רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
איך אני מגביל תיקייה מסויימת ברשת שתהיה ללא גישה למחשב אחד מתוך כמה מחשבים שבהם התיקייה משותפת? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת של כ20 מחשבים עם WINDOWS XP3 ומחשב אחד עם WINDOWS 7 שבו יש תקייה אחת משותפת לכל המחשבים אני רוצה שבכל פעם שאני נכנס לתקייה הזאת ממחשב מסויים ברשת הוא יבקש שם משתמש וסיסמא הבעיה שאם ניכנסתי ממחשב כלשהו ברשת לתקייה המשותפת והכנסתי שם משתמש וסיסמא וניכנס יפה בפעם הבאה שאני אנסה להיכנס לאותה תקייה הוא יזכור את שם המשתמש והסיסמא ולא יבקש אותם יותר אני רוצא לבטל זאת. שתמיד יבקש שם משתמש וסיסמא
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
(חיפשתי ולא מצאתי תשובה לזה, מה גם שנראה כאילו אין אף שמתמש בשירות האינטרנט של אורנג'. אם בכל מקרה הייתה תשובה אי פעם בפורום, מצטער מראש.) שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית של 3 מחשבים, שאחד מהם (עליו אני הולך לדבר) מחובר בLAN. השניים האחרים מחוברים בWAN, והם גם לא רלוונטים. בכל מקרה, לאחרונה עברתי לORANGE בתור ספקית אינטרנט/VOIP (טלפון). שמתי לב שבכל פעם שאני משחק ואם למשל אחותי רואה יוטיוב, אי אפשר לשחק ברשת, יש פינג אסטרונומי. זה קורה גם בכל פעם שמדברים בטלפון (VOIP, אז כמובן), אבל את זה אני לא יכול לחסום, אז הנה השאלה: האם אפשר להגביל IP מסויים בSMARTBOX שיוריד רק על 50KB לשניה למשל, ולא יקח את כל רוחב הפס? חיפשתי ולא מצאתי בסמארטבוקס כלום. יש חיבור 1.5 ד"א, וגישת אד…
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עשיתי 100 מגה בהוט ורשום בסיכום מכירה שמותר להוריד רק עד 50GB בחודש. האם הם אוכפים את זה? ואם כן, גם בזק עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
קיבלתי את המייל המפרט את תנאי עדכון החבילה : "@ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 4.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." מה זה ההגבלה הזאת להעברת נתונים, אף פעם לא ראיתי את זה, זה לא הופיע בחבילה הקודמת ולא אמרו לי כלום בעניין. אני לבטח מוריד יותר. מישהו אחר נתקל בזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוריד כבר הרבה זמן משרת USENET במהירות מקסימלית עם 5 מגה. אתמול בערב ניסיתי להוריד משהו מהשרת וירד לי על 2KB (במקום 600 אני מזכיר). עזבתי את זה אמרתי אולי מדובר בבעיה זמנית בשרת. בלילה שחזרתי למחשב ראיתי את ההורדה חזרה למהירות מקסמלית. הכל היה בסדר עד שפתאום היום בצהרים שוב פעם המהירות צנחה בפתאומיות ל2KB. פה כבר הבנתי שכנראה בזק משחקים איתי אז לקחתי משתמש של 012 מאחותי וראיתי שדרכם אני מוריד על מקסימום ודרך בנלאומי על 2KB. פה כבר לא היה ספק. בזקבנלאומי מגיבלים לי את מהירות ההורדה דרך usenet. יתקשרתי לבזקבנלאומי הם עשו כל מיני בדיקות וכמובן שכלום לא עזר. חוץ מאפשרות- שהוא שידרג את המשתמש שלי למסלול גיימר פתאום הכל הסתדר. כמובן שהוא לא הסכים להשאיר לי את המצב ככה והחז…
-
- 70 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
למחשב שלי הראוטר מחובר קווית, למחשב השני דרך הWLAN הורדתי BANDWIDTH CONTROLLER אבל איך אני יכול בדיוק להגביל את מה שאני שולח למחשב השני? אני בודק את ה SOURCE ו DESTINATIN אבל לא מוצא שום דבר שקשור לזה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לפני כפחות משבועיים הייתי צריך לחדש את החבילת אינטרנט שלי שהייתה במהירות של 1.5 מגה והספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי. הבדל המחירים בין חבילת ה-1.5 מגה ל-2.5 מגה היה זעום אז שידרגתי כבר ל-2.5 מגה. עכשיו אני רואה שיש סעיף ב"תנאי החבילה" שאומר שישנה הגבלת העברת נתונים לחודש, כאשר הצטרפתי לא נאמר לי שום דבר על הגבלת העברת נתונים חודשית ולא ידעתי שספקיות אינטרנט ביתי בכלל מגבילות את כמות התעבורה של הנתונים. מה שרשום לגבי הגבלת תעבורת הנתונים בתנאי החבילה שנשלחו לי: ב-18 ימים האחרונים שאני מחובר רצוף מאחד המחשבים שלי עברתי את המכסה שהם קבעו, בהסכם עצמו לא רשום מה קורה אם עוברים את המכסה שהוקצבה אבל באתר של בזק רשום שיש תשלום על חריגה ממסגרת החבילה (לא רשום בשום מקום כמה, רשום…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת עם 2 מחשבים, עכשיו אני רוצה לדעת האם קיימת אפשרות שאני אוכל להגביל את אחד המחשבים מבחינת רוחב הפס שהוא מקבל, זאת אומרת שהוא לא ישתמש בכל הפס של האינטרנט ואז לא יווצר מצב של מחשב אחד שגולש לאט באינטרנט. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את זמן הפעילות של הרשת האלחוטית (לכבות את הנתב או לנתק כבל רשת,ספק כח וכו' לא בא בחשבון כי יכולים להחזיר את זה בקלות). אני מחפש פיתרון כלשהו תוכנתי או דרך ההגדרות של הנתב פיתרון שמאפשר לקבוע שעות פעילות (נניח שתהיה רשת פעילה בין השעות 8 בבוקר ל10 בערב ושלאחר 10 בערב עד 8 בבוקר למחרת פשוט לא יהיה אינטרנט למי שנמצא על הרשת הזו) הדגם של הראוטר הוא D-LINK DSL 225 תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני להגביל משתמשים אלחוטיים ספיציפים לפי שעות אציין כי הרשת בבית מחוברת כך: המודם מחובר לראוטר של נטוויז'ן (MP-202 C 2FXS), ואליו מחובר קווית ראוטר אדימקס BR6504N כנקודת גישה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן למישהו יש מושג האם וכיצד ניתן "לתקן" את ההגבלה נפלאה שסיפקה לנו מייקרוסופט, שצמצמה את מספר החיבורים ה-"חצי פתוחים" שיכולים להתקיים בו זמנית ל-10 (במקום 65,000) - ב- WINDOWS XP 64BIT SP2? (ה-PATCH של ה- XP 32BIT לא עובד לגרסת ה-64 ביט)
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי חשבונות פרימיום בשני האתרים (filesonic, hotfile). אני לא מוריד סדרתי ולא מוריד הרבה בכלל, הפרמיום זה בשביל הנוחות, דווקא בגלל שאין לי יותר מדי זמן. שבועיים האחרונים, יש הגבלת מהירות לאתרים אלה. אני בקושי מצליח להגיע ל- 100 ק"ב לשנייה (חבילה 5 מגה). ברגיל הייתי מוריד 600-700 לשנייה. באתרים רגילים (download.com) יורד על 600. הנציג היה מוכן להשבע לי שאין שום הגבלה שלהם והדבר אינו חוקי להגביל על פורט 80. האם עוד מישהו חווה כאלה דברים ?? אגב אני מוריד עם idm (התוכנה הכי שווה, והיא חוקית, קניתי אותה). בנוסף לא משנה איזה מחשב בבית, או איזה דפדפן או איזה מנהל הורדות.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי חשבון ראפידשייר פרימיום. עד לפני חצי שנה הורדתי חלק בלי בעיות.עכשיו ההורדה מתחילה בשיא מהירות ולאחר 20 שניות המהירות שואפת ל10 קילובייט. יש לי חשבון של 10 מגה.אם אני מוריד דרך האתר של ראפידשייר ומסמן שההורדה תיהיה מאובטחת בSSL אני מוריד בשיא המהירות בלי כל בעיה. רציתי לדעת אם זאת הגבלת מהירות או משהו במחשב שלי שחוסם את האתר או שהספקית חוסמת את ראפידשייר. הספקית שלי היא 012 שאני יודע שהיא חוסמת אתרים או מגבילה והחבילה שלי היא 10 מגה. כל שאר האינטרנט שלי במהירות סבירה ובספידטסט התוצאה גם כן תקינה. האם עלי לצעוק על הספקית או שהבעיה אצלי במחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי רשת אלחוטית Siemens SL2-141 של בזק . על הרשת גולשים אייפד , מחשב נייד ואייפון . כיצד ניתן להגביל את מהירות ההורדה (וההעלאה) על מנת שאני אוציא את המקסימום מהירות כאשר אני מוריד או משחק (לפעמים יש לי לאגים במשחקים , אז זו הסיבה העיקרית) יש לי 10 מגה ( לקוח של 012 ) . תודה למי שעוזר .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר compex np27g ואני רוצה להגביל את המהירות אינטרנט של המחשב שמחובר קווית אפשר על ידי תוכנה או /שיש אפשרות בראוטר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את המהירות Upstreem של הWINDOWS שלי, האם יש אפשרות לקנפג את זה ב XP ? או לחילופין לצמצם את מספר הSOCKS למחשב ואז מספר האנשים היכולים להתחבר למחשב שלך דרך TCPIP יקטן ? אם מתחברים אלי יותר מדי אנשים זה פשוט חונק את המחשב שלי ובגלל ש ADSL זה ASYNCHRONIC ה DOWNSTREEM נדפק לגמרי ! אם יש תוכנית או דרך לעשות את זה ... אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שתגביל את מהירות ה- upload/download למה שאני קובע האם יש כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לך, יש ברשותי ראוטר של אדימקס BR-6524....אני מחובר במחשב ישיר אליו(לראוטר) ובן משפחה מתחבר עם האייפון והלפטופ אלחוטי אל הרשת הזו. הבעיה: הקצתי באדימקס -הגבלת מהירות למי שתחבר אלי..העלה 3 מגה והורדה 0.5 מגה...ולי(למחשב הראשי) זה בלי הגבלת מהירות. נעשה תחת: Home / General Setup / Advanced Settings / QoS ששם יצרתי טבלות הגבלה-גם להעלה וגם להורדה לחוד בבדיקה בו זמנית שעשיתי - מסתבר שהטלפון הנייד מקבל העלה יותר ממה שצריך....ואילו לפטופ..מקבל הכל יותר גבוה ממה שאישרתי....ובמחשב הראשי אני מקבל הורדה במהירות כי אחרים גוזלים לי ממה שצריך.... מה עושים?? האם הייתי צריך בדף ה Qos לסמן ב V את: Enable QoS?? ולכתוב שם ב- Total Download Bandwidth-את מהירות ההגבלה הכללית?? האם זה לא…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, שידרגתי לחבילה של 100 מגה בבזק ובחיבור רגיל האינטרנט עובד במהירות המקסימלית (כ-88 מגה) הבעיה היא ברשת אלחוטתית, יש לי שני מחשבים ניידים בבית ושניהם מגיעים רק עד 20 מגה ללא בעיות קליטה דגם הכרטיס רשת אלחוטתית הוא בטכנולוגית N: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 אשמח לעזרה לדעת למה זה קורה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הי יש לי 2 אחים קרציות שכל היום מורידים מהאיימיש ותוכנות שיתוף אחרות דברים חוקים בלבד הבעיה היא ששלושת המחשבים שלנו מחוברים ברוטר ואני בקושי מצליח להוריד ולגלוש. אני חייב להגביל את המהירות שלהם!!!!!!!!!!1 משהו הוגן כמו 90% לי ו10% להם. חייב את עזרתכם במציאת תוכנה שתעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן חברים ! יש לי נתב מדגם DSL-225 והייתי רוצה להגדיר כלל שמגביל את רוחב הפס או קצב התעבורה (דרך הwifi) של מכשיר מסויים לפי כתובת הmac שלו. ראיתי שבנתבים אחרים ההגדרות פשוטות ויותר אינטואיטיביות למי שאין רקע, אבל בנתב הזה הממשק פחות מובן לי בגלל שהידע שלי ברשתות מצומצם, ולכן אני לא מבין לגמרי את המשמעות של השדות השונים ואת ההבדלים ביניהם (בתפריט של ה QoS). הmanual של בזק על הנתב לא ממש עוזר להבין. אשמח לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי, אשר מטעמים כאלה ואחרים (בעיות מיסוך בבית), עשיתי לו הסבה לראוטר רגיל המחבר בין שני מחשבים בבית (באמצעות כבל רשת). אני מעוניין בתוכנה מסויימת או עצה חומרתית להגבלת מהירות במחשב השני. נ.ב: הראוטר הוא של חברת אדימקס. בתודה מראש, סער.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אח שלי מוריד מלא וזה מאט לי את הגלישה באופן רציני. איך אני יכול להגביל לו את ההורדה בלי שהוא ידע דרך הראוטר... יש לי simens sl2 נדמה לי שזה דרך הqos אבל אני לא יודע איך משתמשים בוא..
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-