רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לשתף פקס כדי שאני אוכל לשלוח פקס מכל מחשב ברשת , אחרי הרבה נסיונות גיליתי שווינדווז אקס פי לא תומך בשיתוף פקסים. מישהוא מכיר איזה תוכנה טובה שיודעת לשתף את הפקס? גם לינוקס יתקבל בברכה ,וכמובן ישנה עדיפות לתוכנות חינמיות . דרך אגב לאן נעלמה ווינפקס ? היא זכורה לי(אולי שלא בצדק ) בתור תוכנת פקסים אגדית, סימנטק כבר לא מוכרים אותה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה ההבדל בין wireless 2 ל wireless 3 ? בראוטרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך מודם נתב (ללא חייגן) ובמהירות של 1.5 MB. ספק האינטרנט שלי הציע לי מספר חבילות לשידרוג מהירות הגלישה (למשל ל 4 או 5 MB). 1) במידה ואני משדרג את מהירות הגלישה אצל הספק מ 1.5 ל 5/4 האם עליי לבצע שינויים כלשהם בתשתית? 2) עשיתי עכשיו מס' בדיקות ב SPEEDTEST.NET. אני מקבל שמהירות ה DOWNLOAD שלי היא באזור ה 1.20 MB וה UPLOAD משהו כמו 0.16 MB. האם לדעתכם ארגיש שינוי רציני במהירויות בגלישה עם המעבר מ 1.5 ל 4/5? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנהל רשת של כמה עשרות מחשבים ואני מחפש תוכנות לניטור מצב המחשבים החל מרמה בסיסית של SCANDISK / CHKDSK , SMART, ועוד בכלל הודעה על תקלות שונות... מישהו מכיר תוכנות כאלו? בתודה מראש. מוטי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הראווטר לשניהם ולהשתמש בו לגלישה בשניהם. למרות אין זה נשמע הגיוני, לי בכל אופן, האם זה אפשרי או שהפתרון הוא אלחוטי או שני ראווטרים, או אמצעי פיצול ? אציין כי ברצוני לגלוש בו זמנית או אחד מוריד ובאחר אני גולש. מה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי ברשת בייתית מחשב אחד עם Windows XP Professional x86 SP2, ומחשב אחד עם Windows Vista Ultimate x64. במחשב עם ה-Vista אני יכול להיכנס למחשב עם ה-XP ולהעתיק משם קבצים בכל גודל. לעומת זאת, במחשב עם ה-XP אני יכול להיכנס למחשב עם ה-Vista ולהעתיק קבצים מאוד קטנים. אבל, כשאני מנסה להעתיק קבצים גדולים (מעל 1GB), אני מקבל הודעת שגיאה: Error Copying File or Folder Cannot copy File: Access is denied מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נייד טושיבה סטלייט. יש בו כרטיס רשת אלחוטי. החיבור (כלומר השני מחשבים בסרגל עבודה) מסומן בקו אדום כלומר לא תקין ואין שום אפשות להתחבר. כשאני מנסה לחפש רשתות הוא מוצא כמה דברים אבל אני לא בטוח שזה באמת רשתות שיש באזור. מה בעצם הבעיה כאן ואיך אפשר לפתור אותה? אני לא יודע מה להוסיף עוד לגבי הבעיה, אבל בכל מקרה תגידו לי מה להוסיף כדי שזה יהיה כמה שיותר יעיל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס רשת מסוג- 3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Management NIC (3C905C-TX) ואני מחפש בנרות דריבר אשר יתאים למערכת הפעלה win98. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בחיפושים. :-*
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אמרו לי בבזק בינלאומי שאם אני אקח חבילת גלישה במהירות נמוכה יותר מרוחב הפס של התשתית(יש לי תשתית של 4 מגה ורציתי לעשות חבילה של 1.5), זה יצור בעיות בגלישה. זה נשמע לי די מופרך. האם יש בזה אמת?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני שונא רשתות. באמת. לא מבין בזה כלום. קיצר, ראוטר אלחוטי חדש (דגם בכותרת), יש לי 2 מטרות איתו: 1) לחבר אותו לאינטרנט! לא עובד. הוא מזהה חיבור PPPOE, שואל אותי מה היוזר והפאס, אבל זה לא מצליח. בהגדרות בסיסות בלי האשף התקנה, הוא מזהה DHCP או מה שזה לא יהיה, ושם הוא שואל אותי אם צריך LOGON, שוב יש מקום ליוזר ופאס, ויש שם גם מקום לSERVICE NAME, שאין לי מושג מה אני מכניס לשם. עכשיו החיבור שלי לאינטרנט זה כבלים דרך אינטרנט זהב, החיבור שמוגדר לי על המחשב זה L2TP והדומיין זה lns.inter.net.il. ראבאק, אני לא מבין בזה כלום. 2) שהשכנים לא יתעלקו לי על החיבור החדש. אבל זה נראה לי כמו פחות בעיה, ראיתי שיש מלא מדריכים שמסבירים מה זה כל פרוטוקול, ואני אסתדר. עריכה: הצלחתי להתחבר, רק ב…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי מותקנים שני מחשבים עם שיתוף חיבור לאינטרנט בחיבור ללא SWITCH. על מחשב אחד שני כרטיסי רשת, והמחשב השני - המרוחק, מחובר בכבל מוצלב לכרטיס הרשת הנוסף במחשב השרת. כעת הרשת מתרחבת ויש צורך בהוספה של שני מחשבים נוספים לגישה לאינטרנט. הפתרון הפשוט - לדעתי הוא הוספה של SWITCH בצד המרוחק, חיבור מחשב השרת לSWITCH - וחישובר שאר המחשבים לאותו SWITCH כך שה-ICS יעבוד מכרטיס רשת אחד על מחשב השרת לכל המחשבים המחוברים לSWITCH. אבל פה נתקלתי בבעיה - הכבל שמחבר את המחשבים כיום הוא מוצלב. נסיון חיבור של SWITCH פשוט בקצהו גרם לזה שהמחשב לא זיהה לינק. להעביר חוט כזה מחדש [אורכו הוא כ-30 מטר] לא בא בחשבון כרגע. וגם לחבר ראש חדש יהיה בעייתי. לכן חיפשתי וחיפשתי ורציתי להתייעץ אתכ…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך אם יש דבר כזה קבל USB אלחוטי שיתחבר בצד אחד למחשב ובצד שני למודם שיהיה רחוק ממנו בכ-12 מטר ככה.. כמה יעלה העסק? נ.ב ראיתי משהו כזה.. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5803 זה טוב ? זה מה שאני צריך בכלל ? אני צריך 2 כאלה או לא ? ועוד שאלה אחת: מהמודם יוצא כבל של USB למחשב..אבל למודם יש יציאה אחרת שנראת שונה קצת מהכבל הרגיל..קצת יותר קטנה מהרגיל (וקצת יותר גדולה ממצלמה דיגיטלית..) מה אני עושה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם מחשב אחד ואתם רוצים לשלוט בו משתי עמדות רחוקות, מה שדרוש זה מפסק שמעביר בין המקלדת/עכבר/מסך לעמדה השניה השאלה אם יש כאלו אלחוטיים, ואיך בכלל נקרא הדבר הזה...(יש לנו בבית כזה אבל מאוד ישן שלא מזוהה ע"י המחשב)
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבי בבית, במחשב שלי(1) שמחובר ישירות לADSL מותקנת מע' XP, במחשב של אבא שלי(2) מותקנת מע' WIN98SE ובמחשב הנייד(3) מותקנת גם מע' XP קיצר בכלם יש שיתוף אינטרנט וקבצים אבל משום מה אני לא מצליח לראות את המחשבים האחרים מהמחשב שלי (1) כלומר שאני לוחץ על MY NETWORK PLACES-> VIEW WORKGROUP COMPUTERS ואת המחשב שלי דווקא רואים ממחשבים 2ו3 בלי בעיה...
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה ליפתוח פורטים מסוימים ב WINDOWS איך אני עושה את זה (חומת האש לא פועלת )
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הרשת האלחטית אמרוה לעבוד ב 22 מגה ביט אבל משום מה הנצילות המקסימלית שהרשת מצליחה להעביר זה בסביבות ה3 מגה ביט אחד המחשבים נמצא בממד אך האקסס פוינט נמצא בחדר שלי עוצמת הקליטה אצלו היא טוב מאוד לעומת מצויין כמו שאצלי ובסלון
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין ראוטר ומודם במכשיר אחד לבין ראוטר בנפרד ומודם בנפרד??? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם כבל רשת מוצלב אפשר להתחבר לאינטרנט בשתי מחשבים או רק להעביר בינהם קבצים? :s05:
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחבר לשירות הסיבים של פרטנר. שמעתי מכמה אנשים שהציוד שהם נותנים (בתשלום כמובן) לא הכי הכי... בנוסף אני גם צריך ראווטר נוסף כדי להגדיל את טווח האלחוטי באיזור אחר של הבית. אז השאלה שלי היא: האם יש צורך לקנות ראווטר מודם חדש במקום הציוד של פרטנר בנוסף לראווטר הרגיל (שאני גם ככה צריך לקנות כדי להגדיל את הטווח)? או שהציוד שלהם בסדר ואין צורך להחליף אותו... במידה וכן, אשמח לקבל המלצה על ראווטר מודם במקום הציוד של פרטנרשיתמוך ב1 גיגה בנוסף אשמח להמלצה על ראווטר (רגיל) שיעמוד במהירות של 1גיגה תודה מראש לעוזרים?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, היום הותקן בבית שלי אינטרנט של בזק על ספק של NetVision יש לנו 2 מחשבים בבית אחד לפטופ ואחד נייח(שלי) הנייח יחסית רחוק 10 מטר קצת פחות מהראוטר (NetGear VVG2000) והקליטה משחקת בין 4~3 קווים בבדיקות מהירות ראשוניות המהירות משחקת באופן מטורף (TOP40 החבילה) פעם 25~30 פעם 5~4 פעם 15~20 ובנוסף לכך גם הפינג. כשנכנסתי לבדיקה והמהירות הורדה הייתה 10MB, העלאה 3MB ופינג 11ms ובנוסף לכך נכנסתי לcs1.6 ובדקתי פינגים ראיתי שהשרתים הם בין 70~159 Latency, ועכשיו (שעתיים שלוש שעות אח"כ המהירות משחקת בין 15~20 MB ופינג יציב של 20~24ms שמעתי על משהו שנקרא Rate Adaptive שמייצב את המהירות ומוריד פינג, איך זה עובד? איך אני מפעיל את זה? בדיקה 23.10.13 18:42 _____________________…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להשיג את הסיסמה למודם אלקטל כדי להפוך אותו לPro עזרה!!! :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לנו 3 מחשבים בבית המחוברים למדפסת רשת אחת שמחוברת למחשב "הראשי" מחשב אחד מדפיס בלי בעיות, והמחשב השני, פעם המדפסת מדפיסה לו פעם לא. שמנו לב שיש אייקון שמציין שהרשת מחוברת פעם מופיע פעם לא. ככה שפעם אפשר להדפיס פעם לא.. יש לציין שהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית עם ראוטר.. ורק מחשב אחד עושה בעיות ומהדפסת לא מדפיסה לו... מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים והעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בעבודה שלי יש חסימה של אתרים שדרכם אפשר לשמוע רדיו. ניתן להיכנס לאתרים ולבחור איזה רדיו רוצים לשמוע אבל כשלוחצים לא עולה כלום. איך מבטלים את החסימה הזאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכוווווולם! יש לי כבלים של 012 וערוצי זהב חבילת ה-750 אבל בימים האחרונים התעוררה אצלי בעייה של מהירות הורדה ברוב באתרים אני לא מצליח להוריד מעל 50. התקשרתי לתמיכה של 012 והם עשו לי בדיקת מהירות ע" כך ששלחו אותי להוריד דברים מהאתר של מייקרוסופט ונווידיה ומשם המהירות מצויינת אבל מרוב האתרים אני פשוט מוריד לאט לדוגמה בעבר הורדתי מהאתר הזה בלי בעייה על 90KBS אבל עכשיו אני מגיע בקושי ל-50 וגם כשאני מוריד ממירק מבוטים שבעבר הורדתי על 90 עכשיו אני מוריד בקושי על 40! בבקשה תעזרו :-[ :-[ :-[ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להקים לכיתה פורום פשוט, עדיף VB אבל אני לא יודע איפה מתחילים ולכן יש לי כמה שאלות: 1. זה בחינם? כי הבנתי שיש משהו שעולה שם כסף 2. אפשר למצוא אכסון מספיק בחינם? אני מניח שפורום של 40 איש לא צריך כ"כ הרבה מקום 3. צריך ידע במסדי נתונים וPHP? או שכבר קיים מסד נוח לאדמין? (אני מכיר את המסד של האדמין לקוח אבל אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים, או שזה בעצם נחשב למאחורי הקלעים? זה מן חלון בעברית עם כל המידע על משתמשים וחסימה ושינוי פרטים והכל...) תודה
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-