם נטוויזן ב 90 אחוז מהזמן. אולי זה רק נראה לי, אבל בזמן האחרון יש בעיות איתם בגלישה לאתרים וכדומה. קשה לי להסביר, לא מדובר בניתוקים או האטה..אבל לפעמים יש תקיעות כאלה והאינטרנט מגמגם.

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  5. זה מה שמגיעלי ניסיתי תוכנה האצה speed guide מי שניסיתי הגלישה מהירה אבל כל התוכנות שיתוף זה ממש האט אותן לא יודע מה לעשות רוצה לחזור להגדרות הנורמליות שהיו לי

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. מידי פעם שאני נכנס לאתר מסוים הוא אומר לי למעלה להתקין איזה פקד.מה זה הפקד הזה?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by simonidis,

שלום.. ברשותי נתב אשר קבילתי מבזק rotal rta1025w האם מנסיונכם הוא מספק או שעליי לקנות נתב יקר יותר לעזרתכם אודה סימון..

• 25 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by torrent,

ניסיתי להתחיל ללמוד php ממדריכים ביוטיוב (כרגע אני יודע לתכנת רק בג'אווה) אבל כבר בהתחלה נתקלתי בבעיה שמאוד הרגיזה אותי. אני פותח קובץ עם סיומת php לפי המדריך אבל לא יכול לפתוח אותו באינטרנט, אני אפילו לא יכול להסביר למה אני לא מצליח כי אני לא מבין שום דבר בתחום הרשתות. מישהו מכיר מדריך שמלמד את הבסיס ברשתות (באופן מעשי ותאורטי) מההתחלה לאדם כמוני שלא יודע דבר על רשתות? (עדיפות לעברית אבל אם יש מדריך ברור באנגלית גם זה טוב). תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  9. אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו הצטרף למבצע הזה של אורנג', שהוא שימוש באינטרנט ובטלפון מאורנג', 3 חודשים חינם וללא כל התחייבות. האם אכן הם לא גובים כסף ואין איזה התחייבות עתידית, ואפשר לסיים את המבצע ללא כל תשלום? נשמע מוזר 3 חודשים ללא כל התחייבות. תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי מישהו יכול לעזור לי אם יש לי תשתית אחת בבית ותשתית אחת במשרד האם אני יכול להשתמש באותו ספק בשתי התשתיות ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  11. Started by EagleX2,

שלום, רציתי לדעת, האם מישהו מכיר את המודם הזה? האם הוא טוב, גרוע, וכו.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם, לחיבור אינטרנט במהירות גבוהה של 100Mb, חברת התשתית (בזק/הוט) תדאג למודם מתאים.. אבל.. לגבי הנתב.. הלקוח צריך לדאוג למגבלות!! 1. המגבלות רק כשמדובר בתשתית של בזק? רק כשמדובר בתשתית של הוט? בשני המקרים? 2. המגבלות רק כשמדובר בחיבור עם חייגן? רק כשמדובר בחיבור ללא חייגן? בשני המקרים? 3. בהוט למשל, מחייבים (במהירויות גבוהות) חיבור ללא חייגן! מה טוב/רע בזה? מאט את התעבורה בכלל? רק לחו"ל? לא בטיחותי? 4. 1043ND של TP-LINK למשל, ישלו חיבור WAN של 1000Mb.. לא די בכך להגיד שזה גדול מחיבור ה-100Mb מה שאומר שאין מגבלויות? 5. שרשור קווי/אלחוטי של כמה נתבים כאלה (שיישמשו כ-AccessPoints) אמור לתרום לטובה/לרעה למגבלות שתיארתי? גם תשובות חלק…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://www.itpro.co.uk/609932/website-danger-as-hacker-breaks-ssl-encryption http://www.norman.com/security_center/blog/righard_zwienenberg/67155/en http://mobile.slashdot.org/article.pl?sid=08/10/12/1724230 לידיעה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by benor,

כאן

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  15. ברצוני לדעתי מידע בסיסי על המחשבים המחוברים לרשת שלי. יש לי את ה MAC Address (מ ה Wireless Statistics) שלהם מהמידע שברוטאר. יש אפשרות לדעת מידע בסיסי מכתובת MAC?פקודה ב cmd? למשל לדעת את שם המחשב, אייפי, זמן ברשת וכו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by alonpartuk,

האם קיים אתר בעברית הנותן מידע מקיף על רשתות וינדואז?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by niv0us,

לאחר חיפוש מקיף, כי פה לא קיבלתי כל כך תשובות, מצאתי קישור מצויין באתר של מיקרוסופט על סוגי רשתות: http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/home/using/howto/homenet/buildit.asp עכשיו למי שמבין בנושא זה, האם אני יכול לקנות את הציוד באופן אישי לרשת דרך קוי הטלפון(HPNA)כלומר את המתאמים. והאם יש לה חסרונות ביחס לרשת דרך חשמל, כי כנראה תהייה לי בעיה לעשות חשמל מכיוון שיש לי 3 פאזות. נ.ב. אין אפשרות לרשת חוטית

