עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן חבר שבעל חברת הגברה קטנה ביקש שאעזור לו להגדיל קצת את הפרסום שלו בעזרת captive portal, תיאור מקרה: בזמן אירוע הגברה (לא במקום קבוע), הוא רוצה להקים בעזרת נתב (או מכשיר אחר) רשת wifi בשם חברת הגברה שלו, מי שיתחבר יופנה לcaptive portal עם דף פרסומת לחברה ומשם ימשיך לאינטרנט הפתוח. הרעיון הוא לעשות משהו נייד, ברמת לחבר לחשמל ולהפעיל ללא הגדרות נוספות (שלא הוגדרו מראש) להבנתי הרעיון הוא למצוא נתב שתומך ביצירת captive portal, ויודע להתחבר לאינטרנט בעזרת מודם סלולרי שיהיה מחובר אליו. חקרתי קצת על הנושא, ddwrt, openwrt ועוד קצת, נראה שיש דברים כאלו, לא הצלחתי להבין מה מודרני, הרבה מהדברים נראו מאוד ישנים האם ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by prince amir,

עד היום היה לי אינטרנט מהיר לפי תשלום מראש. ברצוני לדעת האם אני יכול למצוא גלישה כמו בזקנט לפי דקות גלישה. אם כן אשמח לקבל קישור לאתר או לחברה לשם כך תודה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  3. ניסיתי לפני יותר משנה להפוך אותו לנתב, אך ללא הצלחה.. וכעת, עקב הרחבה עסקית שאבא שלי עושה (בונה משרד) הכוללת רכישת מחשבים (ככל הנראה) אני רוצה לשוב ולנסות על מנת שהרשת תעבוד בצורה חסכונית יעילה ובטיחותית (מבחינת אבטחת מידע) יותר. אם אתם מכירים מדריכים טובים לקינפוג המודם (השדרוג כבר קיים, רק צריך לקנפג) על מנת שינתב בין מחשבי הרשת ויתחבר לספק האינטרנט אני אודה לכם מאוד, כמו כן מדריכים להגדרת המחשבים ברשת. אין צורך במדריכים מפורטים מידי, מספיק אפילו רק ההגדרות שצריכות להיות, ואני כבר מכיר את התפריטים... (ככה זה עם רשת ביתית, אחרי כמה זמן - פשוט זוכרים בעל פה, אני אפילו זכרתי את הגדרות החיוג למודם בע"פ במשך תקופה ארוכה). בכל מקרה, אם יש לך טיפים, עצות, מדריכים ובעיות שנתקלת…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

אני מחפש חברת אירוח לבלוג שלי ומפורומים שונים בנושא רוב ה"חברות" שמצאתי זה ילדים בני 16 עם סרבר בבית או חברות באינטרנט עלומות שם. אני בטוח שיש כמה חבר'ה שעושים עבודה מהימנה אך בכל זאת אני מחפש חברה אמינה ולא יקרה בארץ שתספק שירות טוב ל 15-10 ג'יגה תעבורה בחודש ובערך ל 150 מגה איחסון במחיר סביר. אשמח להמלצות המבוססות על ניסיון אישי. תודה

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  5. מכירים? חשוב שיהיו מהירויות גבוהות לישראל. פעם הייתי בבלו הוסט וזה לא זז.

6. היי. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להפנייה לפורום הנכון לפתוח את הדיון הזה. אני מעוניין להרים מסיבת רשת בסדר גודל של 100+ אנשים, ואני צריך אדם שיעזור להריץ את האירוע מבחינת הבאה של ציוד, הקמה ותחזוק של רשת ואינטרנט במקום. אני בעיקר מעוניין להבין במה זה כרוך ולקבל הצעת מחיר. אני אשמח לתת את המייל בפרטי להמשך התכתבות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נאמר לי שהייבוא של הדגם Linksys WRT54GL מופסק נכון לעכשיו. יכול להיות שלא הבנתי נכון ומדובר על כל משפחת G, ולא רק על ה GL הנ"ל. האם יש אלטרנטיבה מומלצת לנתב אחר (מכל חברה שהיא) שלא ממשפחת ...Linksys WRT54G הזו? חשובה לי קליטה טובה, מיועד לרשת ביתית אלחוטית של מחשבים מרוחקים למדי. תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by lev-27,

המשרד שאני עובד בו מתחבר ללקוחות מסוימים באמצעות Logmein. הבעיה שהגרסה החינמית של התוכנה לא מאפשרת להדפיס מרחוק (כלומר ללחוץ הדפסה במחשב הלקוח והדפסה יוצאת אצלי במשרד), העברת קבצים וכדומה. Logmein תוכנה מעולה, אבל בגלל שאנחנו צריכים לרכוש רישיון עבור כל מחשב שאליו אנחנו רוצים להתחבר העלויות יוצאות גבוהות מאוד. הדרישה היא כזאת: א. אפשרות להתחבר למחשב הלקוח בלי להזדקק להפקת סיסמה בצד השני. ב. אפשרות להדפיס מרחוק ג. אפשרות להעביר קבצים ד. מהירות, מהירות, מהירות ה. עלויות רישיון שפויות יותר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by arkadur,

היות והראוטר כבר לא משווק בארץ, אני מחפש אלטרנטיבה שתהיה מספיק טובה. הW9970 לא עוזר לי היות ואני צריך חיבור של 1GB\S לרשת הביתית. (הגיע הזמן לחסוך בחשמל ובמקום ולהשתמש במוצר אחד שיהיה גם מודם וגם ראוטר). אילו מוצרים אחרים ניתן להשיג בארץ? (היות והזמנה מאמזון יכול להיות בעיה בעקבות אישורי משרד התקשורת) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. שלום, אני מחפש אלטרנטיבה (תוכנה) שתנהל לי את החיבורים לרשתות האלחוטיות במחשב. כרגע יש את הממשק הרגיל של ווינדוז, רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לשפר את הביצועים? לזהות רשתות נוספות? עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי, אשמח להמלצה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by Jenia24,

שלום! יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית , עכשיו אמא שלי רוצה להעיף את המחשב שמחובר לראוטר ולמודם (זה שמתחבר לשקע של HOT) , מה אני יכול לעשות בשביל שיהיה אצלי אינטרנט? כשהזמנו טכנאי לפני כמה חודשים הוא הציע לחבר כבל אינטרנט( לא סגור על השם), שיתחבר לשקע ומשם למחשב שלי , יש עוד אופציות חוץ מהכבל? תודה מרש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by denver34,

היי באירגוני יש את המודם הנ"ל ולצערי הוא נפטר.. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אשמח מאוד לבזק אין כבר את הדגם הזה למכירה... אם יש למישהו פרטי מוכן לשלם. נא לשלוח מייל denver34@walla.com תודה על שיתוף הפעולה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  13. שלום, אחרי חיפוש בלי תוצאה, אני מקווה לקבל פה קצת עזרה . אני מחפש אמולטורים (פלאש \ סקרין שוטים \ HTML) של ראוטרים נפוצים, בעיקר של החברות LevelOne, D-Link, Edimax. אשמח אם תעזרו לי. תודה והמשך יום נעים.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  14. בתודה מראש יש לי בית גדול והראוטר נמצא בצד הרחוק מהסלון רכשתי מעבירי רשת דרך החשמל דגם lea netplug 200+ ואני מקבל רשת במחשב שבסלון במהירות של 1.5 מגה אציין שבחדר שבו מחובר הראוטר אני מקבל מהירות של 15 מגה האם יש פתרון שמתאים לי..הראוטר הוא dsl276ou תודה אמיר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי בבית ראוטר של בזק חדש ויש לנו 3 מחשבים אבא שלי יושב בסלון ובקושי קולט והאינטרנט מאוד איטי לו אמרו לי שהוא צריך כרטיס רשת או משהו לחבר לכרטיס רשת במחשב כמו אנטנה כזאת שיקלוט את המודם החדש שזה מהירות של 5GHZ במודם ככה אמרו לי בבזק אפשר להמליץ לי על משהו טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by oren778,

אנטנה הקולטת כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by I T Z I King,

היי. אני מחפש אנטנת Bluetooth למחשב שתתמוך בויסטה. קניתי USB Dungle מאופיס דיפו אבל הוא לא תומך בויסטה. מישהו מכיר דגם שתומך? תודה!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by jonbir2,

שלום לכולם! אני מחפש אנטנה שתקלוט את הרשת האלחוטית שלי בבית גם במשרד. המשרד רחוק בערך 800 מטר מהבית שלי. יש המלצות לאנטנה חזקה מספיק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by hardgore1,

הי, אני מחפש את ה Wifi Adapter שקולט הכי הרבה טווח שאתם מכירים, ב usb. dual band מה מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by com555,

יש לי מודם לבן של דימונד ואני צריך את הדיסק ההתקנה השם המלא הוא Dynamode A360 מי שיכול שיביא לי בבקשה תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Broadcom NetLink BCM5787M PCI-E Gigabit Ethernet Controller לא הצלחתי למצוא בשום אופן

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש את המוצר הבא: זו נקודת WIFI שעובדת על הרשת הסלולארית והולכת איתך לכל מקום. אין לי בעיה להביא את המוצר מארהב ככה שלא משנה לי אם מוכרים אותו בישראל. הבעיה היא שאני צריך מכשיר כזה שלא נעול לסים מסויים ואני יכול להשתמש בו בארץ. לפי דעתי זהו מוצר מושלם לסטודנטים וחיילים בזמן שהיום האינטרנט הסלולארי זול ונגיש.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אני לא מצליח להכנס לדף ההגדרות באינטרנט 192.168.1.1 כנראה מישהו שינה את הסיסמא האים יש לי בכל זאת דרך להיכנס דרך אגב אני מנסה לפתוח פורטים זו הדרך נכון?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  24. היה תראד שהיה שם תקלה עם תשתית בזק בנוגע ל Interval או משהו בסיגנון שקשור למודם ולתשתית ששם היו צריכים לשנות הגדרה. מישהו זוכר מה צריך לחפש בשביל למצוא אותו ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. אני פשוט חייב לזוז למישהו בכדי להתקין לו את המודם ואין לו מושג איזה מודם יש לו. תודה לעוזרים! (מודם של ערוצי זהב)

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים