עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש דרך להשתיק את המודם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היום התעניינתי במעבר לטלפון הקווי של הוט. נאמר לי ע"י הנציג שעלי לבצע התאמה של התשתית של בזק שקיימת אצלי בבית לתשתית של הוט. מישהו יודע במה מדובר ואיך עושים זאת? ארון התקשורת הוא משותף לכל הקומה בבניין, אם זה משנה משהו. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by ilanb0,

היה לי נתב 2WIRE שהתפגר. במחשב השני היה חיבור לרשת באמצעות מתאם PC PORT של 2WIRE. החלפתי נתב, לנתב רשת של סימנס. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שני לרשת. האם רכיב ה - PCPORT שיש לי "ידבר" עם הנתב שהינו ממשפחה אחרת?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Ron1999,

שלום לכולם בביתי מותקנים שני מחשבים עם שיתוף חיבור לאינטרנט בחיבור ללא SWITCH. על מחשב אחד שני כרטיסי רשת, והמחשב השני - המרוחק, מחובר בכבל מוצלב לכרטיס הרשת הנוסף במחשב השרת. כעת הרשת מתרחבת ויש צורך בהוספה של שני מחשבים נוספים לגישה לאינטרנט. הפתרון הפשוט - לדעתי הוא הוספה של SWITCH בצד המרוחק, חיבור מחשב השרת לSWITCH - וחישובר שאר המחשבים לאותו SWITCH כך שה-ICS יעבוד מכרטיס רשת אחד על מחשב השרת לכל המחשבים המחוברים לSWITCH. אבל פה נתקלתי בבעיה - הכבל שמחבר את המחשבים כיום הוא מוצלב. נסיון חיבור של SWITCH פשוט בקצהו גרם לזה שהמחשב לא זיהה לינק. להעביר חוט כזה מחדש [אורכו הוא כ-30 מטר] לא בא בחשבון כרגע. וגם לחבר ראש חדש יהיה בעייתי. לכן חיפשתי וחיפשתי ורציתי להתייעץ אתכ…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  5. שלום, יש כאן מחשב גיימינג חדש. כרגע יש לנו בהשאלה USB Wifi 300Mbps שמביא עימו לאגים. חיבור כבל רשת Cat5e לא יתבצע בקרוב (אני מודע לכך שזה הכי טוב). האם המוצר הזה USB Wifi 1200Mbps יאפשר משחק חלק יותר? בהתייחס לנתוני הפתיחה של מהירות הגלישה כאן. במילים אחרות, האם המוצר מתאים לנו מבחינה טכנית? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by pavelb,

שלום, כרטיס רשת סטנדרטי מגיע עם אנטנה קטנה של 2 dbi האם ניתן לחבר אליו אנטנה עם הגבר גבוה יותר, למשל 15 dbi? לא ראיתי משהו דומה במפרטים. מישהו יודע האם זה באמת צפוי להועיל? תודה!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וניסית להתחבר אלחוטית לאינטרנט. בעת ניסיון החיבור קיבלתי הודעה שהגדרות האבטחה של המחשב לא תואמות לדרישות הרשת וזאת למרות שלא איבטחנו את הראוטר בכלל והתחברתי אליו בעבר עם מחשבים אחרים ללא סיסמאות וללא בעיות. מכיוון שהידע שלי בנושא שואף לאפס אנא נסו לענות בשפה פשוטה ככל היותר, תודה!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by dandul3,

שלום, לפני מספר שבועות חוברתי לתשתית הסיבים. בנתיים אני מרוצה לא חוויתי ניתוקים ובעיות (ספק CCC) מורגש שינוי גדול בהעלאה אבל לא בטעינת אתרים למתעניינים. (עדיין לא יצא לי להתעסק הרבה מאז החיבור עם משחקי רשת וכדומה אבל מאמין שיהיה שיפור.) לנושא.. קיבלתי מהחברה עם ההתקנה וחודש ההתנסות גם ראוטר( D-Link DIR-825 )שאותו אפשר לרכוש לאחר מכן ב200 ש''ח, האם שווה? או יש עדיפים עליו במחיר דומה? שאלה נוספת בנושא היא האם כדאי לי להשתמש בראוטר הקיים שלי (TL-WR941ND)? הוא ישן אבל השאלה אם הוא יספק את המהירות במלואה בקווי \ אלחוטי (רוב השימוש הוא קווי). בנוסף למישהו יש ניסיון עם כרטיס הרשת המובנה בלוח שלי(gigabyte z97x gaming 5) כי הדרייבר שלו KILLER NETWORK עשה לי לא מעט בעיות.. האם …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by sgendelm,

ערב טוב מכיוון שפיתחתי אלרגיה אמיתית לחומרה שבזק מספקת, כרגע הרשת שלי בבית בנויה על מודם+ראוטר של TP-Link מסוג AC1200 וראוטר נוסף בחלק השני של הבית מסוג Archer C7. 2 המכשירים עובדים יחדיו ומסונכרנים (הראוטר מחובר לאחת מיציאות המודם ראוטר וכל אחד מהם מחלק כתובות בטווח שונה). שאלתי היא-במידה ואני מתקין אצלי סיבים של בזק, ומסרב בתוקף לקחת את החומרה שלהם אלא אך ורק מתאם, האם החומרה שלי תעבוד ובנוסף- מה המהירות שהיא תספק לי (ממש לא הצלחתי להבין לבי המפרט הטכני). תודה מראש שרון

11. כולנו רוצים מחיר זול יותר. עברתי שוב פעם (כהרגלי כל שלושה חודשים בערך) על מחירים לאינטרנט (ספק ותשתית) חלק מהדברים שנזכרתי בהם הם: 1. שכל אחד מאיתנו משלם מחיר שונה, גם אם הוא מחובר למהירות ולספק זהים 2. זה משנה באיזה אזור אתה בארץ, או מאיזה מגזר אתה בא (ערבי / רוסי לדוגמא) 3. זה משנה כמה אתה עקשן ויודע לדבר עם המוקדנים 4. זה משנה אם אתה שייך לארגון או קבוצה כלשהי (לספק או לתשתית) צריך לפנות לספקיות ולחברות התשתית, כקבוצה (כדי להגדיל את מספר הלקוחות הפוטנציאליים, ניתן במקרה הזה להתחבר עם עוד כמה פורומים שונים) - ולקבל דילים מוזלים, כמו שקיבוצים או בני משפחות של עובדי חברת הספק מקבלים. אני בטוח מוכן לתרום מזמני בפורומים השונים, על מנת לבדוק כמה אנשים מעונינים לבחון…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by StrikeEagle,

אני מעוניין באינטרנט 100M, בבזק אין תשתית לאזור של יותר מ40M ולהוט יש. באנדל של בזק ל40M זה 114 ש"ח (הם לא יכולים לספק לי יותר). באנדל של הוט זה 120 ל100M. עכשיו הנציג של בזק התחיל להסביר לי שיש הבדלים בין החברות הוא אומר שבהוט יש תשתית (?) שיתופית זאת אומרת שהם מתחייבים לתת לי מהירות שבין 0.1 מגה עד 100 מגה ובבזק זה כבל ישיר ויש התחייבות על מהירות. זה נכון? אני משחק במולטי די הרבה אז אני צריך שיהיו פינגים נמוכים, הבנתי שזה תלוי באזור אז אין אפשרות לדעת?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by baronlior,

היי, לאחר כמה שנים של עבודה בסביבות שרתים ותקשורת גיליתי לראשונה על קיומה של חברת Akamai (ובהדרגה אח"כ תחום ה CDN בכלל). אני זוכר שזו הייתה הפתעה גדולה עבורי ובמיוחד הדהים אותי הנתון שכרבע מתעבורת האינטרנט העולמית (!) עוברת בעזרת חברה זו. החלטתי לכתוב פוסט בבלוג ולשתף את המידע שנראה לי מפתיע ומעניין - http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/blog-post_6988.html אני מקווה שתמצאו את הפוסט מעניין. הערות יתקבלו בשמחה (אני יודע שבפורום זה יש מבינים אמיתיים ואם פספסתי משהו חשוב - אשמח לדעת) חג שמח, ליאור

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  14. שאלה בכותרת , אני עובר לויסטה ומעניין אותי עם התוכנה תומכת , במידה ולא איזה אלטרנטיבות יש?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by imac,

הורדתי את זה (התפלאתי שזה 20 מגה) ומה אני מגלה שזה הסרטון של הפרסומת שלהם אם הטניס מה זה חוסר האחריות הזה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by zag_zag,

אני מחובר דרך בזק בינלאומי לאינטרנט המהיר (כבלים), ובזמן האחרון יש לי בעיות מהירות חמורות בשעות העומס. כשתומך של בזק בינלאומי אומר לי להוריד קובץ מ-microsoft.com, כדי לבדוק מהירות לחו"ל, הוא משקר? יש למיקרוסופט שרתים בארץ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

