עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי Linksys wireless router בן 4 שכבר לא הכי מסתדר עם משחקים חדשים, VPN וכו' והחלטתי להחליף אותו. אני יכול להזמין מארה"ב wireless router חדש ורציתי לדעת מהו הדגם הכי טוב + מומלץ שקיים היום. מה שחשוב לי גם זה הגמישות לפתוח פורטים וכו'. תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by udicol,

אחד מהתופעות המעצבנות והמטרידות אותי ואת מכרי . כן שוב פעם חבר שלי (לא שהוא סתום, הוא פשוט לא מכיר) , כל שהוא יודע זה ללחוץ OK , אבל בדיוק מתי שאסור ! פעמים רבות אנחנו נתקלים באתרים , ופתאום קופץ לנו חלון שמבקש "להכנס" וללחוץ YES . למזלי עיכנתי את הדפדפן שלי , ושירותים מסוגים כאילו חסומים ופירצת האבטחה שהיתה לי נחסמה מזמן*. ובכן מדובר על מוטציות כמו Gator הארור ! ומוטציות אחרות ארורות פחות וארורות יותר. DownloadWare- הוא תהליך שרץ ב- Windows Startup , בכל זמן שהרשת פועלת ואתם מחוברים לאינטרנט , הוא שואף להתחבר לשרת אינטרנט אחר ברשת ומתקין תוכנות בעלי אופי פירסומי.זה יכול להיות חייגנים, ארנקים וירטואליים , אתרים בעלי אופי פרסומי יכולים לבצע "הרצת קוד" במחשב מרוחק בזכות התק…

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  3. הגיע המחשב נייד. המחשב הישן (2003) מכיל כ2 טרה של דברים (סרטים, סדרות, משחקים, פורנו) המחשב הישן לא מחובר למסך, אלא רק משמש לאכסן דברים ולהוריד דברים כדי לא לזבל את הנייד. למחשב הנייד יש 500GB. אני לא רוצה לשים עליו דברים. הראוטר האלחוטי יושב בארון חשמל. יוצא ממנו פורט 1 לחדר שלי. יש קליטה טובה (4 קווים) מהחדר בנייד. אם המחשב מחובר קווית, והנייד מחובר אלחוטית, לא קל לראות סרטים בHD. ובכללי להעביר דברים בין השניים עובר לאט רצח. תוצאה רצויה: מחשב ישן מחובר תמיד קווית. (להורדות כבדות, השתלטות מרחוק) אפשר להעביר דברים מהר בין השניים. פתרונות אפשריים: * לקנות האב זול ולשים אותו בחדר שלי ולחבר את שתיהם קווית כשאני רוצה לראות משהו\לשחק ברשת. * לחבר אותם בכבל מוצלב …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כשאר אני נכנס לפחות לשני אתרים בפעם אחת, האינרטנטשלי קורס\נתקע וזה קורא 75% מתוך 100% בערך. בבקשה עיזרו לי :'( נ.ב ADSL 0.5 מחובר דרך מבצע YES WOW

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by ndv,

היום באמת עלה לי הסעיף, האינטרנט זוחל כמו לא יודע מה, הורדות שלי עכשיו גם נדפקו ומוריד לי על לא יותר מכמה קילובייטים לשניה.... חבילת 2 מגה בבזק בינ"ל ובזק תשתית. וזה לא בעיה בהגדרות של הדפדפן.... יש לציין שיש לי רשת אלחוטית שהקמתי לפני שבוע אבל היום גם ההורדות נהיו איטיות ולא רק הדפדפן כמו מקודם. בבקשה תעזרו לי.....

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  6. בתחילה היו לי שני מחשבים, והחיבור ביניהם נעשה באמצעות כבל רשת מוצלב ישירות בין שני המחשבים + כרטיס רשת בכל מחשב. המודם USB היה מחובר למחשב הראשי (שלי) והוא שיתף את ההתקשרות עם מחשב המשפחה (משני). עכשיו הוספתי עוד מחשב לבית, ולכן לקחתי את המודם/ראוטר של AZATECH 600E וקניתי סוייץ' של CNET עם 8 פורטים. חיברתי את המודם ראוטר לסוייץ' ומהסוייץ' לכל מחשב. הכל עובד תקין בסכה"כ, שיתוף קבצים, שיתוף אינטרנט בכל מחשב, רק מה, הגלישה באתרים נהייתה ממש איטית, כלומר אני מרגיש לפעמים כאילו אני עובד עם מודם 56K. מה הסיבה לכך? איזה הגדרות אני צריך להגדיר? יש לציין שבשאר המחשבים אין צריכה של הפס רחב, אולי רק במחשב אחד מישהו גולש באתרים, לא יותר מזה...

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by binyamins,

קניתי אדימקס להגדיל טווח. הלפטופ עובד דרכו סבבה. הגלקסי 2 מזהה ואפילו יש 5 קווים של קליטה אבל אין אינטרנט. למה ? משהו בהגדרות ? אבטחה ? עזרתכם בבקשה

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

בכל הטורנטים, הורדות והעלאות מטורנט ליץ' - דיווח אחד יחיד ומיוחד. צבע אדום לו ובקול תרועה מכריז: סטטוס השרת, אופליין טיימד אאוט!

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by flash101,

שלום אני מעוניין לקנות גם הגנה למחשב ולרשת. אני מעוניין בראוטר אשר יעמוד ב 4 התנאים הבאים: 1) יתמוך ויוכל לתפקד כמודם ל ADSL. 2) תהיה בו הגנה פנימית מתקדמת (Firewall). 3) יהיה שייך לחברה מוכרת. 4) יהיו בו מינימום 4 יציאות רשת לחיבור מחשבים ברשת. מצאתי את הדגם הבא, אשר מחירו הוא 800 ש"ח: http://www.dlink.com/products/?pid=6 רציתי לבקש ממכם המלצה האם לקנות אותו, או אולי מומלץ ראוטר אחר? תודה מראש נ.ב אתר מקצועי ומושקע!! כל הכבוד!!

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by אלונה,

שלום לכולם ברשותי ראוטר של חברת NETGEAR מסוג WNR834B ברצוני להתקין לו סיסמא כיוון שכל השכנים גולשים עליו אין לי את הספרים שלו כך שאין לי מושג מה עושים. בבקשה תסבירו לי בפירוט כמו לילדה קטנה כיוון שאין לי ידע במחשבים.. תודה..

• 22 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by THE_LORD,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון להגן על הסיסמה של הWIFI שלי יש לי נתב netgear vvg2000 שרכשתי דרך בזק העניין הוא שיש לי מדפסת אלחוטית ואני חייב שיהיה לי WPS אני ניסתי לפרוץ לעצמי וזה לא יאמן כמה שניות קיבלתי את הסיסמה לwifi בינתיים עשיתי הגדרה בנתב שיהיה לי Wireless Station Access List רק משתמשים שאני מכיר ע"פ כתובת ה MAC או שם המוצר מורשים להכנס לWIFI אבל העבודה אם זה מסורבלת כשאני רוצה לשתף מוצר חדש לרשימה אני צריך לבטל את האופציה הזו ואז להתחבר לWIFI ורק אז אני אוכל להוסיף את המוצר החדש לרשימת מוצרים מורשים. יש דרך חזקה להגן על זה? מקווה שהייתי ברור, תודה

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by House M.D.,

היי. היום מישהו שאני מכיר, אמר לי בסקייפ שהוא "יכול להפיל לאנשים את האינטרנט". בהתחלה חשבתי שזה סתם script kiddie ששולח לי פינגים. מסתבר שזה אכן כך, אבל הוא לגמרי הצליח. הוא גילה את כתובת ה IP שלי דרך הסקייפ (גם תוכנה שאפשר בקלות למצוא באינטרנט), הפעיל את התוכנה שלו, והאינטרנט שלי אכן הפסיק לעבוד לגמרי, עד לרמה שקיבלתי timeout בפינגים לגוגל. אפילו כשהוא הפסיק את פעילות התוכנה, הראוטר שלי לא התאושש, והייתי צריך להפעיל אותו מחדש. הציוד שאני משתמש בו : מודם d-link 2760u עם ראוטר Linksys WRT54GL, שמריץ DD-WRT. לפי מה שידוע לי, ב DD-WRT אמורה להיות הגנה נגד DDoS. אם אכן קיימת הגנה כזו, האם היא כזו חלשה שלא מסוגלת להתמודד עם מתקפה ממחשב אחד? או שיכול להיות שמה שהפסיק לעבוד זה …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, יש לי רשת WIFI פתוחה ללא קוד (משיקולים של נוחות כאשר חברים שונים באים ומתחברים). ראיתי שיש תוכנות שאפשר באמצעותן לעשות SNIFF ולגלות ססמאות וכו'. אני מעוניין להגן על 2 המחשבים שיש לי. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שמגנה בפני ניתוק (NETCUT למשל טובה לי), והגנה מפני גניבת ססמאות. תודה.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by פרמייר,

יש לי רשת מקומית עם 5 מחשבים, אני רוצה לדעת אם שייך להגדיר שתיקיות מסויימות משותפות, ע"פ בחירתי יוכלו לצפות בהם רק 2 מחשבים מתוך ה-5? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by Haflo,

טוב אחרי שישמתי את כל אמצעי ההגנה הקיימים (FW+Scripts+NAT+AntiVirus) עדיין יש איזה נודניק מקליפורניה שבעזרת IP Spoofing ממשיך לתקוף לי את השרת.... ISA Server detected a spoof attack from Internet Protocol (IP) address 10.31.103.126. A spoof attack occurs when an IP address that is not reachable via the interface on which the packet was received. If logging for dropped packets is set, you can view details in the packet filter log. כפי הנראה הבחור מצא לעצמו שעשוע וכל אחה"צ (שעון ישראל),כבר במשך 4 ימים, הוא מנסה לתקוף לי את השרת (או אני לא יודע מה...) מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eido300,

אני לא יודע אם זה קשור לכאן (לא הגיע הזמן באמת לפתוח פורום לאבטחת מידע?) אבל אני לא ממש מוצא מקום יותר טוב . שמעתי שאפשר (דרך הרשת האלחוטית שאני מחובר אליה (wifi)) לפרוץ לי למחשב ברמה שאפשר לראות מה אני עושה במחשב, איפה גלשתי בעבר ואיפה אני גולש עכשיו, לראות סיסמאות, לראות/למחוק לי קבצים במחשב, ליזום פריצות שונות דרכי, ובכללי ממש לשלוט לי במחשב. האמת היא שזה קצת (קצת הרבה) מפחיד אותי, אז איך מונעים את זה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by generalA,

ברשותי ראורטר אלחוטי של חב' EDIMAX. ברצוני לאבטח את החיבור האלחוטי ע"מ שכל אחד שירצה להתחבר לראוטר זה יצטרך להקליד שם משתמש וסיסמא ללא יוצא מן הכלל. (1) האם אני צריך להגדיר זאת דרך הראוטר? (2) האם קיימת תוכנה אשר עושה זאת בקלות? תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. אני רוצה להגדיר רשת בין שתי מחשבים דרך hub (בנתיים זה 2 מחשבים מאוחר יותר יהיו 3) +שיתןף אינטרנט איך אני עושה את זה? ויש לי משהו מוזר מכייון שאני משתמש בשני כרטיסי רשת במחשב עם האינטרנט (אחד בשביל המודם כבלים ואחד שהולך לhub בקבל ישיר) ומופיע לי גם חייגן וגם שני חיבורי רשת הנה תמונה:נא ליתלם מהחיבורים הלחוצים אלא חיבורי רשת של VMware

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  19. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=388532&sid=127

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by sheepmaster,

אנשים עד לפני 7 שעות היה לי אינטרנט 1.5 מגה הורדה ו128 קקבייט העלאה ושילמתי 150 שקל ל012 והוט ביחד...ועכשיו שיניתי את האינטרנט שלי ל 1.5 מגה הורדה ותתכוננו ל512 קקבייט בהעלאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבינו 60 קקבייט לשנייה לשלוח למישהו משהו או באימיול.......וכל זה רק ב115 שקל(המחיר כולל את 012 ואת הוט ביחד) למשך שנה!!!.....הפעלתי את האימיול שמתי העלאה 60 קקבייט לשנייה ותאמינו או לא אבל תוך 10 שניות האימיול שלי מוריד בלי הפסקה מעל ל120 קקבייט לשניהה~~~~~!!!! ולמי שלא מאמין שיבקש ממני תמונה...אני מעלה לאנשים ב55 ואני מוריד מהאימיול מאנשים בלי הפסקה ב120 + עד 150 הדבר הזה חיה ולכולכם כדאי להצטרף בנוסף יש להם חבילה מגה וחצי להורדה ו256 קקבייט להעלאה נדמה לי ב80-90 שקל...…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. תראו, בתור אחד שמסתובב פה בפורומים מדי פעם יצא לי מדי פעם לראות אנשים שמספרים כאלה סיפורים אני זוכר שהיו תמיד עשרות תגובות וכל אחד חיפש למצוא את הדרך שבה הבחור שפירסם את התמונה רימה... ת'אמת, גם אני לא האמנתי... אבל היום בבוקר (ב', בשעה 9:45 לערך), קרה לי דבר מדהים הורדתי תוכנה מהאתר של HP במהירות של 6.42 מגה בייט לשנייה!!! לא רק שזה לא אפשרי בשום חבילה, אלא שיש לי בכלל רק את החבילה של החצי מגה עם בזק בינלאומי... אגב, ניסיתי אח"כ להוריד סתם משו מDOWNLOAD.COM וזה ירד על 100 קייבייט לערך... מדהים!!! עשיתי תמונת מסך אני יעלה אותו בהמשך...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם אני חדש פה ומנסה להגדיר לעצמי רשת בין שני מחשבים בעזרת ראוטר מסוג Zonet ZSR0104CP ומודם של אלקטל (שאינו כולל נתב). המדריך הבא http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=ICS.php מפרט כיצד לחבר רשת דומה שבה אחד המחשבים משמש שרת ולכן עליו להיות פועל תמיד. במדריך מפורטים שלוש קונפיגורציות אפשריות. הקונפיגורציה הראשונה מתארת למעשה את מה שאני רוצה להשיג. האם מישהו יכול להתיחס למדריך ולציין מהם השינויים שיש לבצע על-מנת שהחיבור לאינטרנט יבוצע מתוך הראוטר ולא יהיה תלוי באחד המחשבים כלומר ללא תלות במחשב-שרת. אני מחובר לבזקבנלאומי בחיבור ADSL עם חלונות XP PRO. אשמח לכל תגובה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by rosesr,

אני רוצה את חוות הדעת שלכם על הדיל של אינטרנט זהב(http://www.zahav.net.il/banner/nec/) אם אפשר להתייחס למסך ולחברה(אינטרנט זהב) תודה מראש מורוזס אם זה לא הפורום הנכון אני מתנצל ומבקש שהתרד יעובר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yonir,

לא הייתי בטוח איפה לשים את השרשור אז אני מקווה שזה מתאים כאן.. אני יודע שקיימת אפשרות בתאוריה שכרטיס הרשת "יעיר" את המחשב ממצב standby למצב פעיל. עד כמה הדבר הזה נפוץ והאם יש סיכוי שיש תמיכה לזה ב-Pentium 3 שלי? תודה

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. הדפדפן שלי מוגבל ל 2 הורדות מכל שרת,איך אפשר להגדיר שיהיה ללא הגבלה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.