רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחרונה החלפתי לראוטר MIMO של אדימקס , העברת הקבצים בין מחשבים נהייתה איטית מאד , כ 800KB לשניה. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הקמתי בשעה טובה רשת ביתית אלחוטית במקום רשת ה-HPNA3 שהיתה לי לפני כן (נשרפו שני מודמים, והיו לי כמה בעיות מעצבנות עם הרשת בכל מקרה). ברשותי D-Link DIR-615 - נתב בתקן N, ומתאמים D-Link DWA-140, גם הם בתקן N. לרשת מחוברים אך ורק מחשבים (3) המריצים ווינדוס ויסטה. הגלישה באינטרנט חלקה לגמרי בכל המחשבים, בהתחלה היו לי בעיות עם המתאמים שהתנתקו כל 30 שניות בערך, ואז הסרתי את הדרייברים של D-Link והתקנתי דרייברים של Ralink (החברה שמייצרת את הצ'יפים עבור D-Link), ועכשיו הרשת עובדת נהדר. הבעיה היא שהעברת קבצים בין המחשבים היא איטית מאוד (בין 700 קילובייטים לשניה עד 1.5 מגה בייטים לשניה, מקסימום). הקליטה של כולם היא Excellent, ובעוד שאני ממש לא מצפה למהירויות בקצב המוצהר של תקן…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישום מה אני שולח למחשב השני במהירות של 2.6 מגה בייט לשניה. החיבור הוא 54MBS/8 שזה אומר 6.8 MBS... מדוע אנני מעביר במהירות מקסימלית...? תודה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך עושים את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך המסנג'ר (לא מכיר עוד דרך) וזה מתנתק לי לקראת הסוף וזה ממש מייאש האם יש עוד דרכים להעביר קבצים דרך רשת אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להעביר כמה קבצים שהגודל הכלל שלהם זה 10 GB . מה הדרך המהירה ( והפשוטה ) להעביר אותם ?? חשבתי על שרת FTP או אולי שליטה מרחוק מה יהיה יותר מהיר?? אולי למישהוא יש פיתרון יותר טוב ??
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי עם Dlink-655 A04 1.34 מחובר עם חייגן L2TP להוט 16מגה + בזק גיימר , שמחובר למודם הוט Motorola SB5101. יש לי מחשב נייד Asus G73JH-A1 שפירמטתי + עידכונים + כל הכיוונים שאני בד"כ עושה והכל פיקס מבחינת משחקים והורדות מהאינטרנט ופינגים. כשהמחשב נייד מחובר דרך כבל 1GBPS, הכל מהיר דרך הרשת + הורדות, העברה בין המחשבים היא 100-90MB. כשהמחשב נייד מחובר דרך האלחוטי במהירות 150MBPS, מהירות הורדה + פינגים יציבים 1.60-1.95 אבל המהירות המקסימלית היא רק 10-12MB העברה בין המחשבים. (הכרטיס במחשב הנייד הוא Atheros AR9285 Wireless). אם אני אקנה כרטיס אלחוטי יותר טוב זה יעזור? של אינטל לדוגמא. הראוטר מכוון בגישה אלחוטית ככה : Mixed 802.11n and 802.11g כי אני צריך לחיבור מחשב ני…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי השאלה כזו: יש לי ראוטר (לא מחובר לאינטרנט) שאליו מתחבר דיסק קשיח נייד המחשב מתחבר אלחוטי לראוטר ניסיתי להעביר קבצים מהמחשב לדיסק קשיח קצב ההעברה היה בין 700 ל-800 קילו בית (במשך הרבה זמן לא עבר את זה). יש למישהו מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות? המרחק דיי קטן בין הראוטר למחשב כשאני מחבר את הדיסק ישירות למחשב זה עובד יופי אין שום קירות שמפרידים בין הראוטר למחשב.... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז אני כנראה קונה מחשב חדש בחודש הקרוב, המפרט כבר מוכן והדבר היחיד שמעקב את ההזמנה זה.. אבא קמצן.. אבל גם העובדה שיש לי הרבה מאוד קבצים במחשב הזה שאני לא רוצה לאבד, וחשבתי שזה יהיה רעיון טוב להעביר את כל הקבצים מהמחשב שלי שמהווה את המחשב הראשי ברשת ( מדובר במשהו כמו 12 ג'יגה, ולא לא של פורנו, בעיקר מוזיקה אם זה משנה ), למחשב השני בבית שלמזלי מצוייד בכונן קשיח גדול מספיק בשביל לקבל בברכה את תיקיית המוזיקה שלי עכשיו, אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה או אם זה אפשרי בכלל? אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO SP2 ואשמח אם מישהו מהתותחים כאן ידריך אותי בעניין הזה. תודה מראש, גיא.
-
- 7 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תעזרו לי ברגע של מבוכה. הגעתי לבית של חבר והנ"ל שמחזיק ממני "מבין משהו במחשבים" ביקש שאעזור לו להעביר סרט מהלפ טופ המשרדי שלו למחשב הביתי. שלף כבל רשת ותלה בי עיניים . ואני...לא ידעתי מה לעשות. מה בעצם הייתי צריך לעשות ? איך מעבירים קובץ מפה לשם ? האם צריך להגדיר רשת קודם כל ? תודה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום חיברתי ראוטר אלחוטי של D-LINK למחשב, האינטרנט עובד בצורה מצויינת אבל אני לא יודע איך להגדיר קבצים משותפים בין 2 המחשבים שלי. אני מעוניין להעביר קבצים ממחשב למחשב איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש ADSL 250 KB ואנחנו רוצים להעביר קבצים מאחד לשני... ניסינו כבר דרך ICQ, MIRC והקמת שרת FTP על המחשב שלי ולא הגענו לתוצאות מרשימות.... אז מה הדרך הטובה (טובה=מהירה) ביותר להעברת קבצים ממחשב אחד לשני דרך האינטרנט????
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, במחשב הישן יש 5TB של קבצי עבודה שאני צריך להעביר למחשב החדש. המחשבים עומדים אחד ליד השני ואני רוצה להעביר את קבצי העבודה למחשב החדש, מבלי לפתוח את המחשבים. האם יש דרך לחבר את המחשבים דרך כבל רשת ולהגדיר איך שהוא שיהיה אפשר להעביר את החומר? האופציה השניה שאני מכיר זה דרך כונן חיצוני שיש לי USB3 אבל זה יקח נצח וגם ידרוש המון התעסקות (החיצוני 500GB) אשמח לעזרה בנושא
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים ברשת. כשאני מעביר קבצים ממי לאקס פי הם עוברים מאוד לאט. FAT32 בשני המערכות. שאני מתקין אקס פי בשני המחשבים העברת קבצים מתבצעת כרגיל.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שאלה למי שיודע.. תשתית של הוט עם ראוטר נמצאת בחדר א' בחדר ב יש ממיר + מוקה מהמוקה יש 2 יציאות של רשת- אחת מהן מעבירה אינטרנט למחשב האם אפשר להעביר דרך המוקה גם קו טלפון ביתי? זאת אומרת שבחדר ב' יהיה טלפון נייח שאליו יתחבר כבל (רשת?) ישירות מהמוקה שיעביר את הקו הנייח של הוט..
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קובץ וידאו גדול (דיסק) שאני כנראה יצטרך לעשות אותו אימג' כי אני לא מצליח להוציא ממנו חלקים אבל בכל מקרה.. אני צריך להעביר אותו למישהו בחו"ל, ואני לא רוצה להשתמש במייל כי זה ייקח שנים, יש אולי אופציה אחרת, FTP אולי? אם כן מישהו מכיר תוכנה חוקית? , ומה אני צריך לעשות בשני המחשבים כדי שהיא תעבוד טוב? תודה מראש *למעשה זה כמה דיסקים אם זה משנה
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 קומות בבית וניסיתי ליצור רשת אלחוטית בין המחשב בקומה ראשונה ללפטופ שבקומה השנייה. הבעיה היא שהתדר נחלש ככל שעולים למעלה ובפתח החדר שבו נמצא המחשב השני כבר אין קליטה של הרשת. חשבתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולחבר אותו למחשב בקומה הראשונה, ובכך למעשה להפוך אותו גם כן למחשב בעל רשת אלחוטית. בנוסף, חשבתי להעביר את הראוטר והמודם לאמצע הדרך וכך אולי שני המחשבים יקלטו את התדר. השאלה שלי היא האם צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר שוב פעם? כיום הוא עובד כמו שצריך עם המחשב בקומה ראשונה. ואיך אני מגדירה את המחשב בקומה ראשונה כך שהוא יקלוט את הרשת האלחוטית? הכתובת של הראוטר הינה 192.168.2.1. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
כיום יש לי את חבילת הTop100 של בזק, כיום אני מקבל באזור ה-70MB/s במחשב שמחובר אליו פיזית. בממ"ד, עם מחשב שמחובר דרך הום-פלאג אני מקבל באזור ה-14MB/s. המרחק בין החדרים הינו בערך 20 מטר, שאלותי הן: א. אם יש דרך כלשהי לשפר את המהירות (אני המניח שהבעיה היא הפאזות, כי החדרים בצדדים נגדיים של הבית) ועדיין להשתמש בהום פלאג ב. אם יש דרך אחרת להעביר את הרשת, חוץ מהום פלאג ורשת אלחוטית, כמו העברת כבל רשת בכל הבית (שנשמע קצת מגוחך) חשוב לציין כי אין בממ"ד קו טלפון או כל קדיחה אחרת חוץ ממזגן וחשמל
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם ראוטר בחדר של הילדה ואני רוצה לחבר סטרימר בסלון. הקליטה ממש גרועה ולכן אני רוצה לחבר אותו בצורה קווית. כמובן שבסלון יש לי נקודה קיימת של הוט (ללא ממיר). האם יש מתאם שמצד אחד מכניסים כבל קואקס ומצד שני מוציאים כבל רשת? במידה וכן אשמח ללינק. מצאתי את זה: http://www.amazon.com/DIRECTV-Broadband-Ethernet-Adapter-Generation/dp/B00DVK1ITI/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1446635528&sr=1-2&keywords=DECA ADAPTER אבל אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה. אני יודע שקיימת אופציה של העברת רשת גם ע"י רשת החשמל בבית - אשמח להסבר קצרצר ולינק למתאם מומלץ. תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון שיאפשר לי לקבל ולהוציא שיחות של הקו הביתי במכשיר האנדרואיד שלי. כלומר ששיחה נכנסת תעבור אל האנדרואיד ושתהיה אפשרות לחייג מהאנדרואיד דרך הקו הביתי (השיחה תזוהה כנעשית מהבית). יש לי מחשב נייד עם מודם אנלוגי מובנה ונייח עם מודם שאני יכול להקצות לעניין זה. איזה פתרון מאפשר זאת? אני מדגיש שהשיחות חייבות להתקבל ולצאת מהקו הביתי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הבית שלי עובר כרגע שיפוץ ועל הדרך חשבתי לשנות ולסדר את תשתית האינטרנט בבית. לבית שלי יש 2 קומות והראוטר יש בקומה השנייה בחדר שלי. הבעיה שבחדר שלי, שקע הטלפון נמצא רחוק יחסית מהשולחן שבו נמצא המחשב והראוטר כמעט 3-4 מטר. אני רוצה להעביר את הקו של הטלפון קרוב לשולחן. מבחינת המקום אני חוצב בקיר ומתחת לבלטות אני מעביר צינור הגנה. השאלה שלי היא איך אני מעביר את הקו טלפון לשקע החדש שאני מכין? כשפירקתי את השקע טלפון ראיתי שיש 4 כבלים: כחול כתום ושני לבנים שמחוברים ל6,4,3,1 בהתאמה. איזה כבל אני צריך לקנות על מנת לחבר את השקע טלפון? בנוסף בקומה התחתונה הקליטה יחסית חלשה,עד עכשיו היה מחובר שם רפיטר, והגיע הזמן לעשות שינוי וגם שם לחבר את המחשבים בצורה קווית. בקומה למטה יש 3 מחש…
-
- 3 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שלי בפורום אז קודם כל נעים מאוד יש לי שאלה שאני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי... יש לי מחשב בסלון שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, עכשיו אני רוצה לחבר אותו באופן אלחוטי גם למסך בחדר שינה (מפריד ביניהם קיר) האם יש איזשהו חיבור אלחוטי כך שאוכל להעביר את התמונה למסך בחדר שינה... זה בעצם הסטרימר הזה שיס מפרסמים עכשיו? יש משהו דומה כי אני בהוט ולא מתכוון לעבור ליס... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום למומחים ולמתעניינים, כרגע אני מחובר לתשתית בזק במהירות 15 מגה, דרך מבצע "בנדל" שמסתיים בקרוב. רציתי לעביר את התשתית מבזק לסלקום/נטוויז'יון. הנציגים אמרו שאי אפשר בגלל שהתשתית באיזור המגורים שלי תומכת רק עד 15 מגה, והם יכולים להעביר רק 40 מגה ומעלה. כשהתעקשתי, הנציגים התעקשו שהבעיה אצל בזק ואני צריך לפנות אליהם. מישהו נתקל בדבר כזה? זה נשמע לכם הגיוני? האם יש מה לעשות, או שנגזר עלי לשלם מחיר מופקע על מהירות נמוכה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני עם נטוויז'ן כבר יותר מ-15 שנה. התשתית והמודם תמיד היו של בזק. לפני יומיים יצא לי לדבר עם מישהי מ-נטוויז'ן והשתכנעתי להעביר את התשתית גם אליהם. אחרי בערך שעה קיבלתי SMS מבזק שאומר שאני צריך "לסגור איתם את החשבון"... עכשיו, לא ניתקתי את הקו ואני גם לא מתכוון לעשות זאת. אז אני מניח שהם התכוונו שאני צריך להחזיר את המודם. עוד לא יצרתי איתם קשר. רציתי לפני זה להכין את שיעורי הבית... אני בטוח שיש פה אנשים שהיו במצב דומה. להחזיר את המודם זה באסה. השאלה היא, כמה הם יכולים לחייב אותי? אגב זה מודם פשוט ולא נתב. D-LINK DSL-2500U. טוב לי איתו ואני לא מחפש משהו אחר. מה כדאי לעשות, ויותר חשוב: כמה זמן יש לי עד שבזק יחליטו שהם מחייבים? ת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-