רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני דיי נוב בזה ורציתי לדעת מה עושה כרטיס רשת? למה הוא נועד? *לא יודע אם זה משנה אבל מדובר על כרטיס הרשת של הלוח אם
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה כמו אצל הרבה אנשים התחילה מBF4, אחר כך שמתי לב שבאופן כללי יש אצלי packet loss גם לשרתים כמו גוגל וואלה וכ'ו מבלי שנראתה בעיה בתשתית או בספק.. אציין כי יש ברשותי 2 מחשבים. אחד מחובר לכבל ואחד WIFI, אותו מחשב שמחובר לכבל לא נותן לי Packet loss וזה שמחובר לWIFI כן אך אין בעיה עם עוצמת האות. מה מקור הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעית מהירות כשאני מגיע לקטע של הורדת קבצים מטורנטים, בעיקר torrentleech. הבעיה החלה רק לאחרונה, בחודש האחרון. לא מדובר בהאטה של מהירות כוללת, כי לאחר נסיונות להתחבר לL2TP ישירות לספק, להחליף פורט בUTORRENT, הלכתי והורדתי את הקובץ מHTTP (מאחסון בletitbit) ומוריד על 5-8 מגה לשניה. כשבטורנט אני מורד קובץ עם 180 seeders על 200-800 KB לשניה. מכאן זה ברור שבכוונה או התשתית או הספקית חוסמים לי הורדה מטורנטים. הקטע המצחיק שלרוב אני מורד משרתי HTTP כך שאין שום סיבה שאני "מגזים" עם הורדות באמצעות הטורנטים. עצות יתקבלו בברכה. 100 מגה בהוט + בזק בינלאומי.
-
- 42 תגובות
- 12.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כעת אני מחובר ל YES ול ADSL, הקמתי רשת ביתית, יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס דגם BR-6114WG שמחובר למודם אלקטל. אני מתנתק מ YES ועובר להוט, ומקבל במקום האלקטל, מודם של הוט. 1. כיצד תעבוד הרשת הביתית שלי לאחר המעבר ? האם כל מה שאני אמור לעשות הוא להחליף את האלקטל במודם של הוט ? 2. האם המודם של הוט מתחבר עם כבל רשת לראוטר האלחוטי לכניסת ה WAN ? 3. האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ? 4. האם בטוח שהראוטר תומך גם בכבלים ? (פרוקוטול אחר, L2PT, לא ?) 5. האם אני אוכל להמשיך להיות מחובר ללא חייגן ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת מוצלב. המחשב שלי משתף את האינטרנט למחשב השני באמצעות שני כרטיסי רשת, אחד בכל מחשב ומודם USB שנמצא אצלי. עכשיו אני כבר ככה שנתיים, אבל זה כבר מתחיל לעצבן את אמא שלי, כי המחשב שלי לא פתוח תמיד ואז אמא שלי לא יכולה לגלוש במחשב השני. זה כבר הגיע לשיא ואני חייב למצוא פתרון. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק בפרטים מה עליי לעשות, מה אני צריך לקנות, כמה זה עולה. מה ההגדרות שאני צריך לעשות, והאם זה שווה את זה? דרך אגב מה ההשלכות של הוספת הפריט? האם אני אוכל עדיין לקבל קבצים באיי סי קיו ולקיים שיחות בMSN?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים כחלק מתהליך ההקמה של סניף פיצה חדש ברחוב אלנבי בתל אביב החלטתי לשלב במקום רשת אלחוטית wifi מה הצעדים הדרושים ובמה זה כרוך? החל מתשתית ועד לספק . מחירים ועלויות גם יעזרו מאוד תודה מראש שחר.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני יודע שמת"ב קיבלה אישור. אבל מתי היא תתחיל כבר לשווק את האינטרנט שלה??? ועוד דבר יש לי ווינדוס XP לא מקורי הם יסכימו להתקין למרות זאת? ועוד דבר גם יש לי סורק ומדפסת שמחוברים ב USB אז בטח אני אצטרך לקנות hub!?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
לחברי הפורום שלום. אני צריך את עצתכם: בעסק שלי יש 5 מחשבים. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר של לינקסיס (WRT-54GL??) וסוויצ'. אני מעוניין ליצור רשת בין כולם המסונכרנת לצורך העברת קבצים מאחד לשני למטרות גיבוי. מעבר לכך אני רוצה שהמזכירה תקבע לי פגישה במחשב והיא תופיע אצלי ואני אוכל לדחות או לקבלה ושהיא תוכל גם לראות את הלו"ז שלי (מתי אני פנוי ומתי לא). אני לא שואל כל כך איך אלא מה עוד אצטרך מבחינת חומרה ותוכנה לבניית הרשת. כמובן שאשמח לדעת וקבל עוד טיפים מועילים. ועוד דבר: הציעו לי קופסה בעלות של 2000 ש"ח שהיא למעשה אנטי וירוס שמגן על הרשת כולה ולוכד וירוסים ורוגלות לפני הגעתם לראוטר. מכירים ? מה יש לכם לחוות על המוצר הזה ? בתודה מראש, ערן.