עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by israelnba,

יש לי שני מחשבים ורק אחד מהם מחובר באמצעות מודם ASDL עומדים בפניי כמה אפשרויות 1. רשת אלחוטית אבל זה בעיתי כי אחד המחשבים נמצא בממ"ד 2.כבל רשת מוצלב - גם זה בעיתי כי מה זה לא בא לי שמחשב אחד ישמש בתור מחשב ראשי כי גם ככה הוא פועל על הפנים לכן בכל אופן אני צריך לקנות נתב כדי לא לחבר בכבל רשת את המחשבים כי זה כנראה יפגע בביצועים של המחשב שגם ככה פועל לא משהו ו.. הבנתי שיש אפשרות להפוך מודמים ADSL מסויימים לנתב (רק שהוא לא אלחוטי כמובן..) בקיצור אני לא יודע בכלל אם שווה לי להשקיע בנתב... (הייתי שמח לעשות רשת אלחוטית אבל לא בטוח שתהיה קליטה בתוך הממ"ד אפילו עם דלת פתוחה) אבל אם אני גם כך צריך נתב בשביל לחבר את המחשבים במקום לחבר בכבל רשת מוצלב אז אני אקנה... אשמח לשמוע את חו…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by ksesa1,

יש לי מודם של הכבלים בבית ו switch חיברתי את המודם ל switch ואת שני המחשבים גם הבעיה שאני לא מצליח להתחבר משניהם ביחד רק מאחד אם אחד כבר מחובר אז שאני מנסה להתחבר מהשני הוא אומר לי שמישהו כבר התחבר עם ה user הזה. אמרו לי שאני צריך לבקס מנטוויז'ן חיבור קבוע עם IP קבוע ואז זה יעבוד נטוויז'ן לא ממש מוכנים לתת לי את זה מה אני עושה? והאם ישנה דרך אחרת?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by holander,

שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by lharpaz,

שלום, ברצוני לחבר שני מחשבים לאינטרנט דרך אותו ה"קישור" (כלומר, תשתית אחד ומנוי אחד לספקית). מה הדרך הפשוטה לעשות את זה? אני מחפש דרך פשוטה כדי שגם אני אוכל לעשות זאת בעצמי (אין לי ידע בנושא). (חיפשתי קצת מידע/מדריך ולא ממש מצאתי). אין צורך ששני המחשבים יהיו ברשת ביניהם, למרות שזה יכול להיות בונוס נחמד, ועדיף ששני המחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני לשם החיבור (כך שגם אם אחד מהם כבוי/הולך עדיין יהיה אפשר להתחבר). הבנתי שחלק מהמודמים הם ראוטרים ורק צריך לקנות סוויצ', יש בזה משהו? בקיצור, תגידו לי בבקשה מה צריך לעשות / לקנות בשביל לגרום לדבר הזה לעבוד. דבר אחרון, עדיין אין לי את התשתית עצמה (דירה חדשה). אני נוטה יותר לכיוון התשתית של הכבלים, אבל אם החומרה של בזק תומכת בזה יות…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by alex15,

יש לי מודם שמחובר לראוטר D-LINK ויש לי שני מחשבים בבית ומדפסת . עכשיו אני באמצעות הראוטר חיברתי מחשב אחד לחיבור חוטי והשני לחיבור אלחוטי שלא כל כך הולך ... אבל אני לא יודע איך לשתף את המדפסת במחשב אחד מחובר ועובד אלא בשני צריך ...אמרו לי שאני צריך להקים רשת ביתית ... אז איך להקים רשת ביתית כדי שההמדפסת יעבוד ?להסביר במפורט ...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ניסתי לחבר את האינטרנט בשני המחשבים לפי המדריך אך לשב , בכל אופן קראתי פה איפשהו שיש אפשרות לקנותSWICH שאני מחבר אליו את החיבור של האינטרנט ומשם לשני המחשבים וכך יהיה בשניהם אינטרנט ללא תלות בשרת דלוק (אין לי חייגן קרי אני מדליק את המחשב והוא כבר מחובר לאינטרנט) השאלה שלי היא קודם כל האם זה נכון שצריך SWICH וזה מה שהוא עושה ? האם זה הפיתרון הכי טוב ? או שיש אפשרות יותר טובה ? האם אני צריך להגדיר משהו או שזה עובד אוטומטי ? האם אני יכול לחבר גם רשת לחילוף קבצים בין שני המחשבים דרך זה ? או שאני יצטרך עוד כרטיס רשת בכל מחשב כדי לעשות את זה ? כמה זה אמור לעלות ? ראיתי ב KSP שזה עולה 100 שקל אבל אין שם שום פרטים , אני צריך לבדוק שיהיה לו איזה שהם פיצ'רים לפני שאני קונה ?

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. שלום יש לי שני מחשבים דיי קרובים אחד לשני(בעיקרון אחד יכול להגיע לשני באמצעות קבל רשת) מחשב אחד מחובר לאינטרנט באמצעות המודם של הספקית שבו יש כניסה אחת בלבד לכבל רשת ואין USB. השאלה היא האם אני יכול לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט בלי נתב? תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by redead,

יש לי אינטרנט בכבלים וכרגע אח שלי הביא לי עוד מחשב לחבר ליד המחשב שלי ואני צריך לחבר גם אותו לאינטרנט שלי.. המודם שלי מחובר דרך הכרטיס רשת.. השאלה שלי היא מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? האם אני יאבד מהמהירות של האינטרנט שלי גם כאשר אף אחד לא יעבוד על המחשב השני אבל הוא עדיין יהיה פתוח ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. חבר טוען שכן - האם הוא דובר אמת ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? תודה מנהלים בבקשה למחוק או לנעול את הדיון הזה - פיירפוקס

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק ויש לי מודם כבלים שמחובר לכרטיס רשת במחשב. אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? הגדרות וכו' ? תודה

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  12. מקווה שזה המקום הנכון.... כיוון שאני עובד על כמה פרוייקטים בכמה מקומות יוצא לי לא פעם שאני צריך להעביר כמויות חומר גדולות ממחשב אחד לשני. אחד מהמחשבים הוא הנייד שלי אבל השני כמובן לא תמיד זהה ולרוב ללא יכולת לעבוד באותה רשת. לפעמים זה נייח בלי רשת אלחוטית עם רשת ארגונית שאין לי אליה גישה או נייד עם רשת אלחוטית אבל לא באותה רשת כמוני. נמאס לי מההתעסקות עם DOK לחבר-להעתיק-לנתק-לחבר-בשני-להדביק -לשכוח את ה-DOK במחשב השני. אשמח לכל הצעה שקל לממש במגוון תרחישים ועם מינימום התעסקות או תלות בחומרה של המחשבים עצמם. יש משהו כמו "כבל USB מוצלב" כמו שהיה אפשר לעשות חיבור AD-HOC עם כבל רשת מוצלב?. אולי חיבור אלחוטי AD HOC עם דונגל USB זעיר? לא תמיד אני יכול להתקין דרייברים ומעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Lavelle,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם, אחד דרך USB והשני דרך כרטיס רשת. היום פתאום נוצרה בעיה, והיא ששני המחשבים לא מתחברים יותר ביחד לאינטרנט אבל כל אחד בנפרד כן. ממה יכולה לנבוע הבעיה? הרי הם תמיד עבדו ביחד ופתאום לא.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  14. חברים יקרים, שלום! שאלה טכנית - יש לי חיבור ADSL 2.5Mbps ברשותי מודם ADSL פשוט, סוויטש לא מנוהל, ושני מחשבים. במידה ואני מחבר את שני המחשבים לסוויטש, ואת הסוויטש למודם. ולאחר מכן מחייג באמצעות ווינדוס מאחד מהם, האם השני יוכל לגלוש ולהנות מהאינטרנט או לא? האם צריך לחבר את השני בכבל רשת מוצלב ולשתף את החיבור? האם יש דרך ששניהם יהנו מהאינטרנט דרך הסוויטש ולא דרך חיבור אחד של השני? האם אולי צריך כתובת IP קבועה? מה לעשות? קחו בחשבון שאני לא משתמש בראוטר. נ.ב - אני בכוונה לא משתמש בראוטר כי הוא מוגבל בכמות החיבורים(לא פיזיים - ipfiltering) (בעקבות יוטורנט אני מעדיף מודם...האינטרנט זורם הרבה יותר מהר מאשר עם ראוטר - גם גלישה וגם הורדה\העלאה). אשמח לתשובות, תודה, :-)

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Xanadu,

יש לי שאלה קטנה לגבי מודם כבלים , האם ניתן לחבר שני מחשבים אל אותו המודם כך שיוכלו לגלוש ללא תלות אחד בשני, או שאני צריך להסמין שני מודמים מחברת הכבלים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. תגידו אנשים.... יש אפשרות לחבר שני מחשבים שונים לאותו מודם ע"י שני החיבורים שלו ? ס'תומרת מחשב אחד ע"י חיבור כרטיס רשת...והשני ע"י USB ... האם יש אפשרות כזאת ????.......יש מודמים שתומכים בזה וכאלה שלא ????.... תודה מראש ! ;D

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן בוקר טוב ברצוני לוודא משהו לפני שאני מתחיל לעבוד על סלילה בבית ומחשבה על פתרונות שכאלו. הראוטר יושב ומחובר פיזית בחדר ליד הסלון שזה החדר עבודה\מחשב שלי. עד לפני השיפוץ שעשינו זה עבד כמו ברוב הבתים על WIFI, והחלטתי שאני רוצה לחבר את הנייד גם בצורה פיזית ( משמש לנטפליקס בסלון ). עכשיו הדילמה שלי היא כזו : 1. האם שמחברים שני מחשבים במקרה הזה פיזית לראוטר - יש איזשהי חלוקה של חצי\חצי או חלוקה שונה של תעבורת נתונים ? אני שואל כי - יש לי ראוטר סטנדרטי שמקבלים מבזק, המהירות עצמה לא רעה ( אני מקבל 80 ומשהו מגה בפועל ) והמחשב הראשי שלי זה מה שמעניין אותי מבחינת האינטרנט ( עבודה, משחקים ). הנייד בסלון הוא רק לנטפליקס ב…

18. ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. אז ככה אני גר בבניין בקומה ראשונה וחבר שלי גר בקומה שלישית הוא חיבר לעצמו עוד ראוטר אלחוטי שיוכל לגלוש בpsp אז הוא בא אלי לבדוק אם מקומה ראשונה אפשר לגלוש והצלחנו לגלוש בקליטה של 60 אחוז אז עלה בראשי רעיון לחבר שלי יש אינטרנט 10 מגה רציתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי טיפה איכותי עם אנטנה בחיבור pci ושאני יוכל לקלוט אותו האם זה הגיוניי שזה יקלוט אותו? האם יש הבדל בין הקליטה של הרשת לקליטה של wifi ? ואם זה אפשרי בכלל איזה כרטיס רשת עדיף לקנות?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by yan_daf2001,

הייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה הינה הטובה או היעילה ביותר לחיבור שני מחשבים מרוחקים. הבעיה העיקרית היא שהמחשב המרוחק אמור להריץ אפליקצית DOS. ולהדפיס את הפלט במדפסת של המחשב האורח (remotte) בתודה יניב.

21. יש לי שני מחשבים צמודים ואני רוצה לחברם לאינטרנט. יש לי מודם של מו8טורולה BS5101 ויש לו יציאה אחת של LAN ואחת של USB. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. מישהוא יכול להסביר לי איך אני מחבר שני מחשבים על ידי כבל של מדפסת ולהעביר איתו קבצים האם צריך הגדרות מיוחדות? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MrAccident,

שלום האם אפשר לחבר את כבל הרשת שיוצא מהמודם להב או איזשהו מפצל ומשם להעביר לשני מחשבים, או להעביר אחד למחשב ואחד לראוטר? פשוט באחד מהמחשבים פחות חשובה לי המהירות אז אחד הייתי מעדיף לחבר ישירות, אם זה משנה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by club_501,

אני מעוניין לחבר מחשב שולחני עם מחשב נייד בעזרת כבל usb חברתי את הכבל מה עכשיו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אם יש לי שתי מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי (WiFi) יהיה אפשר לחבר בינים להעביר קבצים וכו'?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.