עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eli111,

שלום, אני מעוניין לקנות מודם נתב איכותי שמקיים את התנאים הבאים(אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם צריך/משתלם): 1) לפחות 4 יציאות lan. 2) טווח אלחוטי של לפחות 30 מטר. הנתב עצמו ימוקם בבית קרקע בין שני קומות בקומה השנייה. המטרה שתיהיה קליטה wifi בכל נקודה בבית וגם בגינה. 3) מתאים לבזק חובה. מתאים להוט יתרון. תקציב גמיש.

2. שלום ברשותי נתב Edimax 6424n שאמור להחליף מודם ראוטר אסוס של בזק למטרת שיפור הקליטה בדירה. האם ניתן לחבר את ה EDIMAX אל ה ASUS ? או שאני צריך לרכוש מודם חדש - אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. מחפש המלצה למודם עם ראוטר אלחוטי לADSL בתקן N שעובד טוב ובמחיר סביר תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  4. היי, ראיתי ש 018 מציעים 100 מגה ספק+תשתית דרך בזק לשנה, רק שצריך לרכוש מודם. נתב יש לי (1043 של TP-Link) ואני מרוצה ממנו. ראיתי את הרשימה הזו: http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm האם למישהו יש נסיון? המלצה? כמו כן, במידה ויש לי מוצר משולב (נתב+מודם) ואני מעוניין להשתמש במודם בלבד, האם זה אפשרי? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Anna Hino,

צהריים טובים! מחפשת עזרה במציאת מודם ראוטר כרגע אני בצרה ונשבר לי. בזמנו הצטרפתי לעמית נט ועשיתי טעות חיי. קיבלתי מהם מודם ראוטר של קסדה... כן ... קסדה... KASDA KW52285 ולפני שלמדתי דבר או שניים מצאתי את עצמי בבית של 3 וחצי חדרים כשהWIFI הקושי מגיע לסלון... ואני לא גרה בבונקר! אחד הדברים שגיליתי זה שהזיכרון ראם שלו עומד על 64 MB!!!!!!! אז מה שאני מחפשת זהלא מודם נפרד וראוטר נפרד.... הכל ביחד במכשיר אחד. VDSL2 DUAL BAND - כמובן לא באלפי שקלים (סביבות 400-600) אפשר גם המלצות מחו"ל כמו מאמזון אם הם שולחים לארץ. תודה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by bilbo,

היי מחפש המלצה למודם ראוטר (משולב). כשהדגש הוא יכולת "כיסוי" טובה בדירה. מה נותן תקן N שהוא המתקדם ביותר היום ? האם לשקול לעבור למודם וראוטר בניפרד? האם יש נתב שמסוגל להעביר קצבים גבוהים מספיק לצפייה ב HD ? (לא חובה , מקסימום מעתיקים את הסרט ל HTPC קודם)

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. Started by liranco,

שלום מתכוון להתחבר לפרטנר פייבר לאחר שנודע לי שהבניין שלי חובר לתשתית מחפש ראוטר כולל מודם עם הדרישות הבאות: - תמיכה בלפחות 200/20 קווי (מחשב אחד מחובר עם כבל) - ויפי מספיק חזק (הסלון יחובר עם ויפי, סטרימר עם נטפליקס ו twitch/youtube לצורך העניין, תמיכה ב-1080p) הסלון במרחק של כ-10-12 מטר מהראוטר עם קיר אחד מפריד, אין ממ"ד בכלל בדירה תקציב כ-300 שקלים (אם יש אופציה להזמין מאמזון גם תופס) האיכות חשובה ככה שאם התקציב לא מספיק גבוה אפשר להתגמש בעוד 100-150 שקלים * היום הסלון מחובר קווי עם מתאם moca שאחזיר לסלקום ברגע שאתנתק מהם, עד כמה שראיתי מדובר בציוד יקר הרבה יותר לקנייה ולכן פחות אופציה מבחינתי (דירה שכורה, …

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by ilaysk,

אני צריך מודם רשת איכותי וזול תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by Skull-Hunter,

בשעה טובה אני מחליף את המודם המעפן שלי (ALE 130) במודם רשת. איזה מודם כדאי לי לקחת מבזק?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. שלום, בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289 החלטתי להחליף את המודם הנוכחי שלי(ALE 130 USB) למודם רשת. הניתוקים בלתי נסבלים, אמנם נפתרה הבעיה של הווינדוס עם השגיאה של הגנטיק הזאת, אבל עדיין יש התנתקויות אחרי כמה שעות, כשזה מתנתק, אי אפשר להתחבר שוב, חייב אבל חייב להפעיל מחדש את המחשב, ורק אז אפשר להתחבר. יש את השגיאה 678 הזאת, בעיה עם סינכרון של המודם או משהו, ודווקא שתי הלידים דלוקים גם שהאינטרנט מתנתק. אני חושב שבגלל שהגדלתי ל5 מגה, המודם הזה כבר לא מצליח לתמוך בזה כמו שצריך, הוא לא עומד בזה, ושנית שמעתי שיש בעיות עם מודמי USB למינהם לכן ההייתי רוצה שתמליצו לי בבקשה על מודם רשת טוב , שאוכל דרכו גם לצאת עם כבל רשת מוצל…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן, כיום יש לי את הנטגיר הנ"ל, שעושה לי לא מעט בעיות (מתנתק מבזק כל יומיים בערך), יש לי פינגים יחסית גבוהים וכו'. אני מחובר ב-20MB בבזק + בזק בינלאומי. Tracing route to google.com [209.85.148.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.138 2 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 35 ms 34 ms 34 ms bzq-218-227-226.red.bezeqint.net [81.218.227.226 ] 4 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.1 81] 5 * 35 ms 43 ms bzq-179-124-197.static.bezeqint.net [212.179.124 .197] 6 * * * Request timed out. 7 80 ms 81 ms 80 ms bzq-219-189-126.cablep.bezeqint.net [62.219.18…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Pr0Xy,

שלום לכם. אני מחובר לבזק במהירות 30MB ויש לי בעיות עם הVVG2000 (גרסה test2) של נטגיר... הנתב מחובר למחשב אחד בחוטי, ל3 מחשבים באלחוטי ולאייפון בו זמנית ולפעמים גם לאייפוד. בקרוב אני אקנה מחשב חדש אז קחו זאת בחשבון. יש לי פינגים גבוהים מאוד!! 70-80 בחוטי ו228-231 באלחוטי . מהירות הורדה בחוטי 27 במקסימום ובאלחוטי 10-12. נפילות פעם בשבוע-שבועיים. אבקש המלצה למודם VDSL (קראתי שכשהVVG2000 מחובר רק כמודם הוא עדיין גרוע..) מבזק ונתב (עדיפות לTP LINK) בעל עוצמות שידור חזקות מאוד. הבית 2 קומות ויש חדר אחד שהממ"ד חוסם אותו ועם הציוד שברשותי אני מקבל 2 או 3 פסים (עוצמת השידור היא 31% לפי הדרייבר של TP LINK) ואני הייתי רוצה לקבל קליטה של 4 פסים לפחות (70%+). במילים אחרות אני ר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי צריך המלצה למודם שיתמוך בתשתית vdsl של בזק בחבילה של 40/3 מגה, יחובר לראוטר tplink wr 940 רכישה פרטית - לא דרך בזק , עדיפות לחנות בארץ אבל חו"ל גם אופציה, אין הגבלת תקציב אבל משהו שיעשה את העבודה שמודם אמור לעשות, לא פחות ולא יותר תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. תוכלו להמליץ לי על מודם נתב שיוכל לשמש אותי בארץ על תשתית בזק? ראיתי בארץ את KASDA KW5212 ואת ה-D-LINK DSL 6740U, אבל לשניהם לא ראיתי ביקורות טובות מדי. יש בפורום המלצה למכשיר מוצלח? (חשיבות עליונה לאמינות, ובהינתן אמינות - עדיפות למחיר מינימלי כמובן)

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  15. מעוניין להחליף מודם-ראוטר ישן של בזק למכשיר בבעלותי. בקרוב אהיה בגרמניה וחשבתי לקנות שם מכשיר שתואם לארץ. ראיתי דגם של TPLINK VR600 שנמכר גם בארץ ב100 אירו לפני החזר מס. יש גם VR900 שלא נשווק בארץ ב150 אירו. יש המלצות נוספות?

• 19 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. שלום רב, אני מחובר דרך ADSL בזק+בזב"ל בחבילה של 1.5 מגה. אני מתכנן שדרוג של הרשת במהירות + פריסה אלחוטית בבית. השאלה היא האם שווה לקחת מודם-ראוטר מבזק (בהנחה שמשלמים 10 ש"ח כל חודש) או לחלופין לרכוש מודם-ראוטר מתאים מחנות (ואם כן - המלצות)? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  17. אני רוצה לעבור לאקספון 018 אבל כידוע אצטרך לקנות את המודם-ראוטר בעצמי. איזה דגמים value-for-money עד 400 ש"ח אתם ממליצים (שיש להם bandwidth control)? על איזה פרטים במפרטים חשוב שאבדוק? (לדוגמא: שהוא מתאים למהירות של 100 MB/s ) ומה זה וקטורינג? והאם חשוב שיהיה לי את התמיכה בו במודם-ראוטר שאקנה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by The Ball,

ברצוני להחליף את המודם ראוטר הנוכחי שלי - D-Link 2650. טווח השידור שלו מאוד מצומצם ובמרחק של 10 מטר עם קיר אחד שחוצץ לא קולטים כלום ובכלל, נמאס לי מהחיוב זיכוי הזה של בזק... אני מעוניין שהמודם ראוטר יתמוך במהירויות גבוהות (100mb) בנוסף לתמיכה בתשתית hot (אם יש אפשרות כזאת). ראיתי את המודם ראוטר TP-Link 8960: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766591 האם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף במחיר? הוא ייתן שיפור מה- D-Link הנוכחי שיש לי?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by hzhz24,

מהירות האינטרנט שברשותי כ15 מגה (אולי בקרוב 20 מגה) בזק בינלאומי .אז ככה ,המודם שלי כבר עושה בעיות, מעוניין לקנות חדש. אין לי בעיה שהמודם/נתב יהיה מחובר עם חוט למחשב אחד..ולבזק.. רק אני צריך שבמחשב השני תהיה גם קליטה (מרחק כ10 מטר ) . מה ממליצים במחיר כ150 שח ? דוגמא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5458 ולמחשב השני אני צריך ..כרטיס רשת נכון? מה אומרים על זה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5748 אלו (בלינקים) פחות או יותר טווח המחירים שאני מעוניין לרכוש.אז מחפש משהו אמין עם כמה שפחות בעיות.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  20. היי מחפש המלצה למודם ראוטר. לא מבין בזה יותר מדי וזקוק לעזרתכם. תשתית בזק, ספק נטויז'ן - 100 מגה בדרך כלל מחוברים מחשב אחד בחיבור קווי, לפטופ, מדפסת וסלולר בווייפיי. בית קטן, אין הרבה מכשולים קירות וכו' בין מיקום הראוטר למקומות שבהם משתמשים במכשירים. האם לכן עדיף 5G על 2.4? האם כדאי לקנות את אחד הראוטרים שבזק מוכרים בבזק סטור או כדאי באחת החנויות? לא מעוניין לקנות בחו"ל אלא בחנות בארץ. תודה רבה ללכל העונים שנה טובה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום, ברשותי נתב דואלי של חברת TRENDnet מדגם AC1900, אשמח אם תוכלו להמליץ על מודם/נתב מומלץ בו אשתמש כמודם בלבד. מחיפושי הבנתי כי אין כיום אפשרות לקנות מודם (איני לקוח בזק) VDSL2 בארץ, במידה ולא נכון אודה לתיקון. כיום מהירות החיבור 40. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. קיויתי למצוא משהו שתומך גם ב- VDSL וגם 802.11ac, אבל נראה שהמבחר בארץ קטן מאוד ויקר מאוד, אז אני כנראה אסתפק בתקן n. מחפש משהו מוצלח יחסית עבור משחקי רשת לדירה לא גדולה. האם שווה להשקיע ב- dual band? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nikf,

תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by Shtupel,

שלום לכולם, אני עובר דירה ורוצה להשקיע במערכת תקשורת איכותית. מה ההמלצות כיום למערכת mesh טובה עם כיסוי רחב שיכולה לשרת בית עם הרבה משתמשים ותומכת בwifi 6?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by shabis,

אני פנסיונר ולאחרונה רכשתי מחשב AMD 5200 זיכרון 2G לא מעניין אותי משחקים ואימיול מה שמעניין זה הקשר לעולם הגדול התחברתי לסקייפ אבל יש הרבה ניתוקים ואיכות התמונה והקול לא משהוא. יש לי מודם ראוטר של סימנס שקיבלתי מבזק ואני גולש במהירות 2.5 אני מעונין לשפר ואבקש את עזרת חכמי הפורום בעצה האם כדאי לרכוש מודם ראוטר טוב יותר איזו מצלמה מומלץ לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.