רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש בדף הזה : http://212.150.54.131/reports_today.asp נתונים שמשווים בין ספקיות האינטרנט בארץ (זה משהו חדש, נראה לי די שווה!) מה שהייתי רוצה להבין זה מה כל הנתונים שם אומרים ובמיוחד יש לי שאלה בקשר לברק 013, שלפי הנתונים שם המספרים שלה נמוכים בהרבה משל המתחרות, אני לא בדיוק מבין מה המספרים אומרים, הנתונים מראים שהיא פחות טובה? או שזה פשוט מצביע על זה שיש אצלה הרבה פחות משתמשים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ראוטר vr600 אינטרנט מהירות 40 איך יתכן שבחיבור עם טלפון נייד גלקסי s8 אני מקבל הורדה 40 מושלם העלאה 3.6 ובבדיקה עם מחשב נייד dell inspirion 7000 7570 חדש באותו המיקום ואותם נתונים אני מקבל הורדה 36 העלאה 3 שני המכשירים תומכי תקן ac מה צריך לבדוק במחשב? או שזה נחשב לתקין?!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. היום ראיתי כמה דיונים בהם התווכחו פה על טיבן של ספקיות האינטרנט. הבעיה היא שמבקום עובדות, הטענות של אנשים הם "חרא של חברה" ו- "הלוואי שימותו" . לכן חשבתי על הדיון הזה: פה כל אחד שיש לו חיבור מהיר, יכתוב את המהירות שלו ממספר אתרים קבועים. ככה נוכל ליצור מאגר נתונים, שישמש כל אדם שרוצה להתחבר, או לעבור בין החברות. אני מקווה שתענו לזה, כי בסך הכל זה יכול להיות נחמד. אני מחובר דרך Aquanet, לחבילת ה 0.5. (מקום מגורים- מרכז רעננה) אוקיי, הנה הבדיקות שלי: (כל הבדיקות נעשו בתוכנה NetAnts- התוכנה ממוצלצת מאוד) הורדת DirectX 8.1b http://download.microsoft.com/download/DirectX/Update/8.1b/W98Me/EN-US/DX81eng.exe הקובץ הורד בשלמותו. מהירות ממוצעת: 60k הורדת הדמו של Batt…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
נגמר לי המנוי בעוד חודש, איפה אני יכול לראות השוואת ספקים ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חיפשתי לפי מילה פינגים \ ספק \ בפורום ומה שמצאתי לא זה. אני אדחוף פה תמילה PING פינג השוואה, לעתיד אם מישו יחפש hardcore pings אני בכבלים דרך נזק לאומי ב 1.5מ'ב יותר מחצי שנה, ועד אז היתי ב 750 מסוף 2002. בחודשים אחרונים הפינגים לחול מטורפים בסביבות 400+. שמתי לב שאחרי שעה 01:00 בלילה הפינגים יורדים לסבירים בסביבות 100-250, אני מדבר על פינגים במשחקים. אבל מה שאני מקבל ב CMD לאתרים משקף מה שבמשחקים. בעיקר אני עושה PING לכתובות הבאות מארה'ב 1] www.gamespot.com 2] www.gamershell.com אני מציע בשביל לבדוק את ניטוב הספקיות לבדוק פינגים כל שעתיים בערך ולרשום פה. אפילו לא צריך לפתוח הודעה חדשה 3] www.americasarmy.com פשוט תעשו עריכה כל פעם וזהו. כמובן ש…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קבלתי את המודם התקנתי אותו(אלקטל@home) והכול עובד מצויין! התחברתי דרך בזק בגלל שקראתי שיש אצלהם הכי פחות תקלות והמחיר התאים לי בול, התחברתי לחבילה האמצעית אצלם(D=1.5, U=96). אז ככה, היום קבלתי קישור מחבר לאתר הזה, האתר בודק את מהירות החיבור שלכם לפי הקטגוריות הבאות: 1. Communications 2. Storage 3. 1MB file download בפינה הזאת של האתר אתם יכולים לקבל את התוצאות. בבקשה תרשמו איזה ספק ואיזו כאן כי זה יחסוך להרבה מאוד אנשים את השאלה איזה ספק יותר טוב, והנה התוצאות שלי: Communications -946.2 Storage- 115.5 1MB file download-8.9 בזק בינלאומי, חבילה 1.5/0.96 . נ.ב עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שעשו מבחנים אבל אף אחד לא השתמש באתר הזה.
