עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Night,

אגב, האם כדאי לחבר את המדפסת לנתב? במה זה עוזר? תקציב 200-300 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. הי. נגיד והגדרתי את המצלמה הנ"ל לעבוד ברשת האלחוטית אצלי בבית, והיא מקבלת כתובת רשת פנימית 192.168.1.1 איך אני יכול להתחבר אליך מחוץ לרשת ? כלומר, מהמשרד לראות מה קורה בבית ? יש לי ראוטר וכתובת IP חיצונית, איך אני מבצע את הניתוב אליה ? תודה לעוזרים.. אסף.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  3. לחבר שלי יש רשת ביתית של 2 מחשבים עם כבל מוצלב (נראה לי): יש מודם שמחובר למחשב מס' 1 לכרטיס רשת PCI או משהו בחיבור USB ומחשב מס' 1 מחובר בכרטיס רשת למחשב מס' 2 בכבל מוצלב. היה אינטרנט בסדר לפני שפירמטו לו את מחשב מס' 2 בגלל וירוס ועכשיו אין אינטרנט במחשב מס' 2. מישהו יודע אולי מה הבעיה או יכול להביא מדריך טוב להקים רשת כזאת או שאיך שהיא בנויה? תודה מראש

4. Started by lowdez,

אוקיי, אז ככה: יש לי מחשב שמריץ XP ומחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL במהירות של 1.5 יש לי גם לפטופ חדיש של טושיבה שמריץ Vista Home Premium ... מה שמגיע ברוב הלפטופים שנמכרים כרגע. אחרי מאמץ מיוחד, כי Vista זאת מערכת הפעלה דפוקה למדיי הצלחתי לגרום למצב הבא: מהמחשב אני מקבל פינג לוויסטה, אבל מהוויסטה אני לא מקבל פינג למחשב. מהוויסטה אני יכול לגשת לכל תיקייה שמוגדרת כSharing בXP, אבל מהXP אני לא יכול לגשת לשום תיקייה בוויסטה. (אני יודע שהמצב הזה סותר את עצמו, ואין לי מושג איך הגעתי אליו מלהתחילה) איך אני גורם לזה לעבוד בצורה כך שיש גישה חופשית ותקשורת חופשית בין 2 המחשבים ? הפיירוול בשני המחשבים היה מכובה כשניסיתי לעשות את מה שניסיתי.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by alex15,

יש לי בעיה ..אני לא יודע איך לפתוח פורטים ב D-DLINK 524 אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי ... תודה .

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by Alex89,

אני מחפש אתר לאיכסון קבצים עד 10 מגה ויוכלו להשאר באתר להרבה זמן או אפילו לתמיד?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי את שני הנתבים הללו, אחד מהם אני יתן מתנה למישהו והשאלה מה להשאיר לי, מבחינת איכות ואמינות איזה מהם עדיף?בעיות התנתקות וכו' דרך אגב ל 3COM יש שתי אנטנות יש לזה איזהשהיא משמעות?או יתרון? או שזה סתם גימיק או אקט עיצובי? אשמח לקבל ממכם תשובה. the Z-Guy

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. לא מצליח לעשות.. תודה.

9. Started by rani,

למישהו יש את הגירסה הראשונה של החייגן (לכבלים) מה שהציעו להורדה באתר של הוט( האתר לא מתפקד משום מה...)ולא מה שיש עכשיו באתר של ברק כי הגירסה החדשה עושה לי בעיות עם שיתוף האינטרנט... והגירסה הראשונה לא.. בכול אופן למי שיש את הגירסה הראשונה של החייגן שלהם אשמח אם ישלח לי

10. Started by thebestof2005,

אני מחפש אתרי פרוקסי כדוגמת זה: http://dr.ag/cgiproxy.aspxכלומר אתר שאני אוכל לגלוש דרכו, על מנת להתחבר לאתרים כאשר ה IP שלי הוא כביכול מארה"ב. תודה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

אני מעונין לעבור ללינוקס, ואמרו לי שצריך כרשת שישביל שהחיבור יהיה יציב. על מה אתם ממליצים? עד 100 שקל, יש משהו איכותי?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. מישהו מוכן להסביר בקצרה איך לפתוח פורטים אלו?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by Keman,

הי לכולם :-) מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל המדויק בין SWITCH ל HUB ? הרי הם גם נראים דומה, לא ? הוסבר לי בקצרה, שההבדל הוא באיזשהם תבלאות של כתובות, אבל מהו ? תודה מראש לכל עונה :-)

14. ברשותי רשת חוטית המחברת 4 מחשבים בינינהם כולל חיבור לנתב אינטרנט ונקודת גישה אלחוטית. ברצוני להוסיף שתי נקודות חוטיות נוספות ולפיכך אבקש את המלצתכם: 1. האם לשדרג ל 1G לקבלת מהירות גבוהה יותר מהקיים (10/100) ? האם זה באמת משמעותי ? מלבד אינטרנט אני משתמש ברשת לגיבוי וקריאת קבצים גדולים בין מחשבים. 2. איזה מתג מומלץ ? 3. האם יש הבדל משמעותי בין שימוש בכבלי CAT5 ל CAT6 בחיבור למתג 1G ? 4. האם כרטיסי רשת הנמכרים כיום תואמים ל- 1G . 5. האם אצטרך להחליף גם את נתב האינטרנט ? תודה

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by Burkey,

קראתי תגובות על כרטיסי רשת עם USB כמו Edimax, ואנשים כתבו שהכרטיס טוב לחיבור של מחשב למחשב שני, או חיבור של מחשב לאינטרנט של השני. האם זה אפשרי לחבר בעזרת שני כרטיסים כאלה שני מחשבים, ושאחד יקבל אינטרנט מהשני, ללא נתב ? כלומר, מחשב אחד, הראשי נשאר מחובר פיזית למודם ומקלב אינטרנט קווי במהירות האופטימלית, והשני מחובר אלחוטית למחשב הראשון ומקבל אינטרנט, אולי קצת יותר לאט.