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בין אחד חדש עם לוח ABIT NF7-SL וכרטיס רשת מובנה לאחד בלי כרטיס ולוח בן 3שנים. ואני לא מדבר על אלחוטית!!!!!!!! אנא הסבירו לי איזה דברים צריך לקנות/להוסיף/לחבר ואיך. אין לי מושג בזה אז בלי הסברים קצרצרים בבקשה. תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם! ממה שעינתי פה לא מצאתי מידע ברור לגבי שאלתי ולכן אני פותח את הת'רד... אני מתכנן לרכוש מחשב AMD 3000 64BIT עם לוח אם ABIT AN8 ULTRA. ברשותי מחשב P3 600MHZ ענתיקה ללא כרטיס רשת ולמיטב ידיעתי בעל USB1. אני רוצה ליצור רשת אלחוטית בינהם ואין לי מושג (כבר בשלב הראשוני) מה אני צריך לרכוש לכל מחשב . אודה על עזרתכם / המלצתכם! עריכה: האם ניתן להשתמש במוצרי בלוטות לצורך יצירת הרשת הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הי, יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן (MPLS). אני רוצה לקנות נתב וכרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים נייחים ברשת אלחוטית G (אין אפשרות לסלול כבל, לצערי) יש לי כמה שאלות (לא מצאתי תשובה ברורה בחיפוש בפורום) 1. איזה תכונות אני צריך לחפש בנתב כדי שיתאים לחיבור שלי (ויהיה קל לקנפג אותו)? אשמח גם לקבל המלצות (תקציב באיזור 500 ש"ח עבור הנתב) 2. האם עדיף כרטיס רשת של אותה חברה כמו הנתב, או שזה ממש לא משנה? 3. אני אישית מעדיף כרטיס PCI, האם ל-USB יש יתרונות על פני PCI (למעט העובדה שהוא גם יכול להתאים למחשב נייד...)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה דברים אני צריך (יענו איזה כרטיס רשת וכו) ואם יש למישהו מדריך טוב איך עושים (ושהמדריך בדוק ) רשת ביתית לXP-E.D אז תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר אותם(דרך ה-Uplink) ?ואם כן עם כבל מוצלב או רגיל? שתיהם 100Mbps....
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית. איך אני יכול לחבר את המדפסת כך שכל אחד בבית יוכל לשלוח לה עבודות הדפסה? תודה
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כלומר שאחד יוכל לעבוד באינטרנט בלי התחשבות אם השני עובד. תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בעבודה אצלינו יש שרת ואליו מחוברים כל מחשבי המשרד על ידי תוכנה כזו (אולי טרמינל?) שאם אני לוקח את העכבר לראש המסך אז אני יכול למזער את המסך הנוכחי שלי (שהוא של השרת) ולחזור למחשב המקומי. (מדובר על WIN200). מה עלי לדעת כדי לתמוך ברשת הזו? והיכן אני מוצא חומר\הדרכה על כך? אציין שלא אני הקמתי אותה ואין לי שמץ של מושג ברשתות. צריך הכל מאפס.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי הכנה לתשתית תקשורת בדירה - ארון תקשורת עם תעלות ויציאה אחת לכל חדר. בארון יש תקע ומקום לראוטר או סוויץ (ואולי גם המודם ייכנס שם, בצפיפות). אם הראוטר והמודם נכנסים שניהם בארון אז אין בעיה - בכל חדר יש מחשב אחד שמתחבר ישירות לתוך הארון תקשורת. אבל בהנחה והמודם לא נכנס בארון, או לחילופין יש חדר עם יותר מצרכן אחד - מה הדרך הנכונה לבנות את זה? נניח ובחדר משרד יושבים שני מחשבים וגם המודם, ובארון תקשורת רק הראוטר - האם אני צריך לחבר במשרד סוויצ' לנקודה שהולכת לארון, ומהסוויצ' להוציא כבלים למחשבים ולמודם? או שאפשר להעביר כמה כבלים דרך אותה תעלה ואז לשים פאנל עם 2-3 חיבורי רשת בקצה (התעלות נגמרות בחדרים בקופסת חשמל כזאת בלי פאנל). מעבר לזה איזה ציוד נדרש בשביל ההקמה של כל ז…
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני זקוק למעט תוספת הכנסה, וחשבתי לנסות ללכת על עבודה בתמיכה. היום והבנתי שהמבחני / ראיונות כניסה אינם בדיוק טריויאליים, אני אשמח לשמוע עם איזה ידע צריך פחות או יותר לבוא, ואם אפשר לקבל הפניה לאתרים שמפרטים בנושאים הללו.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
מה צריך להוריד כדי שמבזק חדשות הרץ של ynet יעבוד? כרגע הוא לא עובד אצלי...
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי נט סטיק, שמתי בפנים את כרטיס הסים, בפעם הראשונה הוא פתח לי חלונות אבל לא ידעתי מה בדיוק לעשות בהם... עכיו אני צריכה קוד מפתח אבטחת רשת ואין לי מושג איך עושים את זה... אם תוכלו לעזור לי בעיניין... אני יודעת שזה דבר פשוט, אבל אני הסתבכתי.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אילו מוצרים אני צריך לקנות כדי לאפשר את זה? האם אני צריך ראוטר ומתגים? תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת, אם אני קונה כרטיס רשת חדש שיתאים לי למחשב הנייח שמותקן עליו Win7, ואני רוצה שהלפטופ שיש לי יתחבר ברשת אלחוטית - האם אני צריך שכרטיס הרשת יהיה אלחוטי או מספיק רגיל? (בהתחשב בזה שיש לי ראוטר אלחוטי). תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-