רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת אם יש איזה דרך לשנות את האיי פי (שהוא קבוע בד"כ אצלי) חד פעמית. פשוט לדעת איך .. אפשרי ? עריכה : סליחה אם זה לא קשור לפורום הנ"ל ... לא ידעתי איפה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייד של לנובו, ובאפשרויות המפרט, לגבי "כרטיס רשת אלחוטית" יש לי את האופציות: Thinkpad 1x1 b/g/n - המובנה(ללא תוספת מחיר) או Intel Centrino Advanced-N 6205 AGN (תוספת של 20 דולר) יש באמת הבדל בין השניים? ב"הסבר" של לנובו כתוב: האם ה לנובו באמת יהיה "לא מספק" לוידיאו סטרימינג, כפי שמשתמע מהתיאור של האינטל לעומת התיאור של הלנובו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני מודע שבעבר נפתח דיון דומה, לאחר חיפוש בנבכי הפורום לא מצאתי משהו שעונה על דרישתי לכן אני פותח הודעה חדשה. נכון לעכשיו סיימתי תקופה אצל ספק האינטרנט שלי . אני כרגע אורך סקר שוק לגבי מחירים , אך נראה כאילו כל המחירים עלו עם השנים. אני כרגע בחיבור 1.5 מגה עם תשתית של בזק. החבילה שהיתה לי עד עכשיו היתה ללא התחיבות ובעלות של 33 שקלים לחודש ובנוסף 3 חודשים חינם ברגע שאני עובר 9 חודשים. האם יש בנמצא מחיר זהה או פחות מזה? ובאיזה חברה? מקווה לתשובה בטווח זמן הקרוב כי אני צריך לקבל החלטה. אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות. עריכה : במהלך חיפושי נתקלתי באקספון 018 שמציעה ב29 שקל לחודש שנחשב כמחיר הזול ביותר שנתקלתי בו , כמו כן זה ללא התחייבות. האם מישהו יודע איך הם , האם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום במחשב שלי את האתרים RAPIDSHARE ו MEGADOWNLOAD ועוד אתרים מהסוג הזה. הבעיה שאם אני חוסם אותו רק בדפדפן אז כשיש קישור ל RAPID הוא תמיד מתחיל במספר שונה והדפדפן כבר לא מתייחס לזה בתור אתר שהוא צריך לחסום אותו. הבעיה היא שאני לא יכול לחסום גם פורטים כי זה פורט 80 ואז אני חייב לחסום את כל האינטנרט שאת זה אני לא רוצה. אני צריך שהפתרון יהיה תקף לכל הWINDOWS לא משנה באיזה דפדפן יחליטו לגלוש. ושמשתמש רגיל לא יצליח להסיר את החסימה הזו. אני ממש צריך את זה דחוף אז בבקשה תעזרו . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני עם תשתית של הוט והתנתקתי מהם. הזמנתי תשתית וספק מפרטנר ושם נאמר לי שאם יש לי נתב שלי אני לא צריך מהם ציוד. יש לי נתב אדימקס 6428, האם כשהטכנאי יאשר שהתשתית תקינה אני פשוט מחבר את הנתב לקיר וגולש? באמת אין לי צורך במודמים למיניהם? בהנחה ויש לי מחשב נייח בחדר אחר, האם אני יכול לחבר אליו נתב זהה באופן קווי והשניים יתקשרו בינם ואני אקבל למעשה אינטרנט אלחוטי בבית וקווי למחשב הנייח? מצטער על השאלות הטיפשיות, אני מנסה לעשות סדר בראש. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים מדריך פשוט לשיתוף כונן במערכת 7. כניסה ממחשב אורח ע"י IP או שם מחשב. איך נכנסים לפי שם מחשב? לאחר הגדרת IP ידני והגדרת כונן כמשותף הוא לא נותן לגשת מהמחשב האורח. מה עוד צריך לעשות??תודה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, רציתי לדעת איך להפעיל ולהגדיר את שירות ה-QOS בנתב DSL-2650U הסטנדרטי של בזק בינלאומי. מה שקורה זה שבביתי יש 4 מחשבים שמתחברים לאינטרנט של 2 מגה, וכל הזמן אחד מהמחשבים צורך הרבה רוחב פס (כנראה להורדות) רציתי לדעת איך אפשר להגדיר את הנתב כך שכל מחשב יקבל את אותו החלק מהנתב, או לחלופין להגביל את אחד מהמחשבים ברוחב הפס להורדה שהוא מקבל. ההגדרות שבתוך הנתב תחת QOS פשוט לא מובנות ואני לא יודע איך עושים את זה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד שבועיים ככה יהיה לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת אל חוטית דיברתי פה ושם עם אנשים ואמרו לי שהחברות המובילות והאמינות הם: netgear,linksys,3com. זה נכון?! ואני צריך הצעת מחיר בסביבות ה250ש"ח(נתב אלחוטי),וכרטיס רשת בסביבות ה-100ש"ח תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע, התעוררתי מאוחר אך רק השבוע הובא לידיעתי על אישור תקן N המדהים. אני עדיין עובד על הדראפט שמגיע למהירות של 120MBPS, ואני יודע שזאת שאלה "נובית" אבל מה אני צריך לעשות כדי להכין את שני המוצרים הללו(Edimax BR-6504N והEW-7728In) בשביל להגיע ל300MBPS? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהוזן השם משתמש והסיסמה בהגדרות נתב pppoe הכרטיס רשת בחדר ליד מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט ומקבל דף התחברות של בזק ללא בקשה של סיסמה. יש אפשרות שזה לא יקרה וישר יתחבר לאינטרנט במקום לקבל דףlogin
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום תמיכה (מה שלא מתאים תמחקו)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנן קושחות צד 3 ? האם ניתן להגדיר את הנתב שיכבה את האלחוט\עצמו לפי שעות מסוימות ? האם הגיוני שפלאפונים לא יזהו את הנתב כשהוא מפעיל WP2 MIXED אבל כן יזהו אותו כשהוא מפעיל WPA2 רגיל ?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, בזק שדרגו אותי חינם ועכשיו מבקשים כסף על מודם\ראוטר שתומך במהירויות כאלו. כרגע אני עם האזטק 600 הכחול והישן. מחפש המלצה על מודם תומך VDSL שיתחבר לראוטר שכבר יש לי. האם יש כזה דבר וכמה הם עולים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של D-LINK הדגם הוא DI-604 אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן. יש לי 3 כתובות איי פי אפשריות להתחבר דרכם. 85.xx.xx.xx(מתחיל ב85 אבל הפורום עושה לי בעיות) 89.xx.xx.xx 217.xx.xx.xx רציתי לדעת במקום שאני אתחבר ואתנתק עד שאני אקבל את האייפי שארצה האם יש אפשרות דרך הראוטר "לכוון" אותו להתחבר דרך אחת הכתובות ספציפית? או שאני חייב לנסות עד שיצליח לי ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום ! , אני צריך חוות דעת על הראוטר הבא : Edimax BR6524N כרגע אני הולך לחבר אותו בעזרת כבלים ל2 מחשבים , בעתיד מתכוון להתשמש באופציה האלחוטית . במידה ויש הצעות אחרות , אני מוכן לשמוע. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם שאני משתף תיקיות זה מעמיס על הרשת ועל האינטרנט ? .... ועוד משהו מה זה QOS PACKET?.. האם אפשר להסיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בעקבות הצעה שקיבלתי אני עשוי לעבור לאורנג' בתור ספקית האינטרנט, לחבילת 10 מגה. מספר שאלות ברשותכם: 1) איך אורנג' כרגע מבחינת הQOS שהם מבצעים, בהשוואה לספקיות אחרות? אני זוכר שלפני שנה (פחות או יותר) כשרק התחילו לספק שירותי אינטרנט, הם נחשבו למוצלחים. עד כמה אגרסיבי הQOS שלהם לתעבורת ביטורנט? 2) מבחינת תשתית, האפשרות היחידה עבורי היא מבצע ה10 מגה בNGN של בזק, נכון? האם המחיר שכאן הוא מחיר טוב, או שניתן לרדת נמוך יותר עקב הותק שיש לי עם בזק? (לא בזב"ל, בזק כתשתית) 3) איך הפינגים לחו"ל אצל אורנג' בהשוואה לספקיות אחרות בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. בבית די גדול, טכנאי טלפונים השחיל כבל רשת מנקודה (ראוטר) לנקודה ב. כעת יש לי כבל רשת זמין שאני רוצה שישמש כספק של wifi חזק. אם אני מבין נכון - אני צריך כעת לרכוש repeater או א AP, לחבר אותו ישירות לכבל הרשת וכך אקבל אות חזק (למעשה ללא איבוד אות). השאלה - האם יש המלצה על דגם ראוי (במחיר סביר)?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ראשי עם שני כרטיסי רשת המשמש שרת ICS. התקנתי (Zone Alarm (ZA וכעת אני לא יכול להשתמש במחשב הלקוח כל עוד התוכנה עובדת. כאשר ניסיתי לגלוש מהמחשב הלקוח, שאלה אותו ZA לגבי SVCHOST שמנסה לגשת לאינטרנט ועניתי YES. למרות זאת, לא ניתן לגלוש מהמחשב הלקוח (כולל מסנג'ר שלא מצליח להתחבר וגם לא להישאר מחובר) האם התופעה ידועה? דרך אגב, בעבר היתה מותקנת internet security שאמנם מנעה גלישה באינטרנט, אך איפשרה שימוש במסנג'ר גם בזמן שהיא פועלת. תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, רציתי רק לדעת אם שימוש ב-Lan/Ethernet Switch בין שני מחשבים יאט את קצב הגלישה וההורדות באינטרנט לעומת שימוש במחשב אחד בלבד עם חיבור ישיר למודם ADSL, וללא שימוש במפצל/סוויץ'. אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות סוויץ' שיאפשר לי להחליף בין שני המחשבים (כמו מכשירי מיתוג A-B) כדי שאוכל לקבל את המהירות המקסימלית בכל פעם, במקום להשתמש בשני המחשבים באותו הזמן (דבר שגם ככה לא שימושי בשבילי כי אני עובד כל פעם גם ככה רק על מחשב אחד ולא צריך שהשני יהיה מחובר לאינטרנט באותו הזמן). תודה.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי עכשיו חבילה של 3MB ואני בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי.... יש חבילת אינטרטנט של5MB בכבלים? אם כן מה המחיר בערך?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הגבתי על ידיעה בחדשות "וואללה" כשהכותרת שלי הייתה: "מי זה איגוד האינטרנט הישראלי"? סימנתי "לייק" כפי שאני עושה בתגובות השונות שלי וכשעקבתי במשך כיומיים בפייסבוק, נוכחתי שהתגובה שלי לא פורסמה שם. שאלתי האם יש בפייסבוק צנזורה? ענו לי חברים שלדעתם אין צנזורה, אלא אם מדבר במשהו "פוגעני". כשניסיתי להסביר שמדובר בהבעת דעה מנוגדת בקשר לוויכוח בנושא האתר: facebook.co.il, נזרקתי החוצה מפייסבוק, תוך כדי הודעה שעשיתי פעולה חריגה. אם זאת לא צנזורה, אני אני מרגל סטליניסטי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בעזרת שתי כרטיסי רשת אלחוטים? או שאני חייב שבאחד המחשבים יהיה נתב?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, נאלצתי לפרמט את המחשב הישן שלי בלי לגבות דרייברים (היה בעיה שהמחשב לא עלה אבל זה לא קשור לעניין)... בקיצור כדי להתקין את הדרייברים אני רוצה להשתמש בתוכנה שמוריד אוטומטית מהאינטרנט (היא בודקת לבד ומורידה את הדרייברים הכי חדשים) והבעיה שלי שאין לי אינטרנט.. בבית יש לי רשת עם הראוטר B-FOCUS 270PR אבל במחשב הישן אין לי Local Area Connection ואני לא יכול להגדיר את המחשב כדי שיהיה מחובר לרשת. אני לא יודע איך יוצרים Local Area Connection... בדרך כלל כאשר אני מתקין את הדרייברים אז נוצר לי... זה גם מה שעשיתי במחשב הישן התקנתי רק דרייבר של הכרטיס רשת אבל לא נוצר לי Local Area Connection... הלוח הוא http://www.baber.com/baber/411/asus_p4b266-vmx.htm והכרטיס רשת Realtek RTL8100…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-