עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי מודם ECI 312+ ויש לי 3 מחשבים בבית, אני רוצה להגדיר אותו בתור ראוטר ולחבר אותו לסוויצ'. הבעיה היא שאני לא ממש מצליח לעשות את זה. אני צריך להגדיר אותו בתור DHCP? ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר? תודה מראש לכולם

2. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב, יש לי את המודם הנ"ל והוא מוגדר אצלי כרגע בתור ראווטר שמחובר לרשת ביתית רגילה. אני רוצה להפוך אותו לרגיל כדי שהמחשב שלי יהיה השרת אינטרנט ושאני יתן אינטרנט לכל שאר המחשבים שלי בבית ולא המודם עצמו. אין לי פריימוואר במודם ואני דיי לא רוצה להתעסק עם זה. יש איזהשהו מדריך טוב או שמישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by nivz,

יש לי רשת בבית שעובדת עם מעביר של אינטרנט דרך החשמל האינטרנט עובר מהראוטר הראשי (שהיה NETGEAR) דרך המעביר הזה לראוטר נוסף (גם נטגיר) שעבד כריפיטר. מאז שהחליפו את הראוטר הראשי לאחד אחר (private box) הריפיטר לא עובד יותר. אם אני מחבר את הצד השני של המעביר דרך החשמל למחשב נייד יש אינטרנט. אם אני מחבר אותו לNETGEAR, יש רשת אלחוטית אבל ללא אינטרנט... יש הגדרות שצריך לעשות לNETGEAR? או פתרון אחר לבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. מחובר בתשתית ADSL. האם מישהו יכול לרשום לי איך אני מגדיר את המודם שיתחבר לבד לאינטרנט עם עליית המחשב. יש לי שני מחשבים שמחוברים ב-switch ואני רוצה לגלוש בשניהם בו זמנית. תודה

• 2 תגובות
    • 8.6k צפיות
  5. Started by vic07,

שלום, יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר. אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT. האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sheelonchik,

האם ע"י שינוי הגדרות מסוימות ברגיסטרי אני יכול לעלות את מהירות המודם ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by kobibo,

אני מנסה להגדיר את המודם של בזק כ PPPoE וכל פעם שאני מנסה לשמור את הגדרות החיוג אני מקבל הודעה על PVC Error והוא מסמן לי שישנם בעיות בשתי פרמטרים: VPI ו VCI נסיתי להגדיר: VPI=8 VCI=48 ללא הצלחה. מה הם שני הפרמטרים האלו? ואיך צריך להגדירם? (ספק אינטרנט=ברק)

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Gil Zigelman,

שלום לכולם, אני מעוניין לבטל את הגדרת המודם של הוט כראוטר ולהשתמש במקום זאת בראוטר טוב יותר שיש לי. לשם כך רציתי לשנות את ההגדרה של הראוטר של הוט להיות במצב Bridge. את הראוטר החדש שלי אני אחבר ישירות לאחת היציאות של הוט. השאלה שלי היא איך בעצם אני אקבל את היכולות של חיבור ישירות לשרתים שיש לי בבית (למשל לשרת FTP)? איך המודם של הוט ידע להעביר כל חיבור אל הראוטר החדש? בראוטר החדש אין לי בעיה להגדיר port forwarding, אבל איך בעצם המודם של הוט אמור לדעת להעביר בקשות שמגיעות אליו בפורט מסויים את הראוטר שלי? תודה רבה!!

9. מישהו הצליח להגדיר את המודם ראוטר vtech nb403 במצב BRIDGE? אני רוצה לחבר אותו לראוטר LINKSYS WRT1900AC. הצלחתי לעשות את זה עם המודם-ראוטר הקודם של בזק (T&W VDSL) באמצעות המדריך שמופיע בקישור הזה http://tinyurl.com/ob8oakx אבל זה לא עבד. התשובה הרשמית של בזק בינלאומי היא שהם לא תומכים במצב BRIDGE. (הנציג אשכרה אמר לי ללכת לחפש מי ינענע אותי) אני אתחיל עם מה שאני כבר יודע: 1. מחקתי את כל החיבורים הקיימים (dsl + vdsl) 2. יצרתי חיבור חדש מסוג PTM Over DSL Ethernet Bridge 3. אני רואה סטטוס חיבור online 4. יצרתי LAN group חדש ושייכתי אותו לחיבור שיצאתי בסעיף 1 התוצאה: זה לא עובד :-( השאלות שלי הן: האם אני צריך לשייך לחיבור vlan + priority? האם אני צריך ליצור LAN gr…

• 8 תגובות
    • 43.3k צפיות
  10. Started by No_Man,

קיבלתי היום את המודם הנ"ל ואני לא מצליח להגדיר אותו. ע"פ המדריך של בזק, ניסיית להכנס ל-bnet.bezeq.co.il, אבל אני מקבל tha page cannot be displayed. אני מצליח להכנס לממשק שלו דרך 100.0.0.138 אז אפשר להגדיר אותו ידנית, ולגרום לו לעבוד ?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by lidorkalfa,

היי, לפני מס' חודשים עברתי מHOT ל018+תשתית בזק.. ההבדל בין שני החברות האלו הוא שHOT מספקת ראוטר משלה, ו018 מצריכה את הלקוח לקנות מודם ע"פ בחירתו.. כך יצא מצב שקניתי מודם/ראוטר Kasda KW5212 שבאיזשהו שלב התברר כלא יציב כראוטר, הוא לא ממש עמד בעומסים כמו הורדות בביטורנט וכו'.. לאחר מכן קניתי ראוטר Edimax BR-6478AC, הגדרתי את הKasda כמודם בלבד, והEdimax משמש אותי כראוטר. העניין הוא שהאינטרנט ממש לא יציב, ובטח שלא מספק את המהירות כמו שצריך (על אף שבבדיקת מהירות אני מגיע ל60-80 מגה-ביט) האם יש צורך להגדיר משהו מיוחד? משהו שפיספסתי? אשמח לעזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ohecht,

שלום, יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת קווי וכרטיס רשת אלחוטי מובנה על הלוח אם. יש לי ראוטר אלחוטי שנותן לי את הגישה לרשת בבית והמחשב מחובר אליו דרך הכרטיס רשת הקווי אני רוצה להתחבר ל-WIFI מהטלפון שלי אבל במקומות מסוימים אין לי קליטה, ועל כן אני רוצה להפוף את המחשב שלי למעין AP שיצור רשת WIFI מעצמו וישתף את החיבור הקווי שלו. יש לי לוח אם Asus PK5E שבמקור הגיע עם תוכנה של ASUS שנותנת לעשות את זה - Wifi AP Solo. היא לא עבדה ואחרי הרבה זמן של חקירות באינטרנט רק גיליתי שאני לא היחיד שלא מצליח להפעיל אותה אבל לא מצאתי פתרון שעוזר. אח"כ גיליתי שהשבב הוא של RealTek ושגם להם יש תוכנה שעושה את אותו דבר. היא עבדה חלקית, כל פעם הייתי מצליח להתחבר אבל אחרי שהייתי מתנתק פעם אחת הייתי …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by doker,

יש לי מחשב עם WINDOWS XP PRO אני רוצה להתקין על המחשב תוכנה או להגדיר את המחשב שישמש כשרת FTP אם תיהיה אפשרות לעוד דברים נחמדים כמו שרת אימייל זה יהיה טוב אבל העיקר הוא הFTP איך אני עושה את זה אני צריך שכל העסק יהיה מאובטח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  14. לעיונכם מדריך חדש באתר NetCHEIF המסביר כיצד להפוך מחשב המריץ את מערכת ההפעלה Windows 7 לנקודת גישה (Access Point), תוך שימוש בתכונת ה-VirtualWiFi של מערכת ההפעלה ושתי פקודות NETSH. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. היי, קראתי את במדריך הבא להגדרת מחשב כנקודת גישה אלחוטית: http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm וחיפשתי את אותו מדריך לXP ולא מצאתי. כל מה שמצאתי באינטרנט זה לעשות את המחשב נקודת גישה כאשר יש לו גם חיבור חוטי לאינטרנט וגם כרטיס רשת אלחוטתי שבאמצעותו הוא ישדר (אד הוק). אבל אני צריך מדריך למחשב עם כרטיס רשת אלחוטי בלבד, שאותו כרטיס רשת גם יקלוט את האינטרנט מהראוטר המרוחק וגם ישדר את האות בעוצמה חזקה... ניסיתי עם תוכנת virtualwifi ועדיין לא הצלחתי...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by gtabak_37,

תודה רבה למי שעזר לי להגדיר את זה בראוטר 3COM. אבל לחבר שלי יש ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204WG והוא רוצה גם כן להגדיר את הPS3 כשרת DMZ. אפשר הסבר מדויק איך להגדיר אותו כך? תודה רבה לעוזרים גל

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! אני רוצה להגדיר מחשב (PS3) כשרת DMZ בראוטר 3COM 3CRWER100-75 היה לי לפעמים התנתקות בהורדה ואמרו לי שזה יכול לפתור את הבעיה. שאלתי היא איך אני עושה את זה בראוטר הנ"ל? ??? תודה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. היי! קיימים 10 מחשבים מחוברים ברשת : 1) כיצד אני מגדיר מחשב 1 שהוא ישמש כשרת? 2) אני מעונין לשלוח קבצים בין המחשבים, מה אני אמור להגדיר? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Red Sparowes,

