רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש לי 3 מחשבים מחוברים לראוטר ברשת ביתית, האם יש תוכנה פשוטה (לא צריך משהו מקצועי), שיכול להראות לי בכל רגע נתון, איזה רוחב פס תופס כל מחשב ברשת / באיזו מהירות הוא מוריד / איזה קבצים הוא מוריד וכו' ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי היום ל30 מגה ועשיתי בדיקות מהירות באתר של הוט וקיבלתי תוצאות לא אחידות לפעמים 25 לפעמים 29 (באופן מוזר אפילו לא פעם אחת 30) דיברתי איתם והם מנסים להפיל את האשמה (ולא בצדק לדעתי) על הכרטיס רשת שלי בכל מקרה זה הדגם של הכרטיס רשת שלי realtek pcie fe family controller האם הוא תומך ויכול להגיע ל30 מגה?או שהוא באמת הבעיה לתוצאות הלא אחידות?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
עשיתי שיתוף וIP קבוע במחשב ובמחשב השני לא מצליח לגשת לתיקיה המשותפת כי הוא מבקש שם משתמש וסיסמה. איך מבטלים את הצורך בלרשום או לאפס את הסיסמה ושם משתמש? במחשב הראשי יש ווינדוס 10 ובשני ווינדוס 7.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מי שיש לו safenet האם הפינג שלכם גבוה ואתם מרגישים שאתם לא מקבלים את המיטב מהתעדוף החדש שלהם? היום תומך אמר לי שזה מה שגורם לי לפינגים גבוהים, היום השירות לקוחות סגור אבל מחר אני הולך להוריד את השירות ולבדוק איך זה מה הפינג שלכם למשל ל www.yahoo.com? שלי 170 אני מבקש שזה ממי שיש לו 014 ו10 מגה ומעלה+שירות safenet בעיקרון הסיבה שיש לי את זה, זה בגלל שהם הציעו את זה בחינם והנציגת שירות לקוחות חפרה לי שזה לא עושה כלום לחיבור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל, חיברתי וניתקתי כמה פעמים.. עשיתי ריסט ניקתי רגולות וכל דבר אחר שהיה בעזרת תוכנות. ועדיין יש את התופעה. יש להזכיר שהתופעה התחילה רק מהצהריים... אני בבזק וברק 013-נטוויז'ין אתרים ישראלים כמו YNET, NANA, וכו' עובדים מהר ומעולה. אין בעיה להיכנס אליהם. נניח למשל עכשיו: יש פאקים לGMAIL. לא מצליח להיכנס. מקודם היה פאקים לויקיפדיה, ואחרי שניתקתי וחיברתי הסתדר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שעושה כבילת רשת ביתית דרך הצנרת הקיימת של הטלפון והכבלים. אני חושב שתהיה לי בעיה עם פתרון אלחוטי בגלל שאחד המחשבים בממ"ד (האינטרנט מחובר בחדר לא בחדר ממ"ד) יש קיר גבס אחד חוץ מהקיר ממ"ד, המרחק האוירי בין החדרים הוא 3.5 - 4 מטר. אם מישהו יכול לייעץ על ראוטר וכרטיס רשת טובים, זה יעזור לי מאד
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטית. לא מצליח למצוא את ה-MacAdress של הכרטיס רשת - המודם מאובטח ומזהה חיבורים על פי macadress. חיפשתי מדריך לבניית רשת אלחוטית בכל הקישורים שצרפתם ולא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מקבל לפעמים כל מיני אזהרות של טרוינים נטבאס ודברים כאלה... היום לקחתי את השם של הדומיין שהוא נתן נתן לי של מי שניסה לפרוץ... הכתובת היא ADSL62-0-131-LNS-p204.adsl.netvision.net.il עכשיו, איך אני מתייחס אל זה? זה סתם? זה נסיון אמיתי? מה אני בדיוק מבין מהכתובת הזאת חוץ מזה שזה משתמש נטויז'ן?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר מחשב אחד לשתי רשתות אלחוטיות? בהנחה שיש שני כרטיסי רשת אלחוטיים (USB)
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים, אחד עם אקספי השני עם 98. ואני לא יכולל להכנס ממחשב אחד לשני וההיפך.(עד לפני חודש יכלתי.. לא יודע למה פתאום לא). מהאקספי ל98 שאני מנסה להכנס זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. ומה98 לאקספי זה מבקש סיסמא(לא זכור לי שהגדרתי מתישהו סיסמא..). מה אפשר לעשות? וזה לא קשור לפיירוול או משהו.. הרשת מחוברת עם כאבל מוצלב וחוץ מהבעייה הזאת הכל פועל. תודה! *בדקתי עכשיו והמחשב עם ה98 היה מוגדר בקבוצת עבודה אחרת, אז שיניתי את הקבוצת עבודה לזאת שבXP והפעלתי מחדש, אבל זה עדיין לא פועל.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX, דגם BR-6204Wg. עד עכשיו אני מחובר בכבלים בחיבור MPLS. לא זוכר כבר מזה להתחבר עם חייגן. :lol: ראשית, רציתי לדעת אם זה ישפיע על שיתוף האינטרנט\קבצים? או שהכל נשאר כמו שהוא? ואיך מגדירים לצורך העניין בראוטר לחייג אוטמטי עם שם משתמש וסיסמא? ספק 014. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רוצה לקנות נתב אלחוטי, ושני כרטיסי רשת אלחוטים בשביל שני מחשבים, ולטפופ שיהיה לו כבר כרטיס אלחוטי. שלושת המחשבים מאוד קרובים אחד לשני. התקציב הוא בין 400 ל 500 לנתב, וסביבות 200 לכרטיס רשת אלחוטי. מה הכי כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני להגביל משתמשים אלחוטיים ספיציפים לפי שעות אציין כי הרשת בבית מחוברת כך: המודם מחובר לראוטר של נטוויז'ן (MP-202 C 2FXS), ואליו מחובר קווית ראוטר אדימקס BR6504N כנקודת גישה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI. מזה כמה ימים המחשב לא מזהה רשתות בכלל. הכרטיס עצמו בסדר - חיברתי אותו למחשב אחר ועבד מצוין. על המחשב יש WIN7. כשהוא עולה הוא כותב הודעה ש-system event notification service לא עובד. ניסיתי לעשות system restore וזה לא עזר. כשניסיתי לבדוק למה הכרטיס לא עובד ראיתי איפשהו הודעה שיש בעיה ב-windows wireless service. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה בלי לפרמט את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני יודע שלכבלים יש את speed.hot.net.il האם יש משהו דומה לבזק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית הכי פשוט שיכולה להיות: 2 מחשבים כאשר אחד המחשבים הוא ה"שרת" או ה"מארח" ובו יש 2 כרטיסי רשת אחד הקרוי External Internet Connection שאליו כמובן מתחבר האינטרנט החיצוני מהראוטר שיש בבית והשני שקרוי Local Area Connection האחראי על הרשת הפנימית בין 2 המחשבים שמתחבר כמובן עם כבר מוצלב למחשב ה"לקוח". עד לפני כ-3 שבועות הכל פעל בצורה תקינה ויפה מאוד: המחשבים היו מחוברים ביניהם באמצעות רשת ביתית שהגדרתי וכך הרצתי אינטרנט משניהם בו זמנית ושיפתי קבצים וכד'...אך לפני כמס' שבועות החלה להופיע לפתע ההודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה". כמובן שברגע שהודעה כזו מופיעה לא ניתן להתחבר לאינטרנט מהמחשב הלקוח לכן תיקנתי את הבעייה ע"י הגדרת IP ידנית בכל אחד מן המחשבים (כמובן ע…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות 2 ראוטרים, שאחד ישמש כראוטר והשני כאקסס פוינט המטרה לחברה אחד במרתף כראוטר ואת השני באופן קווי (לא אלחוטי) לקומה אחרת בבית כ AP (יש קו רשת שרץ בקירות). מעדיף ראוטרים של D-LINK, אבל אם יש המלצה אחרת גם יתקבל בברכה איזה ראוטרים טובים ולא יקרים מומלצים? וצריך שיהיו פשוטים להגדרה כ AP תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה בזק או בזק בין לאומי שלצערי אני מנוי על 'שירותיהם' משרתים אותי לאחרונה ברוחב פס מקרטע קופצני ואיטי להחריד, דווקא בגלישה רגילה הכל בסדר, [אצלי רק] בהורדות מRAPIDSHARE אני מדבר, טוב, הולכים להתלונן לגוגל לראות מי עוד מתלונן, ויש פה ושם דיונים קצרצרים, הגעתי לכאן, והדיונים בנושא הזה ארוכים מפותחים ומפוצלים לשתי נושאים, 1] בעיה כללית של גלישה איטית להחריד לאחרונה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398371.0 2] הרגשה שבזק\בזב"ל החלו בחסימה\תעדוף של תעבורת שיתוף קבצים, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396454.0 הנדון שם הוא על חסימת קליינטי P2P, שזה תופעה מקובלת איכשהוא לעיתים בעולם, החידוש הגדול והמכוער המגיע מבית בזק\בזב"ל הוא על חסימת HTTP DDL כ…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. היום החלטתי להשתמש בראוטר הישן שלי (D LINK 2760U) כנקודת גישה, על מנת להגדיל את טווח קליטת האינטרנט.. הראוטר המחובר לאינטרנט - ראוטר של הוט, הגדרתי לו IP חדש 10.0.0.137 הראוטר הישן, של בזק, כבר מוגדר ל10.0.0.138 ביטלתי את הDHCP של הראוטר הישן, חיברתי את 2 הראוטרים בכבל רשת והכל עבד פיקס בהתחלה. הבעיה- מדי פעם אני פתאום מאבד חיבור לאינטרנט בכל הרשת, גם במחשב שמחובר ישירות לראוטר הראשי, וגם בלפטופ שמחובר לAP שהגדרתי. לפעמים אני מאבד קשר לאינטרנט, ולפעמים לשרת הDNS (יש חיבור לאינטרנט אבל אין אפשרות לגלוש בדפדפן...) הדרך היחידה לסדר את הבעיה היא לכבות ולהדליק את הראוטר הראשי. אבל הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. מישהו נתקל בבעיה כזו? מקווה שתקראו עד הסוף, ותודה לעוזרים…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Turris Omnia הוא ראוטר שמתבסס על מערכת ההפעלה בקוד פתוח, OpenWRT, ומספק עידכוני אבטחה בזמן אמת. שמחירו בזמנה מוקדמת ב- Indiegogo הוא 190$.הפרויקט מימן כבר 400% היעד הראשוני שלו. Turris Omnia מגיע עם: מעבד ARM Dual Core 1.6 GHz. זיכרון של 1GB DDR3. איחסון של 4GB RAM. חמישה פורטים LAN 1Gbit. פורט WAN 1Gbit. שני פורטים של USB 3.0. שני Mini PCIe. mSATA. 3x3 MIMO 802.11ac. פורט SFP לפייבר. https://www.indiegogo.com/projects/turris-omnia-hi-performance-open-source-router לפי דעתי השקעה מעולה לטווח ארוך.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים . שיהיה לכולנו קודם כל שבוע טוב ושיהיה לנו לתושבי הדרום שבוע שקט ונעים ! לאחר שהתחלתי לקרוא את המאמר של פטרי דניאל ניפגשתי בחלק שאני מנסה להכיר אותו זה הפקודות החדשות אני אשמח אם מישהו ממכם אוכל להגיד לי מה עושה כל פקודה ופקודה .. פתחתי וניסתי את הפקודות אבל לא הבנתי כלום מהם : הפקודות להלן : ROUTE ARP FINGER NETSTAT NBTSTAT תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
הממשק של הריפיטר dlink dap-1360 בדפדפן הוא מוצא לי את הרשת WIFI שאני רוצה להגדיל במרחק של יותר מ30 אחוז לפי הדרישה שלו. הבעיה היא מתיי שאני רושם את הסיסמא שהיא רק מספרים הוא מסמן לי את הסיסמא באדום עם פס עליו באדום לא מבין למה.. קטע מוזר תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מיני לפטופ שיש בו רק ווייפיי ואני צריך אינטרנט מכל מקום. גלישה בסיסית, מסמכים בלבד. מה האופציות שלי? יש אפשרות להתבסס על חבילת הגלישה של הסלולרי?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרגע מודם+נתב של ASUS 604 מבזק (ADSL). אני קונה נתב אלחוטי שאמור להחליף את הנתב המובנה במודם של ASUS. האם לפני שאני מחבר את הנתב החדש, עלי לנטרל את הנתב הישן (המובנה במודם של ASUS) או שזה קורה אוטומטית?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כל ההגדרות נכונות אבל הוא מסרב להתחבר. מישהו נתקל מכיר? חיברתי כבר כמה ראוטרים כאלה אם כי גרסאות קצת יותר ישנות (מלפני שנה) ולא היו לי בעיות, לפחות לא ל-012. באאא הרגע נודע לי שמנייקים שינו את שם השרת מ- cable ל 017. אנסה את זה יותר מאוחר ואעדכן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-