עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מתכוון להרשם לאחד מבתי הספר הנ"ל בעתיד הקרוב, יש לי הצעות משנהים, אני יודע ש JOHN BRICE מוסמך על ידי CISCO תעודת ההסמכה ש JOHN BRICE מציע לי הוא - CCNA + לימוד והעשרה של VOIP, WIRELESS, LINUX ועוד ו SELA מוסמך על ידי MICROSOFT תעודות ההסמכה שSELA מציע לי הם: MCSA, MCSE, MCDBA, CCNA, CISSP, EC-CONCILE בתוכנית לימודים שנקראת - מסלול מומחה אבטחה ומנהל מערכות - SecurX זה נראה כמובן שSELA מציע לי הרבה יותר אבל, יש להתחשב בעובדות הבאות: SELA = כפול מהמחיר של JOHN BRICE שזה יוצא כ 30000 ש"ח SELA מסמיך אותי גם לתעודות של CISCO אבל הוא לא מוסמך רשמית על ידי CISCO האם זה עקרוני? ואיזו תעודת לימוד עם בכלל נחשבת יותר, שלמדתי ב JOHN BRICE או SELA? אשמח לתגובות, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי מודם TERAYON של הכבלים דגם TJ 715X, קניתי מחשב חדש, אני מנסה לחבר אותו אבל הדיסק נעלם לי ואין לי אפשרות להתקין אותו בלי הדיסק. הורדתי כבר דרייבר במלואו, לכאורה, אבל אז הוא רצה באמצע ההתקנה שאכניס את דיסק 1 כדי ששם הוא ימצא את ETHERNET QUICK INSTALL PAGE.PDF הורדתי גם אחד כזה, אבל כששלחתי אותו בהתקנה למיקום שהקובץ נמצא, הוא לא הכיר בו ולא נתן לי להמשיך. יש אפשרות להתקין בלעדיו? האם יש לינק לדרייבר מלא שיודע להתקין בלי הפסקות באמצע? עזרה דחופה, בבקשה תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by borg,

אני מעוניין ב-HUB קטן וחמוד מחברה ידועה ומוכרת (D-Link, Edimax) שכולל 4 יציאות רשת ופיירוול מובנה שמאפשר ניתוב פורטים למחשבים המחוברים אליו באמצעות ממשק HTML ידידותי ופשוט להפעלה (כולל הגנה עם סיסמה). ה-HUB אמור להתחבר לאחד מ-4 יציאות הרשת בראוטר, ולא לאפשר למחשבים אחרים המחוברים לראוטר לגשת למחשבים המחוברים ל-HUB. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  4. עדכנתי את המודם שלי (ALCATEL ST HOME) לגרסת ה PRO לפי המדריכים שקראתי והפכתי אותו לראוטר. הכל עובד חלק ומצוין ואני באמת מחובר לאינטרנט מיד כשהווינדוז עולה אבל אם אני מדליק את האימיול ומשאיר אותו לעבוד, קורה דבר מוזר מאוד : לאחר חצי שעה, שעה, נראה שהחיבור קופא (לא מתנתק), האימיול לא מוריד כלום וגם אם אני סוגר אותו ומנסה לגלוש רגיל אני לא נכנס לשום אתר, כאילו התנתקתי אבל לא בדיוק (משהו כזה). הבעיה הזו לא נפתרה גם שניסיתי לעדכן לגרסת 510, אותו הדבר קרה וחזרתי לגרסת ה PRO. אציין רק שביטלתי את הפיירוול הפנימי של המודם ע"י הפקודה שרשומה במדריך, ובאמת בכניסה לאימיול אין לי LOW ID או משהו, כל הפורטים פתוחים. יש לי פיירוול של ווינדוז מופעל אז אין צורך בפנימי של המודם. מישהו נתקל ב…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by AdiR^SiNaI,

מזה בכלל ? למה זה משמש Local Area Connection ?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by AmitDanan,

מישהו יכול להמליץ לי על נקודת גישה טובה לטלויזיה חכמה של LG שמחוברת דרך הWIFI?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום חברים היום הצטרפתי לתשתית האינטרנט של בזק (ההתקנה רק יום ראשון ) והבנתי שיש להם 2 ראוטרים : Dlink ו Netgear היו לי 2 חברים שהיה להם Dlink והם סבלו מניתוקים במשחקי מחשב (משתמשים אחרים לרוב לא שמים לב לניתוקים כאלה בגלל שמדובר בניתוק של חצי שנייה). ושניהם החליפו לNetgear והניתוקים הפסיקו עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה ראוטר מבין השניים תומך בתדר 5Ghz? ואם זה Dlink, שווה לקחת את הסיכון? אני שואל כי אני משחק הרבה משחקי רשת עם הלפטופ שלי ואני תמיד מתחבר לאינטרנט על WIFI, אז אני חייב את הראוטר שישרת אותי בצורה הטובה ביותר. אשמח לתשובה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by AntiFacebook,

שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של D-link, וכל חצי שעה בערך האינטרנט מתנתק לכמה שניות וחוזר. עשיתי פינג לראוטר, וכל פעם שהניתוק קורה, מופיעה הודעת general failure. יש לציין שהניתוק מתרחש בו זמנית בכל המכשירים המחוברים לראוטר,גם בחיבור אלחוטי. האם הבעיה היא בראוטר? מה עוד צריך לבדוק לפני שמחליפים אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום חברים יש לי בעייה במחשב שאני לא הצלחתי לפתור הבעייה כזאת בזמן שכל המחשבים מקבלים בבית 100 המחשב שלי מקבל 2 וחצי ויש לי מלא תקיעות. איך אני פותר תבעייה הזאת? זה קרה לי ליפני 3 ימים ואני לא יודע מימה זה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by roisgs2,

אני רוצה לשדרג ל100 מגה עכשיו איזה ראוטר אני צריך ואיזה מודם(על מה אתם ממליצים)? אני רוצה להזמין מהאינטרנט כי הבנתי שאין ראוטר/מודם שתומך ב100 חוץ ממה שבזק מציעים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ב-LINK המצ"ב אפשר לקרוא ניתוח מקיף של מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל. השורה התחתונה - סיכויי ההצלחה אינם גדולים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3624435,00.html

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nizans0,

שלום. קיבלתי עכשיו את המודם של בזק T&W DSL699U5 כאשר אני מחבר אותו ישירות למחשב האינטרנט עובד. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לראוטר שלי הDLINK DIR 645 ואת המחשב לראוטר אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. זה מתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. אשמח לקבל עזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום שיניתי את החבילה שלי באינטרנט והספק מ 12 ל 30 מגה. שאני עושה בדיקת מהירות בכל האתרים יוצא לי 12 מגה למעט האתר של הוט שם יוצא 30 מגה. יש לי תחושה די חזקה שהבדיקה של הוט לא הכי אמינה, לציין רק שחלק משאר הבדיקות עשיתי גם באתרים ישראליים. איך זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by 3emi,

אני עושה פעולה מסויימת על אתר מסויים ומתגבשים בו נתונים על גבי העמוד אני חוזר אחרי חצי שעה ובודק את החומר כרגע נראה שחל איזה שינוי והעמוד מרפרש את עצמו כל כמה זמן ושאני חוזר אין חומר לעבוד איתו אני לא יודע האם זה מגיע מהצד של האתר עצמו שכופה עליי ריפרוש או משהו השתנה בדפדפן שלי במידה וזה ריפרוש כפוי יש דרך למנוע דבר כזה ?

15. Started by Sven,

איך שזה נראה, סביר להניח שדפקתי את הנתב. רציתי להפוך אותו למן "כרטיס רשת" והבנתי שהאפשרות הזו קיימת רק בקושחה צד שלישי, נכנסתי לאתר של dd-wrt והורדתי משם את הקושחה הכי עדכנית, היא מ- 2013 והנחתי שזה ידע להתמודד עם הקושחה של היצרן מאפריל אשתקד. עשיתי "עדכון קושחה" דרך הממשק של TP-LINK, ההתקנה לכאורה עברה בהצלחה אך הנתב לא הביא אותי להמשך של ההתקנה אלא פחות או יותר הפסיק להגיב. ניסיתי לגשת אליו ב- 192.168.1.1 והעמוד לא מגיב, ניסיתי לעשות פינג לכתובת הזו ואני מקבל "destination net unreachable" גם כאשר אני מקבע את הכתובת של המחשב ל- 192.168.1.10 קראתי קצת בפורומים של DD-WRT ו- OPENWRT ונראה שצריך ציוד מסוים כדי לנסות ולהחזיר את הנתב לעבודה. למעשה המצב שלי הוא כמו שמתואר כאן. …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ZXY1,

מה כדאי מבחינת עלות/תועלת ל-100MB HOT+HOTNET WIFI 150/300 תקן N הראטור נמצא בתוך ממ"ד עם דלת פתוחה 90% מהזמן המחשב שאני יקנה הייה בחדר במרחק 5-7 מטר בקו-אוירי מה יותר טוב כרטיס PCI או USB אפשר לקנות באיי ביי במחיר זול? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by א,

נגיד עד 200 ש"ח. יש המלצות? איך למשל אלה: TP-LINK TL-WA801ND Asus WL-320gE ZONET ZEW3000 http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-Network-Router-Range-Expander-300M-2dBi-Antennas-Signal/523523529.html

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה קניתי ראוטר TP-Link 941ND ומחשב נייד המודם מחובר בכבל רשת לראוטר והמחשב הנייח מחובר בכבל רשת לראוטר - בשני המחשבים יש גישה לאינטרנט במחשב הנייח מותקן windows 8.1 x86 ובנייד windows 8 x64 הייתי רוצה לדעת איך לקשר אותם (לראות קבצים משותפים, לשתף מדפסת וכו') בתודה מראש לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי בעייה כזו: יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לסוויץ של 1Gb. העברות קבצים בין מחשב 1 ו-2 בשני הכיוונים הינן במהירות גבוהה וגם העברת קבצים ממחשב 3 למחשבים 1 או 2 הם במהירות גבוהה. רק העברת קבצים אל מחשב 3 (משני המחשבים, לא משנה אם אני עושה UPLOAD אל מחשב 3 או DOWNLOAD אל מחשב 3) היא במהירות איטית של 100Mb ולא 1Gb. כלומר, רק בכתיבה אליו מחשב 3 לא עובד ב 1Gb (ניסיתי כתיבה לדיסקים שונים לוודא שזו לא איטיות בדיסק) כל הכבלים הם CAT 5E או 6. המחשב הבעייתי מריץ ויסטה עם כל העידכונים (אבל גם אחד משני המחשבים האחרים שעובד תקין). ניסיתי REBOOT למחשב ולסוויץ, החלפת כבל רשת. רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. התחברתי להוט ניכנסתי לממשק של המודם עוד שהמתקין היה אצלי אבל עכשיו זה לא מגיב ניסיתי לנתק מהחשמל כמה פעמים לא עזר ipconfig מראה את ה default gateway שלי כ : 84.109.96.1 וגם זה לא פתח את הממשק של המודם למישהו היתי את הבעיה הזאת ויכל לעזור ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. Started by Fiasco,

היי, אני עברתי להוט (הצטרפתי לחבילה של ה-Fiberbox) ואני רוצה לדעת למה בבדיקת המהירות אני מקבל רק 70 מגה בפועל מתוך 100 מגה שאני אמור לקבל מהם. אני מחובר דרך ה-moca הזה. יכול להיות שזאת הבעיה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by sn69,

לאחר הרבה ניסיונות הצלחתי לחבר מגדיל טווח (ראוטר של אדימקס) לראוטר של HOTBOX. הראוטר של אדימקס מחובר לממיר בסלון בכבל רשת והHOTBOX למחשב הנייח שלי בכבל רשת. אני צריך להתחבר דרך המחשב לממיר על מנת להעביר קבצים (אני חושב שזה נקרא FTP) אבל אני לא מצליח. יותר מזה אני אפילו לא מצליח לעשות פינג לממיר ואני מקבל שגיאה (DESTINATION HOST UNREACHABLE), עכשיו השאלה שלי האם דבר כזה אפשרי בכלל ואם כן איך עושים את זה? אם ההסבר שלי לא מובן אני אשמח לפרט יותר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כולכם בטח מכירים את התוספים לסינון גלישה (עבור ילדים). בעוד שבאנגלית מצאתי מספר רחב של אתרים שמאפשרים רישום חינם לרשימת מילים ואתרים פונוגרפיים , בעיברית לא מצאתי כמעט שום דבר חופשי. נראה שעולם התוכן העיברי לא בר סינון כל כך. אני לא מחפש חסימה ברמת ה isp, הסינון של ספקיות האינטרנט הוא פשוט בדיחה או אמתלה לבקש כסף עבור שירות ה premium . אני מחפש פיתרון שבו אני יכול לקנפג את החוקים והרשימה באה לעזור לי. יתרון ל. opensource והכי טוב כתוסף ל.firefox למעשה רוב התוספים של הדפדפנים מסוגלים לקבל רשימות ידנית או כקבצי טקסט... אם רק היה לי מאיפה לקחת רשימה בעיברית... אולי מישהו מכיר פתרון חינמי ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by hananmori12,

שלום, קניתי מצלמת IP של Foscam דגם FI8904W, הצלחתי להגדיר את המצלמה לגישה מהאינטרנט, אני רוצה לדעת האם יש תוכנת DVR למחשב? לקחת אפילו מחשב ישן ולייעד אותו למצלמות, שיקליט ויתן לי גישה למצלמות מבחוץ (אינטרנט), כרגע זה מצלמה אחת אבל מתוכננות עוד 3 בדרך. מקווה שזה הפורום הרלוונטי, תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by arield,

אני מעביר המון מידע (כ1 TB) בין שני מחשבים עם כבל cat6 . בשני המחשבים זה מראה שיש קישוריות של 1GB , ואני מעביר את המידע דרך samba. עכשיו כשאני מעביר את הקבצים הם עוברים במהירות נמוכה יחסית ( 50MB לשניה) אבל אם זה 1gbit זה צריך לרוץ במהירות של בערך 100 MB .... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים