רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי למחשב הנייד גם תחנת עגינה אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר. המחשב הנייד בעת העגינה מחובר גם דרך הכרטיס רשת החוטי לאותו ראוטר שהוא מחובר אליו גם באלחוטי. כתוצאה המחשב מקבל מאותו ראוטר 2 כתובת IP שונות. מה משמעות חיבור כזה? האם קו הרשת שהמחשב מקבל הוא כעת יותר גדול כי הוא מחובר בשני דרכים? האם יכול להיות ששני החיבורים בעצם יפגמו במהירות של אחד השני ואקבל בסופו של דבר חיבור יותר איטי? ברור לי שהאינטרנט לא יהיה יותר מהיר כי צוואר הבקבוק כאן הוא חיבור האינטרנט עצמו. האם יש טעם לטרוח לבטל את החיבור אלחוטי כל פעם שאני עוגן עם המחשב?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אנחנו בתהליכים מתקדמים של שיפוץ דירה יד שניה וישנם מספר נושאים שאשמח להיוועץ בחברי הפורום. הראשון הוא ארון התקשורת ופריסת התשתית בדירה (הכל קיים). כיום קיימת תשתית של הוט אבל התכנון שלנו הוא לרשת את הבית באינטרנט בלבד (תשתית בזק). צרפתי תמונה של הארון הקיים ותמונות נוספות בקישור . המטרה היא לבסס תקשורת בדירה ע"ב אינטרנט בלבד, לשימוש ביתי אך ברמה מספקת לתמוך בתכנים ושימושים כבדים, החדרים שלגביהם זה רלוונטי: סלון, שני חדרי שינה וחדר עבודה. אינני טכנאי ואיש רשתות (לא יהיה קשה לשים לב , אך ברצוני לעשות דברים אלו בעצמי), אשמח להתייחסותכם לנקודות הבאות: 1. רציתי לדעת האם אוכל לאכלס את "ארון התקשורת" בנתב של בזק + מתג ו-2 נק' חשמל עבור הנ"ל (גודל האמבטיה: WxLxH -…
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית ל5 מחשבים שפועל על מודם+ראוטר משולב של בזק עם אותה ספקית אינטרנט 2 מחשבים מחוברים ישירות ו3 מחשבים שאחד מהם לפטופ (שאני עליו עכשיו) מחוברים אלחוטית הייתי מחובר במשך מעל לחודש, ופתאום לפני יומיים בערב לא קיבלתי IP מהראוטר. בדקתי בשאר המחשבים והם גולשים כרגיל. הERROR שנמסר לי הוא "קישורית חסרה או מוגבלת" ברשת. (סימון של רשת עם משולש אזהרה עליה). הלפטופ גולש כרגיל מהחדר שלי שהוא בקומה השניה, ואני עכשיו גולש בדיוק 30 ס"מ מהמחשב שלי שלא מקבל IP המחשב השלישי (של אח שלי) הוא מעבר לקיר, ככה שיש איזה 10 ס"מ הפרש - הקיר. והוא גולש מצויין, יש לו אותו כרטיס רשת. לקחתי את הכרטיס שלו, וזה עדיין לא עובד. הסרתי והתקנתי דרייברין, עדיין לא עובד. Disable, Enable - לא …
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחרונה התחברתי לשירות אינטרנט סלולרי ללפטופ בחבילה של אורנג', וכשאני מתחבר לאימיול אני מקבל Lowid. 1) יש לי מודם מדגם option icon 225 - האם אפשר להכנס לאיזשהו דף הגדרות שלו? 2) האם ישנו פתרון אחר להשיג את ה high id הנכסף? תודה נדב
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שידרגתי עכשיו למהירות 30M, מקריאה ברשת הבנתי שלא כדאי להתקרב לנתב מ- Netgear שבזק מספקים, והעדיפות היא לקחת את ה- Dlink 6740. דיברתי עם בזק כדאי לשריין לי את ה- Dlink, נאמר לי שיש עוד 2 דגמים חדשים 6640 ו- 6641, אך כרגע אין אף אחד מהם במלאי (למעט ה- Netgear). היות וה- 6740 גם אינו חף מבעיות, למישהו יש ניסיון עם הדגמים החדשים שבזק מספקת ? הנתב ישמש רק כמודם.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני מחובר ל 0.5 מגה של ישראסרב. אני מעוניין לעבור ל 0.75 או ל 1.5 , הייתי מעוניין לקבל המלצה באיזה ספק לבחור.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הראוטר הזה? כתוב באתר של סיסקו שהראוטר תומך רק ב ISDN יש אופציה לעדכון גרסא \ פריצה או משהו מה אתם מציעים לי לעשות איתו? הנה האתר של סיסקו עם הפרטים עליו ועל הסדרה שלו.. מה שיש לי זה 801 http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet09186a008008872c.html יש שימוש כלשהו לכזה ראוטר בכלל?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב!! קיבלתי מודם eci 270 מבזק למרות שהייתי אמור לקבל 312 בעתיד,המודם ישמש אותי כנתב(יש לי switch) לא היה במלאי ואין לי מושג האם בכלל יש הבדל למרות שבבזק טענו כי אין,אך אין להם כרגע 312 במלאי תודה
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
Sorry, but I don't have hebrew keyboard. Ma ani jahol i ejfo laasot Port Forwarding , so I zarih liftoah port 5800 or 5900?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים 6881-6889 בתוך הגדרות הראוטר? לפי מה שהבנתי זה משהו שקשור ב NAPT אבל אין לי מושג איך מתעסקים בזה... תודה. רשמתי את אותה הודעה בטעות גם בפורום חומרה אז אם זו עבירה אני מצטער...
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה, אשר נמצאת בבניה (מצ"ב סקיצה) אני מתכנן להקים רשת תקשורת וארון תקשורת, קראתי המון בפורם ועדיין אין לי תשובות L נתונים: 4 מצלמות POE בכל חדר 2 נקודות רשת (הכנות לסטרימיר/טלוויזיה חכמה, לפינת מחשב עתידית) 3X2 =6נקודות בחדר שינה הורים נק' אחת. בסלון אצטרך בעתיד לפחות 3 נקודות (HTPC, רסיבר, Smart TV/X-Box) סה"כ 14 נקודות רשת. (אלא אם אשים Switch קטן בסלון ואז זה 12 נקודות) בארון התקשורת יהיו: מפצל חשמל ל 7 שקעים, מודם, ראוטר, פאנל חיבורים(אופציה), הרדיסק רשת X 2,NVR, Switch עם יציאות POE. שאלות: 1) בהתחלה חשבתי לשים Cat7 (ראיתי שיש גם 100Mhz) אבל אני מבין שזה עבה, ידרוש חיבורים מיוחדים ויקרים אז מה ההמלצ…
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחובר לתשתית בזק וספק orange כנתב היום אני משתמש בsmart box שקיבלתי מorange אני כל הזמן חווה ניתוקים בwifi מהipad מה שבנתבים אחרים לא קורה אני מחפש נתב טוב שאינו מצריך מודם אני רוצה שהנתב יהיה כמובן בתקן n ושהוא יתמוך ברשת 10/100/1000 מה המלצותיכם? תודה ינון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי שידרוג לויסטה שלי, והתקנתי WIN7. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לי ל2 רשתות אינטרנט שונות (אחת קווית, שאני מחובר לראוטר שלי, ואחת ציבורית) ונוצר מצב שאין לי אינטרנט בכלל, עד שאני מכבה רשת אחת - עושה לה Disable, שתי הרשתות נעלמות, ואז 'פותר בעיות ההתחברות' שמחבר אותי רק לרשת הקווית. איך אני יכול להגדיר שהוא יתחבר רק לרשת אחת (הקווי) בלי לשנייה? תמונה להמחשה: http://img191.imageshack.us/img191/4449/35323286.jpg זאת תמונה מעודכנת, רק שהרשת הראשונה אצלי היא מחוברת לראוטר, והיא פרטית
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם!! ;D רציתי לדעת מה זה SSID ואיפה אפשר להגדיר\לראות אותו בוינדוס XP?
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש בפורום הזה כמה תומכים שעובדים בבזק ואצל ספקיות, אז אני אשמח לעזרה מהם, ומכולם בכלל. השתמשתי במודם הזה בתצורה של נתב כמה זמן, והוא פשוט הפסיק לעבוד (לא הגיב, גם לריסט, אבל האורות דלקו, בזק החליפו). בפעם השנייה, אותה בעיה בדיוק, רק שהפעם זה קרה מיד אחרי שפתחתי פורט מסויים... כרגע אני משתמש באיזה מודם ישן שהיה לי. אשמח אם מישהו יעזור לי, ויגיד לי שהוא לא מת סופית, כי אני די בטוח שבזק לא יחליפו לי עוד פעם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט במקביל גם דרך הכרטיס רשת הרגיל וגם דרך האלחוטי במקרים הבאים: מקרה א: רשת המאפשרת להתחבר אליה גם באופן רגיל וגם באופן אלחוטי. מקרה ב: שתי רשתות שונות. המטרה היא הגדלת רוחב הפס.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אם רוצים לחבר שתי מחשבים ואותם למודם רשת אפשר לשים באחד כרטיס רשת אחד ובשני שניים, ואותו לחבר גם למחשב השני וגם לאינטרנט? צריך לעשות איזשהם הגדרות מיוחדות בקשר לזה?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ראיתי באחד האתרים את EDIMAX EW7317UG ב90 ש"ח האם כדאי? תודה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מניח שזה נושא חבוט אבל לא מצאתי כלום בחיפוש... אז... אני כרגע בכבלים+012 שוקל לעבור לADSL מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי 11g ל desktop על מנת לקלוט מראוטר כאשר 2-3 קירות מפרידות. חשבתי על: Edimax EW7128G http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 האם כרטיס זה חזק מספיק על מנת להתגבר על שתי קירות? יש המלצות על כרטיס רשת אחר?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ברשותי הנתק שבכותרת, עובד חלק ללא התנתקויות. יש לי רשת אלחוטית בבית, תקן G, ונראה שהעברת קבצים בין 2 מחשבים היא איטית, רק 1-1.2 מגבייט לשניה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת Edimax EW7128G. והחיבור מראה את כל הפסים (קליטה מלאה) ומראה חיבור 54Mbps. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים .הראשון מחובר בראוטר באמצעות קוו והשני נורא רחוק שמתי לו אקסס פוינט . בשני שיש לו אקסס פוינט אני לא יכול להתחבר לאינטרנט כל פעם .אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולכבות את האקסס פוינט ולהחזירו לפעולה ואחרי זה הוא יעבוד 50% אחוז ו 50% לא יעבוד . הספק הוא בזק . במחשב השני האקסס פוינט הוא TRENDnet TEW-430APB והראוטר הוא EDIMAX BR-6524N מה אפשר לעשות כי זה מעצבן . ראיתי באינטרנט לא יודע אם זה נכון או לא אבל אם זה עושה לך ככה צריך להגדיר את DHCP .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מוצר שיאפשר לי ליצור נקודת WIFI מהמחשב הנייח שלי (המחשב מחובר לאינטרנט בכבל). מחפש פשוט איזה משהו שמתחבר לUSB ויוצר נקודה כזו... לא צריך משהו יקר ולא צריך משהו עם טווח גדול בכלל אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לי יש אינטרנט של 12 מגה כבלים בבית לחברה שלי יש אינטרנט 2.5 אני עובר אליה לתקופה של חודש האם אני יכול להעביר את המודם מהדירה שלי לדירה שלה ואז לגלוש עליו ויהיה לו מהירות של 12 מגה? אנחנו גרים באותה עיר
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
למה אנחנו בארץ הקודם מאחור עם האינטרנט לעומת שאר העולם ש10 מגה אצלהם זה לא נחשב ללהיט ואילו אצלנו 5 מגה זה מהפכה? מתיי האינטרנט בארץ שלנו יתחיל לזוז? ועוד שאלה מזה adsl 2
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-