נתקלתי בבעיה לאחר פרמוט המחשב הנייח המחובר בצורה חוטית לרשת אל חוטית . אני לא מסגל להתחבר לאינטרנת (בנייח בלבד ) ספק smile 012 נתב tp link מודם arris תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by noobster,

יש לנו רשת ביתית עם SWITH ומחוברים 4 מחשבים. כול פעם שאני פותח במחשב שלי את המיול ולא משנה כמה אני מוריד את הגדרת החיבור של המיול אף אחד ברשת לא מצליח לגלוש יש לכם רעיונות איך אני יכול להגדיר את המיול? יש לכם לינק לתוכנה שקובעת מקסימום רוחב פס למחשב מתוח רשת ביתית?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. יש אפשרות להגדיר במנהל הורדות (FDM או ORBIT או כל משהו אחר) כשיש רשימה ארוכה בתור אז אם יש משהו שהוא איטי או יורד על מההירות נמוכה, שיתחיל אותה מהתחלה או שידלג להורדה הבאה ? בתודה לכולם!! מקווה שזה הפורום הנכון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, קודם כל, הציוד שיש לי זה SmartBox מאורנג' דגם Gigaseet 604il ומתאם שיחות של 012 דגם MP202. מאחר וב012 מסרבים לתת את שם המשתמש והסיסמא של קו הטלפון VOIP שלי, אני לא יכול להשתמש במתאם שיחות שמשולב ב SmartBox. לכן אני רוצה להגדיר את חיבור ה Wan Ethernet ב SmartBox שישתמש במתאם השיחות של 012. במתאם השיחות יש שקע Wan ו Lan/PC מ Wan חיברתי לשקע Wan ב SmartBox ומהשני לשקע Ethernet ב SmartBox כשהגדרתי IP אוטומטי הSmaartBox לא קיבל IP אז שיניתי ל IP ידני והגדרתי את הכתובות. לגבי כתובות ה DNS הנחתי שהם צריכות להיות כתובות ספק האינטרנט שלי שהוא 012, אך במתאם השיחות נשארת נורית אדומה ב Phone 1. אלו הכתובות שהגדרתי IP 10.100.101.2 255.255.255.0 SubNet Mask 10.100.101.1 …

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by nati086,

שלום לכולם, אני מנוי בקו הטלפון של נטויז'ן ויש לי מתאם שיחות נטבוקס שמתחבר למודם של בזק ומשם ל-1043 ׁ(באופן הבא: מודם בזק>נטבוקס>1043> חיבור למחשבים). איך אני יכול להגדיר שהמתאם שיחות יהיה אחרי הראוטר (בסה"כ יקבל אינטרנט מהראוטר) ולא ייתן את האינטרנט לראוטר. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by Okopel,

קבלתי מאחותי ראוטר אלחוטי שהיה לה בבית והיא כבר לא צריכה. יש בבית יש אינטרנט קווי עם מודם wow usb modem ale 130. היא הביאה לי siemens sl2-141. ניסיתי להחליף ביניהם וכו' ולא הצלחתי. כתוב בהוראות באינטרנט שצריך איזה כבל LAN...חובה? לי בראוטר העכשווי יש כבל כזה מרובע עד לUSB של המחשב ועוד כבל מהמודם לטלפון וזה מספיק לי. כבל LAN יפתור לי את הבעיה? 2.האם ניתן לחבר את המודם לשקע טלפון אחר ולמחשב אחר(2 מודמים על אותו קו טלפון)? תודה, מקווה שלא חפרתי מדי...

25. Started by eidoil32,

אהלן, אשמח לעזרתכם, אני מאסתי בהוט בוקס המקולל של הוט עם הנפילות והאיטיות המחרידה שלו.. אך עכשיו נתקלתי בבעיה אחרת, יש לי מחשב נייח שמחובר להוט בוקס בכבל רשת רכשתי כרטיס "combo" של wifi+bluetooth מסוג intel centrino 2230 (מהירות מוצהרת 300 מגה) הכרטיס עובד ופועל, חיפשתי באינטרנט כיצד להגדיר נק' חמה שלא דרך ההגדרות (רציתי שיופעל אוטומטית כאשר המחשב עולה למקרה ונפל החשמל) אממה, המהירות שלו מחרידה, המקסימום שאני מקבל הוא בסביבות ה50 מגה ולרוב המהירות נעה בין 10 ל15 מגה! לא הצלחתי למצוא שום מקור באינטרנט כיצד אני מנהל את ההגדרות של הנק' חמה, איך אפשר לשנות ומה על מנת שהמהירות תיהיה קצת יותר נורמלית. יש לציין שהחבילה הינה 200 מגה,…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.