עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, קניתי היום את הנתב TL-WDR4300 ואני רוצה לעשות ברידג' כך שה- VVG2000 שיש לי מבזק יהיה רק מודם. האם אוכל לקבל הוראות איך לעשות את זה, או אולי לינק? תודה רבה עריכה: לא יודע אם זה משנה אבל כרגע אני עם תשתית בזק וספק נטוויז'יון, 100 מגהבייט.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום יש לי כרגע רשת כזו בבית: מודם ECI BFOCUS המתפקד כנתב (דגם 312+) סוויץ' של EDIMAX חוטי 8 פורטים לאחד הפוטים מחובר המודם ול3 אחרים 3 מחשבים. באחד המחשבים ישנו כרטיס רשת נוסף שלא בשימוש (לא נראה לי שזה יעזור...) ב2 מחשבים ברשת יש מספר חיבורי USB פנוים (בכל אחד) אני מעוניין לקנות מחשב נייד ולחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטית. מה אתם מציעים לי לעשות? לפי מה שאני יודע אני יכול : 1. להוסיף נתב אלחוטי (ואז איך אני מגדיר את המודם? צריך לבטל בו את הנתב?) 2. לחבר כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים ולשתף דרכו את האינטרנט למחשב הנייד (לא הכי פשוט להגדיר נכון?) במצב זה כמובן המחשב "המשתף" יהיה חייב ליהיות דולק על מנת שתיהיה רשת בנייד אשמח לתשובות והצעות! (עריכה:הוספתי ד…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by Kukishin,

הראוטר בקצה אחד של הבית והמחשב בקצה השני(בית ממוצע). כמו כן איני יודע אן עדיף PCI או USB.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  4. בעייה בשיתוף קבצים ומדפסות באחד מהמחשבים ברשת -------------------------------------------------------------------------------- ברשותי 2 מחשבים נייחים ולפטופ, ראוטר של 3COM ומודם כבלים של TERAYON אחד הנייחים והלפטופ מתחברים אלחוטית לראוטר והנייח השני מתחבר באמצעות כבל רשת לראוטר, המודם מחובר ישירות לראוטר. כל המחשבים מצליחים להתחבר לאינטרנט בלי שום בעייה. ניסיתי להגדיר רשת ביתית ע"י האשף של ווינדוס XP, בשני האלחוטיים הצלחתי להגדיר רשת ולהעביר ביניהם קבצים. המחשב הנייח לא הצליח להתחבר לרשת, דברים מוזרים שהיו לי בהתקנת הרשת שלו: הוא לא ביקש ממני לעשות ריסט בסיום האשף, כשאני מבקש לראות את שאר המחשבים בקבוצת העבודה שלי הוא מקפיץ לי הודעה שאין לי אפשרות להתחבר לרשת הבייתית, ית…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by ido-nava,

אני מחובר לבזק בין לאומי בחיבור ADSL במהירות של 5 מגה. יש לי בעיה של LOWID שאני לא מצליח להיפטר ממנה, למרות שפתחתי פורטים בכל מקום אפשרי. יש לי ראוטר מסוג Siemens sl2-144 וכמו כן, לא מתוקנת תוכנת firewall נוספת מלבד המובנת של XP. האנטי וירוס הוא Symantec Antivirus והוא לא חוסם. בכל מקרה, את כל הפרטים אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  6. שלום לפני כמה ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3com כדי לעשות רשת אלחוטית בבית שבו ישנם 3 מחשבים. כרגע מה שנשאר לי בפועל לקנות הוא 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או לפחות 2(הסבר בהמשך). במחשב שלי מצוי לוח אם Asus K8V-SE Deluxe שבו יש כרטיס Wi-Fi שאין לי מושג איך להשתמש בו עם הנתב שלי או לקיים איתו רשת 1)לפיכך אני שואל האם עדיף לי לקנות 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או שניים יספיקו לי ושיעבודו עם כרטיס הWi-Fi המצוי במחשב שלי? 2) על איזה כרטיסי רשת אחוטיים אתם ממליצים נשלפים או PCI? ואיזה בידיוק? תודה רבה, וגמר חתימה טובה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי מנוי טופ 100 בתשתית בזק אבל הבעיה שאני לא עובר את ה-40 מגה בבדיקות מהירות בין אם זה דרך הספק או בין אם דרך @1 הבאתי טכנאים שאמרו שהכל בסדר אבל לא הראו לי אף פעם שאצלי הבעיה ובמחשב שלהם הכל תקין. החליפו לי מודם לדי לינק 6740 H1 ועדיין אותה בעיה. הגיע אליי טכנאי היום שאמר שאני בא כדי להראות לך שהבעיה היא במחשב שלך למרות שבדקתי בשתי מחשבים בחיבור חוטי +4 גלקסים בכל הדורות למינהם בצורה אלחוטית ואם הבעיה אצלך אז אנחנו נחייב אותך בעלות טכנאי. הטכנאי בא חיבר את המחשב שלו למודם שינה משהו בהגדרות מתאם אצלו הוא טוען שהיה לו IP קבוע עשה בדיקת מהירות ואני בעצמי היייתי מופתע שאני יכול להגיע למהירות של 58 מגה. איך יכול להיות כל הסיפור הזה? מה הבעיה? איך אני י…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by samos,

יש לי ראוטר DIR 655 Firmware Version: 1.34WW Hardware Version: A4 החל מהיום לא ניתן לגלוש באף אחד מהמחשבים. המחשבים מתחברים לראוטר והראוטר מקבל IP. החייגן בראוטר. חיבור בזק בין לאומי HOT. לאחר בדיקות התברר לי שזאת בעית DNS. אם אני מכניס DNS בכרטיס רשת של המחשב אז המחשב הספציפי מתחבר ללא בעיה. ניסיתי להכניס DNS בראוטר אבל זה לא עוזר. בקיצור ה DNS של הראוטר לא עובד בכלל. כמובן שגם איפסתי את הראוטר וקינפגתי שוב את החיבור וזה לא עזר. (קינפוג ידניף לא העלתי מקובץ שמור) מישהו נתקל בכזאת בעיה? יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי אנשים ברשותי ראוטר של אדימקס הורדתי וTORRENT ותוך ההגדרות ניסיתי לפתוח את הפורט שהוגדר לי שם 58211 עבדתי לפני המדריך של אדימקס שהורדתי מהאתר של פיקוק, עשיתי בדיוק מה שהיה רשום שם (לא כזה מסובך) ועדיין לאחר שסיימתי בעת שהרתי את התוכנה לבדוק את הפורט, היא חזרה ודיווחה לי שהפורט חסום מצ"ב צרוף מסך. מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by JNDN38,

שלום לכולם יש לי הבנה מינימלית ביותר לגבי רשתות ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מחשב אחד בעבודה שמחובר קבוע לרשת של העבודה (10.10.12.140), כל התוכנות בשימוש היומיומי הן דרך הרשת הזאת (EMAIL, ERP, שיתוף קבצים). הבעיה הגדולה היא שאין אינטרנט. החברים הטובים בהנהלה חסמו. אני קיבלתי אישור מיוחד לאינטרנט אבל גם שם חסמו כמעט את כל האתרים, תוכנות המסרים וREMOTE DESKTOP שאני ממש רוצה להשתמש בהם. במקום העבודה שלי יש עוד רשת של חברה חיצונית שעובדת אצלנו. הרשת שלהם פתוחה לגמרי ואפשר דרכה לגלוש חופשי. הצלחתי להעביר כבל של הרשת הזאת עד המחשב שלי. התקנתי כרטיס רשת נוסף על המחשב (אחד ONBOARD והשני PCI). עכשיו יש לי שני כרטיסי רשת עם שני כתובות IP שונות (10.10.12.140 + 176.180.100.87) ע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כרגע, אם אני רושם מילה בשורת הכתובת, אזי אני מקבל תשובות מ GOOGLE.COM אבל אני רוצה לקבל תשובות מגוגל ישראל. איך אני עושה זאת? (אין לי מושג איך קרה ששורת הכתובת הפכה למנוע חיפוש של גוגל דוט קום)

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by asdqwe,

שלום, הגעתי למצב שבו ארבעת החיבורים בראוטר לא מספיקים לי ויש צורך בעוד לפחות 2, החלטתי לקנות SWITCH על מנת לפתור את הבעיה אך עקב זאת שלא יצא לי להשתמש בדברים כאלו בעבר לא ממש יש לי מושג מה לקנות. סך הכל מדובר פה על משהו בסיסי ביותר אני לא ממש רואה סיבה להשקיע בזה יותר מדי כסף כך שגם הסוגים הזולים הולכים, מה שכן מדובר פה על חיבור מכשירים שאמורים להזרים תכנים מהרשת כך שחשוב שלא יהיו נפילות עקב עומסים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

13. שלום אני מתחבר לכבלים ונטויזן ושואל מה עדיף לי? EDIMAX? 3COM? מה ההבדל בינהם בחיי יום יום? האם שווה להשקיע בנתב יקר ומה אני אקבל בתמורה? האם יש בעיות בחיבור VPN החוצה או דרוש קינפוג מיוחד? מה אני צריך לדרוש מ-הוט לגבי סוג החיבור וקינפוגו? חיגן? בתודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by NetSpider,

למה הפכת אותו ל PRO בכלל ? יש לך רשת של יותר משני מחשבים בבית ? או שסתם רצית להפוך אותו לPRO ?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום , איך אני יודע איזה שם הראוטר שברשותי והדגם ללא לראות על המכשיר ,הכוונה רק דרך המחשב , ניתן לבדוק דרך ה DOS , משהו ? זה חשוב לי . ושנית אם אני לא מצליח להיכנס לדף הראשי של הראוטר , הכוונה אני לא יודע שם משתמש וסיסמא מה עושים ? יש סיסמאות ברירת מחדל , או משהו לחדור לזה ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by RAND25,

הי שלום אני ביצעתי שידרוג ל100 מגה אצל בזק וצריך להחליף את הנתב יש לכם המלצה לנתב טוב שבזק נותנת הנתב משמש אותי מעבר למחשב נייד וניח גם לעבודה עם סטרימר שטח הבית לא גדול כ96 מטר רוצה לקחת את הנתב הכי טוב שאני יכול תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Omer Oreg,

שלום, אני מחפש מודם שיחליף לי את הראוטר be של בזק. לשימוש עם חיבור dsl. קיימת חייה כזאת? תודה.

