עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת ethernet בבית, מחובר לHOT 500 MB, האינטרנט האלחוטי עובד ללא כל בעיה בכל הבית , בעיה אחת (שפחות מפריעה לי) היא שהמחשב שמחובר בethernet מגיע רק ל 80-85 MB ,מניח שהכבל ישן ולא תומך במהירות גבוהה יותר (תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול לבדוק את זה) בעיה חמורה יותר היא שברגע שאני מנסה להוריד קובץ גדול או לגלוש בהרבה אתרים יחד החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני מנתק את הmoca מהחשמל ומחזיר אותו בגלישה רגילה או כשאני מגביל את מהירות ההורדה הכל עובד ללא ניתוקים, טכנאי הוט בדק אמר הכל תקין בציוד ולראיה שהחיבור האלחוטי תמיד עובד כרגיל ובמהירות מלאה, יש למישהו רעיון איך לפתור את הניתוקים?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by a_a_aa,

אני רוצה להקים רשת של עד 5 מחשבים עם תעבורה גבוהה של נתונים של קבצים בגודל 5/100 MB בממוצע. אני רוצה שכול החומר/תיקיות ישבו במקום אחד. העבודה תתבצע בכול עמדת מחשב אך הקבצים ישבו במחשב ראשי לדוגמא: אני עובד בתוכנת מסוימת, מגיע בבוקר למחשב האישי שלי מתחבר לרשת פותח קובץ שיושב במחשב הראשי ועובד עליו, בסוף העבודה שומר את הקובץ באותה תיקיית יעד במחשב הראשי. העיבוד/תוכנות וכו' מתבצעות על המחשב האישי. הקבצים נמצאים ונשמרים במחשב הראשי,ממנו כל אחד יכול לעבוד . - ולגבות בסוף יום את הדיסק הקשיח. המערכת צריכה להיות מסוגלת להמשיך לעבוד במהירות גם כאשר אנשים נוספים מבצעים בה פעולות. חשבתי לקחת מחשב ישן בין 8 שנים עם מעבד+לוח אם+זכרון סטנדארטיים. לקנות דיסק קשיח מהיר בעל נפח גדול. ראו…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by Cheif,

עם תום שנת 2015 חברת בזק מפרסמת היום דוח על מצב האינטרנט בישראל. הדו"ח עמוס במידע ובנתונים סטטיסטיים אבל דווקא השקף המצ"ב תפס את עייני. הוא מגלה שמהירות הגלישה הממוצעת בישראל היא 50M. לאור העובדה שבזק מתקשה מאוד לספק מהירות מעל 65M עד 70M עולה השאלה אם הנתון המוצג בשקף הוא המהירות "הנרכשת" או המהירות "הנמדדת". מה אתם חושבים? הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://www.bezeq.co.il/media/PDF/internetreport_2015.pdf

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. נכנסתי לאתר ולא היו כתוב על המבצע למישהו יש פרטים בנושא ???

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by D-Bang,

התקנתי כרטיס רשת חדש אחרי שהתקנתי את הדרייבר הWINDOWS זיהה אותו כמו שצריך. הבעיה היא שהוא לא מעביר תקשורת כשאני מריץ בדיקת PING הוא רושם לי שאין חיבור ניסיתי כ. רשת אחר, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? קראתי איפשהו שאפשר לעשות איתחול להגדרות TCP/IP, זה יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by dd7,

1. איך להגדיר שהמחשבים יהיו באותו רשת(רשת אלחוטית) בשביל שאני יוכל לשחק בינהם ולהעביר קבצים בינהם 2. איך אני חוסם במחשב עם כרטיס רשת אלוחטית את הגלישה שיהיה בו רק אפשרות לשחק או להעברת נתונים תודה חג שמח

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by oded6188,

יש לי בבית 4 מחשבים שולחניים, ואחד נייד (רוצה לחבר אותו באלחוטי) על מה לשים לב כשאני קונה ראוטר? האם כדאי שהראוטר יהיה גם המודם? איך אני מאבטח כמו שצריך את הרשת האלחוטית..... תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by *DaN,

שלום יש לי בעיה. יש לי ראוטר שעבוד ללא חייגן, שיניתי את הסיסמא של הספקית שלי. הראוטר עדיין עובד עם ההגדרות של הסיסמא הישנה. איך אני מעדכן את הסיסמא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by kayben,

שלום, עברתי דירה ואין באפשרותי לחבר את המחשב הנייח למודם/ראוטר (netbox) פיזית עם כבל. לכן אני מעוניין להתחבר באופן אלחוטי. אמנם המרחק בין המחשב למודם הוא רק 6 מטר, אבל המחשב בתוך ממ"ד, עם דלת פתוחה תמיד. לכן אני רוצה לקנות כרטיס עם קליטה יחסית חזקה. עד 150 ש"ח, מעדיף מ KSP / אייבורי. אם יש המלצה? ראיתי שתקן N הוא המומלץ. יש הבדל בין "מתאם רשת" ל"כרטיס רשת אלחוטי"? או שזה אותו דבר? ראית שיש כרטיסים עם אנטנה וכאלה ללא, יש לזה משמעות? תודה.

10. Started by V00d00,

שלום, אני חדש פה בפורום ויש לי בעיה בMySQL. לאחרונה התקנתי EasyPHP על המחשב שלי כי רציתי לערוך כמה דברים כדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד. פתחתי מסד נתונים על הCollation: latin1_bin האתר עבד טוב ויפה, לא היו בעיות בשפה ולא כלום. שניסיתי לייצא את המסד נתונים בעזרת PhpMyAdmin נתקלתי בבעיה בעברית, ניסיתי לשנות את הCollation לhebrew וזה עדיין נשאר בג'יבריש. עכשיו זה לא ג'יבריש רגיל אלא זה ג'יבריש כזה: 0x372e36. יש איזושהיא דרך לשנות את הCollation לכל הטבלאות ואח"כ זה יסתדר, או שאני צריך לעשות דברים אחרים? אמרו לי לנסות לעדכן את הMySQL לגירסא 5, אני משתמש כרגע בגירסאות: MySQL 4.1.9-max phpMyAdmin 2.6.1

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  11. אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. שלום, לראשונה החלטתי לחבר את שני המחשבים שברשותי ברשת. רכשתי שקעים, כבל ארוך 2 מ'. העברתי את הכבל (הוא בלי ראשים) בקיר (המחשבים נמצאים בקומות שונות). באתי לחבר את השקעים לכבל חשבתי כמו חוט טלפון - מוציאים את הברגים ויאלה מחברים את החוטים, אבל בשקע אין ברגים. איך מחברים את חוט הרשת לשקע?? צריך מכשיר כלשהו?? דרך אגב הנה פרטים: על השקע מצויין - crystal 30 T 3a vh8fs-c5 אם מישהו יכול לתת לי לינק או להסביר בעזרת איורים אשמח מאוד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by spitzi,

שלום, הבאתי להורים מתאם רשת על גבי חשמל שעבד אצלי בלי בעיה במקביל לרשת האלחוטית של הראוטר. אצלם, הטלפון הנייד שלהם (Samsung Galaxy S3) לא מצליח להתחבר לאף אחת משתי הרשתות האלחוטיות -- של הראוטר או של המתאם -- כאשר שתיהן פועלות ביחד, לא משנה אם יש להן אותו שם רשת או לא, ולא משנה אם הן על ערוצים נפרדים או על אותו ערוץ. הטלפון טוען במקרה כזה שהאימות נכשל, על אף שהסיסמא בודאות נכונה. כאשר רק אחת משתי הרשתות האלחוטיות פועלת, הטלפון מתחבר אליה מיד. יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי אני משתמש באינטרנט של פארטנר במהירות 1000. יש לי ראוטר שנמצא בחדר מרוחק שמהחדר יוצאות לקיר תשתית של כבלי תקשורת לכל החדרים, נקודת רשת לחדר. אני ובת הזוג שלי משתמשים בשני מחשבים באותו חדר , הוייפיי גם חלש מאוד היות והחדר אנו שוהים בו מרוחק . חשבתי על מגדילי טווח וmesh למנהם אך זה פותר לי בעיה אחת. אני צריך גם חיבור תקשורת למחשב הנייח של אחד מאיתנו ששנינו נוכל להשתמש בו זמנית והפתרון לבעיה הזאת הוא לקנות מתג גיגהביט של סיסקו או משהו, קטן עם 4 פורטים לחדר שלי ולחבר לשם את המחשבים ואת הסוני לדוגמה , אך שוב זה פותר רק חצי בעיה. הפתרון השלישי שחשבתי עליו הוא לקנות ראטור נוסף במקום מתג ושישמש לי גם כמתג וגם כנקודת רשת לוייפי שמחוברים לראוטר המרוחק. האם זה משהו אפשרי? …

15. אז ככה, זה התחיל לפני מספר חודשים כשהאינטרנט נפל לגמרי (גם אצל השכנים). באו, בדקו, אמרו שיסדרו. מאז שסידרו את הבעיה, התחלתי להרגיש באיטיות נוראה בהורדה. נסבל. לאחרונה האיטיות מורגשת גם בהורדת טורנטים. מאז ומתמיד הורדתי מטורנטליץ על מהירות מקסימלית. בשבוע-שבועים האחרונים, הורדות "חמות" אני מוריד על 100 ולפעמים אני מצליח לגרד 200 KB לשניה. משחקי רשת? בוא נתאר את המצב. כשאני מתחיל לנוע, כל כמה שניות או שהדמות שלי חוזרת קצת אחורה או לפעמים גם אני מוצא את עצמי חמש מטר קדימה. לא-משנה-איזה משחק ולא משנה אם זה בPC או בקונסולה. ניסיתי חיבור ישיר. חיבור L2TP חייגן. אותן תוצאות. כשלישראלים אחרים בשרת יש פינג 70 אני מקבל 150. ביצאתי TRACERT לאחד השרתים ששיחקתי: C:\Users\>tracer…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, עבדתי כבר הרבה זמן עם הWRT54GL יחד עם התוכנה המקורית שלו ואתמול החלטתי לשדרג אותו לWRT.... בקיצור שידרגתי אותו ביחד עם המדריך של QTEC לגירסה 23SP2 (האחרונה) והכל עבר בהצלחה אבל משום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט, אני מניח שזה בגלל שהופיעו שם דברים חדשים שאולי צריך לסמן/לא לסמן. אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים ומשתמש בחיבור PPTP להתקשרות. צירפתי זוג תמונות עם ההגדרות - אחת מהגירסה המקורית ואחת מהDD-WRT. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by shon,

אהלן חברה! יש לי בעיה קלה, כשאני גולש בבית דרך הראוטר אני גולש על Ip adress אוטומטית, אולם כשאני בעבודה אני צריך כל פעם להזין את כתובת ה Ip ידנית. ניסיתי ליצור שני משתמשים ב windows על מנת להתחבר כל פעם שאני בעבודה למשתמש "העבודה" אולם לא רק שזה לא שומר לי את הגדרות הרשת זה גם מסרבל לי מאוד את העבודה. חייב עזרה!!! תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by RAZIEL98,

שלום לפני כמה ימים העברתי את המחשב שלי ממקום שהוא היה למקום אחר ומאז אין לי אינטרנט,התקשרתי לתמיכה של החברה שאני נמצא אצלה ואמרו לי לבדוק את הראוטר,אבל לפי הפותר בעיות במחשב הוא רושם שיש לי בעיה ששרת nds אינו זמין מה אתם מציעים לעשות ? תודה לעוזרים נ.ב הראוטר של idmax

