רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האם קיים דבר כזה? במחיר שפוי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מודם PCI , לצורך שליחה וקבלת פקסים מהמחשב עם מ"ה XP
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הראוטר שלי ממוקם בממ"ד ומאחורי עוד קיר בדרך, כך שההתקן WIFI-USB שיש לי כרגע חלש מדי ויש לי קליטה נמוכה וניתוקים תכופים איתו. אני מחפש חלופה חזקה ויציבה במחיר סביר. אין לי כל כך העדפה ל PCI או USB, אך אשמח להמלצה לאחד מכל סוג. תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס רשת חיצוני למחשב בעל טווח גדול ושהקליטה תהיה כמה שיותר חשזקה על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי רגיל ללא אנטנה של edimax (usb) ואני לא מרוצה מהטווח קליטה שלו. ברצוני לשפר את טווח הקליטה משמעותית. הבנתי שתקן N הוא התקן המומלץ ביותר ובעל הטווח קליטה הגבוה ביותר? אם אוכל לקבל המלצות זה יהיה נפלא! תודה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מוסיף עוד מחשב נייח אחד אליו יחובר הראוטר (מבזק- netgear dgn2200v2) ואני צריך כרטיס רשת USB שיקלוט את הWIFI. המרחק בין המחשבים יהיה חדר אחד, מקסימום 2. יש המלצות על כרטיס רשת? אופציה אחרת היא שיש לי ראוטר ישן netgear wgrg614v7. האם אפשר להתשמש בו במקום לקנות משהו חדש?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש לפני שבועיים (TP Link Archer VR400) ועכשיו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כדי שמחשב אחר בבית יתחבר לראוטר באופן אלחוטי. מה מומלץ ותומך בטכנולוגיה של הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
^ כל זאת ועוד שדלת הממד תהיה פתוחה, אבל הקליטה שלו צריכה להיות חזקה במיוחד. אשמח להצעות. אם אפשר אפילו עדיפויות 1,2,3,4, מכוון שהאפשרויות הן או באג או אופיס דיפו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב נייח ולכן עדיף שיהיה PCI. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט ממרחק כמה שיותר גדול. הצפנה? לא יודע מה זה בכלל. אני רוצה רוחב פס גדול (54MB/S אם יש). יש אחד שקולט למרחק של 200 מטר ? ואיך כל זה עובד? אני פשוט אומר לו חפש נקודה חמה או מה ?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם! ובכן, השאלה עצמה בכותרת, אני אוסיף רק כמה פרטים. אני כרגע "תקוע" עם Edimax 7728In, שנכתב עליו בפירוש שהוא עובד עם ווידוס 7 64 ביט. אז נכתב, יש הרבה דברים שנכתבו, מעטים אלה שבאמת נכונים. היה לי מחשב עם ויסטה, עבד מצויין הכרטיס. פירמטתי אותו והתקנתי 7 64 ביט, ולא עבד. הדרייברים שבאו עם הווינדוס גרמו לכל המחשב לקפוא ולהתקע לעיתים תכופות, אלה שקיימים באתר החברה (שהם פחות עדכניי משום מה מאלה שמסופקים עם הווינדוס) עובדים לפחות, אבל אני נתקלתי המון בהאטה של האינטרנט (יש לי נתב בתקן N ואינטרנט 20 מגה. לפטופ בן 6 שנים שמחובר בתקן G מוציא 18 מגה במבחני מהירות, המחשב השולחני מוציא 3 מגה) ועד כדי איבוד מוחלט של החיבור (זה נע בין 4 קווי קליטה ל 0 קווי קליטה. מיותר לציי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, היום הצטרפתי לחבילת הגלישה של הוט ב100 מגה, ושמתי לב שכרטיס הרשת הנוכחי שלי מגביל אותי למהירות של 20 מגה. הבנתי שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס בתקן 802.11g, ושאני צריך כרטיס בתקן n. עכשיו עברתי על ההודעות בפורום וראיתי שיש כרטיסים שהם לא מומלצים, רציתי לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס ומרוצה ממנו. רציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס PCI או USB, ואם אני אוכל לנצל את כל ה100 מגה שיש לי דרך כרטיסים אלחוטיים. המחשב עצמו מריץ מערכת הפעלה וינדוס 7 64bit. עוד דבר חשוב: אני משתמש בHOTBOX והמחשב נמצא בקומה אחת מעל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על זה משום שהוא היחיד שראיתי באתר של באג, ויש לי קופון של 100 ש"ח שם. האם הוא כדאי? האם כדאי לי לחפש משהו אחר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית שיחובר לראוטר TP-LINK WR841N בתקן N (300MB). הכרטיס עצמו יעביר המון מידע גדול (קבצים של 11GB ולפעמים 40GB) כך שאני רוצה שיהיה איכותי ולא יתנתק כל שנייה. עד 150 שקל. תודה ! (אם אפשר שיהיה מ rsm.co.il)
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי 11g ל desktop על מנת לקלוט מראוטר כאשר 2-3 קירות מפרידות. חשבתי על: Edimax EW7128G http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 האם כרטיס זה חזק מספיק על מנת להתגבר על שתי קירות? יש המלצות על כרטיס רשת אחר?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי עם הטווח הכי גדול לשימוש בייתי שתומך גם ב300MBPS?? זה למחשב נייח כך שלא אכפת לי אם הוא יהיה PCI או USB מה שחשוב זה רק הקליטה הכי טובה??
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בתקן 802.11g שיתחבר לנתב Linksys WRT54GL (כן, אני מתכנן להחליף את ה- Firmware). המחשב אליו יחובר הכרטס מריץ פדורה ואובונטו. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כרטיס רשת אלחוטי שייתמך בלי בעיה ב RPI. כרגע הנתב שלי הוא TP link 4300 תומך בשני תדרים במקביל dual band. כדאי לי לקנות גם כרטיס שתומך בשני התדרים? או ללכת על כרטיס פשוט יותר שתומך רק ב 2.4? ראיתי כמה כרטיסים שתומכים גם dual band אבל כולם היו בתצורה של DOK (בלי אנטנה חיצונית) ולפי מה שאני מבין אנטנה חיצונית יכולה לשפר משמעותית את הקליטה. יש למישהו דגמים מומלצים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי זוג כרטיסים באיביי אך העדפתי להתייעץ לפני הקניה. מישהו מכיר את אחד מהכרטיסים הללו ויודע אם אפשר להאמין לנתונים שמפרסמים המוכרים? 48dbi? נשמע קצת יותר מדיי טוב. http://www.ebay.com/itm/Hot-150Mbps-USB-Wireless-LAN-Adapter-Network-Card-WiFi-802-11g-b-n-48DBI-Antenna-/290732230427?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item43b0fdc71b#ht_11244wt_1396 http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036NH-2W-Wireless-N-USB-WLAN-Network-Adapter-/120688576341?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item1c19998755#ht_4770wt_1396 http://www.ebay.com/itm/Signal-King-150Mbps-USB-Wireless-Adapter-150M-WiFi-48DBI-Antenna-High-Power-/221046842500?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongl…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, על מחשב של חבר מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 64bit. לכרטיס הרשת הנוכחי שלו חסר תמיכה במערכת הפעלה זו. האם למישהו יש המלצות לכרטיס רשת שידוע שעובד עם 7 בגרסת 64ביט?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בנוסף, בעדיפות יותר נמוכה אני מעוניין לקנות ACCESS POINT תקן N אם יש המלצות לזה...
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי ברכב. אין לי צורך בתקן N. התקציב הוא 100-150, אם יש משהוא ב 200-220 שממש מצדיק אז סבבה. אולי יתאים כרטיס פשוט עם אנטנה חיצונית גם אין לי בעיה. יש לי בבית ראוטר אלחוטי של NETGEAR. ראיתי כמה מעניינים: D-Link DWA-110 עולה 71 ש"ח D-Link DWA-140 עולה 182 ש"ח, תומך בתקן N EW-7718IL עולה 154 ש"ח , תומך בתקן N EW-7318USg עולה 102 ש"ח EW-7316UG - עולה 61 ש"ח בתודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני צריך כרטיס רשת חזק. יש לי בדירה אינטרנט אל חוטי (12 מגה). ויש עוד שני מחשבים אחרים שמשתמשים בו.. הראוטר הנוכחי שלי הוא TP-link של הוט. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, ועכשיו נשאר לקנות כרטיס רשת. אני לא מעוניין ברשת אלחוטית בבית, לכן אני צריך כרטיס רשת רגיל, פשוט. איו לי מושג מה לקחת. האם זה משנה איזה אני אקח? PCI, או USB? הכי פשוט או משהו יותר יקר מ-50ש"ח? איזה חברה? האם הכרטיס רשת הפשוט הזה יספיק? EN9130TXL RealTek http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221040 תודה מראש!! נ.ב. מדובר על מעבד Q6600 ולוח אם של Gigabyte P35-DS3L. אם זה משנה...
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-