רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בית עם 2 קומות בקומה העליונה יש לי מחשב נייח אם מודם קווי (לא אלחוטי) השבוע אני קונה מחשב נייד Dell Studio 1537 P8400 4500MHD שהוא יוצב בקומה התחתונה והרחוקה מהמחשב הנייח במחשב הנייד יש חיבור Wireless : Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European http://www.gamaoffice.co.il/products/119510 רציתי לדעת איזה נתב אני צריך לקנות כדי שהמחשב הנייד יעבוד בצורה טובה ?(מעניין רב באלחוטי) (עד מחיר 500 ש"ח, אם צריך שפורים במחשב שאני הולך לקנות אז תציעו , ואם צריך עזרים נוספים גם תציעו) האם אני יכול לחבר לו נתב מדגם 802.11n ???
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתאר את הרשת שיש לי עכשיו. קומה ראשונה נמצא ארון תקשורת עם כל הכבלים שבאים מכל החדרים בבית בו נמצא הראוטר + סוויץ' של 1GB + המודם כבלים. קומה ראשונה ושניה כל המחשבים מחוברים קווית לרשת של 1GB הבעיה מתחילה בעליית הגג שבו נמצא מחשב של אחותי. אין לי אפשרות לנתב לשם כבל CAT7 כמו שאר החדרים אז הפתרון היחיד הוא פתרון אלחוטי. חשבתי על AP בשקע מסויים בקומה השניה וכרטיס רשת אלחוטי למחשב בעליית הגג השאלה אם זה יעבוד על המערכת הקיימת שיש לי ? ואם כן איזה AP + כרטיס רשת אלחוטי אעדיף כרטיס רשת שאוכל להאריך את אותו לשים אותו איפה שארצה עדיף להאריך דרך כבל רשת ולא USB.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בפתרון לראוטר שאפשר לגלוש ממנו על בסיס רשת סלולרית, לא חובה רשת רגילה. ראיתי את זה של TP-LINK http://ksp.co.il/?uin=16639 אבל זה דורש מודם סלולרי שהוא USB סטיק כזה. רציתי לדעת אם יש משהו שפשוט אפשר להכניס לו את הסים ולגלוש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ?? אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב זה הולך להיות ארוך, אני יודע שיש פה אלפי נושאים כאלה, אבל אצלי זה מאוד ממוקד כי אני כבר מתעסק בנושא שנים, מאז מתמיד סבלתי מלאגים ואינטרנט בכלל לא יציב. מאז שהתחלתי רק לשחק במשחקי רשת עוד בשנת 2002 בערך, אבל אז עוד הייתי בהוט ונטוויז'ן, מהר מאוד הבנתי שלא יילך ובהתחלה עברתי ספק לבזב"ל , השתפר קצת, אבל עדיין לא היה יציב. אחרי שנה וקצת עברתי גם בתשתית לבזק, מאז שעברתי לבזק קיבלתי את הDLINK VDSL 6740U V.H1 שלהם, עם קושחה 1.19 OPEN WIFI, (לפני כשנה עידכנתי לבד מהאינטרנט לגרסא האחרונה של 2015 , 1.25 נדמה לי) מה שקרה לפני יותר מ3 שנים, מאז לא היו לי לאגים, ממש הופתעתי לטובה מהתשתית והיציבות, הפינג שלי עמד על 75 יציב INGAME לגרמניה והולנד, צרפת ואנגליה קצת יותר (סביבות ה80+) …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך ראוטר שאפשר ליצור בו שני SSID. Edgerouter X יכול לבוא בחשבון, או כל מה שתומך בקוד פתוח של wrt ליצירת VLAN. כעיקרון, אני זקוק למודם/ראוטר ריפיטרס לדירה פרטית 100 מטר עם דרישות אבטחה, בעלת תשתית בזק 100 מגה. @About:blank
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני גר בירושלים. עובד כמה ימים בשבוע מהבית (גם אשתי עושה כך). לצארינו זה היה קשה למצוא פתרון אמין לאינטרנט ביתי. אפילו רק כמה קילונטרים ממרכז העיר. אין פייבר באזור. קודם נשינו את ספק עם תשתית של בזק - לא עבד כל כך טוב. אחראי נשינו את חבילה של HOT דרך פרטנר. יותר מהיר אבל עדיין לא יציב כנדרש. בסוף חזרנו ל בזר אבל עדיין רציתי קו גיבוי כי הקו של בזק גם אינו כל כך יציב. החלטתי לנסות סלולורי כמו פתרון גיבוי. נרשמתי לחבילת DATA ONLY של WE4G וקניתו נתב סלולרי באיוורי אם יציאה ETHERNET (אני שוכח את הדגם המדויק ... אבל משהו מ- TP LINK). אגב, זה קו של 4G. עכשיו שי לי שתי הקווים מחוברים ל- NETWORK S…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרונות לרישות הבית בלי לחפור בכל הקירות. יש לי 2 חדרים וסלון. הראוטר יישב באחד החדרים שלא קרוב לסלון ומשם אני צריך להעביר רשת לכל הבית (חדר שני + סלון). כמובן שפתרון אפשרי הוא רשת אלחוטית, אבל אני רוצה קצבים קצת יותר גבוהים. פיתרון נוסף שקראתי עליו הוא ה homeplugs למיניהם. כאן ראיתי שזה מאוד תלוי במבנה רשת החשמל בבית ואין לי מושג לאיזה מהירות אני יכול להגיע. אם אני אגיע לקצב של 20Mbps אז כבר עדיף רשת אלחוטית. יש לכם המלצה לגבי מתאמים לרשת החשמל שמיובאים לישראל? ראיתי את הביקורת על ה Trendnet אבל ראיתי שהוא עדיין לא מיובא, וגם את Aztech לא ראיתי. פיתרון נוסף שחשבתי עליו: בכל הבית עובר דרך כל החדרים וגם הסלון כבל קואקסיאלי (של יס או הוט, אין לי ממש מוש…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מפה סכמטית של הדירה למטה. יש ראוטר של בזק במיקום המסומן באדום. הראוטר מחובר בכבל לטלוויזיה, XBOX ולמתאם להעברת רשת על קוי חשמל. מתאם נוסף נמצא בממד ומחובר לראוטר נוסף שמספק רשת למחשבים בממד. הקליטה בחדרי השינה מאוד חלשה, chromecast audio שנמצא שם מצליח לשדר מוזיקה, אבל נסיון לעבוד עם לפטופ בחדרי שינה לא מספק קליטה מספיקה. אני מעוניין לשפר את הקליטה בחדרי שינה. אפשרות אחת - תוספת נקודה על גבי רשת חשמל - אבל אני עושה שימוש בשקעים שם ואין לי ממש שקע פנוי בלי מפצל עליו. בעיה עיקרית - דירה שכורה. יש כבלים של hot להעברת טלויזיה לחדרים, אבל השקע המתאים ליד הראוטר פגום. בעיה נוספת - כל נסיון למשוך את הכבלים שבקירות נתקע - הם לא זזים. …
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי טוב, שישדר בדירה של 70 מ"ר בלי ממ"דים או איזהשהן חסימות(סה"כ 20 מטר מרחק בין המחשבים), ובנוסף לו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי USB שקולט כמו שצריך ולא יגרום לבעיה בקליטה. ניסיתי את הנתב של בזק עם מתאם USB של DLINK וזה היה קטסטרופה. אני מוכן להשקיע 500-700 ש"ח בציוד איכותי ולגמור עם הסיפור. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה מראש למספקים. זה פשוט משהו שאני צריך לעבודה. בנוסף אשמח לצילומי מסך של הצפנה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן אני זוכר שפורסם פה סוג כלשהו של קובץ אשר אמור להעלות את מגבלת החיבורים לשנייה בווינדוס, מה שאמור לתרום למהירות ההורדה באימיול וכו' ניסיתי בחיפוש אך ללא הצלחה, ואשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא את הקובץ, ויתן לי סוג כלשהו של המלצה באיזה ערכים להזינו. תודה רבה לכולם, אבי.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי את הקולט WN8200ND V1 של TP link ובהתחברות שליטה מרחוק למחשב בעבודה אנחנו חווים הרבה ניתוקים וזה בהתחברות לראוטר של מרחק 12 מטר. הנתוקים האלה לא קורים לי בנייד, וכן שאני מחבר את הנייד ב wifi ואז את המחשב לנייד בעזרת usb אין ניתוקים ולכן אני חושב שהבעיה בקולט שיש לי שכנראה לא נתמך ב windows 10 או שהוא לא כלכך טוב. אשמח למוצר טוב ולקישור לחנות מאיזור המרכז. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי את הנתב asus am 604g מבזק. האם יש קושחה חדשה שאפשר להוריד? אם כן אשמח לקבל את ההורדה. תודה
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי. אני מחפש קליינט ללינוקס עם אפשרות relocate כולל שינוי שם הקובץ. מה שזה אומר, שלאחר ההורדה אני אוכל לשנות את המיקום ואת שם הקובץ, ולאחר שאגדיר את המיקום החדש בקליינט, הוא יזהה את הקובץ ואוכל להמשיך לעשות לו seed. רוב הקליינטים מאפשרים לשנות את התיקיה אליה יורד הקובץ, אך שם הקובץ אמור להישאר מקורי כמו שנקבע בקובץ טורנט. הקליינטים שניסיתי: deluge - אין בו אפשרות כזו. rtorrent + rutorrent : מצאתי פלאגין שנקרא relocate, אבל ככל הנראה הוא ישן מידי כי הוא לא עבד. utorrent - האפשרות קיימת אבל רק ב GUI של התוכנה, מה שאומר שהגירסא המיועדת ללינוקס של utorrent, שכוללת רק web gui, לא מאפשרת את זה. לכן התקנתי את הגירסא המיועדת לוינדוס באמצעות WINE. זהו הפיתרון שאני משתמש בו כרגע, …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, היום יש לי ראוטר חוטי של Edimax שמחובר למחשב שלי ולמחשב של אבא שלי לפני כמה זמן אח שלי קנה מחשב ואנחנו רוצים לשים גם לו אינטרנט, וגם הזמנתי Wii שצריכה להגיע עוד קצת פחות משבועיים ויש לה WiFi ככה שאני יכול לחבר אותה לאינטרנט אלחוטי [אין לה חיבורים חוטיים, צריך לקנות מתאם בשביל זה, סתם עוד כסף... כי גם ככה עדיף אלחוטי בשביל לא לחפור בקיר בשביל המחשב של אח שלי] יש לי גם DS שגם לו יש WiFi ואפשר להתחבר לאינטרנט אלחוטי אבל זה לא ממש משנה לי כרגע כמו ה-Wii בכל מקרה, הסתכלתי באתר שלהם והנה רשימה קצרה של ראווטרים ואיך הם עובדים עם המכשיר: http://www.nintendowifi.com/customersupport/supportedRouters.do עכשיו אני בהתלבטות, איזה ראווטר לקנות? צריך שיעבוד תכלס, לא יותר מידי פי…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחפש ראוטר במקום ה be צריך שהוא יהיה גם מודם? יש דגם מומלץ? צריכים להתחבר לו 3 סוויצים מה שbe לא מסתדר ומגביל מהירות.
-
- 1 תגובה
- 383 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,אני מחפש ראווטר לטווח קצר(חדר סמוך),אבל אני מחפש ראווטר שיהיה יציב. כרגע אני עם אדימקס די ישן שמתנתק לי לפחות 10 פעמים ביום(באמת). התקציב הוא 150-200 עדיף כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי איכותי, שיקלוט בלי בעיה בין שני קומות. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדלים בראוטרים בעניין הזה ואם זה אפשרי, אבל אני מחבר אותו ל PS3, אז אני צריך שיהיו כמה שפחות לאגים. אאמ זהו בעקרון, אני צריך משהו סטנדרטי למדי, שיהיה איכותי, ולא יהיו בעיות בטורנטים/FTP אחרי פתיחת פורטים של הראוטר. התקציב בלתי מוגבל, העיקר שיהיה איכותי. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני מסתדר נהדר עם מודם-ראוטר ששכרתי בבזקסטור, D-LINK 6850U. הכל אחלה, באמת. לפני שבועיים עברתי לבאנדל של בזק בינלאומי. התקשרי לבזק לברר מה קורה עם הראוטר, והובטח לי ע"י נציגת השירות שעלי יהיה לשלם קנס של 200 ש"ח אם ברצוני לשמור את הראוטר. נשמע הגון. היום הסתבר שאין כזה דבר, ושהם לא מוכנים בכלל. הם רוצים את הראוטר וזהו. לכן, אני מחפש תחליף למודם-ראוטר הנ"ל. הדרישות לא גבוהות: שיתמוך בתקן N, לפחות 600mbps, ואפשרות לתת IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית. בקיצור, משהו בדיוק כמו ה 6850u שלי. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית (2 נייחים ו-1 נייד) ואינטרנט בכבלים. אני רוצה לחבר את הראוטר בחיבור קווי לאחד המחשבים הנייחים ואת 2 המחשבים האחרים בצורה אלחוטית. הדרישות שלי מהראוטר הן שתהיה קליטה טובה בכל הבית , אמינות החיבור ופס רחב. השימוש העיקרי בבית הוא אינטרנט לצורך גלישה וקצת שיתוף קבצים. אני רוצה שגם אם במחשב אחד ישתמשו באימיול אז במחשבים הנותרים ברשת לא תהיה לכך כמעט השפעה. כמו כן אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי טוב. ראיתי שהמחירים נעים בין 70 ל200 ש"ח. האם אני יכול להסתפק גם בכרטיס זול שמתחבר ב-USB? צירפתי גם קובץ PAINT עם תיאור סכמטי של הבית. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שני מחשבים שעומדים בחדרים סמוכים גג 10 מטר הבדל אין בעיה של קליטה התשתית כבלים אבל מעדיף שהראוטר יהיה גם כבלים גם ADSL סביבות 250שח משהו טוב בלי בעיות קליטה וניתוקים בנוסף עוד כ.רשת אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי .. אני מחפש ראוטר טוב ופשוט שיתחבר ל Alcatel Speed Touch Home בין 200 ל 300 שקל . בעקרון אני לא צריך תמיכה ברשת אלחוטית, אבל אם זה ייכנס בתקציב, זה יהיה נחמד.. תודה רבה, תום.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם ה WDR4300 שקניתי בארץ, כל שבועיים הרשת 2.4GHZ רק משדרת אבל אין דרכה אינטרנט, 5GHZ עובד, ואז צריך להפעיל מחדש את המכשיר כדי שזה יעבוד, קראתי שזאת בעיה נפוצה מאוד בראוטר הזה וזה באג שלא יצא לו תיקון. אז החלטתי לקנות אחד חדש ויש לי כמה התלבטויות: 1. C7 או C9, האם המחיר שווה את השדרוג? 2. האם לקנות מ EBAY כדי להמנע מקושחה ישראלית? אם כן הכי נמוך שמצאתי זה מאיטליה ב 600 שקל כולל משלוח אבל בטח המכס יעצור את זה וירצה כסף כדי לשחרר את המוצר, וגם עלולה להיות לי בעיה רצינית עם נושא הקושחה (החרמת המוצר). אז מה לעשות? אני מחפש ראוטר כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-