רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
מזה5\9\17 DBI? איזה נתונים לחפש? 802.11 b/g זה תדר של WIFI? כשאני מחפש איזה כרטיס PCI\USB לא אמור להיות לכולם נתוני על הDBI שלהם? הבנתי שזה משהו שקשור לאנטנה? כי רק בחלק אני רואה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש בשולחן עבודה My network Places מקש ימני Search for computers אני צריך להיכנס למחשב אחד של חבר בכל מקרה זה לא מוצא לי שום מחשב, אצל חברים זה עובד טוב, רק אצלי זה לא מוצא, כאילו אני לא יכול להתחבר למחשבים אחרים או מה שיהיה יש לי XP מה לעשות כדי שזה יעבוד? זה Firewall? מאוד אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קיים ברשותי כרטיס רשת אלחוטי שלא נמצא בשימוש. יש לי מחשב נייח, ורציתי לדעת האם אפשר לחבר אל המחשב הזה את הכרטיס רשת האלחוטי (USB) וליצור לי רשת ביתית אלחוטית. ככה שמהלפטופ אוכל לגלוש באינטרנט (קיים לו WIRELESS ). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי איך אפשר לעשות אקסקלוד לאתר מסויים שGoogle Safe Browsing מזהה בטעות כעוין? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר השדרוג החוקי לנתב, התבקשתי להזין שם משתמש וסיסמא, אם שם המשתמש והסיסמא שהשתמשתי בהם עד כה, לא עזרו. חיפשתי באינטרנט, קראתי ששם המשתמש צריך להיות ALCATEL והסיסמא היא המספר הסידורי של הנתב (כתוב על המדבקה) - גם זה לא עזר. מה עלי להזין ?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בקרוטב אנחנו קונים עוד מחשב לאחי הקטן ומה לעשות גם הוא רוצה לשחק קונטר סטרייק במחשב שלו אז אבא שלי אמר שנעשה רשת אבל אמרתי לו שאי אפשר לשחק על רשת אם שתי מחשבים במשחק רשת בו זמנית, ובמיוחד בקונטר סטרייק ששם ההבדל בין פינג 50 ל80 הוא גדול מאוד. בקיצור אבא שלי לא מוכן לשלם עוד 200 שקל לעוד נקודה נפרדת (ואני מסכים איתו), אבל הוא מסכים להגדיל את חבילת האינטרנט ל1.5 (כרגע יש לי 750), השאלה שלי אם זה יעזור ויהיה אפשרי לשחק בו זמנית CS.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת USB אלחוטי כדי שאני אוכל להתחבר לראוטר האלחוטי שלי .. תודהה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה הראוטר מתחיל לעשות לי יותר מידי בעיות אז אני חושב להחליף אותו, הבעיה היא שאני לא רוצה לבקש מחברת התשתית שלי (הוט) ראוטר כי בדרך כלל המוצרים שלהם לא אמינים (משופצים וכו'), אז רציתי לדעת מה האופציות שלי לראוטר טוב ואמין בתקציב של עד 300 ש"ח (אם אפשר פחות אז עדיף) העדפה מאייבורי בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון מהירות האינטרנט שלי ירדה המון...ובגלל זה יש לי עכשיו פינגים מאוד גבוהים במשחקים... אני חייב לציין שיש עוש שני מחשבים ברשת איתי אבל אצלהם אין את הבעיה הנ"ל... מה אני יכול לעשות כדי להמריץ את האינטרנט בחזרה? נ.ב כבר מחקתי וירוסים,ספיווארים, ושטויות אחרות אפילו עם התוכנה hijackthis. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב. אנא עזרו לי ! אני רוצה למצוא שירות אירוח עם שרתים בישראל ! דרישות : שרת NT שטח : 100MB תעבורה חודשית : 10GB דואר POP3 וכו'... בדקתי את המחירי החברות הגדולות : אינטרנט זהב, בזק בינלאומי, ברק.... ונכנסתי להלם !!! אנא מכם - תנו עצה לחברה לא יקרה מידי עם שירות טוב וכמובן - מהירות ויציבות ! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאן הייתה חפירה שלא רציתם לקרוא. רק הייתי צריך לעשות Port Forwarding.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אם מישהו יודע את הפורט(יציאה) של הפרוקסי של יסראסרב(proxy.israsrv.net.il) זה יוכל לעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי 3 יחידות של deco x60. יש לי 2 יחידות שמחובר ישירות לראוטר (אחד דרך switch) ורציתי לוודא שהיחידה שמחוברת דרך ה switch אכן מוגדרת כך שהיא מחוברת בכבל אתרנט. לפי מה שאני רואה באפליקציה, החיבור הוא דרך wifi ולא דרך הכבל. כיצד ניתן לוודא זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי על: 1.5/150 הוט: 55 בזק: 59 עכשיו אני על: 3/150 הוט: 55 בזק: 64 קיבלתי בנוסף ספא 1+1 (ואואואואואואוא איזה כיף לי) ומייל 1G איך?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, המיקום: המשרד של אחי ;D החשודים: פנטיום 4 2.4, 256MB, מחבר רשת 10/100 O/B מחובר בכבל מוצלב לפנטיום 3 667 עם 512MB וכרטיס רשת 10/100 3COM. בשניהם מערכת הפעלה XP PRO ויותר מ-5 גיגה פנויים בדיסק הקשיח. הסימפטום: העתקת קבצים מהפנטיום 4 לפנטיום 3 מתבצעת במהירות מרשימה. בכיוון ההפוך - זחילה בלתי נסבלת. על הפנטיום 4 נמצא בסיס נתונים שהפנטיום 3 פונה אליו - העסק לא זז. אני שוקל כפיתרון אחרון להעביר את בסיס הנתונים ממחשב אחד לשני ולבדוק אם יש שיפור. השאלות שלי הן: 1) האם למישהו יש רעיון מה כדאי לבדוק לגבי המהירות החד כיוונית? 2) האם במצב הקיים (לפני העברת בסיס הנתונים ממחשב אחד לשני), הוספת HUB למערכת יכולה לשפר או שאין קשר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax, ומחוברים אלב שלושה מחשבים , ויש לי אינטרנט adsl במהירות 1.5. אני רוצה לפצל את מהירות שווה בן כול המחשבים כידה שאם אני מפעיל אימול זה לא יפרה לשאר המחשבים. איך אני עושה זות? תעזרו לי בבקשה ומהר תודה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני ואח שלי מוחברים ברשת עכשיו הרשת עובדת וגם שנינו מחוברים לאינטרנט מה שקורה פה זה שאני לא יכול לפנות לאתרים בשם שלהם אלא רק עם הקוד אייפי שלהם אח שלי אמר משהו על ה dns אין לי מושג מה זה וגם הוא לא יודע איך לסדר את זה אצל אח שלי הכל עובד מעולה הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ישירות ואני מחובר אליו דרך כרטיס רשת נוסף עצות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
netgear vegn2610 האם ניתן להשתמש בו בתור כרטיס רשת? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בראוטר באפשרות אבטחה מתקדמת את האפשרויות הבאות: Enable ICMP-FLOOD Attack Filtering ICMP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable UDP-FLOOD Filtering UDP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable TCP-SYN-FLOOD Attack Filtering TCP-SYN-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Ignore Ping Packet From WAN Port Forbid Ping Packet From LAN Port מה אומרים הפיצ'רים האלה והאם כדי להפעיל וכמה פקטות לקנפג ? כמו כן האם כדי להפעיל UPNP ? האם זה בטוח ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 3 מכשירים 2מחשבים וסוני פלייסטיישן 2 עם מתאם רשת. הבעייה שלי היא שלמתאם רשת של הפלייסטיישן יש כניסה לכבל רשת ובשביל שהמתאם רשת יהייה מחובר זאת האפשרות היחידה של לחבר אותו לרשת רק ע"י החיבור רשת שיש בו. עכשיו אם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אז במחשב אחד אני שם את הראוטר במחשב השני את הכרטיס רשת האלחוטי ובפלייסטיישן אני לא יכול לשים כרטיס רשת אלחוטי... כי אין לי לאן לחבר אותו... אז אני צריך לדעת אם ייש איזשהו פיתרון שהוא שאני יכול לחבר את הפלייסטיישן ברשת אלחוטית מישהו אמר לי שיש דבר כזה שזה כרטיס רשת אלחוטי יש לו אנטנה שמקבלת את המידע ויוצא ממנו כבל שאותו אני אוכל לחבר לפליסטיישן? או אם יש לכם פיתרונות אחרים בשבילי זה יהייה מעולה תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לפה, פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים. בכל מקרה, יש לי איזה עבודה ונתקעתי בשאלה: תאר את שרשרת התהליכים שמתבצעת מבקשת שירות אינטרנט ועד קבלת הדף המבוקש. אם מישהו יכול להסביר את התהליך אני ישמח =]
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש אצלי בבית רשת חוטית ל-3 מחשבים. מחשב אחד נמצא ליד הראוטר אז הוא מחובר אליו ישירות ו2 מחשבים אחרים מחוברים דרך מפצל (סוויצ') בזמן האחרון אחד המחשבים שמקושר דרך הסוויצ' מאבד את הקשר לרשת באופן קבוע בעוד שהמחשב השני מחובר ללא שום בעייה (הבעייה נפתרת לכמה דקות עי ניתוק כבל הרשת מהמחשב עם הבעייה וחיבור מחדש ואז הבעייה חוזרת..) מישהו יודע מה בדיוק גורם לבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-