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. לפני כרבע שעה הגיע לשערי ביתי נציג מכירות חביב של הספקית אינטרנט "קווי זהב" הוא שאל אותי כמה זמן אני גולש ביום ואמרתי לו את האמת...16 שעות, ברובן אני רק מחובר, הזמן האמיתי שאני מול המחשב הוא בסביבות ה 2-3 שעות (אין לי סבלנות....) בקיצור הוא אמר לי שהמחיר שאני משלם עכשיו לאינטרנט זהב הוא "הכי גבוה בשוק".... ניסה לשכנע אותי לעבור אליהם לתקפוה בלי התחייבות ועוד כל מיני שטויות קטנות.... אמרתי לו שאני כרגע לא עושה שום שינוי עד שיהיה אינטרנט בכבלים של תבל . אמרתי שאני אצטרך לחכות עוד חודש כנראה עד שהם יוציאו את זה.... אבל אורו עיניי כאשר הוא אמר לי שעוד יומיים תבל מוציאה. כמובן שבהתחלה הייתי קצת חשדן אבל הוא הראה לי את טפסי ההתחברות לאינטרנט בכבלים של תבל ואז האמנתי. אני מקווה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שאלתי בדרך הביתה במונית את האחראי תפעול אינטרנט של מת"ב על המודמים - כל המודמים של הכבלים ללא יוצא מן הכלל בכל הארץ נותנים עד 3 כתובות IP פר מודם. רשמי. דרך אגב- אני עובד במת"ב בשירות לקוחות

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  20. אני רואה לא מעט שאלות בנושא אז קבלו הפניה לאתר של היבואן בארץ הנותן מענה לכול התצורות כול הכבוד http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  21. שלום לכולם. מטרת הת'רד הזה היא לתת מענה מהיר לשאלות נפוצות בנושא הרשתות והאינטרנט. בין אם זה בהגדרת נתבים, פרטי ספקיות האינטרנט, או כל מידע שיכול להיות רלוונטי לציבור הרחב. מי שמעוניין לתרום במדריך שהוא הכין או מצא באינטרנט, בלינק שהוא חושב שיכול להיות שימושי, שיפנה אליי בפרטי, ואני אוסיף את הדברים הרלוונטים. תוכנה (חינמית לשימוש אישי לא מסחרי) ליצירת פרופילי TCP/IP לכרטיסי רשת: http://www.netsetman.com/ (מיועדת לאנשים שצריכים לשנות כל הזמן בין IP סטטיים שונים, לאוטומטי, למשל פרופילים לבית/עבודה/לימודים/בית של חברים וכו') מדריך ללחיצת כבל רשת: אופן הכנת כבל רשת מדריך לבדיקת הכבילה בלי טסטר יעודי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=342043.msg2954952#msg2954952 מ…

• 0 תגובות
    • 12.9k צפיות
  22. Started by THE KING,

אני רציתי לדעת מיהו הספק הזול ביותר באינטרנט מהיר???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sapartil,

אני רוצה לקנות התקן לנייד שיקלוט ממרחק הכי גדול שאפשר לא משנה אם זה אנטנה שמתחברת לנייד או כרטיס רשת אלחוטי או סטיק usb העיקר שיקלוט מהכי רחוק שאפשר מיהו התקן ה wifi שקולט מהמרחק הכי גדול ? (אם אפשר לקבל דגם ספציפי )

24. Started by apropo73,

שלום לאחרונה רכשתי ראוטר של LINKSYS דגם WRT610 הפועל בטכנולוגיית DUALBAND. כעת אני מחובר במהירות של 2.5Mb באמצעות כבלים וקצב ההורדה שלי לא עולה על 100MBYTE האם העלאה של מהירות החיבור ל 5MB תשפר בהחלט את קצב ההורדה ואם כן מה תהיה התוספת הצפויה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by siin,

אני מניח שבהודעה זו אני מעלה באוב בעיה עתיקה. הסיפור הוא כזה. יש לי מודם אלקטל (5 נורות) SpeedTouch Home יש לי אותו במשך כמה שנים ומאז ומתמיד חששתי להתעסק איתו. לאחר שהתחיל לעשות קצת בעיות(*) החליפו לי את המודם למודם אחר של סימנס, מהחדשים של בזק. עכשיו לא אכפת לי להתעסק עם המודם הישן, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את שלב הסיסמה דרך ה-TELNET ניסתי בכמה אתרים לפענוח הסיסמה (כל אחד נתן לי סיסמה שונה!-!-!) ואף אחד מהסיסמאות אינו מתקבל. האם יש מי שנתקל בבעיה (לפחות בזמנו) ויודע את פתרונה? (*) הטכנאי שהיה אצלי ובדק את המודם טוען שהבעיה (עקב ניתוקים חוזרים ונשנים) היא עם הפנית או חלוקת כתובות. אבל עדיין אפשר להשתמש בו, לכן השארתי אותו אצלי (הוא שלי בפרטי) כמודם לשעת חירום.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים