רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי שגיאה 403 forbidden עכשיו זה אתר חשוב לי... ובדקתי אצל חבר והוא כן עובד..זה רק לי ככה יש דרך לסדר??.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אם אני מגדיל את הקצב העולה בבזק צריך גם להגדיל בנטויזן ?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הרבה פעמים כשאני נכנס לכל מיני אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 תסבירו לי מה זה? אני לא יכול להכנס לשום אתר כמעט!! לפעמים זה נעלם ואכשיו זה ה'לפעמים' הזה...
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן גיליתי שמייקרוסופט מאפשרת הורדה של XPx64 לתקופה של חצי שנה. החלטתי לנסות, אז אני מוחק את ה-2000. השאלה היא בעקבות ההתקנה של מערכת הפעלה חדשה אני אצטרך להגדיר מחדש שוב את כל הקטע של הראוטר? והאם המחשב השני שמחובר לאינטרנט דרך הנתב והמודם (win98) יוכל להישאר מחובר בינתיים שאלה נוספת שלא קשורה: אני לא אמור להיות מסוגל לגשת מהמחשב שעליו יש את ה-98 למחשב של ה-2000...בגלל ה NTFS?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורים לאנטרנט באותו חדר ( 2 מחשבים אם צריך גם)...שתי ספקיות שונות שתיהם 1.5. רציתי לדעת אם יש איוזו שהיא אפשרות שאני יכוללרכז את שתי החיבורים למחשב אחד ולנצל את שתי הספקיות. (רוחב הפס המצטבר)? סאאבבה
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר אלחוטי של 3COM הוא מיועד לחבר 2 מחשבים כרגע ועוד מחשב נוסף בעתיד. כל המחשבים הם נייחים ונמצאים באותה הדירה במרחק של 5 מטר מקסימום אבל עם כמה קירות באמצע (אין חדרי ביטחון או משהו) הראוטר משדר בתקן 802.11G ואני צריך לדעת כמה דברים 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר אך ורק למודם (זה מודם ADSL, שחור ששוכב במאוזן. הייתי כותב דגם אבל זה לא ליידי) ולכל מחשב לחבר רסיבר אלחוטי שיקלוט את האות? אם כן, כיצד אני עושה את זה? 2. איזה רסיברים בדיוק אני צריך? האם משהו כזה יתאים לצרכים שלי? 3. הרעיון הכללי הוא להגדיר את המחשבים ככה שיהיה רק אינטרנט בלי שיתוף רבצים. האם זה אפשרי על שלושה מחשבים? האם אני צריך להגדיר את אחד המחשבים בתור השרת ואת השאר בתור קלי…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני מתחבר לכבלים ונטויזן ושואל מה עדיף לי? EDIMAX? 3COM? מה ההבדל בינהם בחיי יום יום? האם שווה להשקיע בנתב יקר ומה אני אקבל בתמורה? האם יש בעיות בחיבור VPN החוצה או דרוש קינפוג מיוחד? מה אני צריך לדרוש מ-הוט לגבי סוג החיבור וקינפוגו? חיגן? בתודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-624 איך הוא ואיך אני פותח פורטים לאימיול חיפשתי בפורומים ולא הבנתי כ"כ איך אני פותח כמה עולה ראוטר כזה ... חבר הביא לי ב 350 שווה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי WIRELESS ROUTER של D-LINK DI-524 איך אני יוצר הצפנה \אבטחה של יכנסו לי אנשים אחרים עם כרטיסי WIRELESS. ? (הפעלתי חומת אש של WINDOWS )
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום יש לי מדריך להפיכת המודם רשת שלי ROTAL RTA 1320 לנתב... במדריך כתוב "בחר מחשב וקבע את כתובת ה IP שלו ל 10.0.0.X ומסכת רשת המשנה היא 255.255.255.0... קבע את כותב שער ברירת המחדל ל 10.0.0.138 או שתקבע את כתובת המחשב בעזרת DHCP" את הקטע של הX הבנתי אבל איפה אני מכניס את כתובות ה IP האלו... בבקשה תעזרו לי !!!
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז ככה חיברתי שני מחשבים למודם אחד ורציתי לדעת האם אפשרי לחלק את המהירות שלהם שווה בשווה? אם נגיד במחשב אחד מורידים משהו במחשב אחר המהירות מסכנה האם יש דרך לפתור את זה??? שככה שאם באחד מורידים משהו במחשב השני מהירות נורמליית?שאפשר יהיה לשחק באינטרנט?או לגללוש במהריות סבירה?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ראוטר מחבר בין רשתות אז דוגמא יש לי 2 סניפים בכול אחד 10 מחשבים שמחוברים למתג אז בכול רשת את הכבל של הסויץ עצמו נחבר לראוטר ככה ב2 החברות אז ל2 החברות יהיה אינטרנט וגם קשר ביניהם? וראוטר לפי איפי יודע למי המידע שיך?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעיה אצל בן דוד שלי. המחשבים אצלו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר שמחובר למודם של הכבלים. הוא לא הצליח לקבל קבצים באייסיקיו. אז הלכתי אליו, פתחתי לו פורטים והכל עבד יפה. הבעיה מתחילה כאשר ה IP החיצוני או ה IP הפנימי שלו משתנים, כי אז בעצם כל ההגדרות שהגדרתי בראוטר כבר לא רלוונטיות וצריך להגדיר מחדש. מה הפיתרון? כשהבעיה הזאת הייתה גם אצלי (היה לי מודם ALCATEL פרוץ) אז אמרו לי שבמקום לכתוב IP חיצוני, אני יכול פשוט לכתוב 0.0.0.0 ואז זה כאילו "כל ה IPים האפשריים"... יש פיתרון דומה למודם מסוג: sweex - wireless router 11G תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה ספק היום הכי טוב לאינרטנט , נגמר לי המבצע ואני רוצה להחליף ספק.. האם בזק בין לאומי זה ספק טוב? 35 שקל ללא התחייבות ל1.5 מגה שווה?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום , אני מחובר לאינטרנט ב 1.5 ADSL דרך נטוויזיון דרך Speetouch Home שמשודרג לראוטר 510 אליו מחובר HUB שאליו מחוברים שני מחשבים , הכל עובד סבבה אלא כאשר : הגלישה נהיית איטית בצורה שמטמטמת שועלים ואתרים לפעמים לא נטענים בלי Refresh כש : מחשב א' : מוריד קבצים ב uTorrent (מיקרו טוררנט ) מוגבל ל 5KB למעלה מחשב ב': מוריד קבצים ב XDCC ( אין כמעט Upstream ) **שני המחשבים ביחד לא מתקרבים אפילו לניצולת רוחב פס למעלה ( ובטח שלא למטה ) אם אני סוגר את אחת התוכנות הגלישה חוזרת למצב תקין. השאלות שלי : * איך פותרים זאת ? * האם יש קשר לראוטר ? * האם יש קשר ל Hub ? האם Switch ישפיע על המצב ? ( לא לצחוק אם זאת שאלה מטומטמת ) * אשמח להמלצות למודם\ראוטר טוב ( עם Switch 2 יצי…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קניתי נקודת גישה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני מודע לכך שאני צריך כרטיס רשת אלחוטי,אני רוצה רשת בין 2 מחשבים עד המחשב המחשב הראשי מחובר למודם adsl שהוא בעל יציאה אחת בלבד !rj45...איך אני יחבר את המודם לנקודת גישה בנוסף למחשב אם יש רק יציאה אחת?
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי במשרד מספר מחשבים שכולם, חוץ משלי, מחוברים בכבל נתונים לרשת רק לעניין השליחה המשותפת למדפסת. חשוב להבהיר- הם לא מחוברים ביניהם ואין גישה מאחד לאחר. המדפסת המדוברת היא KYOCERA KM-2030 ואני עובד עם לאפטופ HP COMPAQ NX9030. חיברתי את המחשב עם כבל לשקע הנתונים בקיר, וכמובן לא היה לי כל חיווי לקיומה של המדפסת מהצד השני, למעט סימן קריאה שהופיע על ה"LOCAL AREA CONNECTION". שאלתי היא איך אני מגדיר למחשב את המדפסת הזו ו/או האם אני צריך דרייבר מסויים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה : 3 מחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים שונים (2 זהים 1 שונה ) . ראוטר linksys 54 ככה בכל המחשבים הרשת האלחוטית מוגדרת באופן ידני : IP 192.168.1.X SUBNET : 255..255.255.0 gateway : 192.168.1.1 הכל עובד טוב ברשת עצמה חוץ מהעובדה שממחשב אחד אני לא יכול לעשות פינג לאיזשהו מחשב אבל הוא יכול אליי... למה זה קורה ? איפה הבעיה פה ? את כל זה גיליתי כאשר ניסיתי לעשות Remote Desktop Connection לשאר המחשבים ... גיליתי שאני לא מסוגל לזהות אף אחד מהמחשיבם או להתחבר אליהם והם מסוגלים לעבור אליי ללא כל בעיות ... למישהו יש פתרון לזה?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של 3com ופיירואל פנימי של nvidia אינני מצליח להיכנס לתפריט ההגדרות של הנתב בכתובת http://192.168.1.1 רק כאשר אני מבטל את הפיירוול אז רק אז אפשר להיכנס ולשנות הגדרות. מה צריך לשנות בפירואל בכדי שאוכל להיכנס לתפריט הנתב בלי לבטל את הפיירואל. לאחר ששיניתי את ההגדרות בנתב בשיטת חיבור )L2PT הצלחתי לגלוש אך לא לכל האתרים רק לחלק מהם כמו למשל אתר זה!! לא הצלחתי להיכנס, וכאשר אני מבטל את הפיירואל אז אפשר להיכנס לכל האתרים. האם הבעיה בנתב או בפיירואל ? ומה אני צריך להגדיר כדי לתקן את זה? בתודה מראש שי ???
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לחבר כמה מחשבים בבית בשביל זה קניתי את הראוטר הזה ואין לי מושג איך לעשות את זה.. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שאיתם אני מתחבר עם החייגן של 012 לתוך הראוטר וצריך גם לעשות הגדרות מסויימות ופשוט אין לי שמץ של מושג מה. זה הראוטר שיש לי: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm ואם זה חשוב, אז המודם שקיבלתי מהכבלים הוא: TERAYON TJ715X וגם יחד עם הראוטר קיבלתי איזשהו דיסק התקנה שאין לי מושג מה לעשות איתו. אני ממש חייב את העזרה שלכם, תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חבר שלי עבר לדירה חדשה, עשה חיבור אינטרנט בכבלים ורוצה לחבר אליו את המחשב הנייד שלו בצורה אלחוטית. אין לו מחשב שולחני נוסף בבית. איזה ציוד הוא צריך בדיוק, וכמה זה יעלה? לא נכנסתי למדריכים כי כולם מדברים על חיבור נייד לאינטרנט דרך חיבור מחשב שולחני...
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי מודם 1 בבית ונמאס לי לשתף אינטרנט ורציתי לדעת אם אני יכול להשים עוד מודם אחד ? וכמה זה יעלה ? והאם משלמים אותו מחיר לספק ?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם יש פקודה שבה אני מספק את כתובת ה mac של הכרטיס רשת ולקבל את ה IP שהוקצה לו
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-