16. Started by Netanel o_0,

יש לי אינטרנט של בזב"ל על כבלים.. אני עם ראוטר. עכשיו אני לא מצליח להוריד מאימיול וSABABADC. (הUTORRENT בסדר). הפורטים פתוחים, ומופיעים כפתוחים, החיפוש ב2 התוכנות מעלה ממצאים ובכ"ז לא מוריד... מה הבעיה? עוד משהו.. רגע אחד האימיול הופיע לי כHIGH ID.. אני מתחבר אחרי 5 דקות ואני LOW ID.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by עומר ד,

יש לי פקס\מדפסת לא אלחוטית שנמצאת בחדר נפרד מהחדר בוא נמצא המחשב שלי. למדפסת כניסת USB. איך אני יכול לחבר את המדפסת למחשב בלי להשתמש בכבלים ובעלות הנמוכה ביותר? האם יש התקני USB אלחוטיים שניתן לחבר למדפסת ולמחשב ויצרו את החיבור הדרוש? בנוסף, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים (הרשת האלחוטית הביתית של הכבלים - מודם ונתב), האם אני יכול לחבר את המדפסת לרשת הזו באיזה שהיא צורה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by kornov,

שלום רב, היום קניתי כרטיס רשת אל-חוטי לנייד שלי D-link g630. יש לי בעיה מוזרה מאוד בזמן שבאותו המקום ישנם הרבה אנשים היכולים לגלוש בנייד שלהם אני מתחבר לרשת האלחוטית אבל היא עובדת לסרוגין. אני גולש 5 דקות ואז אני מתנתק, לאחר כמה דקות אני עוד פעם מתחבר וגולש אבל לאחר כמה דקות שוב פעם מתחבר. אני רוצה לציין כי כל האנשים שהיו איתי גלשו בלי בעיות ורק לי זה קרה. ניסיתי לגלוש ברשת ציבורית של עיריית ירושלים ולכן לא הייתי צריך סיסמא. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? או שמה על פתרון לבעיה ? כדאי לחזור לחנות ולהליף לכרטיס אחר ?? תודה רבה מראש לכולם ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by psyco,

שלום חברים, חבר שלי מעוניין לקנות נתב בסכום של עד 350 ש"ח. הנתב יהיה בבית 100 מ"מר, קומה אחת. חשוב לו מאוד שלא יהיו ניתוקים מהראוטר (כגון האדימקס שלי). קראתי הרבה על הלינקסיס WRT54GL. השאלה היא האם יש לו ניתוקים או בעיות מסוימות. החיבור שלו נטוויז'ן+HOT במהירות 1.5M עם הנתב יעבדו 2 מחשבים ניידים. חשוב לו מאוד שתהיה קילטה בכל הבית, ולא יהיו ניתוקים של הנתב. לא צריך כ.רשת אלחוטיים. תודה לעוזרים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי חדש עם כמה דרישות ספציפיות 1.הראוטר צריך להיות מהיר מאוד ולהעביר כמה שיותר MBPS אני רוצה להעביר וידיו ב FULL HD 1080I ולשחק משחקים שמותקנים במחשב אחד על המחשב השני 2.הבית יחסית קטן אבל הראוטר צריך להיות מספיק חזק בשביל להעביר אות לתוך חדר ממד (קירות עבים ודלת פלדה כבדה) גם כשהדלת סגורה 3.חשוב לי גם האסטתיות של הראוטר כי הוא מוצב בסלון אז שיהיה יפה ויוקרתי יחסית (עדיפות לאחד שחור ומבריק) 4.עדיפות ל D-LINK כי יש לי נסיון טוב עם הראוטר שלהם ואני מכיר את התוכנה של הראוטר כבר (אם היא לא שונתה יותר מדיי בשנים האחרונות) זהוא אני חושב... תודה רבה

21. אתמו לבערב האינטרנט לא פעל (כנראה קשור לחברה ( NETVISIION ) היום בבוקר האינטרנט חזר .. כשנכנסתי לפיירפוקס ראיתי שהוא לא מגיב .. כאילו אין אינטרנט (אפילו אין א תהמסך שאומר " לא ניתן להציג דף זה " , פשוט מסך אפור . חשוב לציין , כשאני יוצא מהפיירפוקס יש לי הודעה מהויסטה על ה- SULATION ... אחרי זה ניסיתי להתחבר לאייסיקיו .. -- אין תגובה ! לא מתחבר .. מה שמעניין . את ההודעה הזאת אני רושם מ- IE7 ... עובד טוב אין בעיות .. עכשיו ניסיתי להתחבר למשחק רשת ( americas army ) שדורש התחברות של המשתמש שלי לאינטרנט , תתפלאו .. רשום שהאינטרנט שלי נפל .. אבל מעניין .. אני גולש באתרים =/ .. נ.ב עשיתי עידכון לצ'יפסט (NFORCE 550 ) עריכה --- פירוט הבעיה : Problem signature: Problem Event Nam…

22. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב בבית... ההלבטות שלי היא בין d-link dwlg 520 לבין edimax ew7628ig אני צריך שהקליטה תהיה טובה בתוך הבית... מה מומלץ יותר ? תודה..

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by Lirux,

התבקשתי להשים חסימה של תוכן פורנוגרפי במחשב של אחותי.. מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by Frequency,

התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  25. עזרה בהגדרות חיבור אינטרנט בראוטר Linksys EtherFast BEFSR41 החיבור דרך כבלים ל012 תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים