עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. התקנתי נתב אלחוטי של אדימקס http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8162 וגם קניתי כרטיס רשת USB אלחוטי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8163 שניהם תקן n השאלה שלי מתחלקת לשניים: 1. הטווח בין הנתב לכרטיס אלחוטי הוא בערך 7 מטר כאשר אחד נמצא בחדר והשני בסלון. אני רואה שאחוז הקליטה נע בין 50 ל-60 אחוז. יש דרך לשפר את הקליטה חוץ מלקרב אותם אחד לשני? 2. לפי התמונה למטה, (ראשון ברשימה) רואים שאין לי תקן n למרות שהנתב והכרטיס בעלי תקן n. מישהו יכול לעזור לי לסדר את העניין? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  2. שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB. כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימלית וכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps. עשיתי גם איפוס לראוטר. יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ? תודה

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by assaf990,

שעה אני מנסה להקליק בכל מיני מקומות ולא מצליח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן, אנחנו כרגע בבית מחוברים לנטוויזין+הוט במהירות של 30 מגה (עברנו לפני חודשיים מבזק להוט ועל הדרך שדרגנו מ12 מגה ל30) לפני המעבר הייתה לנו חבילת גיימרים בבית דרך נטוויזין והכל היה מעולה, לא היו לאגים במשחקים ולא היו בעיות. ברגע שעברנו מבזק להוט (תוך כדי השינוי ל30 מגה) החבילה התחילה לעבוד לי בצורה גרועה מאוד, לא מתפקדת יותר כמו בעבר (אם זה משנה אז גם שינינו את הראוטר תוך כדי המעבר *בעבר היה לנו של D-Link ועכשיו אנחנו עם HOTBOX* בנוסף, המהירות שלנו ירדה (אנחנו משלמים עם 30מגה אבל הבנתי שבגלל שמופעל אצלנו חייגן בשביל החבילת גיימרים המהירות ירדה ל27מגה) רציתי לדעת אם יש לכם פתרון לבעיה, הן של המהירות והן של תפקוד החבילה - אשמח לדעת מה צריך לעשות בשביל לתקן (דיברתי עם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש(מערכת ההפעלה היא אקספי) ויש בעיה מוזרה ובלתי צפויה: ברגע שיש ברקע כמה הורדות, בין אם זה על ידי הדפדפן עצמו ובין אם זה על ידי מנהל הורדות(IDM)- הגלישה במקביל נתקלת בבעיות. בפיירפוקס אני נתקל שוב ושוב בהודעת connection was reset, ובדפדפנים אחרים אייטמים מסוימים פשוט לא נטענים. ברגע שההורדה חולפת- הכל חוזר לרגיל אציין שהתופעה קורית גם כאשר ההורדה מבוצעת מאתר שונה לגמרי מזה שבו אני גולש כרגע. לא מדובר בחיבורים מקבילים מאותו אתר, אלא חיבורים מקבילים באופן כללי. מה שעוד יותר מוזר, זה העובדה שזה קורה רק עם אתרים מסוימים. לפי האלימינציה שבינתיים עשיתי, מדובר תמיד באתרים מחו"ל, ואתרים שמשתמשים בזיהוי על ידי סיסמא ושם משתמש- אך זה קורה עוד לפני שבכלל מגיעים לחלק המאו…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by barak157953,

יש לי בבית כרגע שני מחשבים המחוברים בכבל מוצלב עם כרטיסי רשת רגילים והכל עובד לי מצויין בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות עוד מחשב שלישי וברצוני לחבר אותו גם לרשת הבנתי שבשביל לעשות זאת צריך ראוטר או נתב אני לא צריך שיהיה אלחוטי מכיוון שיש לי את החוטים מועברים כבר בתוך הקירות רציתי לדעת מה ההבדל בין ראוטר לנתב הבנתי שאם יש לי נתב אני אצטרך שמחשב אחד יהיה מחובר תמיד לאינטרנט ואז המחשבים האחרים יוכלו גם להתחבר ואם יש לי ראוטר כל מחשב עצמאי מחובר לבד לאינטרנט ועוד בעיה אני רוצה שיהיה אפשר להעביר קבצים ברשת בין המחשבים ולפי מה שהבנתי רק נתב עושה את זה האם זה נכון ואם יש לכם הצעות אחרות או בכלל מה כדאי לקנות???

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. אילו חברות מציעות את השירות הזה? מה טווח המחירים? איך זה בדיוק עובד? האם אפשר להכניס מודם סלולרי לכל מחשב נייד, או שצריך להיות חריץ בשביל זה?(איך הוא נקרא אם כן?) האם הגלישה חלקה וטובה?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  8. פעם היה לי מודם USB וברגע שהייתי מתחבר היתה קופצת לי בועה שאומרת שאני מחובר על 1.8 מגה (1.5) עכשיו החליפו לי לרשת וכשאני מתחבר כתוב 100 מגה איך אני יכול לבדוק על איזו חבילה אני גולש?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by Haflo,

מישהו מכיר תוכנה טובה למדידת ביצועי תקשורת וכדומה (Connection Monitor or something like this...)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לא בטוח עד כמה הכותרת ברורה... בכל מקרה, העניין כזה: אני גר במעונות, אני ושותפים שלי התחברנו לאינטרנט ADSL ויש לנו ראוטר (הסימנס שמחלקים בבזק סטור : siemens adsl sl2 -141 ) כמו כן, אנחנו מחוברים דרך 014. עקב איטיות מחרידה של האינטרנט, רציתי לבדוק כמה כל אחד מהאנשים שמחוברים לראוטר באמת משתמש באינטרנט. העניין הוא , שבתוך התפריט, אני יכול למצוא רק את טבלת הIP שמחוברים כעת, ואת התעבורה הכוללת עבור חוטי/ אלחוטי. מה שלא עוזר לי בכלל. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? כלומר, איך אני יכול לדעת כמה כל אחד מהמחשבים השתמש ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  11. האם מישהו מחברי הפורום עשה את האינטרנט בסיבים של הוט? יש להם את המחירים הכי משתלמים, אבל יש לי גם נסיון רע מאוד איתם באינטרנט הישן שהיה על תשתית הכבלים שכל הזמן היו בו תקלות וירידות דרסטיות במהירות. האם ההוט פייבר, זה באמת תשתית סיבים שונה ולא תשתית הכבלים המקרטעת, או רק שם ממותג? האם יש מישהו יודע אם אפשר לקחת מסלול בלי ראוטר? שמעתי גם טענות על טעויות בחשבון שבצורה מוזרה הן תמיד לרעת הלקוח ולטובת החברה ואף פעם לא להיפך ועל סיוט בהתנתקות. איך הנסיון שלכם איתם? הם השתפרו?

12. היי, התקנתי רשת אלחוטית של EDIMAX - כל הכרטיסי רשת האלחוטיים של EDIMAX וגם הראוטר. הכל מוגדר ועובד, כאשר זה עובד זה עובד כמו שצריך, אבל כל כמה זמן יש ניתוקים וצריך לעשות Reset לראוטר. הדבר פשוט בלתי נסבל, יש למשהו פתרון או מושג למה זה קורה ? מה יכול לגרום להפרעות בראוטר ולעובדה שהמחשבים מתנתקים ממנו כל הזמן ? טוב כל רעיון, התחלה של רעיון או סתם הגיג, יתקבלו בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Qtec,

שלום ברשותי רשת שבנויה כך- edimax 6114wg------------PC -------------PC LAPTOP-----Y -שני מחשבים שמחוברים חוטית לנתב באותו החדר, ולפטופ שמחובר אלחוטית לרשת. הקשר בין הנייד לנתב מאובטח בעזרת PSK-pre shared key , של WPA בפרוטוקול AES. רציתי לדעת- א. מהי רמת האבטחה של הקשר? ב. לאחר כמה זמן יש להחליף את המפתח? ג. האם יש סוג הצפנה שאתם ממליצים עליו? ד. האם ההצפנה גורעת מהמהירות? *יש לציין שהרשת האלחוטית מיועדת כרגע אך ורק ללפטופ שלי, אין שידור SSID.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by tomerA,

שלום יש את כרטיס רשת אלחוטי מדגם cohiba 3887 שמחובר למחשב נייח על XP. בבית יש לי ראוטר מדגם TL-WR841ND. הבעיה היא כזאת, הכרטיס רשת לא מזהה את הרשת של הראטור של הבית אבל מצליח לזהות רשתות אחרות של השכנים שלי. שגם הם משתמשים בראוטר של TP-LINK. יש לי מחשב נייד שמצליח לזהות את הרשת של הראוטר הביתי שלי. הSSID חשוף וביטלתי את הצורך של סיסמא לראוטר. מה יכולה להיות הסיבה שהכרטיס רשת לא מזהה את הרשת הביתית שלי?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by nissim_y,

תחת windows xp המחשב שלי מתחבר לאינטרנט יתר התחנות בבית מחוברות ברשת ביתית. איך אפשר לנתק זמנית תחנה מסוימת מהרשת או מהתקשרות לאינטרנט ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  16. ברשותי נתב level one wbr 3406 tx ואני מעוניין לאבטח אותו. יש מדריך לנתב הספציפי הנ"ל או שמישהו יכול להסביר? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן לכולם, טוב בשעה טובה הקמתי רשת אלחוטית לתפארת המדינה. ראוטר של לינקסיס וכרטיס רשת אחד של אדימקס. המחשב הראשי מחובר לראוטר בכבל רשת והמחשב המרוחק בעזרת הכרטיס האלחוטי. הרשת עבדה מעולה חזק וכנל כמובן לגבי האינטרנט. אך בעייה צצה בשעה האחרונה המחשב המחובר לנתב לא מוכן לגשת לאינטרנט. המחשב המרוחק כן ניגש לאינטרנט. הרשת עצמה כן עובדת בין שני המחשבים אך האינטרנט במחשב המחובר לנתב לא עובד. בבוקר הוא כן עבד הלחתי לשטוף כמה כלים בכיור ואופס אין אינטרנט... כאשר מנתק את המודם מהראוטר ומחבר למחשב שלא ניגש - יש אפשרות לגשת לאינטרנט בדייל אפ רגיל. אשמח לעזרתכם - כמבון שניסיתי להוריד את ההגנות של הנתב אך לא עזר כיביתי את הנתב - לא עזר חיברתי את המחשב ליציאה אחרת בנתב …

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by yossi_s1,

הראוטר שלי התחיל לעשות בעיות לאחרונה (ניתוקים, איטיות,לא ניתן להיכנס לממשק ניהול) החלטתי לשבת על זה לראות מה קורה, אז דבר ראשון ראיתי שיש גרסאות firmware חדשות יותר והיה כתוב שמומלץ לשדרג וככה עשיתי. שידרגתי, הגדרתי הכל ודברים פועלים טוב יותר עכשיו. הבעייה היא שלא משנה מה, ניסיתי מלא פעמים מלא קומבינציות שונות. אבטחת WPA או WPA2 לא עובדת. לא עובדת אומר שאני יכול להגדיר את זה בראוטר, אבל אז כשאני מנסה להתחבר (ניסיתי 3 ניידים ושני סלולרים) זה לא מצליח. בניידים זה מנסה להתחבר ללא הצלחה ואז מתנתק וחוזר חלילה. בסלולרי הוא פשוט אומר לי שהסיסמא שגוייה. אבטחת WEP עובדת בסדר גמור, ניתן להתחבר, אבל אני לא רוצה להישאר עם WEP, גם רשת פתוחה עובדת בסדר. מדובר ב3COM WL-537 בעיקרון אני י…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dudi2002,

יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לאינטרנט דרך כבל USB ומודם (הדרך השגרתית שכולנו מכירים). המחשב השני מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (מה שנקרא - שיתוף אינטרנט). כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני (המחובר באמצעות הכבל המוצלב) אם המחשב הראשון (המחובר בדרך הנורמלית) לא מחובר לאינטרנט. הבעיה מתחילה מכאן שאת המחשב הראשון הייתי צריך לפרמט לפני כמה שבועות. אבל לא רציתי להישאר כל הזמן הזה ללא אינטרנט ולכן חיברתי את המחשב השני בדיוק כמו שהמחשב הראשון חובר לאינטרנט (כלומר המחשב השני הפך להיות המחשב הראשי המחובר ישירות לאינטרנט דרך המודם). אחרי שסיימתי לפרמט את המחשב הראשון, רציתי כמובן להחזיר אותו להיות המחשב הראשי המחובר לאינטרנט ואילו את השני להחזיר ל…

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  20. הייתי במשך שנים עם ה-HOTBOX כמודם בלבד (Bridge Mode) השתמשתי בראוטר משלי והכל פעל מעולה. קיבלתי ממיר חדש לבית, Mini Fiber, שיש בו אפשרות לשדר את הרשת האלחוטית של הבית (אני לא משתמש בפיצ'ר הזה גם ככה) חיברו לי ליד ה-HOTBOX גם מתאם MoCA שהמטרה שלו היא בדיוק בשביל שידור הרשת האלחוטית. בגלל שאני לא צריך שום דבר מזה, הוצאתי את ה-MoCA והכל ממשיך לעבוד כרגיל. הבעיה היא שה-HOTBOX לא נותן לי להגדיר אותו כ-Bridge Mode. אני מסמן V בהגדרות על האופציה הנ"ל, אך ההגדרה לא נשמרת. לאחר שיחה עם שירות לקוחות הם אמרו לי שעצם העובדה שיש לי את הממיר פייבר החדש, זה מונע ממני להפוך את ה-HOTBOX למצב ל-Bridge Mode. גם אם אני לא משתמש בכל הפיצ'רים …

21. אח שלי אמר לי שהוא ראה איפה שהוא שלתבל יש אינטרנט מהיר אז האם באמת יש להם אינטרנט מהיר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by AmitDanan,

רכשתי לא מזמן טלויזיה של LG SMART TV חיברתי אותה לאיטרנט דרך WI-FI ניתן לגלוש בה והכל השאלה שלי האם אפשר להזרים מדיה מהמחשב לסלון שבו נמצאת הטלויזיה או שחייבים לקנות סטרימר?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אוקי ככה הולכת הרשת ** אם התמונה לא עובדת כנסו לפה http://img485.imageshack.us/my.php?image=ics9se.jpg** מחשב של אחי כרטיס רשת ובנה מחובר עם כבל רשת רגיל למודם כרטיס רשת שהוספתי pci עם כבל רשת מוצלב למחשב שלי עכשיו הנה תמונה שמארה איך הכול מוגדר בחיבורי רשת יש 3 דברים 1 החייגן 2 הכרטיס רשת המובנה שמחובר למודם 3 הכרטיס רשת pci שמחובר למחשב שלי ***עכשיו הגדרות השיתוף של החייגן לפי המדריך פה של ה ICS אמרו לבחור את הרשת עם המחשב הלקוח אבל אצלי זה אומטית בחר את הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם*** עכשיו מבחינת כול החיבורים החייגן מוגדר כרגיל לקבל איפי אומטית וככה הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם כנ''ל והרשת בין הכרטיס רשת הpci ולבין המחשב שלי מוגדר ככה כמו בתמ…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by rhin0,

שלום לכולם. ביום שבת קיבלתי לרשותי נתב של חברת NETGEAR מדגם WGR614 V6 . ברשותי שלושה מחשבים: 2 נייחים ואחד נייד. מחשב אחד נייח מחובר ישירות אל הנתב אני מצליח לגלוש באינטרנט. מחשב שני נייח מחובר באמצעות אנטנת USB, יש אות אבל אינני מצליח לגלוש. מחשב נייד בעל אנטנה מובנית יש אות ויש אינטרנט. אנא עיזרו לי לסדר את האינטרנט במחשב הנייח השני. תודה הקרנף.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by eladh16,

הייתי עכשיו על הקו עם ספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) ורצתי להוזיל את המחיר. כרגע אני משלם להם 50 שקלים על חבילת 1.5 מגה . מחיר מאוד מאוד יקר!. בקיצור יש לי התחייבות אצלהם לעוד חצי שנה. ומי שדיברתי איתה טוענת שאי אפשר להוזיל את המחיר בגלל שיש לי התחיבות. מזאת השערוריה הזאת!? זה לא שאני רוצה לעזוב אותם. אני פשוט רוצה לשלם על ה 1.5 שלי חבילה בסיסת ומחיר בסיסי כמו כלום! פשוט הם עושים עלי מכונת כסף. האם זה בסדר מצדה? אז עכשיו אני צריך להישאר ככה עוד חצי שנה? לא רק המחיר גם חבילת אינטרנט ועוד ברשת ביתית שאני יכול להשתגע!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.