עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by momi2004,

אני מעוניין להחליף את המודם הפנימי שלי של ITEX למודם אחר בחיבור USB או רשת, עם עדיפות לרשת כדי למנוע מראש בעיות תאימות לויסטה. האם יש מודם מומלץ ל ADSL שכדאי לבקש מבזק? האם כדאי ללכת על מודם או שעדיף הראוטרים שלהם, למרות שאני לא זקוק ליכולות של רשת בשלב הזה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zvikaz,

שלום. כנראה שהמודם הישן שבזק נתנו לי (Aztech 600E) מיצה את תפקידו, ואצטרך לקנות חדש. אני בבאנדל אצל רימון, והנציג הציע לי לקנות DLINK 225. בדרך כלל אני מעדיף לקנות ציוד לבד. כרגע יש לי מודם בזק (שצריך להחליף) וראוטר tp link n750, שקניתי בגלל התמיכה ב OpenWRT וחיבור ה USB (אבל אני לא ממש מרוצה מהראוטר...). אבל הבנתי שהקונספט של מודם עצמאי כבר חלף. אז איך ה 225? ואיזה מודם מומלץ? (בינתיים אני במהירות 5MB, אבל צריך לחשוב קדימה, אז צריך מודם שתומך ב 40+) תודה רבה! צביקה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by danh74 danh74,

שלום, אני רוצה לעבור לפרטנר. יש לי ראוטר של Netgear R6700 , אני צריך המלצה למודם. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by XMB,

טוב לאחר שזה היה צפוי הרוטל 1320 שלי נדפק (בדיוק שנה של חיים) , המליצו לי על ה AZTECH 600 איך הוא? יש לציין שהמודם מחובר לנתב אלחוטי של לינקסיס WRT54GL תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by dagandlerx,

שלום לכולם, אני לקוח 018 כבר כמה שנים, ורוצה לעבור לחבילות החדשות שלהם במסגרת הרפורמה באינטרנט. בשיחה איתם הבנתי שהם מציעים למתחברים לחבילות החדשות אפשרות לקנות נתב במחיר מוזל דרך באג (290 במקום 400) השאלה היא מה איכות הנתבים המוצעים, והאם ניתן למצוא טובים יותר או באיכות דומה במחיר זול יותר (כי באג הרי מלכתחילה לא ידועים במחירים שוברי שוק) שני הדגמים במבצע הם: Dlink DSL-6740U Kasda KW5212 VDSL (שזו חברה שלא שמעתי עליה בחיים) אם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם אשמח לשמוע. ראיתי כבר את הרשימה בNETCHEIF אבל אין שם שום ביקורת אלא רק רשימה של דגמים תואמים... זה לא אומר לי הרבה. אני צריך מודם שרכיב הנתב בו איכותי מספיק עבור סטרימינג באיכות גבוהה בWIFI. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. עד כה הייתי מחובר לאינטרנט עם מודם של בזק וראוטר חיצוני שלי. לפני חצי שעה, אחרי יותר משבע שנים, הראוטר שלי מסר את נשמתו לבורא עולם. עכשיו אני מתלבט בין שתי אפשרויות - להחליף את המודם הנוכחי במודם עם הראוטר המשולב של בזק או לקנות ראוטר חיצוני חדש (ואם ראוטר חיצוני, אז איזה). אולי מישהו יכול לסייע? תודה

7. Started by bona fide,

עפ"י המלצות פה רכשתי את הנתב של TPlink1043nd השימוש הוא אינטרנט וסטרימינג לסרטים לסלון,חבילת הגלישה היא 50 מגה תשתית בזק ספק אינטרנט- בזק בינלאומי הייתי מעוניין בהמלצה על מודם. בביתי הקודם במהירות 20 מגה היה לי נתב נטגיר שהוחלף עקב ריבוי התנתקויות לדילינק 6740 ,עכשיו סירבתי להצעה של בזק לקבל את הנתב שלהם למרות שהמתקין אמר לי שאני חייב מודם ואין מודם רגיל שתומך במהירות 50 מגה אלא אחד מ2 הנתבים דילינק או נטגיר,האם אפשרי להשתמש בהם רק כמודם או יש מודם אחר מומלץ לרכישה בחנויות ?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  8. אני מנוי עם הוט, חיבור חייגני. יש לי מודם תומסון, שמחובר לראטור של 3COM, דגם 100-75. שני מחשבים ברשת, אחד קווי והשני נייד אלחוטי. כבר חצי שנה, שפעם ב... יש ניתוקים, כל המנורות נכבות במודם, חוץ מנורת ה-internet, שמתחילה להבהב. אני נתקל בזה בסביבות ה-6 פעמים בשבוע. 6 פעמים יכול להשמע כלא הרבה, ובעיית ניתוקים שאפשר להתעלם ממנה, אבל זה לפעמים קורה לי באמצע דברים די חשובים וזה ממש מעצבן. בהתחלה הוט האשימו את המחשב, אחרי זה את הספק, ואחרי כמה נידנודים אמרו שאולי התקלה מאצלם ושהם שולחים טכנאי. תיאמו איתי בערך 3 טכנאים, כשכל פעם המוקד טכנאים רואה שהנתונים טובים ומתקשר אליי לבטל אותו (המציאו גם כל מיני שטויות כדי שאני לא אפריע להם, שיקרו ואמרו שהייתה תקלה אזורית שתוקנה!). בקיצור ה…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. בעיה מוזרה שהתחילה לפני שבוע.. אז ככה: מודם 600E מחובר לראוטר אדימקס שלא כל כך קשור לסיפור הזה. המודם כל הזמן יוצא מסנכרון, הנורה האמצעית מהבהבת ללא הפסקה. בדירה שקע טלפון אחד, אליו מחובר ADSL וטלפון. ניסיתי להחליף פילטרים, ניסיתי להחליף מודם. הדבר המוזר הוא שברגע שהמודם יוצא מסנכרון אני מרים את השפורפרת של הטלפון (שומע צליל חיוג) מחכה כמה שניות והמודם מסתנכרן (ברקע של הקו אני שומע צלילים של פקס \ מודם אנלוגי) וככה אני גולש לצלילים של שפורפרת שלא ניתקו. אם אני מנתק את הטלפון אגב, המודם שוב יוצא מסנכרון. טכנאי של בזק היה אצלי אתמול ובדק את הקו - הקו במצב מעולה. בנוסף הוא החליף איזה רכיב בחוץ והבעיה חזרה שוב היום. התקשרתי שוב לבזק והזמנתי שוב טכנאי, בכל זאת רציתי לדעת אם מי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by avrahmvip,

שלום לכולם היום יצא לי לראות את הממשק של הוטבוקס החדש ניראה טוב יותר ברור יותר נוספו כמה שיפורים . אפשר לקשר אותו אם AP ה WIFI הישתפר פלאים באלחוטי מקבל 80 עד 97 מגה יציב יותר ניראה שסוף סוף הם שיחקו אותה אם ההוטבוקס מקווה שגם אצלי זה יתעדכן כבר היום

• 97 תגובות
    • 15.9k צפיות
  11. מודם נתב אלחוטי-ROTAL 1025W צריך חייגן בשביל גיימר\PNGN צריך חייגן בשביל גיימר או POWERNGN?? מדובר על תשתית בזק 10 MEGA חלק מהנציגים בבזק בינלאומי אומרים לא חלקם כן, מה התשובה הנכונה? תודה

12. אז ככה, לי היה עד עכשיו אינטרנט ADSL והשתמשתי במודם נתב של סימנס לרשת אלחוטית, לפני שבועים עברתי לכבלים וקיבלתי מודם חדש מ HOT שהוא לא אלחוטי, האם יש אפשרות לעשות איזה חיבור כך שאוכל להשתמש במודם של סימנס ולחזור לרשת אלחוטית שהיתה לי ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kdani,

מחפש המלצה למודם-נתב ADSL, תומך בתקן N רצוי עם מערך אנטנות 3X3 שיתאים לדור הבא של ה-NGN ראיתי שיש ללינקסיס נתבים חזקים (עובדים גם ב 2.4 וגם ב-5 מה"ז) אבל אין להם מודם מישהו מכיר מוצר טוב ואמין ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכלום אני מעוניין לקנות מודם סוללרי אבל אני לא יודע איזה כידי לקנות אם משהו קנה ויכול לספר חוויות + מחירים אני ישמח ...

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אוקיי אז ביום ראשון רכשתי מחשב נייד של MSI ולאחר מכן רכשתי דרך סלקום מודם סלולארי USB עם חבילת גלישה של 2.8 MBPS וקצב העלאה 1 נקודה משהו (לא זוכר בעפ"י) הכל היה טוב ויפה , אתרים עבדו מהר , הורדתי קבצים דרך HTTP ו FTP במהירות המקסימלית וגם הצלחתי להעלות קבצים במהירות המקסימלית (סביבות 130-140 קילו בייט לשניה) היום התקנתי תוכנות שיתוף של אימיול (גרסא רגילה) וביטורנט (bintorrent) ולצערי הרב כל קובץ שהורדתי בתוכנות הללו (לא הפעלתי אותן בו זמנית כמובן) הגיע למקסימום של 25 קילו-בייט לשניה. אפילו כמה קבצים ביחד שהורדו התחילו לעלות מעל ה30 קילובייט סה"כ ואחרי כמה שניות חזרו למתחת ל25. התקשרתי למוקד DATA של סלקום, הגדירו לי בחייגן שלהם שהאיי פי שיופיע לי בכרטיס רשת יהיה האיי פי הח…

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. רכשתי לפני כ-5 חודשים. בעיות התקנה? בכל כיבוי והדלקה של המחשב נידרש להסיר ולהתקין את המודם. כאשר המודם עבד הייתי מאוד מרוצה. קצת רקע: היה ברשותי מחשב ACER ישן(6 שנים) , היו בעיות התקנה(פעם כן פעם לא) ואיטיות. הנחתי שזה המחשב. כעבור שבוע פניתי לשרות עם המחשב ולא היה להם מה להוסיף. רכשתי לפני כחודשים מחשב חדש ומושקע ושוב ACER. שוב אותם בעיות. פניתי לסלקום שרות החליפו לי את המודם, ושוב אותם בעיות. פניתי לשרות של ACER מדווחים לי שהענין ידוע וידוע לסלקום ול-SIERRA , החברה המפתחת את המודם ונותנים לי כתובת שמסבירה את הבעיה ופיתרונה ומסירים אחריות מהענין. http://www.sierrawireless.com/faq/ShowFAQ.aspx?ID=1117 מיסתבר שיש בעיה עם מחשבים ניידים של טושיבה ול-ACER יש את אותו מצב. סלקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מודם סלולארי זול שמתחבר לשקע USB ומאפשר לגלוש באינטרנט באמצעות מחשב נייד אנא כנסו ללינק הבא : http://www.usbid.co.il/product744.aspx לא ברור לי ,האם צריך לרכוש sim של ORANGE \ CELCOM ? האם יש צורך להתחייב למסלול ב ORANGE \ CELCOM - או שניתן להשתמש ב-כרטיסי Pre-paid ? (נכון זה יקר רצח , אולם השימוש הצפוי העיקרי שלי הוא בסך הכול הוא איתור כתובת \בדיקת מיילים ותו לא באותם אזורים שבהם אין רשת wi-fi חינמית ). להלן הטקסט שמתאר את המוצר: [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 11.1k צפיות
  18. Started by eli89,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מודם סלולארי למחשב הנייד. ממה שאני רואה החבילות הסלולר היעודיות ממש יקרות. האם ניתן להשתמש בסים רגיל ולהכניסו למודם סלולאר? אם כן, האם זה יעבוד טוב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום ברשותי אייפון עם חבילת גלישה של 5 גיגה. כרגע אני מחבר באופן ישיר את האייפון לנייד עם כבל בשביל להשתמש בו כמודם סלולרי. רציתי להשתמש ב USB מודם סלולרי ולהשתמש בסים שאני משתמש באייפון - באותה חבילת גלישה של 5 גיגה, ולא לשלם גם 5 גיגה לאייפון וגם 5 גיגה לנייד. האם הדבר הזה אפשרי ? (בעצם שיכפול הסים ואחד יהיה בנייד ואחד בפלאפון). תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Schaap,

האם ניתן לחבר כמה מחשבים למודם סלולרי? החיבור של המודם למחשב הוא חיבור usb וברשותי ראוטר עם כניסת רשת. הדבר אפשרי? מישהו ניסה? כמה האינטרנט יציב במודמים הנ"ל, כשהכוננה אינה לאיכות הקליטה, אלא לניתוקים מסיבות אחרות? תודה.

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by MiOB,

חבר'ה תוכלו לעזור לי בבחירה של מודם סלולרי? אני לא מתכוון לקנות בארץ, במיוחד לא מחברות הסלולר, ומצאתי את המודם הבא ב-eBay, במחיר של 191 ש"ח: 3G HSDPA HSUPA UMTS GSM GPRS EDGE Modem USB Stick Card לפי הבנתי, נתוניו מתקדמים מאוד ביחס למחיר. האם אני מבין נכון? נוסף לזה, האם צריך לחשוש שלא יעבוד ב-Windows 7 64Bit, או שמנהלי ההתקן של המודמים האלה הם גנריים? Terminal type: 3.5G HSDPA USB modem Chipset: QULCOMM HSUPA Working frequency: GSM850/900/1900MHz, UMTS/HSDPA/HSUPA 2100 MHz. Output power: Class 4 (+33dBm ±2db) for EGSM900; Class 1 (+30dBm ±2db) for GSM1800; Class E2 (+27dBm ±3db) for GSM 900 8-PSK; Class E2 (+26dBm +3\-4db) for GSM 1800 8-PSK; Class 3 (+24dBm +1\-3db) …

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by esxadmin,

שלום רב, אני צריך נט סטיק כזה ללפטופ שלי. 1) האם כל מודם סלולרי הוא סים פרי ? 2) האם יש לכם המלצה על ספק מועדף ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dudinka,

הי, אני משתמש מעט מאוד באינטרנט (בעיקר יוטיוב לילדה מדי פעם). חשבתי לוותר על אינטרנט רגיל בבית (ספק+תשתית) ולקחת סים של 10 ג׳יגה ב-30₪, לחבר אותו לאיזשהו מודם סלולרי ומשם ישירות לטלוויזיה. מה דעתכם? יש טלוויזיות עם כניסה כזאת? (מעדיף לוותר על וויפי אם אפשר ולהישאר רק עם חיבור קווי). איזה מודמים סלולריים יעבדו כאן? יש לי VR600 אגב. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by chaim_f,

שלום אני מעוניין לרכוש מודם סלולרי אני רואה שכתוב שזה מתאים לנייד שתומך ב - G4 איך אני יודע אם הנייד שלי תומך בזה או לא?

25. Started by avi1231231900,

יש לי שאלה בשביל אחותי,אם אני קונה מד USB אז אני אוכל לדעת דרך המחשב כמה גלשתי. וכמה מספיק לגלישה+בדיקת EMAIL בחודש?5GB מספיק או צריך 20GB תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.