רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פתרון להעברת מידע מהירה, אך נתקע בצורך של עבודה מול FTP וכעת הבעיה שלי היא שאינני יודע האם ניתן לפתח קובץ (סרט לדוגמא) משרת הFTP בלי להעבירו קודם אלי למחשב... האם זה אפשרי ובמידה ולא מה הפתרון האחר לבעיה זו? כיוון שהמחשב "שרת" שלי עובד עם XP הוא עובד מול SMB 1 האיטי יותר ולכן מהירות ההעברה נמוכה בהרבה מהFTP - עשרות אחוזים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ואם כן, כיצד? נתקלתי בכתבה הזו: http://thecom.co.il/article.php?id=6547 אוטוטו עברו 3 שנים מאז הכתבה... אם למישהו יש מושג איך אפשר לקבל אוטומטית כתובת IPv6 מבזק-בינלאומי, אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 15 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
יש לי חיבור קווי (בכבלים) במחשב ובחדר של ההורים יש ראוטר (לנייד).. השאלה היא האם אפשר לנצל להם את החיבור כי הם לא משתמשים כבדים ורוב היום אין שימוש בחיבור הזה... האם יש איזושהיא תוכנה שמגדירה ומקצה רוחב פס ליישומים? הייתי רוצה למשל לגלוש באינטרנט בצורה חופשייה דרך הWIRELESS ובינתיים הTORRENT יוריד ויינצל את כל המהירות העלאה\הורדה... יש אפשרות כזאת?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
התנתקתי מנטוויז'ן ואחי החזיר את הנטבוקס במוקד של סלקום אך המוקדנית אמרה שאין לה קבלה מכיוון שזה מהצד של נטוויז'ן אך הראתה לו אסמכתא שאישרה את ההחזרה. האם אני צריך לדרוש קבלה פיזית? האם ניתן לקבל את האישור דרך המייל? אם כן, אני צריך להתקשר לסלקום או נטוויז'ן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקיים קשר ( ?peer to peer ) ישיר ביני לבין אחי הגר בעיר אחרת. אני מעוניין להעביר לו קבצים אישיים ובכלל. האם יש אפשרות כזו ? ובכלל מה היא הדרך הכי קלה טובה ובטוחה לבצע זאת. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
התחברתי ל 40mb מהירות ושידרגתי את המודם הישן שלי בחדש VDSL שעליו בזק רוצים דמי שכירות 8 שקל בחודש לא מוכנים לתת לי אותו בחיוב חד פעמי ולא סובל את הנתבים שלהם ככה שרק מודם לוקח יש אפשרות לקנות מודם בחוץ ולהתחבר חניות פרטיות ebay וכ'ו
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי, המחשב מתחבר לרשת של אוניברסיטת בן גוריון דרכה הוא מתקשר לאינטרנט (חיבור קווי רגיל LAN). אני רוצה להתקין במחשה הזה את התוכנה no-ip (שהורדתי מכאן http://www.no-ip.com/). שאלתי היא, האם המחשב עדיין יוכל להתחבר לאינטרנט? אני חושש שהתוכנה תקנפג את המחשב שלי בצורה כזו שהדבר לא יתאפשר גם לאחר שאסיר אותה. תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של לינקסיס - האם ישנה דרך לדעת מי מתחבר לראוטר (מי מעביר/מקבל מידע דרך הראוטר?) אני רוצה לבדוק אם יש מישהו (שכן למשל) שמתחבר לראוטר שלי. המהירות אינטרנט אצלי ירדה משמועתית לאחרונה. תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כי במדריכים ראיתי שאפשר לשדרג גירסאות 8604 או 8704 .
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר TP Link מדגם TL-WR841N שמחובר ע"י כבל רשת למחשב נייח ולעוד שני מחשבים ניידים ע"י WIFI. השאלה שלי היא כמו שניתן לקרוא בכותרת היא האם ישנה איזה שהיא דרך לשלוט ברוחב הפס - משמע להגביל כמות של KB's מסויים פר מחשב? יותר נחוץ לי להגביל את המחשב הנייח שמחובר ע"י כבל רשת ישירות לראוטר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
היי ברצוני לשנות את כתובת ה IP של המחשב. ולא ברמה של לנתק מודם ולהחזיר, או שימוש בפרוקסי או שינוי כתובת MAC אלא שינוי IP ברמה של ה sub-net שלי הכוונה היא כזו : נניח זה ה IP שלי 64.116.200.187 כעת עלי לשנות את הIP בצורה כזו שהמספרים מצד שמאל [ 64.116 ] יוחלפו באחרים. ליצור לדוגמא IP כזה למחשב במקום המקורי : 95.242.100.123 האם יש אפשרות לבצע זאת? הספק שלי הוא נטוויזן. וה IP דינמי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו כבר שאל זאת בעבר אבל התשובה שניתנה, לעשות Restart בתפריט הראוטר עצמו לא משנה את ה-IP שלי (יש לי 3COM 100-75). אז אני שוב שואל אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת מלבד ניתוק הראוטר מהחשמל. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רציתי לשמוע מוזיקה ב DEEZER.COM , אבל חסמו גישה לישראל להרבה שירים שם, אח"כ ניסיתי בRAPHSODY , אבל שם זה רק לארה"ב ... =\ אפשר לשנות את האייפי שלי שיהיה כאילו אייפי ארה"ב או בריטניה למשל?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות כתובת IP של מחשב שמחובר דרך ראוטר לצורך הורדה במקביל של קבצים מ RAPIDSHARE? במידה ואכן ניתן, אשמח לקבל הסבר איך.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הWRT-160 של לינקסיס, ועוד ראוטר ישן מדגם 524 של D LINK האם אני יכול לשרשר ביניהם? (למרות שרק הלינקסיס תומך בתקן N), כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה אלי
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר לסוויצ' וממנו למספר מחשבים. אחד המחשבים שמחוברים להאב הוא COMP1 לצורך העניין, ויש בו 2 כרטיסי רשת. הכרטיס הראשון מחובר לסוויצ' ודרכו ניגש לאינטרנט. הכרטיס השני מחובר למחשב כלשהו, לצורך העניין COMP2. בינהם תקשורת ישירה ואין ל-COMP2 תקשורת לשאר הרשת (ראוטר ושאר המחשבים שמחוברים לסוויצ'). השאלה האם אני יכול דרך הכרטיס השני לשתף את האינטרנט שמחובר מהכרטיס רשת הראשון, כך שגם COMP2 יוכל לגלוש דרך האינטרנט של הראוטר? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מודם בכבלים בחיבור USB רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו לרשת כי ניסיתי וזה עבד פעם אחת ומאז אין אינרטרנט במחשב השני
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בנוסף מה אתם אומרים - אם מחשב ה"שרת" יהיה P166MMX עם 64 מ"ב האינטרנט יהיה יותר איטי? יש לי חיבור ADSL דרך USB. מערכות ההפעלה הם Win98SE על ה P166MMX ועל המחשב שלי WinXP תודה!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום , לצורך הרכבה של רשת ל2 מחשבים ע"י כבל רשת , אני רוצה לדעת כיצד לבדוק האם המחשב בכלל תומך בחיבור כזה. כיצד ניתן לדעת שהמחשב אכן מכיל 2 חיבורי רשת? (אחד למודם ואחד למחשב השני) כרגע יש לי מודם רשת , אפשר להניח שהוא מתחבר למחשב דרך כבל רשת או לכרטיס רשת סתם דרך כבל "לא קשור" ? תודה, אבי
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
2 מחשבים ברשת אלחוטית עם מערכת הפעלה XP PRO האם זה אפשרי לפני שאני מתחיל להתברבר עם ניסיונות ואם כן ויש איזה טיפ אשמח לקבל תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע רשת חוטית עם מספר מחשבים, מודם ADSL של ECI מסוג 312 העובד כנתב, ושני סויטשים שמשורשרים אחד לשני. אני מרוצה מה-ECI ומעונין שימשיך לשמש כנתב, שרת DHCP וכו'. ברצוני לבנות רשת אלחוטית והשאלות שלי הן: 1. אם אני קונה נתב אלחוטי, האם יכולים להיות ברשת שני נתבים: המודם\נתב של ECI והנתב האלחוטי, או שהם מתנגשים אחד עם השני? 2. איזה יכולות אני אצטרך לדכא כדי שלא יהיו כפולות בשני הנתבים? לדוגמא: שרת DHCP אני יודע שחייב להיות רק אחד. תודה
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עכשיו ברק שהייתי מחובר אצלם שנים ניקנו ע"י נטויז'ן, ודומה שהם הולכים בדרכם ומנסים להגביל את כמות התעבורה. אנטרנט זהב - לא בא בחשבון. שירות גרוע והבעלים מוכר קופים לניסויים. בזק בינלאומי זה כמו בזק מבחינתי - לא מתקרב. דומה ששארה רק 012 שלא שמעתי עליה יותר מדי דברים רעים. מה דעתכם?
-
- 67 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, הניתוקים לא רציפים, הוצאה של כבל החשמל של המודם והכנסתו לאחר מספר שניות, מחדשים את החיבור לאינטרנט. לפני מספר חודשים רכשתי את הנתב שבכותרת (כחול גרסה חדשה) . אני לא יודע לציין בדיוק מתי אבל הופיעו ניתוקים של המודם (מוטורולה sb4200). המודם אצלי יותר מעשור . בתמיכה של הוט בקשו לחבר ישירות בין המחשב למודם לצורך מעקב וכך עשיתי . על פי הבדיקה שלהם, המודם תקין. האם הגיוני שנתב בן מספר חודשים יגרום לניתוקים? תודה מראש למגיבים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת. יש לי את הנתב עם קו של 12M כרגע. הוצע לי לשדרג ל 100M והשאלה האם אפשר להמשיך להשתמש בנתב הזה גם במהירויות גבוהות יותר או שצריך נתב חדש
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-