רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית עם הראוטר הנ"ל באמצעות האייפון....האם יש קשר לכך שהגדרתי את המחשב באיי פי סטאטי? במחשב יש רשת מוגנת עם PSK, אני מקיש את הקוד באייפון אבל האייפון לא מצליח להתחבר.... אשמח לעזרתכם....
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! עד עכשיו הייתי עם ראוטר רגיל תקן G כי היינו בחדרים רגילים, עכשיו אני הולך לעבור לחדר ממ"ד ושמעתי שיש בעיה עם זה!, צריך איזה משהוא מיוחד? התקשרתי לבזק אמרו לי HOME PLUG ואמרו לי שיש איתו מידי פעם תקלות שהוא מתנתק וזה מה זה לא טוב בשבילי, ראוטר תקן N זה טוב לממדים? מה האופציה הטובה ביותר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב נייח ונייד. אני צריך להשתמש באחת התוכנות שמותקנת בנייח באמצעות הנייד. האם קיימת אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי רשת עם כמה מחשבים כולם מחוברים דרך ראוטר האם אפשר להתקין איזושהיא תוכנת sniffer כך שהיא תעקוב אחרי נתוני הגלישה של כל המחשבים ותראה מי זולל את הפס של האינטרנט כלומר זה בעצם סוג של בדיקת מזיקים ( ) אני יריץ את זה שכל המחשבים אינם פעילים ואז אראה מי לוקח יותר משאבי רשת תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! משהוא שמאוד מסקרן אותי, אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר הוא D LINK 2650U , והשני עם כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK , המחשב שמתחבר באמצעות כרטיס הרשת האלחוטי נימצא במרחק של 6 מטר וץמיד סבלתי שם עם בעיות קליטה תמיד זה זז בין 2-4 קווים וליפעמים 5 קווים( שזה הכי הרבה) היום אחרי שהעברתי תמחשב חדר אז שמתי תמחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי במ"מד המרחק עלה ל 14 מטר ופיתאום הקליטה על 4-5 קווים O-0 איך זה??? הראוטר תקן G פשוט ואיך זה שהמרחק גדל+ חדר ממד הקליטה עלתה. איפו ההיגיון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני משחק COD דרך ה PS3 זה לוקח הרבה מה UPLOAD של האינטרנט ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום דיברתי עם חבר שלי מאחד הקיבוצים בדרום ומסתבר שהוא משלם 142 ש"ח על אינטרנט שאמור להיות במהירות של איזה 5Mb אבל בפועל ב-99% מהזמן זה בקושי 750Kb , לקיבוץ יש עיסקה עם בזק והבנתי שיש מרכזיה בקיבוץ (או משהו בסיגנון) ז"א לקיבוץ אין אינטרס לתת גישה בצורה שונה לאינטרנט, בעיקרון יש גם תשתית של הוט אבל כרגע הם (חברת הוט) טוענים שזה קצת בעייתי (לא ברור למה!, זה עדיין בבירורים). ללפטופ של החבר אין מודם סלולרי, וגם אין לו רצון לחבר את הפלאפון שלו ללפטופ ולהתחבר דרכו (זה לא כל כך נוח לגלישה ארוכה). לכן תהיתי האם מישהו מחובר/יודע על דרך אחרת להתחבר, אולי דרך אחת מחברות הסלולר עם רכישת איזשהו מודם? *. כל הצעה תתקבל בברכה, לא לי או לחבר יש כרגע זמן להריץ בירורים מול כל הח…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מודם סלולארי ואני רוצה לגרום לו לשדר את החיבור לאינטרנט דרך הWIFI כדי שאני אוכל לגלוש בWIFI בסמסונג גלקסי שלי עשיתי את הדבר הזה עם הלפטופ הקודם שלי אבל היה לי בו XP ועכשיו יש לי WINDOWS 7 וכל ההגדרות שם שונות תודה
-
- 3 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לתוכנה שמודדת ומראה בזמן אמיתי, וגם שומרת מידע על המהירות והכמות של ההורדה/העלאה שלך באינטרנט. הייתה לי תוכנה כזו שעבדה מעולה (Du-Meter למיטב זכרוני) עד שהחלפתי חיבור והיא לחלוטין הפסיקה לתפקד והראתה מידע שגוי. על אילו תוכנות כאלה הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למדתי CCNA לפני 4-5 שנים אני רוצה לרענן את הזכרון שלי בחינם ללא קורסים או משהו כזה.. הצעות לרענון?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם התחייבתי מאתמול ישנה עדין אפשרות לניתוק? התחברתי אליהם אתמול ועכשיו אני קורא את הפורום הזה וכולו מלא בשליליות לגבי החברה ואני רקואה שהסטרימינג לא תקין אצלי פתאום ואיטיות לא ברורה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין DYNAMODE WL-GI-600-SMF לבין EDIMAX EW-7711UMN
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לציין שעד היום הכל עשר עם הראוטר אבל פתאום המחשב נייד והראוטר לא מצליחים להתחבר לראוטר, לפעמים הם מצליחים להתחבר לדקה שניים ואז שוב הם מתנתקים ממנו. עד עכשיו הכל היה פשוט פיקס יש לציין. שאני מנסה להתחבר באייפון לרשת הוא רושם "לא ניתן להתחבר לasi" וכך גם במחשב נייד. מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום... ברשותי TL-WR1043ND עם קושחת DDWRT רציתי לדעת איך אני משתף את הכונן ברשת ..?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובר לדירה, בה יש ראוטר בנקודה רחוקה מהמחשב שלי. על מנת לחסוך את הצורך בנתב נוסף שישמש כ-AP, חשבתי לקנות אנטנה להגברה שתאפשר לי לקלוט את האות של הראוטר. לאנטנות האלו יש משום מה טווח תדרים מסוים, למשל: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-9dbi-hi-gain-omnidirectional-antenna-for-wifi-routers-2400-2500mhz-9007 http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-11dbi-sma-omnidirectional-wifi-antenna-47783 האם אני צריך לבדוק שהטווח תדרים הזה תואם לנתב wrt54gl linksys? או שהאנטנה אמורה להתאים בכל אופן?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם הנתב כבר מספר חודשים, אבל שמתי לב לתופעה מוזרה שנראית לי כמו קריסה. המכשיר מחובר ל-PC בחיבור כבל. במקביל מחובר גם לדיסק חיצוני. כשאני מריץ uTorrent וקצב ההורדה גבוה (מעל 600K), לאחר מספר דקות הנתב פשוט מנתק קשר לחלוטין. כלומר, לא ניתן להגיע אליו בפינג גם אלחוטי וגם קווי, למרות שהוא דולק ונראה שהכל תקין. רק אתחול של הנתב מחזיר אותו לעבודה רגילה, אבל שוב, אם מועמס - הוא "קורס". אם ה-uTorrent מוריד בקצב נמוך יותר (200K למשל), אין בעיה כלל. ניסיתי לבצע שחזור של הגדרות יצרן, אך התופעה חוזרת. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת מסוך edimax 7722l רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים אנטנה כזו http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-11dbi-sma-omnidirectional-wifi-antenna-47783 על הכרטיס רשת במקום להחליף לראוטר אטנות והאם אתם ושבים שזה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים, בבית של חברה שלי ממוקם הראוטר בקומה הראשונה - הראוטר הינו ראוטר של סימנס שסופק ע״י אורנג׳ http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ לא מזמן העברו את מגורינו אל עבר המרתף, וכצפוי, קליטת הwifi איומה עד לא קיימת כלל. יש לציין שבמרתף יש שקעי LAN שמחוברים לראוטר, אך דרוש גם wifi. מה צריך לעשות, איזה ציוד לקנות, אילו הגדות וכו׳ וכו׳ יש לעשות על מנת לקבל קליטת wifi טובה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם 3 מחשבים באותו רשת על רוחב פס של 750 אינטאנת בכבלים ובעוד שבוע אני הולך לצרף מחשב רבעי לרשת. האם כדי לי להעלות את הרוחב פס שלי ל 1.5 ?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזה מודמים (לכרטיס רשת) יש לאינטרנט כבלים ומה עדיף ? מה אפשר להפוך להאב ומה לא ? והאם יש ספק שנותן MPLS (חיבור קבוע בלי חייגן) ללא תוספת תשלום ? בברק זה עוד 20 שקל לחודש.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב בקיצור, יש לי בעיה דיי דחופה ואני יודה לכם אם תעזרו לי בה: אז ככה, קניתי router אלחוטי וחיברתי למודם ולחשמל והא עובד בסדר, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב והתקנתי דרייברים והוא גם עובד עכשיו, הכרטיס זיהה את הrouter ויש ביניהם התקשרות אבל אני לא הצלחתי להגדיר את האינטרנט כדי שאני יוכל לגלוש.... אם מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך להגדיר את האינטרנט אני יודע לו מאוד כי זה דיי חשוב לי... תודה מראש לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו עבדתי עם מודם אלקטל כנתב של הרשת הביתית שלי, כאשר המודם נפרץ על ידי לנתב והוא מחייג לבד לרשת, הוא מחובר להאב של 8 יציאות בעזרת כבל רשת מוצלב אני חושב, ומשם יוצאים כבלים ארוכים לכל חלקי הבית כאשר הכבלים הארוכים הם ישרים (אם אני לא טועה). כעת, יש לי מחשב נוסף שאני רוצה שהוא יהיה הראוטר, ממספר סיבות: א. להגביל רוחב פס לחלק מהמחשבים בבית. (יש תוכנה לזה, לכן דרך המודם עצמו אי אפשר) ב. להשאיר עליו תוכנות הורדה כך שאוכל להשתמש במחשב שלי לדברים אחרים ולא להעמיס אותו יותר מדי עם כל התוכנות הורדה שתמיד רצות לי ברקע. לכן, אני הולך להמיר את המודם חזרה למודם פשוט, לחבר אותו למחשב (1. בעזרת איזה כבל אני מחבר אותו למחשב?) ומכרטיס רשת שני הוא יתחבר להאב (2. בעזרת איזה כבל …
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים: אחד, עם שני כרטיסי רשת שרק אחד מהם משומש: 3com Gigabit LAN, ועוד איזה Realtek אחד שבו אני לא משתמש (הכרטיס הראשון הוא אונבורד והשני PCI) למחשב הזה מחובר מודם \terayon (ספקית אינטרנט ברק) המודם מחובר לUSB. המחשב השני הוא מחשב נייד עם כרטיס PCMIA של edimax שגם פועל על realtek. הרשת תמיד פעלה פחות או יותר כמו שצריך לפני כמה זמן התחילה בעיה: הרשת פשוט לא עובדת. אין לי מושג מה שיניתי שזה קרה. עכשיו, ניסיתי לפעול על פי המדריך שבסטיקי. קודם כל יש משהו מאד מוזר בחיבורי הרשת שלי. המודם שלי גם מוגדר כdialer וגם כרשת! ניסיתי בכל זאת לפעול על פי המדריך ועדיין לא הלך לי... ד"א גם שיתוף הקבצים תמיד עבד ועכשיו הוא לא עובד. ניסיתי הרבה פעמים לעשות setup לרשת וליצו…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להרים רשת אלחוטית בבית, ובשביל זה צריך נתב אלחוטי. חיפשתי המלצות בפורום, אבל כולם מדברים על חיבור כבלים עם חייגן (L2TP) לי יש אינטרנט בכבלים בחיבור קבוע (כלומר איך שהמחשב נדלק יש כבר אינטרנט) - זה משנה משהו כשבאים לבחור נתב ? או שכל נתב שמתאים לאחד מהם מתאים לשני ? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-