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היום עברתי מהוט לבזק, נכון להרגע עדיין לא הספקתי להתנתק מתשתית הוט ולכן עד יום ראשון בבוקר לפחות יש לי אפשרות לבצע השוואה בין התשתיות. בזק - 40 מגה, ארון התקשורת של בזק נמצא 200 מטר מהבית שלי. הוט - 12 מגה. אשמח לבצע כל בדיקה/התעללות בתשתית (בעיקר של הוט) שרק תבקשו
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כתבה על השוואת תשתיות של הוט ובזק. היתה לאחרונה כתבה כזאת באתר אבל בה היתה השוואה של ספקים (HOTnet ובזק בינלאומי) על תשתית הוט. מישהו נתקל במשהו כזה? בתודה, עובד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזק החליטה לא לוותר והגישה בג"צ כנגד החלטתו של שר התקשורת לשעבר - גלעד ארדן - שדקה לפני שעזב את המשרד, ביצע מחטף ואישר את תוכנית השוק הסיטונאי. הבג"צ הזה עתיד לתקוע לעוד חודשים ארוכים את הסיכוי היחידי שהיה כאן להורדה כלשהי במחירי התשתית. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000996712
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
גם אחרי הנזיפה של מבקר המדינה במשרד התקשורת העינינים לא זזים. מה לדעתכם אפשר לעשות חוץ מלפנות לבג"ץ בנושא השהיית משרד התקשורת את חלוקת תדרי ה WIMAX ? הטכנולוגיה קיימת. אנחנו מדברים על אינטרנט איכותי הרבה יותר מסלולרי ויותר חשוב מזה נטול קרינה מסרטנת אי אפשר להשוות את כמות הקרינה שנפלטת ממודם סלולרי לזו הנפלטת מכרטיס רשת ווימקס מה שקיבלנו עד עכשיו זה מריחה של הזמן על בסיס אישורים לניסויים מקומיים ... איך אפשר לנער את משרד התקשורת לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, אמנם קראתי כבר קצת על הנושא אך לשאלות שלי לא מצאתי תשובה. אשמח לקבל טיפים ותובנות בנושא. אני מנסה לחבר סטרימר שבסלון לראוטר שבחדר הסמוך. בין החדרים מפריד קיר בטון אחד בעובי של כ-25 סמ אך בגלל הטופולוגיה והמיקום של הראוטר (שלא אוכל לשנות) שיושב בזווית ובצמוד לקיר, הוא רואה בערך מטר וחצי של בטון בינו לבין הסטרימר שמזרים 1080P. לרוב זה כן עובד אך יש קצת גמגומים ולכן החלטתי לוותר ולהתקין רשת חוטית ביניהם. יש כרגע חור קדוח שעובר דרך הקיר אך הוא ממוקם די רחוק מאוסף השקעים ומעבר כבל דרכו יהיה קצת לא אסתטי. לעומת זאת, בשני הנקודות יש גם שקעי טלפון (הבריטים) של בזק. פתחתי את אחד השקעים וראיתי שהכבלים מגיעים מתעלה משותפת. השאלה היא כזו: 1) מה הסיכוי ששני שקעי הטלפון של בזק מח…
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אהלן אני גר בדירה שכורה ונקלעתי לסיטואציה קצת בעייתית עם התשתית, בשעה טובה הבניין התחבר לסיבים של פרטנר והנקודת כניסה היחידה שדרכה הטכנאי הצליח להשחיל את הסיב היתה לנקודה שאין ממנה שום כבל רשת. מה שכן יש שם זו תעלה שכנראה חסומה [טכנאי של פרטנר לא הצליח עם הסטלבנד להשחיל דרכה את הסיב כדי להתקין בנקודה שרציתי ששם יש לי כבר כבל רשת לשאר הבית] כן יש שם קו בזק שכנראה מגיע לנקודה שבה יש את הסיב והראוטר שאליו אני רוצה להגיע, אבל זה כנראה חסום... השאלה שלי: מי כן אמור להצליח אולי להשחיל בכל מקרה בתעלה חסומה? חשמלאי? יש המלצות ספיציפיות מה לעשות? אם יש מישהו שנתקל בסיטואציה ויודע על בעל מקצוע באיזור המרכז[רמת גן] שיודע לעשות את זה -אשמ…
-
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבחון מה אפשרות הטובה ביותר לפרוס חיבור אינטרנט בדירה חדשה (תשתית של כבלים): בסלון ובחדר עבודה שבו נדרשים האינטרנט - ישנם תעלות של הטלפון: תעלה אחת בסלון, היכן שהטלויזיה (עם נקודת תקשורת ראשית כולל טלפון). ותעלה שניה בחדר עבודה, במיקום של המחשב. שתי התעלות מגיעות לקופסא תקשורת ראשית בסמוך ללוח חשמל. למיטב הבנתי יש את האפשרויות הבאות: 1. לשים את הנתב היכן שהטלויזיה - ומשם להעביר כבל רשת לקופסא הראשית, בקופסה הראשית לשים SWITCH , לאותו SWITCH נחבר לכבל רשת שיעבור דרך התעלה של חדר העבודה למחשב. 2. לשים את הנתב בקופסת תקשורת ראשית ומשם כל כבל יגיע לחלל של הסלון ולחדר עבודה (לא בטוח שיש נקודת חשמל בקופסת תקשורת לכן אני לא ב…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בבית שלי יש תעלות בקירות בהן עוברים כבלי רשת (CAT5\6) מכל החדרים לארון תקשורת בקומת הקרקע. לקומת המרתף, יש רק תעלה אחת שמישה, והיא מאוד צפופה, שכן עוברים בה כבל קואקסיאלי לצד כבל רשת, והיא התעלה היחידה המעבירה תקשורת בין הקומות. הפתרון (המוגזם) שלי לבעיה, הוא סיב אופטי - הרי סיב דק בהרבה מכבל CAT5, ויש לו קיבולת גבוהה לצד גמישות (כל עוד הסיב בקיר, אני יכול להחליף את המשדרים בשני הצדדים ולהשתדרג עם הזמן. אידיאלית - מכיוון שקיימים כבלים שמעבירים בתוכם מספר זוגות של סיבים - זה יכול לאפשר להעביר בכבל דקיק אחד כמה "כבלים" - מעולה! איך שאני מדמיין את זה, זה כבל אחד שעובר בין הקומות ובשני קצוותיו יש טרמינציה לתוך קופסה עם מספר מחברי …
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי xp ואני רוצה שאני יוכל לשלוט במחשב גם שאני בעבוד איך אני עושה את זה בלי תוכנת השטלתות אלא דרך RDP של ה XP ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני השמח אם תעזרו יש לי דוד בן 60 שהחליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק אם מחשבים :-) כל יום יומים הוא מתקשר אלי כדי שאני יפעיל לו א הICQ ואת האינטרנט אין לי כבר כוח ללכת עליו כל יום. שמעתי שקיימת דרך שאני יכול להשטלת לו על המחשב וכך הוא יראה מה אני עושה ואני ישאר בבית ושנינו ניהיה שמחים האם מישהו פה יודע איך אני השמח לקבל הסברים תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! כרגע יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת Ethernet לכל דבר. לכל מחשב כרטיס רשת, וכבל קואקסיאלי דק 10Base2 עם חיבורי BNC אשר מחבר בינהם. מחשב אחד (הישן) מריץ Win95 ועובד חלק (טפו... טפו... טפו...), מחשב נוסף מריץ Win98. עד כה השימוש ברשת היה שיטוף המדפסת, הסורק, הצורב והעברת קבצים בין המחשבים. ולאינטרנט כל מחשב התחבר בצורה עצמאית (מודם Dial Up רגיל). הרשת פועלת כהלכה כבר שנתיים פלוס. כרגע אני בונה לי מפרט ומתכוון לקנות מחשב חדש, ובנוסף לעבור מהאינטרנט ה"רגיל" ל"מהיר". סביר להניח, שהמחשב החדש יריץ את מערכת ההפעלה WinXP Pro. אני מעוניין לחבר לפחות שני מחשבים (Win95 ו - WinXP Pro) לאינטרנט ה"מהיר" כך שכל מחשב יהיה מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. * כרטיסי הרשת ש…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לאחי יש SIEMENS SL2-141 וגם מחשב נייד עכשיו איך הוא יעשה שהשכנים לא יגלשו על חשבונו ? יענו לשים סיסמה ( שיקליד בנייד וזהו ) ואם מישהו זר מוצא את הרשת יצטרך להקליד ססמה כדי להתחבר ...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את המדריך לאבטחת ראוטרים אבל עדיין יש לי כמה שאלות לפני שאני אעשה משהו בנדון: 1. יש לי ראוטר של SMC דגם SMCWBR14-G. 2. קראתי על הצפנות WPA ו-WEP. במה עדיף לי להשתמש? 3. ניסיתי סתם לשחק עם זה קצת ואחרי כל פעם שבחרתי סיסמה זה פתאום הראה לי מן "קוד" כזה של זוגות רבים של אותיות ביחד. משהו כמו ap cc jg aa qe vv j2 dm ועוד המון המון זוגות כאלה - מה זה? 4. האם לאחר שאגידר סיסמה בכל פעם שאחד מהמחשבים בבית ירצה להתחבר לרשת תיפתח תיבה להזנת הסיסמה? תודה על התשובות (אם יהיו). שי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לדעת אם יש מקומות מהם אני יוכל להשכיר HUB לילה, או לחלופין אם מישהו כאן מעוניין להשכיר לי HUB ל- 24 מחשבים (בהודעה פרטית כמובן). כמו כן אני צריך מדריך להגדרת ה-HUB, הגדרת המחשב בחיבור (אם צריך). עכשיו יש לי שאלה לגבי הגדרת שרתי משחק, כלומר להגדיר מחשבים בתור שרתי משחק, כל מה שאני צריך לעשות זה לפתוח שרת דרך המשחק, זה בדיוק כמו הגדרת שרת עם חיבור לאינטרנט? תודה רבה :>
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה ליצור שיתוף קבצים (ומדפסת) בין הנייד (עם WIN7) לבין הנייח (XP) . במדריך , באחד השלבים כתוב להגדיר את חיבור האינטרנט ( ב WIN7 ) כשה network location הוא home or work . המחשבים מחוברים שניהם להוטבוקס שהוא הראוטר (באופן חוטי). אני מחובר בחיבור ללא חייגן (הוט) ואני תוהה לגבי אבטחת הקבצים במחשבים במצב כזה , שכן אני כאילו מהווה חלק אינטגראלי מהרשת הכללית אחרי הכול . עזרה מישהו ? תודה! המדריך : http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/help/sharing-files-and-printers-with-different-versions-of-windows
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
עד חודש אוקטובר 2004 היינו מחוברים בחבילה של 750 ק"ב , כאשר ההתחייבות היתה עד נוב' 2004 לאחר שנודע לנו שחברת wow מחייבת עבור חבילה של אחד וחצי פחות מעבור 750 , פנינו אליהם בבקשה לשדרג , והם אמרו לנו לפנות קודם לספקית האינטרנט. שפנינו הנציגה סיפרה על חבילה דרך יס במחיר של 99 ש"ח עבור 1.5 , הכוללת גם את התשלום לבזק , וגם את התשלום לאינ' זהב. היא אמרה לי שהיא תעשה את כל הסידורים , כלומר תפנה ליס , ותבדוק אם המבצע מאושר היא התקשרה אלי הביתה , והודיע לי שהמבצע אושר , ואף דאגה שישלחו אישור. חברת יס התחילו לחייב אותנו עבור החבילה. התפלאנו לגלות שגם חברת בזק ממשיכה לגבות מאיתנו עבור שירות וואו נכון להיום אני משלם גם ליס , גם לבזק ולא מקבל את מה שמגיע לי. בתאריך 6 לינואר 2005 , …
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם יש לשרת DNS כזה או אחר השפעה על קצב הגלישה / הורדה ? האם להסתפק בברירת המחדל של הספק .... או ... להשתמש בזה של גוגל או OPENDNS ? שאלה נוספת: מתי משתמש זקוק ל DDNS ? באילו מקרים ? למה זה משמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם כבל אופטי המחבר בין המודם לנק' הטלפון או לארון סעף של "נזק" (בזק) משפיע על מהירות/איכות הגלישה או שצריך שהכבל יהיה מהמודם עד למרכזייה הקרובה בכדי שנראה הבדל? לא שיש לי כבל אופטי פשוט סתם מעניין אותי לדעת.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כדי להוריד במהירות X צריך Y רוחב פס כדי לשלוח מידע כמו אישור על חבילות מידע שהגיעו וכו'. מישהו יודע את הנוסחא המדוייקת לחישוב היחס הזה?
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-