רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חבר טוען שכן - האם הוא דובר אמת ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? תודה מנהלים בבקשה למחוק או לנעול את הדיון הזה - פיירפוקס
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק ויש לי מודם כבלים שמחובר לכרטיס רשת במחשב. אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? הגדרות וכו' ? תודה
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון.... כיוון שאני עובד על כמה פרוייקטים בכמה מקומות יוצא לי לא פעם שאני צריך להעביר כמויות חומר גדולות ממחשב אחד לשני. אחד מהמחשבים הוא הנייד שלי אבל השני כמובן לא תמיד זהה ולרוב ללא יכולת לעבוד באותה רשת. לפעמים זה נייח בלי רשת אלחוטית עם רשת ארגונית שאין לי אליה גישה או נייד עם רשת אלחוטית אבל לא באותה רשת כמוני. נמאס לי מההתעסקות עם DOK לחבר-להעתיק-לנתק-לחבר-בשני-להדביק -לשכוח את ה-DOK במחשב השני. אשמח לכל הצעה שקל לממש במגוון תרחישים ועם מינימום התעסקות או תלות בחומרה של המחשבים עצמם. יש משהו כמו "כבל USB מוצלב" כמו שהיה אפשר לעשות חיבור AD-HOC עם כבל רשת מוצלב?. אולי חיבור אלחוטי AD HOC עם דונגל USB זעיר? לא תמיד אני יכול להתקין דרייברים ומעוניין ב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם, אחד דרך USB והשני דרך כרטיס רשת. היום פתאום נוצרה בעיה, והיא ששני המחשבים לא מתחברים יותר ביחד לאינטרנט אבל כל אחד בנפרד כן. ממה יכולה לנבוע הבעיה? הרי הם תמיד עבדו ביחד ופתאום לא.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חברים יקרים, שלום! שאלה טכנית - יש לי חיבור ADSL 2.5Mbps ברשותי מודם ADSL פשוט, סוויטש לא מנוהל, ושני מחשבים. במידה ואני מחבר את שני המחשבים לסוויטש, ואת הסוויטש למודם. ולאחר מכן מחייג באמצעות ווינדוס מאחד מהם, האם השני יוכל לגלוש ולהנות מהאינטרנט או לא? האם צריך לחבר את השני בכבל רשת מוצלב ולשתף את החיבור? האם יש דרך ששניהם יהנו מהאינטרנט דרך הסוויטש ולא דרך חיבור אחד של השני? האם אולי צריך כתובת IP קבועה? מה לעשות? קחו בחשבון שאני לא משתמש בראוטר. נ.ב - אני בכוונה לא משתמש בראוטר כי הוא מוגבל בכמות החיבורים(לא פיזיים - ipfiltering) (בעקבות יוטורנט אני מעדיף מודם...האינטרנט זורם הרבה יותר מהר מאשר עם ראוטר - גם גלישה וגם הורדה\העלאה). אשמח לתשובות, תודה, :-)
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה לגבי מודם כבלים , האם ניתן לחבר שני מחשבים אל אותו המודם כך שיוכלו לגלוש ללא תלות אחד בשני, או שאני צריך להסמין שני מודמים מחברת הכבלים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו אנשים.... יש אפשרות לחבר שני מחשבים שונים לאותו מודם ע"י שני החיבורים שלו ? ס'תומרת מחשב אחד ע"י חיבור כרטיס רשת...והשני ע"י USB ... האם יש אפשרות כזאת ????.......יש מודמים שתומכים בזה וכאלה שלא ????.... תודה מראש ! ;D
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב ברצוני לוודא משהו לפני שאני מתחיל לעבוד על סלילה בבית ומחשבה על פתרונות שכאלו. הראוטר יושב ומחובר פיזית בחדר ליד הסלון שזה החדר עבודה\מחשב שלי. עד לפני השיפוץ שעשינו זה עבד כמו ברוב הבתים על WIFI, והחלטתי שאני רוצה לחבר את הנייד גם בצורה פיזית ( משמש לנטפליקס בסלון ). עכשיו הדילמה שלי היא כזו : 1. האם שמחברים שני מחשבים במקרה הזה פיזית לראוטר - יש איזשהי חלוקה של חצי\חצי או חלוקה שונה של תעבורת נתונים ? אני שואל כי - יש לי ראוטר סטנדרטי שמקבלים מבזק, המהירות עצמה לא רעה ( אני מקבל 80 ומשהו מגה בפועל ) והמחשב הראשי שלי זה מה שמעניין אותי מבחינת האינטרנט ( עבודה, משחקים ). הנייד בסלון הוא רק לנטפליקס ב…
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אז ככה אני גר בבניין בקומה ראשונה וחבר שלי גר בקומה שלישית הוא חיבר לעצמו עוד ראוטר אלחוטי שיוכל לגלוש בpsp אז הוא בא אלי לבדוק אם מקומה ראשונה אפשר לגלוש והצלחנו לגלוש בקליטה של 60 אחוז אז עלה בראשי רעיון לחבר שלי יש אינטרנט 10 מגה רציתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי טיפה איכותי עם אנטנה בחיבור pci ושאני יוכל לקלוט אותו האם זה הגיוניי שזה יקלוט אותו? האם יש הבדל בין הקליטה של הרשת לקליטה של wifi ? ואם זה אפשרי בכלל איזה כרטיס רשת עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה הינה הטובה או היעילה ביותר לחיבור שני מחשבים מרוחקים. הבעיה העיקרית היא שהמחשב המרוחק אמור להריץ אפליקצית DOS. ולהדפיס את הפלט במדפסת של המחשב האורח (remotte) בתודה יניב.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים צמודים ואני רוצה לחברם לאינטרנט. יש לי מודם של מו8טורולה BS5101 ויש לו יציאה אחת של LAN ואחת של USB. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי איך אני מחבר שני מחשבים על ידי כבל של מדפסת ולהעביר איתו קבצים האם צריך הגדרות מיוחדות? תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לחבר את כבל הרשת שיוצא מהמודם להב או איזשהו מפצל ומשם להעביר לשני מחשבים, או להעביר אחד למחשב ואחד לראוטר? פשוט באחד מהמחשבים פחות חשובה לי המהירות אז אחד הייתי מעדיף לחבר ישירות, אם זה משנה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב שולחני עם מחשב נייד בעזרת כבל usb חברתי את הכבל מה עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש לי שתי מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי (WiFi) יהיה אפשר לחבר בינים להעביר קבצים וכו'?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי היום מחשב אחד בבית בעל כרטיס רשת שמחובר אליו מודם כבלים. בעוד כמה ימים אני עומד לקבל מחשב נוסף שעליו יש כרטיס רשת OBBOARD, האם יש אפשרות לשתף אותם ברשת כולל גלישה באינטרנט? כי לאן אני יחבר את המודם כבלים אם אני יחבר את שני המחשבים לכרטיס רשת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^ הציעו לנו חיבור דרך חוטי נחושת פנויים של טלפון בעזרת VC-201. המרחק בין המשרדים קטן מ 200 מטר. http://www.planet.com.tw/news/productnews/VC-201.htm מישהו מכיר את הצעצוע הזה? כמובן שכתוב בפרוספקט שזה מתאים לכל מה שזז האם זה יספיק כדי לעבוד בשני המשרדים על תוכנת הנהלת חשבונות שיושבת על שרת באחד מהמשרדים? האם ניתן לגבות מידע ממשרד אחד לשני ולהיפך בזמן סביר (כמה גיגה פר גיבוי ליום)? מישהוא יודע מה מחיר סביר לשניים כאלו + התקנה? האם ירגישו לאפליקציות המדוברות הבדל מהותי בין סיב אופטי לפתרון המוצע (כשלוקחים בחשבון שהנתבים\סוויטשים ורוב כרטיסי הרשת במשרדים הם 10/100)? האם זה יכול לעשות בעיות עם ראוטרים? האם יש פתרון\מוצר עדיף?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט על נייד אחד באמצעות נייד שני דרך ה-WiFi אך ללא ראוטר אלחוטי, בדומה לעבודה עם כבל רשת מוצלב. זה ניתן לביצוע? כיצד? המחשבים יריצו XP PRO או ויסטה. בהנחה שחשוב שיהיה חיבור מכל מקום וקצב הלינק לא קריטי כלל - מה הפרוטוקול המומלץ ומה פרוטוקול המינימום שעדיין יתן אמינות לינק גבוהה? רב תודות, גונן. עריכה: מצאתי הסבר לגבי רשת אלחוטית AD-HOC ללא ראוטר באתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx האם אפשרי לוותר כליל על החיבור לרשת הקווית (אין לי צורך באינטרנט) ורק להשתמש ב-RDP/VNC לאחר הגדרת הרשת? הכוונה ללא Connection Sharing כלל. מישהו ניסה/מכיר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. קראתי מאמר על חיבור שני נתבים ב WDS ושם נאמר כי יש לתת לכל אחד מהנתבים האלחוטיים SSID שונה וכן תדר שונה. חיברתי אצלי בבית שני נתבים WRT54GL ב WDS ונתתי לשניהם את אותו SSID ואת אותו התדר בכוונה ובכך בעצם יצרתי רשת אחת שלמה בכל הבית. כרגע- כאשר אני גולש במחשב הנייד ומוריד משהו מהאינטרנט, המחשב יכול "לדלג" בין שני הנתבים מבלי להפסיק את ההורדה. אני מוצא את הרעיון מאוד טוב . האם יש חסרונות במתן SSID זהה ותדר זהה בעבודה ב WDS? קישור למאמר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא כזאת: יש לנו סוויץ' אחד בארון התקשורת, המחובר ליציאות בקירות. בקומה העליונה, יש ארבעה שקעים, אבל בתעלה היחידה שמחברת בין הקומות, יש מקום רק לשני כבלי CAT5E. כרגע אנחנו עובדים על 100 מגהביט, אז אין בעיה, כל כבל, 8 גידים - מחבר שתי יציאות 4 גידים כל אחת (יש לנו Patch Panelים בשתי הקומות) במהירות 100 מגהביט עכשיו אנחנו רוצים לשדרג את התשתית הביתית לגיגהביט, ולכן אנחנו לא יכולים לשים שני שקעים על כבל אחד, בגלל שכל שקע עושה שימוש ב-8 גידים. אז אנחנו רוצים להוסיף עוד סוויץ' ולשים אותו בקומה העליונה. השאלה היא, האם לחבר את שני הכבלים שמגיעים מהסוויץ' שבארון התקשורת בקומה התחתונה, או שאין בכך תועלת, וכבל אחד יספיק. הנה סכמת הרשת להמחשה: הקו הכחול תוחם א…
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי חברים, המצב שלי הוא כזה, כרגע יש לי בבית חיבור של סלקום וחיבור של בזק. אני שוקל להמיר את החיבור של בזק באחד של הוט כי הם מציעים יותר Upload - הם מציעים 5 מגה לעומת ה-3 של בזק, ואני עושה הרבה סטרימיג ל-Twitch, ולשדר ב-3500kb יהיה מעולה בשבילי. הבעייתיות פה היא העובדה שהוט מביאים את ה-Hotbox i6, שהבנתי מחבר לעבודה לא מאפשר חיבור ל-VPN. הפתרון שנראה לי הגיוני הוא לחבר את שני החיבורים לסוויץ' מסוים שיהיה מחובר למחשב, עם איזשהו פתרון שיאפשר לי לעבור בין החיבורים. יש חיה כזאת? אני מניח שכן אבל לא מכיר את הטרמינולוגיה לחיפוש דבר כזה.. (כאילו, Splitter ו-Switch זה די הגיוני אבל לא מצאתי, הגוגלינג שלי חלוד יום ואולי יש לכם רעיונות יותר טו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אתמול עברתי מHOT לYES (עם VOD), ולאינטרנט של בזק. לצערי אין לי בבית שום נקודה של בזק שצמודה לנקודה של טלויזיה, מה שהביא את הטכנאי להעביר כבל רשת באמצע הסלון מהראוטר עד לממיר - כדי לאפשר לVOD ולכל מה שקשור אליו לעבוד. אני כרגע מחפש רעיונות להפוך את החיבור בין הראוטר לממיר לאלחוטי ולא לקווי (הממיר לא תומך בחיבורים אלחוטיים). הראוטר שאני משתמש בו כרגע הוא ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק d-link n2760u e1 ויש לי ראוטר נוסף יחסית ישן edimax br6204wg שכרגע לא בשימוש. אני רוצה לחבר את הedimax לd-link בצורה אלחוטית (כדי לחסוך את הכבל בסלון) , ומהedimax להוציא חיבורים קוויים רגילים לממיר, למחשב נוסף שיש שם (ואולי לטלויזיה שתגיע בהמשך). אולי הסברתי את עצמי לא כל כך טוב, צ…
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה באינטרנט שלי. האינטרנט לא מגיע לחדר שלי בסוף הבית{דירה בינונית} שום מגבר ומגדיל טווח לא עוזר כדי לקבל עוצמת אינטרנט טובה,מהירה וחזקה. חיברתי את המגדיל טווח במרכז הבית ושום דבר לא עוזר. מקווה שיש פתרון אני מתקשה למצוא תקווה בסאגת האינטרנט הזו שנמשכת כבר 3 שנים לפחות, פניתי לכל הטכנאי אינטרנט הם דיברו על מגדיל טווח ומגבר וזה בכלל כבר לא עוזר גם כבל רשת מהראוטר למחשב לא יעזור. מקווה לעזרה ותמיכה.
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-