רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזאת. יש לי בבית שני מחשבים-שולחני ונייד. בשולחני יש לי גם ראוטר, שמשדר גם אלחוטי(רשת ביתית). עכשיו דרך השולחני אני מצליח להתחבר לאינטרנט והכל נחמד ויפה(הבעיה לא בראוטר). הבעיה היא עם הנייד. הבעיה היא כזאת- אני פשוט לא מצליח להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית שלי, ואני לא טירון או משהו כזה, כבר הגדרתי רשתות אלחוטיות ורוב הזמן זה עבד יפה מאוד. האמת היא שעד לא מזמן הצלחתי להתחבר עם הנייד בלי בעיה לרשת האלחוטית אבל עכשיו אני לא מצליח יותר!!! אם זה שווה משהו, ההתחברות תמיד נכשלת עוד בשלב ה applying wireless settings. עוד משהו שקשה להסביר-הראוטר עובד עם הגדרות אבטחה(הצפנת wpa-tkip למי שמכיר, מכיוון שיש לי הרבה שכנים ואני לא רוצה שיתעלקו לי על הרשת). והעניי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בתמונה אתם רואים האלחוטי זה UZIMXP זה אבא שלי משתמש באלחוטי למה הוא לוקח -79 DBM? וQUAILTY 20 זה בסדר?..... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים בעלי וינדוס וויסטה אחד נייד ואחד נייח שניהם בעלי אפשרות לחיבור אלחוטי כמוכן יש לי ראוטר של אדימקס. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לנייח אלחוטית על מנת שיהיה ביניהם שיתוף קבצים (לא אינטרנט כי יש ראוטר) הסתכלתי במדריכים ולא הבנתי שמה כלום כי בעיקר יש שמה שיתוף אינטרנט ואני רוצה שיהיה לי שיתוף קבצים אלחוטי בין שניהם תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך אני קובע IP קבוע מהראוטר, מבלי לשים IP סטאטי לכרטיס רשת שלי כמו באדימקסים למינהם? יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54G. משהו יכול לתת לי הסבר מלא לאיך עושים זאת והאם ניתן?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! אתמול רכשנו את הmsi wind שכאמור, אין לו כונן דיסקים מובנה, ועל-כן אי אפשר להתקין עליו אופיס (או כל תוכנה אחרת) ישירות מדיסק. האופציה האינטואיטיבית הייתה רכישה של cdrom חיצוני, אבל המחיר לא זול , בטח לכך שהדרישות הם אך ורק ולהתקנה של אופיס מדיסק ואולי עוד תוכנה או שתיים. יש ברשותינו רשת ביתית קווית עם 5 מחשבים, ככה שעלתה לראש אופציה של שיתוף כונן מסוים באופן זמני, רק לצורך ההתקנות. (אותו הפיתרון שאפל הציעו לקוני המקבוק איר נטול הcdrom). מכיוון שאין בידי את המידע לצורך שיתוף כונן ברשת, בנוסף לחיפוש כושל בגוגל, אני שואל פה בנוגע לביצוע של כזה שיתוף. אני לא יודע אם רק צריך ללחוץ לחצן ימני ו'שתף כונן' או להשתמש בתוכנה ייעודית או שאי אפשר בכלל... אודה למידע בעניין…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים נייחים. ראוטר אסוס של בזק ו 2 כרטיסי רשת EW7128GוEdimax . האם זה מסםיק להקמת רשת אלחוטית ומה השלבים לכך .
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך אני מחזירה את הנתב האלחוטי למצב שבו הוא יפעל כמודם רגיל לכל דבר,?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להעביר כבל רשת מסוג RJ-45 CAT 5E FTP זהו כבל 8 גידים עם סיכוך חיצוני לכל ה8 (ולא בנוסף לכל זוג בנפרד). הכבל יהיה באורך של כ 80 מטר כאשר כ 60 מטר יהיו צמודים לכבל חשמל ותלווים על עמוד בין שמיים לארץ. מה דעתכם לגבי איכות החיבור, יכול להיות שיהיו הפרעות בגלל הכבל חשמל? לא צריך לדאוג לגבי חוקיות הענין לא מדובר על תליית הכבל על עמוד של חברת חשמל אלא על עמוד פרטי בשטח פרטי. מבקש את תשובתכם המקצועית. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ביטורנט באחד המחשבים והוא פשוט מנטרל לי את האינטרנט. מהר מאוד מגיע למצב שיש בראוטר מאות סשנים פתוחים ושום דבר לא זז. אחרי שסוגרים את הביטורנט ועושים ריסט לראוטר הכל מסתדר. איך אפשר להגביל את מספר הסשנים שהדבר הזה פותח? ניסיתי להוריד את מספר הקונקשנים ל50 (מ200) אבל זה לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן , יש לי Linksys WRT54GL וקושחה DD-WRT , הייתי רוצה לדעת איפה האופציה שם של ההשתלטות מרחוק (אם קיים בכלל , אני יודע שבקושחה המקורית זה קיים). תודה.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם . פתחתי פוסט לפני כמה זמן על ראוטר שברשותי , ביקשתי עזרה לגבי התקנת הראוטר והגדרתו - מאז הכל עבד פיקס ! עד הרגע והמצב הוא שיש בעיות ניתוקים חמורה !! . אני עובד כרגע עם לפטופ יחיד בבית ומתחבר גם לפעמים מהפלאפון לאינטרנט . המהירות של האינטרנט בגלישה ובהורדה מאוד איטית !!! - יש לי אינטרנט של 8MB ובמקום להוריד ב-שיא המהירות הוא נופל מ- 100KB ומוריד בדרכ על 40 - 50 או פחות מכך . ואז הגיעו סידרת הניתוקים הרצופה , לא ניתן לגלוש יותר מ- 5 דק' . כל פעם מתחבר ומתנתק . הראוטר נראה לי גוסס לו כרגע .. הוא אצלי חודש או קצת פחות וכבר עושה בעיות . אני לא יודע מה לבדוק בהגדרות של הראוטר ולא רוצה סתם לגעת . כרגע המחשב מחובר ישירות מהמודם והאינטרנט עובד פיקס ! מהירות הגלישה …
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב בראשותי ראוטר LEVEL CONE 3406 בסך הכל אני מרוצה מהראוטר הוא אינו מתנתק.מתחמם.מתקלקל וכיוצא בזה לאחרונה קיימת לי בעיה שכאשר אני מחבר תוכנות שיתוף כגון UTORENT או אמיול התוכנות אינם מורידות כלל למרות ש.. א-פורטים פתוחים ב-כתובת סטטית מעודכנת במחשבים המרוחקים כנ"ל בראוטר למרות הכל המהירות היא קילוביטים נמוכים. כאשר אני עוקף את הראוטר ומתחבר דרך חייגן ישירות למודם הכל טס...,רצוי לציין שגם מחשב קרוב לראוטר שמתחבר פיזית ליציאות האחוריות למחשב כאשר הוא מחובר דרך הראוטר הוא מוריד לאט.ישירות הכל תקין ביצעתי ריסט מלא לראוטר והגדרתי אותו מחדש (ע"י קובץ BIN שניתן לגבות מראש),עדכנתי קושחה אך כלום לא פתר את הבעיה יש למשהו רעיון חוץ מאשר להחליף ראוטר גל
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היום הסתכלתי במחירון ומצאתי שפתאום המהירות שליחה היא לא 128kbps, מה נסגר עם זה, אני אמור לבקש את זה או שזה ככה אוטומטית? מצורף קישור http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=341〈=he
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא יכנס לפרטים יותר מדי, אבל המצב כרגע הוא שיש לי User בספק אינטרנט במהירות 2.5Mb, והתשתית שלי ADSL במהירות 5Mb. האם אני אוכל לקבל מהירות (UL/DL) זהה אם היה לי משתמש של 5Mb? (נ.ב. יש לי חבר בכבלים שיש לו משתמש במהירות נמוכה מאוד ותשתית במהירות 7Mb והוא מקבל 7Mb,האם גם בADSL אותו המקרה?) תודה, וסליחה על השאלה ההזויה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני סובל כבר יותר משבוע מניתוקים של כמה שניות-דקות בחיבור 1.5 מגה של הוט. הניתוקים מופיעים באקראי (לפעמים לא מופיעים כמה שעות ולפעמים חוזרים כל 2 דקות) ונפתרים מעצמם. ככה זה נראה במאפיינים של חיבור הרשת ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל לכמה דקות- לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. (בכל מקרה החיבור מתחדש מעצמו אחרי כמה שניות). לפעמים יש תוכנות הורדה שפועלות ברקע כשזה קורה, לפעמים לא. יש עיצות?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב הכולל מעבד AMD 3800*2 זכרון 3GB רוחב פס 1.5 . עדכנתי את ההגדרות בי מיול כפי שמומלץ בהוראות העזרה של הפעלת התוכנה עבור מערכת הפעלה XP. בעת הורדה בקצב שבין 100-160 ק"ב כל גלישה במקביל לפוטלים פשוטים נעשית כבדה להחריד ובלתי אפשרית. לעומת זאת יישומים אחרים שאינם קשורים באינטרנט עובדים במהירות טובה לאחר הרחבת הזכרון מ-1 GB ל-3. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לגלוש במהיות סבירה גם בעת הורדות מאי מיול במהירות גבוהה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אחרי סבל נוראי עם 012 התחברתי לפילוט של אורנג' האיטטרנט טס \תוכנות השיתוף טסות כל הזמן רוחב פס מנוצל ב100% ישר כוח
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב! כבר תקופה ארוכה מציקה לי השאלה איך מתנהלת תקשורת דו כיוונית בכבל קואקסיאלי בודד שמתחבר למודם כבלים.. יכול להיות שיש שם ריבוב של תקשורת דו כיוונית, משהו בסגנון FDM?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית. במחשב האורח אני רוצה לשתף את כונן C. שיתפתי אותו ואפשרתי ברשת עצמה ע"פ מה שאני יודע וכשאני מחפש אותו ב- My Network Places אני לא מוצא אותו. יש בשתי המחשבים Kerio Personal Firewall v2.1.5 מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תעברו איתי על ההגדרות שצריך שיהיו בשרת על הכרטיס רשת שמחובר לראוטר? על ההגדרות של הכרטיס רשת שצריך להיות במחשב האורח שמחובר לכרטיס האלחוטי? ומה בפיירוואל? שלב שלב ככה נפתור את הבעיה. ובראוטר צריך להגדיר משהו? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי ברשת שלושה מחשבים. הראשון מריץ XP SP2, השני מריץ Vista x64 SP1 והשלישי מריץ XP SP3. XP SP2 וVista x64 SP1 מדברים ביניהם בלי בעיות. XP SP3 מצליח להריץ קבצים משני המחשבים האחרים, אבל שני המחשבים האחרים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים (הם רואים אותו ברשת). כל המחשבים נמצאים באותו Workgroup. מוגדרת מחיצה לשיתוף קבצים. פיירוול של Windows מבוטל. כל המחשבים מוגדרים בפיירוול שלהם (קומודו) לפי IP נכון. סגרתי את הפיירוול בכל המחשבים, ועדיין אין גישה. בנסיון להעתקת קבצים, אני מקבל הודעת שגיאה: to perform this action You need permission. מה הבעיה? :s05:
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
למישהו יש רשימה של טווח כתובות IP של ספקיות אינטרנט בארץ? תודה. או לפחות אם מישהו יודע למי שייך הטווח שמתחיל ב 74.... או לא למי שייך.. אלא מה ה POOL עצמו פה בארץ.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
במהלך החג עזרתי לחבר להקים תשתית לרשת תקשורת. בגלל גודל הבית ומספר נקודות הקצה, מדובר ברשת די מורכבת הכוללת נתב, AP, שני מתגים 1G ו-7 נקודות קצה במבנה הבא -- השרטוט הוא מאוד סכמטי ובסיסי אבל נותן תמונה לא רעה. הכבלים המופיעים בשחור הם PATCH CABLES ואלה המופיעים בכחול הושחלו בתוך הקיר. כל הכבלים הם CAT 5E מסוג FTP. כל כבל שהושחל בתוך הקיר מסתיים בשקע והשקע מתחבר לנקודת הקצה (מחשב או AP) באמצעות PATCH CABLE. הבעיה התגלתה ב-PATCH CABLE שמחבר את ה-AP אל השקע שמחובר אל ה-מתג הרחוק. כאשר הכבל הזה מחובר אל ה-AP, הנורה הרלוונטית על המתג נדלקת והכל נראה מצויין. בנוסף, מחשב שמחובר לכבל הזה מתפקד מבחינת התקשורת בצורה מושלמת. בדיקה של הכבל באמצעות טסטר לא מראה שום בעיה. אבל כאשר הכבל…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים שמחוברים באופן חוטי (!), לא אל חוטי. איך אני מעביר קבצים ממחשב אחד לשני? הראווטר שלי הוא WRT54GL של Linksys תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס USB ווירליס חיצוני לנייד שיתפוס לטווח הכי רחוק מה ממליצים? אני בארה"ב כרגע,יש איזה טכנולוגיה חדשה שאני צריך לדעת שתופסת לטווח יותר רחוק מווירליס מובנה של נייד?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-