רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. יש לי ראוטר (D-link DSL-504G) ופעם בכמה ימים הוא מאפס חוק מסויים שאני מכתיב לו ומתנתק מהאינטרנט..עד שאני מכבה אותו ומדליק... החוק הוא כדיי לפתוח את כל הפורטים! אז מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדיי למנוע את זה??...
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, אם לא אז תעבירו.. אח שלי בארה"ב והוא מנסה להכנס מהמחשב שלו ל www.ynet.co.il ולאתר של מעריב. אז לאתר עצמו הוא ממצליח להכנס ואז שהוא נכנס לחדשות נניח אז הוא מקבל הודעה שכדי לקרוא את החדשות הוא צריך לעשות מנוי מתשלום וזה..(זה רק למי שלא מהארץ). אז אמרתי לו להתחבר על פרוקסי, הבאתי לו אחד ישראלי והוא התחבר ושהוא נכנס ל www.whatismyip.com זה רשם לו את האייפי הרגיל , לא את הפרוקסי... ובאתר הוא עדיין קיבל את ההודעת שגיאה. וניסינו לעשות ממש אותם צעדים יענו עשיתי בידיוק מה שהוא עשה, לי זה רשם את הפרוקסי ולו את האייפי שלו. מה הבעייה פה? ויש איזה דרך להכנס לאתרים האלה חוץ מפרוקסי ובלי לשלם להם? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. זה יהיה קצת ארוך אבל חשוב. היום חזרתי מבית הספר (פורים - בעע) ושמתי לב שהדף בית בכלל לא עולה בשתי המחשבים אז כיבית את תוכנות השיתןף והוא עלה אבל לאט, לא אהבתי את זה אז ניתקתי את הראוטור וחיברתי את המודם (אלקטל) ישירות אליי למחשב וחשבתי אם כבר אז נבדוק מהירות דרך אינטרנט זהב (אני מחובר אליהם). הקובץ ירד במהירות 60KB/s ולפי הטבלה הזאת : יש לי חבילה של חצי מגה כשבפועל אני מחובר למגה וחצי עם מבצע מ"יס" ישר התעצבנתי והתקשרתי לתמיכה הטכנית, אמרו לבדוק וירוסים אבל בתכלס הכל תקין ואם לא עוזר אז להתקשר לנזק. ותקשרתי לבזק ומה גיליתי ? שמחודש יולי 2004 אני משלם על חצי מגה כמו על מגה וחצי.. הטכנאי שינה למגה וחצי ועכשיו הכל תקין.. אבל לפני שהוא ניתק התחלתי להתעצבן כ…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 3 מחשבים לראוטר אחד שיהיה מחובר אל המודם (CABLE) שלי. ראיתי את הראוטר הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 והוא נראה לי בסדר. התקשרתי לחנות כדי להזמין אחד ואמרו לי שאין להם של EDIMAX ושיש של חברה אחרת BELKIN וזה כנראה הראוטר שהם מדברים עליו כי יש רק 2 ראוטרים ואחד מהם כבר לא במלאי http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201487&pcount=&Product_Id=193698 איזה מהם יותר כדאי? ואיזה מהם יעשה לי יותר בעיות? חברים שלי גם אמרו לי שראוטר יכול לחסום של מיני תוכנות כמו EMULE ושאי אפשר לסדר את זה כי הFIREWALL הוא חומרתי
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום ... אשמח לקבל מענה לשאלה הבאה. 1. יש ברשותי שני מחשבים וברצוני לחבר אותם בכבל מוצלב ....רכשתי שני כבלים רגילים ומחבר CROSS OVER 2. כשאני משתמש באשף ההגדרות של WINDOWS המחשבים לא מצלחים לזהות זה את זה. 3. כיצד אפשר להכנס לאנטרנט דרך המחשב השני ..... ( המודם מחובר למחשב הראשי דרך USB) 4. האם אני צריך לקנות כרטיס רשת נוסף ? ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 די ישן המחובר דרך מודם של הכבלים. קניתי נוסף חדש ובו כרטיס רשת מובנה. אני מבין שכדי לחבר את שניהם לרשת אני צריך כרטיס רשת לישן. אני מבקש המלצה לכרטיס כזה, ומקום טוב לקנות אותו. כמו כן המלצה לכבלים (אם בכלל ממליצים עליהם...). עקרונית מרגע שחיברתי שניהם, פיסית, דרך אותו כבל אני מבין שעלי להשתמש במדריך בתחילת הפורום. האם עלי גם להתקין אנטי וירוס ופיירוול בשניהם? מעבר לזה אם יש לכם תוספות למשהו שפיספסתי אשמח לשמוע (כי אני באמת לא מבין בנושא).