מיזם הנתבים המתקדמים והאלגנטיים של חברת הענק מקבל מוצר שני מבית היצרנית הטאיוואנית, שיצטרף לדגם המוצלח הראשון אשר הושק באוגוסט לכתבה: http://hwzone.co.il/התור-של-אסוס-נתב-נוסף-ממשפחת-ה-onhub-של-גוגל/

18. אני מנסה לבין אם בכלל ניתן לעשות זאת בין XP לXP , יש למישהו רעיון ..? הכוונ ה היא לחיבור VPN בין שני מחשבים ... לא חייב מוצפן . או שצריך להתקין אפליקציה של VPN SERVER על אחד המחשבים ... אם אתם מתכוונים לhamachi אז לפחות מדריך בעיברית אם אפשר . ולגביי ה NO -IP איך ניתן לבצע את זה .. ?

19. Started by Sarlula,

יש לי ראוטר ואני מחובר משני מחשבים: אחד קרוב לראוטר ואחד רחוק. ושניהם מחוברים עם כרטיסים אלחוטיים. עכשיו ברחוק יש לי ניתוקים כל הזמן. איך אני מסדר אותם? מה הבעיה? ד.א. באחד המחשבים, כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית אני צריך כל פעם לסמן V ב Use windows to to configure my wireless network settings. איך אני מסדר מכו במחשב השני שישר שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לרשת אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. אני משתמש בwindows XP ואני רוצה לעשות שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט כשהמחשב עולה. איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום רב !! אני מעוניין ליצור / לגרום למחשב שלי להתחבר ישירות לאינטרנט לאחר העלת המחשב.. המחשב לא מחובר דרך נתב אלא באופן ישיר למודם .. האם יש אפשרות לבצע זאת ? אם כן , איך ניתן לעשות זאת ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, לאחרונה חטפתי באן בשרת מירק (irc.israel.net) סתם בגלל ויכוח עם אחד האנשים שם, ושאר האחראים לא מוכנים להסיר אותו, שמעתי שיש אפשרות להתחבר דרך שרת פרוקסי אנונימי ובכך להתחמק מן הבעיה, רציתי לדעת כיצד לעשות את זה ואם אפשר גם דוגמא לשרת כזה... עשיתי חיפוש בגוגל אך למרות מה שמצאתי לא הצלחתי להתחבר בכל זאת... אז אתם נשארתם התקווה האחרונה שלי... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by יוספי,

אני מעוניין להתחבר ב remote desktop ממחשב A למחשב B (לא ב LAN שלי בכלל-בעיר אחרת) , דווקא ב remote ולא דרך team viwer וכו' אני חושב שאני צריך לפתור 3 נקודות, אשמח לעזרה 1- איך אני מגלה מה כתובת ה IP של הראוטר הביתי של מחשב B (הרגל שפונה לעולם החיצון)- כמובן מתוך הנחה שאני מגיע פיזית למחשב B ויכול להריץ פקודות - עדיפות בלי לגשת ל gui של הראוטר אלא דרך פקודות cmd - אולי traceroute יעזור ? 2- איך אפשר להגדירport forwarding מהראוטר של מחשב B למחשב B 3- המחשב אליו אני רוצה להתחבר(B) , לא הגדרתי לו user וסיסמא, פשוט שהוונדוס עולה הוא מתחבר, ב remote נדרש להזין user ו סיסמא, מה עלי להזין ? אחרי כל זה אני חושב ממחשב A לפתוח REMOTE , להזין IP וPORT של …

25. שלום, יש לי מחשב בבית (נייח) שהיתי רוצה להתחבר אליו מכל מקום בעולם, ברשת הביתית שלי 5 מחשבים כלומר יש ראוטר ASUS והמחשב הספציפי הזה מחובר דרך ACCESS POINT שהגדרתי מראוטר EDIMAX בחיבור כבל רשת כמובן. הגדרתי בווינדווז את כל מה שצריך ובתוך הרשת הפנימית אין לי בעיה להתחבר למחשב הזה, אבל שאני רוצה להתחבר מבחוץ אני לא מצליח... התקנתי על המחשב את שירות DYNDNS וגם זה לא עובד, פתחתי את פורט 3389 בנתב אך גם זה לא עובד.... ביטלתי FW במחשב ובנתב ולא עובד בקיצור אני בבעיה, פשוט לא מצליח לנתב את הRDP דרך הנתב למחשב הספציפי הזה שכמובן מוגדר לו IP בכרטיס הרשת. על המחשב מותקן XP PRO ואני כבר על סף ייאוש..... הסיבה לדחיפות טיסה לחול להרבה זמן ויש על המחשב המון מידע שאזדקק לו גם שם.. אשמח …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים