רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בירשותי אינרטנט של הוט ותשתית של הוט יש לי מודם של ARRIS וראוטר Tp-Link TL-WR841N השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר ואם כן איך אפשר לחסום גישה לWIFI אצלי בבית באייפון עצמו. למשל אני רוצה להתחבר מהאייפון שלי לWIFI שלי אז שלא תהיה לי אפשרות כזאת שהיא תהיה חסומה וללא גישה ספציפית לאייפון שלי ולא לאייפונים אחרים או טאבלטים וכו.. אגב יש סיסמה ברשת אני פשוט שואל אם יש אופציה כזאת אולי דרך ההגדרות של המודם או הראוטר לחסום את הכתובת של האייפון הספציפי?
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, אפשרי לחווט שקע כפול ע"י כבל אחד? ובכל מקרה, אם בצד אחד אני רוצה שקע, ובצד שני קונקטור, לעשות את זה מוצלב? עבר זמן מאז שחיווטתי שקעים....
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, בטוח יצא לכם להיתקל לאחרונה בנתב החדש של בזק, ה "Super Wifi". מחיפוש קצר הבנתי שהשם קצת מנופח עבור היכולות של הנתב, אבל במקרה תפסה לי את העין העובדה שהשידור אפשרי גם בתדרי 5Ghz. זכרתי שהתדרים האלה אסורים בארץ מסיבות ביטחוניות כאלה ואחרות. האם הוסרו המגבלות? האם ניתן כיום לייבא מחו"ל מכשירי Dual Band שעובדים בתדרי 2.4/5Ghz בלי לחשוש מהמכס?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. מאתמול יש לי בעיה עם מהירות הגלישה שהפכה פתאום למאד איטית. אני מנוי על מהירות של 15mb ובפועל לא הצלחתי לגלוש מעל 3mb. התקשרתי לבזק בינלאומי (הספק שלי) ושם אחרי בדיקת מהירות על גבי התשתית בלבד הנציג הגיע למסקנה שמדובר בבעיית תשתית והחליט להפנות אותי לבזק. הנציג בבזק ביקש ממני לחבר את הראוטר ישירות לשקע הטלפון בקיר מבלי להשתמש בפילטר שמפריד בין הטלפון לחיבור ה-ADSL. אח"כ הוא אמר לי שמקור הבעיה הוא בכבל ה-ADSL ולכן המהירות הייתה איטית, אך בפועל זה לא עזר והמהירות נשארה מאד איטית. הוא הסביר שאם הייתי מחובר בחיבור קווי הייתי מבחין בהבדל במהירות. (אין לי אפשרות להתחבר ישירות לנתב מכיוון שאין לי שקע לטלפון בחדר שממנו אני גולש.) כשהסברתי לו את זה הוא ניסה לצרף אותי לשירות ת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי מושג כ"כ איפה לחפש.. אבל אני מחפש אינטרנט עם מהירות העלאה גבוהה, לפחות 5MB, ועדיפות ל-10+...איפה אפשר לחפש ולברר על דבר כזה ? מה זה דורש ? ומה המחירים בערך אם יש מישהו שיודע...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצה על שירות וי.פי.אן שמאפשר להזרים תכנים מארה"ב? אני מעוניין בשני סוגי תכנים: לצפות על גבי המחשב בפרקי טלביזיה של אתרים כגון mtv.com, שלא מוכנים להזרים לישראל. לצפות בנטפליקס וכו' באיכות 1080p על הטלביזיה. כרגע אני מנסה מסלול Basic של Vyper VPN. למחשב פרקים באיכות נמוכה זורמים בקושי, לא ניסיתי עדיין להזרים לטלביזיה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מנסה להגדיר חיבור מרחוק לאחד המחשבים בתוך הרשת, דרך הראוטר של בזק (Super WIFI) - במילים אחרות לפתוח את הפורט המתאים. אין בעיה להגדיר את הפורטים בצורה פרטנית, אבל מוזר לי שאין את השירות הזה ברשימת השירותים (איפה שמופיעים כל המשחקים) - או לפחות אני לא רואה...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מחבר כבל ל חיבור LAN בלוח אז נורה אחת עליונה דולקת קבוע ולא מהבהבת ונורה תחתונה כבויה {תמיד אני מחובר בLAN.} התקנתי מחדש את הדרייבר וגם לא עזר איפסתי את הראוטר בדקתי במנהל ההתקנים ולא מופיע לי הרשת או איקס אדום או סימן קריאה צהוב שם כל המחשבים בבית יש להם אינטרנט והכבל שלי תקין בtroubleshooting היה כתוב אחרי הבדיקה - "windows could not find a driver for your network adapter
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבאתי להורים מתאם רשת על גבי חשמל שעבד אצלי בלי בעיה במקביל לרשת האלחוטית של הראוטר. אצלם, הטלפון הנייד שלהם (Samsung Galaxy S3) לא מצליח להתחבר לאף אחת משתי הרשתות האלחוטיות -- של הראוטר או של המתאם -- כאשר שתיהן פועלות ביחד, לא משנה אם יש להן אותו שם רשת או לא, ולא משנה אם הן על ערוצים נפרדים או על אותו ערוץ. הטלפון טוען במקרה כזה שהאימות נכשל, על אף שהסיסמא בודאות נכונה. כאשר רק אחת משתי הרשתות האלחוטיות פועלת, הטלפון מתחבר אליה מיד. יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא בטוח אם השאלה רלוונטית לפורום הזה אבל אשאל בכל זאת.... אני רוצה לקנות אנטיוירוס , כזה שלא יכביד על המחשב שלי ויאפשר לי לחיות בשקט נפשי. אני רוצה לציין שאני מוריד הרבה מביטורנט ומשחק משחקי רשת אז שהוא גם לא יפריע לי עם אלו. האמת שלא היה לי אנטיוירוס מעולם אבל בזמן האחרון אני מקבל בפייסבוק וג'ימיל שמישהו כל פעם במקום אחר בעולם ניסה להיכנס לי למחשב עם הסיסמה שלי(אני חושד שיש לי רוגלה במחשב או משהו).... ולכן אני רוצה לקנות.. מישהו יכול לייעץ לי איזה אנטיוירוס לקנות של איזה חברה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי המלצות על שתי כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן USB ואני מתלבט איזה מהם לקנות, אשמח לשמוע חוות דעתכם. אפשרות מספר אחד - Cisco AE1200 אפשרות מספר שתיים - D-LINK DWA 160 Xtreme N יצויין כי ברשותי מודם ראוטר משולב של חברת TPLINK. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באינטרנט כבר כמה ימים שבשעות הערב אין לי אינטרנט ומה שמוזר הוא שהמחשב מראה שהכל תקין אבל עדיין בכל זאת אין אינטרנט אבל מצאתי פתרון כל פעם אני עושה ריסט למחשב אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת מבלי לעשות ריסט למחשב בכל פעם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי מודם/נתב ישן של בזק מדגם Rotal 1025W. אני על תשתית בזק של 15Mb וספק נטויז'ן עם גיימר. הרוטל עושה בעיות והחלטתי שזה הזמן להשתדרג. לוח האם בנייח שלי (AsRock Z87 Extreme 9ac) תומך בשתי כניסות במהירות 1GB ויש לו WiFi מובנה בתקן ac החדש ואני מניח שהלפטופ הבא שלי גם יתמוך בתקן הזה. אני רוצה להפריד בין המודם לנתב. לפי מה שהבנתי, יש כרגע אפשרות בבזק לקנות ב-100 ש"ח את אחד משני הדגמים הבאים: 1. T&W DSL699u5 2. Netgear VVG2000 ע"פ שיחה עם הנציג, המפרט שלהם כולל יציאת LAN במהירות 100 ולא 1G. התכנון הוא לצוות את המודם עם נתב עם יציאות 1G. השאלה היא האם המהירות תוגבל ל-100 באופן מעשי בגלל שהמודם מוציא רק 100? הנציג של בזק טען שאין שום קשר. ההגיון שלי אומר אחרת …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהוזן השם משתמש והסיסמה בהגדרות נתב pppoe הכרטיס רשת בחדר ליד מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט ומקבל דף התחברות של בזק ללא בקשה של סיסמה. יש אפשרות שזה לא יקרה וישר יתחבר לאינטרנט במקום לקבל דףlogin
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה.. רציתי לשדרג את המהירות אינטרנט שלי מ-2.5MB ל12MB וכבר שיניתי אצל הספק שלי (בזק) את המהירות, עכשיו נשאר לי לשנות גם את המסלול אצל התשתית ושהתקשרתי לברר אם אני עדיין מחוייב להם הם אמרו לי שלא... כדי לי לעבור לתשתית של בזק ולהתנתק מהתשתית של הוט אם יציעו לי מחיר שווה? (הספק שלי זה בזק..) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב אחד שאליו מחובר ראוטר מסוג Siemens S2-141 נסמנו A מחשב שמחובר דרך HOMEPLUG יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 4 מגה לשניה. מחשב שמחובר אלחוטית יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 2 מגה לשניה. הרשת האלחוטית לא מוגנת באמצעות הצפנות למיניהם (כן כן אני יודע זה לא ממומלץ אני פשוט לא כ"כ יודע איך לעשות את זה ומתעצל לבדוק מחשש לצאת נזק). המהירויות האלה לא איטיות מדיי לרשת ביתית? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר הנ"ל היום למחשב .... אני יכול להסיר את התוכנתי שיש לי ? SYGATE ? + להעביר את הפיירוול של WINDOWS ל OFF או להשאיר על ON ? XP SP2 תודה ! כרגע אני מוגן או שחייב לאפשר את ה FIREWALL שבתוך הממשק של הראוטר ? כי כרגע אני רואה שהוא לא פועל ... ?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חינמית לשרטוט טופולוגיית רשת - כולל עמדות קצה נתבים שרתים וכו' לחילופין קובץ אייקונים לPOWERPOINT גם יכול לספק. התוכנה EDRAW NETWORK למשל נראית כאילו היא עונה על הצרכים שלי אבל לרוע המזל היא לא חינמית, אם משיהו מכיר משהו מקביל זה מאוד יעזור לי. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
שלום יש לי פינגים גבוהים למספר שרתים (מפריע בעיקר למשחקים) הפינג לשרת ישראלי של CSS הוא ממוצע 70 (השרת זורק שחקנים עם פינג מעל 50 ולרוב האנשים שם יש פינג מתחת ל 20) ביליתי זמן לא קצר עם התמיכה של הספק (בזק בין לאומי) והתשתית (בזק) ללא שום שיפורים. אני חושד שהבעיה היא בתשתית של בזק, תוך כדי דיבור איתם התבקשתי להתחבר עם סיומת @1 ולעשות פינג ל 147.235.246.92 שהממוצע שם הוא 38 ונראה לי קצת לא הגיוני לקבל פינג מתחת ל20 אם רק לכתובת הזאת אני מקבל 38. מישהו מכיר את הבדיקה הזאת ויכול להגיד כמה אמור לצאת שם? פרטים אחרים : אני מחובר בקו של 5 מגה, דרך ראוטר (נסיונות להתחבר ישירות למודם לא שיפרו) מחשב הבדיקה הוא הלפטופ שלי, כשאני לוקח אותו למקומות אחרים (עבודה , חברים) אני מקבל פי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנתיים הייתי מחובר ל012 ולא הייתי מרוצה כלל מהשירות שהם נתנו ומהפינגים הגבוהים. עברנו לחבילת באנדל של בזק+בזק בינלאומי 12 מגה. אני לא יכול להגיד בוודאות אבל אני חושב שבשנה הראשונה לא היו בעיות רבות, הפינגים היו יציבים והכל היה בסדר. בשנה האחרונה נראה שכל חודש שעובר איכות המידע שמועבר דרך השרתים שלהם גרועה יותר. הפינגים גבוהים בצורה משמעותית ואולי במשך שעה אחת מתוך 24 השעות של היממה אני מוצא את עצמי מצליח להוריד טורנרטים במהירות המקסימלית. עד היום האשמתי את התשתית בגלל שבזק הביאו לנו ראוטר ששולט גם בטלפונייה בבית שלנו, לאחר עיון בפורום מסתבר שהבעיה היא בכלל בבזק בינלאומי. אני שחקן SC2 מקצועי שמשתתף בטורנירים אירופאים ומצאתי את עצמי מוקפא מפעילות בחודשיים האח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו אני רוצה להשחיך חוט אינטרנט/טלפון חדש בנקודה כל שהיא כי הוא עושה לי בעיות ויש לי חוט זה לא הבעיה ויש לי חוט השחלה והכל הבעיה שאני משחיל את החוט השחלה גם מהצד של הנקודה וגם מהצד השני של הארון תקשורת הביתי והוא נתקע באמצע למה זה ? עשיתי הכל מרחתי סבון כזה שיהיה יותר קל וזלין הכל עשיתי הורדתי את הקפיץ של החוט השחלה לא הלך הוא נתקע ניסיתי בכח ממש ממש ממש משני הכיוונים לא הלך כלום מה אני אמור לעשות במצב כזה? כרגע אין שם חוט בכלל
-
- 3 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר עם 012 חיבור 5 מגה בכבלים. הסיפור נמשך כבר לפחות שבועיים. אני מוריד קבצים דרך jdownloader ובכל שרת כלשהו הוא כביכול מתחיל כמה שניות לעבוד במהירות מלאה, לאחר מכן פשוט נופלת המהירות והוא מנתק את ההורדה 'connection lost'. עכשיו, כמובן שבדיקת מהירות לא מזהה את הבעיה. עובד טוב. גם אצל חברה שלי שיש להם 012 קיימת בדיוק אותה הבעיה, עם מחשב אחר, כך שזה לא המחשב ולא אנטי וירוס או פיירוול. אני נואש. עוד לא דיברתי עם 012 כי אין לי שום דרך להוכיח שהם עושים traffic shaping רציני. יש לציין שלפעמים בלילות הכל פתאום חוזר לעבוד רגיל. אבל זה באמת חדש,זה לא רק איטיות (שזה מובן במשך שעות היום איכשהו), אלא ניתוקים של הורדות. גם דרך הדפדפן.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי חברים! שאלה קצת הזוייה! עם הFACEBOOK CHAT החדש והגרוע פתאום מופיעים לי ברשימה אנשים שלא נמצאים מחוברים בכלל (בנוסף לאלה שמחוברים) האם רק לי זה מציק? הייתי מעוניין לראות רק את האנשים שכרגע מחוברים, בקשה מוגזמת?! תודה מראש לעוזרים! נ.ב : אגב, אני עובד עם FF וניסיתי את הSCRIPT הזה של GREASEMONKEY: http://www.best-4-u.com/easiest-way-to- ... t-box.html הוא לא עובד ממש טוב.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו אנטנות יותר חזקות לנתב שלי הסתכלתי בEBAY ויש שם מוצרים מאוד שונים שכל אחד הוא בעל DBI שונה האם הם סתם חרטטו את הDBI או שזה אמיתי מה שהם כותבים? http://www.ebay.com/itm/WIFI-12-DBI-2-4GHZ-BOOSTER-ANTENNA-SMA-WIRELESS-WLAN-P-/280638671074?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41575e48e2 http://www.ebay.com/itm/7dbi-2-4GHz-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-RP-SMA-/270835612087?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0f0f79b7 http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4GHz-10dBi-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-/310351690302?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item484266fa3e
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-