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Zeev86,

היי. יש לי מספר שאלות לגבי המודם ולגבי HOT. שדרגתי לא מזמן מ12 ל30 מגה. יש לי חבילת גיימר בבזק בינלאומי שדורש חייגן. הזמינו לי טכנאי של הוט על מנת שיביא לי מודם חדש שתומך ב30 מגה. כשבא הטכנאי, הוא התקין לי את המודם, והתחיל להתקשר להוט כדי שישנו לי מחייגן לחיבור ישיר. אמרתי לו שיש לי חבילת גיימר ושאני חייב חייגן, הוא מצידו אמר לי שאי אפשר ולכן יש לעבור לחיבור ישיר. הסברתי לו שבדיוק יום לפני לקח לי 3 שעות לעבור מישיר לחייגן עם כל הטרטורים של ספק ותשתית, אבל הוא עמד על שלו שאני אשנה לחיבור ישיר. התקשרתי אתמול לנציג הוט, ואמרו לי שאפשרי להתחבר מהמודם עם חייגן. אני רוצה לשאול אותכם כאן אם זה באמת יעבוד לי בלי בעיה עם חבילת גיימר בבזק בינלאומי, ומה עלי להגיד במקרה כזה להוט שבגל…

• 3 תגובות
    • 9.9k צפיות
  20. Started by Haflo,

התקנתי על השרת שלי את BulletProof FTP Server, הגדרתי את כל ההגדרות הדרושות, שמנסים להתחבר אליי משץמשים מבחוץ, הם מצליחם להיכנס ואני גם רואה אותם בתוכנה נכנסים, אבל לאחר שמתחיל תהליך ה List הם מקבלים הודעת שגיאה: Data Connection Error: connection has timed out למישהו יש מושג איפה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  21. יש לי בבית מצב כזה: * מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר * מחשב 1 עם windows 7 שדרכו הקמתי את הרשת והוא מחובר בכבל ישירות לראוטר והמדפסת שלי מחוברת אליו בUSB * מחשב 2 עם windows 7 (נייד) שמחובר אלחוטית לראוטר והצלחתי לשתף את המדפסת * מחשב 3 (נייח) עם windows xp שמחובר אלחוטית לראוטר ומצליח לגלוש באינטרנט בלי בעיה הבאתי מחשב נוסף עם windows xp שמחובר ישירות לראוטר (בכבל) ואני רוצה להתקין אליו את המדפסת המשותפת ולגלוש דרכו באינטרנט ומשום מה יש 2 בעיות 1) הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט 2) אני לא מצליח להגדיר אותו ברשת הבייתית כדי שהוא יזהה את המדפסת מה עושים?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. עברתי לא מזמן מברק לבזק בין לאומי השאלה הראשונה האם הם חברה טובה בזק בין לאומי? שאלה שנייה האם אני צריך להגדיר את הראוטר שלי (ROTAL RTA 1025?) ומהם ההגדרות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  23. שלום לכולם ברשותי שני נתבים של בזק האחד DSL225 נתב חדש תומך VDSL השני DGN2200 הגדרתי את הנתב השני כbridge, נתתי לו כתובת IP חדשה בתחום של הראשון וביטלתי DHCP חיברתי את שניהם בכבל (LAN לLAN) והתחלתי לעבוד, בהתחלה עבד הכל מעולה ולאחר כשבוע הפסיק כאילו אין כבל נורה לא דלוקה בשני הנתבים, לא ניתן לגשת אחד לשני וכו בהתחלה חשבתי שהבעיה בכבל החלפתי ראשים השתמשתי בציוד בדיקה הכל תקין, הוא אפילו מחובר ל מכשיר אחר באותה רשת והכל עובד מצוין כרגע הנתבים מחוברים בינהם דרך LAN לחשמל ועובדים תקין מה הבעיה? למה בצורה עקיפה הוא עובד וישירה לא? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by kupo,

יש לי בעיה ברשת הביתית. יש לי ראוטר אלחוטי של d-link מדגם DI 624 והרשת כל הזמן נופלת בשני המחשבים שלנו. הספק אינטרנט שלי הוא אינטרנט זהב. מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by IDOnoach,

שלום. כיום יש לי ראוטר שקיבלתי מ 012(מחובר במהירות 40 מגה) גם המיניקס וגם המחשב השולחני מחוברים אליו בחיבור קווי עם זאת, יש לי הרגשה שמדי פעם המהירות נופלת, ורק ניתוק וחיבור הראוטר מחזיר למהירות נורמלית. יש היגיון בדבר? ואם כן תוכלו להפנות אותי לרכישת ראוטר אמין ללא הנפילות?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.