18. Started by לוטם בזק בינלאומי,

[table][tr][td][table][tr][td]חברים יקרים, במהלך החג חוו חלק מגולשי האינטרנט איטיות בגלישה לאתרים בחו"ל בלבד וזאת עקב עומסים חריגים בשימוש. עומסים אלו, באו לידי ביטוי בעלייה חדה של כ- 150% בכמות הגולשים בו זמנית והסתיימו עם צאת החג, כך שהשירות שב לקדמותו. חשוב לנו לציין כי עקבנו אחרי כל התלונות ברשת בכלל וכאן בפרט. גולשים שעדיין חווים תקלות בגלישה, מוזמנים ליצור איתנו קשר המייל שנמצא בחתימה שלי לוטם בזק בינלאומי[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

19. Started by J0n1,

גם לכם? יש לי 1.5 והוא מוריד לי על 20 עד שאני נכנס לאתרים זה נצח, שלא לדבר על לראות סרטונים... מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  20. 1) נתב של LevelOne בו יש firewall פנימי (וכנראה שצריך הרבה ידע ועבודה כדי לקנפג אותו). 2) ה Firewall הנמצא על לוח האם Asus A8N-E (מובנה בתוך הלוח - NVIDIA ForceWave networking & Firewall). 3) ה Firewall שמגיע עם Windows XP SP2. המחשב מחובר דרך הנתב שצוין בסעיף 1 ומשמש לגלישה רגילה באינטרנט + Emule מדי פעם. יתכן ובעתיד גם למשחקי רשת (בין 2 מחשבים המחוברים לאותו נתב ואף ברשת האינטרנט עצמה). על המחשב מותקן אנטיוירוס של קספרסקי ואני לא מעוניין לחפש ולהתקין firewall אחר אלה משהו פשוט שיעשה את העבודה. תודה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by yakirsh4,

שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 ב PS3 ובאופן קבוע יש לי בעיה בפינגים לצערי אני לא יכול לדעת את הפינג המדויק שאני מקבל כי במשחק זה פשוט נותנים לך מספר בארים מסוים לפי הפינג שלך באר אחד זה פינג נמוך 4 בארים זה פינג גבוה בקיצור אני משחק במשחק הזה כבר הרבה זמן ואני יודע להרגיש אם הפינג שלי טוב או לא ובזמן האחרון אני תמיד מרגיש כאילו ליריב שלי יש פינג יותר גבוה ואצלי הכל קורה בדיליי גם אם הוא על 3 בארים ואני על 4 השאלה שלי היא קודם כל איזה דברים אפשר לעשות בשביל לעזור לפינג? שינוי ההגדרות בראוטר או בסוני או משהו כזה? הבנתי שזה גם יכול לקרות בגלל שאני מחובר דרך הוט ונטויזין שהם לא שיא האיכות בארץ אם אני יעבור לבזק בינלאומי במקום נטויזין זה יפתור …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avi2014,

מה קורה איתה??? מאתמול אני לא מצליח לעבור את ה60 בהורדה(בד"כ 280-300..) וזה לא רק אני..

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by AdiR^SiNaI,

מזה בכלל ? למה זה משמש Local Area Connection ?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  25. שלום לכולם! 1. רשת במרחקים מעל 50מטר ופחות מ- 100מטר העברתי כבל רשת עם חבר שלי מסוג cat 5e חיברנו Hub של 10MBit אצלי על הגג ואצלו בבית אחד כזה, הרשת עבדה אך החלטנו להתקדם ל- 100MBit וגם כן למשהו יותר מתוחכם - Switch קנינו 2 Switch-ים מסוג הזה: http://www.st-lab.com/SWHUB_8P_3.html כתוב שזה תומך למרחקים מתחת ל- 100מטר אך זה לא עבד לכן העברנו את הנקודה השנייה מהבית של חבר שלי לגג שלו, עדיין לא עבד, הכבלים והחיבורים היו ועדיין טובים - הכבלים מוצלבים. החלפנו את ה- Switch-ים שקנינו ל: Dynamode Switch Hub 8008SA אך גם איתם הרשת לא עבד! אני יודע שיש פחות מ- 100מטר לפחות 20מטר פחות, אני יודע שהכבלים טובים (עובדים עם Hub-ים של 10MBit) והם גם כן מתאימים ל- 100MBit, מה יכולה להיות ה…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.