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היום ההיתחייבות שלי נגמרה לספקית האינטרנט שלי, זו הייתה חבילה של בזק בינלאומי - 750K שהתשלום היה ספקית+תשתית = 99 שקל. הבנתי שיש מבצעים חדשים ובכלל אינטרנט מהיר יותר בזול יותר משלי. הבנתי כבר שבזק בינלאומי לא זולים ולכן ארצה להיתחבר לספקית אחרת, על איזו אתם ממליצים? (ד"א תפסחו על נטויז'ן כי הם גנבו לי כסף) אני רוצה ספקית שהמחיר שלה הוא הכי זול (כולל התשתית) , שאין איתה בעיות ותקלות אינטרנט. תודה לעוזרים. עריכה : רק ADSL.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ניסיתי כבר בכמה פורומים ואני כבר מיואש וצריך את עזרתכם מטרתי היתה רשת אלחוטית רכיבים: ראוטר Edimax ומודם Alcatel Speed Touch HOME מצב נתון: כרטיס הרשת האלחוטי מזהה את הראוטר וטוען שהחיבור מצויין בדקתי בסטטוס של הראוטר ואני רואה שהאינטרנט מחובר גם הוא. הבעיה: לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב, הראוטר על פניו לא משתף את האינטרנט. חשוב לציין שהרכיבים: NAT וה- FIREWALL לא מופעלים כרגע על הראוטר. כל רעיון או עצה יתקבלו בברכה תודה לכולם מראש רונן
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
my azureus doesnt work well and download at low speed if it download at all. what should i do to incrise the download speed? if i would change the"incoming TCP listen port" it will work fine? if this is the problem what port i need to use? thank you for helping
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי הודעות שגיאה כאלו בחלק מהאתרים. מה עושים כדי להוריד את זה ?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח 11 מחשבים שאחד מהם שרת ואני מחבר אליו את כול המחשבים ואז מחבר את השרת למחשב הבייתי אני יכול לגרום לכך שהמחשב הבייתי ישתמש בכוח המיחשוב של הרשת?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי חיבור קבוע בהתחברויות לרשת כמו שתראו בתמונה לפי מדריך חייגן כבלים יצרתי חייגן - http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html ואם אני מתחבר דרך החיבור הקבוע יש לי אייפי רגיל כמו שתמיד היה לי אותו אייפי אם אני מתחבר דרךהחיבור הקבוע+החייגן אז האייפי משתנה (נשמע לי מגניב) את החייגן שלי עשיתי דרך שרת הVPN של ברק PPTP - האם אני צריך לשנות לL2TP ? ((מה ההבדל בניהם?) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אוקי כרגע יש לי שתי מחשבים אני נמצא כרגע בחבילת גלישה של חצי מגה אבל בקרוב אני עובר למגה וחצי עכשיו עם אני יתקין רשת אלחוטית אז זה בלי חוטים זה ברור ומה קורה עם המהירות היא עדיין תצתרך להתפצל חצי חצי לכל מחשב או שכל המהירות כרגע חבילה של חצי מגה תיהיה בכל מחשב בנפרד . וברשת רגילה עם אני יקנה ראוטור ויחבר עם חוטים אז זה יתפצל חצי חצי בין כל מחשב?? וגם שמעתי לא יודע עם הבנתי נכון אבל יענו לקנות רק ראוטר אלחוטי אבל לגבי השאר לא הבנתי איך לחבר מה איך הולך הסיפור הזה אני יהיה חייב גם 2 כרטיסי רשת אלחוטים או שיש גם דרך רק עם ראוטר אלחוטי לסדר משהו יותר נוח תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים 6881-6889 בתוך הגדרות הראוטר? לפי מה שהבנתי זה משהו שקשור ב NAPT אבל אין לי מושג איך מתעסקים בזה... תודה. רשמתי את אותה הודעה בטעות גם בפורום חומרה אז אם זו עבירה אני מצטער...
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי איך אני יודע אם הנתב של עובד בfull duplex אם הוא לא תומך ואני ישנה בכרטיס רשת ל full אז הרשת לא תעבוד או פשוט תהיה ב half ?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת בשתי המחשבים אמרו לי שזה לא יעבוד וצריך hub או משהו כזה מישהו יכול להסיר לי מה צריך לעשות? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מבצע שדרוג של חיבור האינטרנט שלי מכבלים 750 ל adsl 1.5 :clapper: בבזק הציעו לי את שני המודמים סמסונג usb ןעוד אחד שאני לא זוכר את שמו בחיבור לכרטיס רשת, בבית יש לי רשת של 2 מחשבים עם xp, מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הייתי לי כזאת תוכנה שמגבילה בכמה המחשב השני ברשת יוריד ויעלה ואחרי הפירמוט היא נמחקה מישהו מכיר ויביא לינק אחי המעצבן כל הזמן מוריד שירים ואני רוצה להגביל לו תהורדה לחצי למשל תודה
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שניהם מריצים XP, המחשב השני קצת יותר חלש מבחינת חומרה, לא רץ בו שום דבר מיוחד או כבד... בקיצור, שםו דבר שיכול להסיבר לדעתי את ההבדל בביצועים...
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי כבר שנתיים ועכשיו ברגעים אלו פתאום אי אפשר להתחבר לאתרים מחוץ לישראל וגם לא לתת פינגים לסרברים. האם לעוד מישהו קרתה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שלום, אני יודע שאני לא מדבר פה הרבה(פעם אחת וזה לא היה פה...)אבל אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך לפריצת מודם אלקטל והפיכתו לראוטר אני צריך מדריך שמסביר גם כיצד להפוך אותו בחזרה...תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... נ.ב היה לי משתמש...(crashonze14)
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי לכולם! בזמן האחרון נראה לי בערך שבוע אני לא מצליח לקבל שום קובץ לא בIRC מחברים ולא להוריד קבצים בDownload Accelerator. אין לי שום פיירוול ואני משמש כשרת ברשת של שני מחשבים כשכרגע השני מנותק.. למישהו יש רעיון? אולי זה בגלל הווירוס? (למרות שהצלחתי לעצור אותו בזמן והתקנתי עידכון)
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הרשת האלחטית אמרוה לעבוד ב 22 מגה ביט אבל משום מה הנצילות המקסימלית שהרשת מצליחה להעביר זה בסביבות ה3 מגה ביט אחד המחשבים נמצא בממד אך האקסס פוינט נמצא בחדר שלי עוצמת הקליטה אצלו היא טוב מאוד לעומת מצויין כמו שאצלי ובסלון
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-