רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ברשותי לפטופ של Dell דגם Vostro 5480, והקליטה של הwifi פשוט גרועה, אני ממש מתענה בעבודה איתו באינטרנט. אתרים עולים מאד לאט, צפייה בוידאו כמעט בלתי אפשרית (לעיתים רחוקות הטעינה סבירה אבל זה לא יציב לחלוטין) והורדה איטית. לעומתו, לצידו נמצא לפטופ ישן בן 7 שמעלה אתרים וטוען וידאו הרבה יותר מהר ממנו. לדעתי זו איזשהי בעיית חומרה שקשורה לכרטיס הרשת האלחוטית שלו (intel 7265). ידוע לי שבדגם הלפטופ של שנה קודם לכן (Vostro 5470), אנשים רבים התלוננו על בעיות בקליטת הוויפי, שבו היה כרטיס מסוג intel 7260, אך חשבתי שבדגם החדש הבעיה תיפטר. אז לדעתי הבעיה שאני חווה דומה לזו שהייתה בלפטופ של שנה קודם. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוף את הבעיה? אם אקנה כרטיס רשת א…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי יש לי היום חיבור לכבלים + בזק ורציתי לדעת האם אפשר לחבר למחשב אחד שני ספקי תשתית שונים ולפי הצורך לבחור למי להתחבר . האם יש צורך בכרטיס רשת נוסף? בכלל איך עושים את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שמכיר את הראוטרים של NETGEAR יש אייקונים(שמשאל לימין): [כבוי\דלוק] [ V ] [ אלחוטי ] [ אינטרנט ] [ 1,2,3,4 ] המנורה של הV כבויה.. מה זה אומר? לפי מה שהבנתי היא אמורה להיות דולקת.. האם אני טועה? האם ניתן לחבר מדפסת BROTHER DCP 130C לראוטר של NETGEAR? יש למדפסת יציאה לUSB האם ניתן לחבר אותו לראוטר או שאין דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שררגתי את המהירות לאחרונה ל- 100 מגה ב- אקספון ואני רוצה לחסוך בעלויות בקנית ציוד חדש. עלה לי רעיון להשתמש בראוטר הקיים (Netgear DGN2200) ופשוט לחבר אליו מודם VDSL משומש שאשיג מאיפשהוא. האם זה אפשרי והאם זה יעבוד במלוא המהירות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לחבר את המודם שלי עם נתב שאני עומד לקנות בלי חיבור למחשב, וש-2 המחשבים יתחברו אל הנתב מרחוק.. האם אפשרי? אני עושה את זה משיקולי שיפור קליטה ל-2 המחשבים.. הנתב הוא LinkSys WRT54GL והמודם הוא מודם USB שקיבלתי מבזק: B-FOCUS ROUTER 312+ תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרהבמידה ויש לי שני מודמים של בזק, האם אפשר לחבר אותם במקביל בשני שקעים שונים. במידה שכן האם תיהיה בעיה מול ספק האינטרנט,כי כל מודם יבצע הזדהות מול הספק בנפרד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נייד (מחברת), למכשיר פלאפון (להשתמש במודם הפנימי המובנה במכשיר הפלאפון) ולהיתחבר לאינטרנט? כפי שזה נעשה עם פאלם שמחובר למכשיר הפלאפון? והאם יש צורך להשתמש בתוכנות מיוחדות (או פרוטוקול מסוים)?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נגיד יש לי 2 מחשבים + נייד אחד + פלאפון עם תמיכה לWIFI. עכשיו, המטרה היא לרשת את כולם, אז מה אני צריך לעשות? לקנות ראוטר אלחוטי (נגיד GL של לינקסיס אשר כולל תמיכה בכבלים) לחבר את המודם לראוטר, מחשב 1 או 2 לחבר באופן חוטי לראוטר והאחרים באלחוטי? זה אפשרי לחבר חוטי לראוטר אלחוטי? (good enough? )
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קודם לשאלה ערכתי חיפוש ולא ממש הצלחתי להבין מה קורה אז אם כבר שאלו וענו אני מתנצל מראש אני מנסה לעזור לחבר ( שיושב לי על הווריד ) לחבר נתב לרשת הכבלים של ברק 013 עם חייגן L2TP ללא הצלחה ניסיתי עם נתב של LINKSYS ללא הצלחה חזרתי היום עם EDIMAX גם ללא הצלחה האם מישהוא יכול לגאול אותי מהיסורים האלו לכול אחד מהנתבים יש פרוטוקול L2TP הזנתי את כול הערכים (לדעתי הם הנכונים ??? ) כלום כלום כלום. הנתבים תקינים בדקתי אותם אצלי והם בסדר לי יש ADSL אם אפשר לקבל תשובות ממצאות וברורות מודה מראש
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ושניהם יעבדו בו זמנית ??. אין לי שום ידע ברשתות ובחיבורי אינטרנט הידע שלי בתחום זה מינימלי לחלוטין. יש לי בבית שני קווי אינטרנט בשני חדרים שונים בבית שמידי פעם הייתי מעביר את אותו המחשב לחדר אחר וגולש. קניתי כרגע עוד מחשב האם אני פשוט שם אותו בחדר עם קו אינטרנט וקונה מודם והוא יתחבר לאינטרנט גם שהמחשב הראשון מחובר לאינטרנט ?? ואם כן איך זה ישפיע על רוחב הפס אם בכלל ? ( יש לי מגה וחצי - מחובר דרך הכבלים הוט )
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, מדובר בדירה עם שתי נקודות של בזק ויש צורך בחיבור אינטרנט קווי בדיוק בשתי הנקודות האלה. השאלה האם ניתן להתחבר לאותו קו עם שני מודמים שונים בשתי נקודות שונות באותה הדירה? אני מעוניין להתחבר עם פרטנר, דיברתי כבר עם שני נציגים שלהם ושניהם נתנו לי את אותה תשובה בעניין הזה, והתשובה היא שלא ניתן, ושאם אני רוצה לעשות את זה אני צריך שני חבילות אינטרנט נפרדות, ולכל חבילה לחבר מודם נפרד. אני חושש שהתשובה שקיבלתי אולי לא מקצועית ואולי כן יש אופציה לעשות את זה. ואם לא, אז האם יש פתרון אחר שלא כולל העברה של כבל רשת או שימוש במתאם רשת חשמל? תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למודם שתי יציאות (רשת וUSB, האם ניתן לחבר שני מחשבים שיעבדו באינטרנט בו זמנית? האם גם ניתן להפוך לראוטר ע"מ לעשות רשת בין המחשבים?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הבן שלי מרבה לגלוש באתרים שלא לגילו, איך ניתן לחסום? אני יודעת שניתן להגדיר שבכל פעם שנכנסים לאתר מסויים זה יעלה אתר אחר כמו כן אני רוצה לחסום גישה לפורט מסויים - אם ניתן - איך עושים את זה ? דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן. האם יש אפשרות בhotbox לחסום מחשב מסוים מרשת ו/או רשת אלחוטית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואיפה בהגדרות המודם בכלל צריכים לפתוח פורטים והאם אפשר גם לחסום באותה הדרך?.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזמין מאי ביי ראוטר של סיסקו דגם 877w. הבנתי שיש הגבלות של משרד התקשורת על ייבוא של ראוטרים אלחוטיים לארץ, האם מישהו ניסה ונתקל בקשיים? האם יש אפשרות לבקש אישור ממשרד התקשורת לפני שאני מזמין את המוצר כדי למנוע מצב שהוא ייתקע במכס? האם יש אישור קולקטיבי כיוון שסיסקו היא חברה מוכרת בארץ והרבה מוצרים שלה קיימים בארץ או שיש לאשר כל מוצר בנפרד כל פעם מחדש? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב אם 2 כרטיסי רשת מובנים האם ניתן לנצל 2 חיבורים בו זמנית לדוגמה תוכנת שיתוף על אחד וגלישה בשני או לאחד אותם BRIDGE CONNECTION אם כן האם נדרש קינפוג מיוחד
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם אני יכול להפיץ אי-מייל (נניח ל- gmail) ואז לעקוב לאן גילגלו אותו הלאה? כי ראיתי חברה ששולחת מיילים ואומרת שעל כל הפצה שלו היא מקבלת כסף מאיזה ספונסר.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ללמוד בזמני החופשי (כשאני לא לומדת למבחנים) מעט על רשתות... (חשבתי אולי ללכת לקורס MCITP)... אבל לא לשם זה אני כותבת. אז ככה יש לי רשת אלחוטית ועליה יש MAC FILTERING. כמובן שיש לי את שם המשתמש והסיסמא אבל רציתי לדעת איך אני יכולה לעקוף את הפילטר הזה בעזרת WIN7? אני מנסה עם מחשב נייד אחר להתחבר לרשת אבל כל מה שאני מקבלת זה "OBTINING IP ADRESS"... וזה נתקע על זה. אני רוצה לציין שהרשת לא רחוקה ממני כי אני ממש מול הראוטר. - ממה שהבנתי שיכול להיות שאצטרך לשנות את כתובת ה MAC שלי לכתובת של המחשב עם הMAC FILTER. אז השתמשתי בתוכנה שאמורה לשנות MAC , והזנתי את ה MAC של המחשב השני אבל עדיין לא הצלחתי להכנס. אולי מישהו מכיר דרך לעקוף את הפילטר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI במחשב של TRENDNET. חיבור האינטרנט במשחב משותף. האם ניתן ליצור ACCESS POINT עם כרטיס רשת כדי שרכיבים כמו פוקט/פלייסטיישן וכו' יתחברו אליו? אם כן, איך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי SpeedTouch Pro "משודרג" ואני מת לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים ולקבל קבצים באייסיקיו וכדומה... אז בבקשה תסבירו לי במפורש
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
נגיד שרימת או משהו כזה אתה מקבל באן, לא לכתובת שלך ממש אלה לטווח כתובות לפי מה שהבנתי מחשבר שלי פעם זה לא פשוט לצאת מזה,אתם בטח מבינים יותר ברור שה IP שלי משתנה, אבל משום מה זה עובד לו פעם נחסמתי ולא הצלחתי לחזור.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נתב אלחוטי והבנתי שנתב משמש גם כ FireWall. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לבטל את האפשרות הזאת, כלומר שיהיה בדיוק כמו מודם בלי שום FireWall ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז כפי ששואלה הכותרת, אם כן כיצד אני עושה זאת? ובכל מקרה כאשר אני מקליד שם למעלה 192.168.5.1 (כדי להכנס להגדרות) מופיע לי חלון שדורש משתמש וסיסמא הפכתי את כל האינטרנט אבל בשום מקום לא מצאתי... יש למישהו פתרון? כן אני יודע שזה מודם מאעפן אבל אני שוכר דירה בקיבוץ וזה מה שהם נותנים פה...
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-