עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by T_M_W,

משהו יכול להסביר כאן את הנושא כיצד לאתחל משרת ולטעון ממנו מערכת הפעלה? איזה ציוד צריך? איזה תוכנות צריך (בשרת ובלקוחות)? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רב חברים אני עובד במשרד שהעבודה מתבצעת דרך במערכת מרוחקת בענן, ישנה תוכנה מסוימת שצריכה לגשת לרכיב מקוריות פיזי היושב על אחד המחשבים המחוברים פיזית לרשת הפנימית של המשרד. הפעולה מתבצעת ע"י הפניה של פורט UDP 475 לIP הקבוע החיצוני שהגדרנו והפניה דרך הראוטר לIP של המחשב הספציפי בו מותקן מפתח החומרה, כרגע המצב הוא שפתחנו את הפורט בשירותי הענן, ובצענו פתיחה והפניה של הפורט עם בזק בראוטר גם דרך DNZ לIP של המחשב הספציפי וגם דרך port forwarding (DLONK DSL-6850-U), ועדיין התוכנה לא מצליחה לגשת לרכיב. שאלה הראשונה היא איך אני יכול לבדוק דרך TELNET באמת עם הפורט פתוח והבעיה היא בתוכנה? והאם הפורט סגור מה עוד אפשר לעשות כדי לפתוח את הפורט לגישה מרחוב? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by michmich99,

שלום לכולם, אני לא מבין בכלל ברשתות. התשתית: הוט, ספק: בזב"ל 200 הורדה, 5 העלאה. (שודרג לאחרונה) אני משחק במשחק רשת שנקרא Ghost Recon Phantoms. אני חווה פינגים גבוהים יחסית נע בין 99 ומגיע עד 135 (הפינג איננו קבוע אף פעם וישנן קפיצות הנעות בין 99 ל-135). חלקם מהישראלים שמשחקים במשחק, גם להם יש פינגים יחסית גבוהים אבל עדיין נמוכים משלי (90-85) ובנוסף, יש להם בכלל את ה-100 מגה של הוט. ראוי להוסיף שלפני כחודש בערך שהיה לי 100 מגה, המקסימום פינג שהייתי מגיע אליו היה נמוך ממה שיש לי כיום (המקסימום שהייתי מגיע הוא 110 ולא כמו 135 שאני מגיע אליו כיום). הייתי בטוח שהשדרוג בהורדה הוהעלאה באיזשהו צורה אמור לשפר את החווייה (אפילו שיפור …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ekmo,

שלום, אני משחק לא מעט במשחק MMO ולמרות שהפינג שלי לא גבוה גם כככה (שרת בארה"ב) בימים האחרונים הייתה קפיצה בפינג עד לרמה שלא ניתן לשחק. למעשה קפצתי מפינג של בערך 200 לאזור ה-300, מה שכבר הופך להיות לאג גדול מדי. התקשרתי להוט (תשתית) ובדיקה קצרה העלתה שיש לי איבוד מידע של 75%. הם סידרו את זה אבל הפינג לא ירד אז התקשרתי שוב והנציג בתמיכה הטכנית אמר לי שמה שאחראי לפינג הוא הכבל שמחבר בין המודם לראוטר. הגיוני? יכול להיות שזה מה שעושה את ההבדל? אם כן איזה כבל כדאי לי לשים במקום? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כבר כמה ימים שאני סובל מניתוקים אינטרנט אני בבזק /בזק בינלאומי לעוד משהוא יש את הבעיה? Microsoft Windows [Version 10.0.15063] (c) 2017 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\asaf1>ping bezeqint.net -t Pinging bezeqint.net [212.179.240.156] with 32 bytes of data: Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=13ms TTL=248 Reply from 212.179…

6. אהלן בוקר טוב ברצוני לוודא משהו לפני שאני מתחיל לעבוד על סלילה בבית ומחשבה על פתרונות שכאלו. הראוטר יושב ומחובר פיזית בחדר ליד הסלון שזה החדר עבודה\מחשב שלי. עד לפני השיפוץ שעשינו זה עבד כמו ברוב הבתים על WIFI, והחלטתי שאני רוצה לחבר את הנייד גם בצורה פיזית ( משמש לנטפליקס בסלון ). עכשיו הדילמה שלי היא כזו : 1. האם שמחברים שני מחשבים במקרה הזה פיזית לראוטר - יש איזשהי חלוקה של חצי\חצי או חלוקה שונה של תעבורת נתונים ? אני שואל כי - יש לי ראוטר סטנדרטי שמקבלים מבזק, המהירות עצמה לא רעה ( אני מקבל 80 ומשהו מגה בפועל ) והמחשב הראשי שלי זה מה שמעניין אותי מבחינת האינטרנט ( עבודה, משחקים ). הנייד בסלון הוא רק לנטפליקס ב…

7. Started by IdolAdmin,

http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx פשוט איזה מודם הכי טוב שלא עושה בעיות ותומך בכל קשקוש שצריך ולא צריך..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום רב ושבת שלום הוט הציעו לי משהו מוזר אני כבר המון זמן משלם 240 שקלים לחודש על 10 מגהגלישה היום הם הציעו לי 16 מגה ב140 שקלם לחודש מה הקאצ'??? מה ההבדל בן UFI ל NGN???? כי עכשיו התחברתי לשירות ובדקתי הורדה עומדת על 1.95 מגה לשנייה. צריך לחלק 16000 ב8???או אחרת???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by 3emi,

אני עושה פעולה מסויימת על אתר מסויים ומתגבשים בו נתונים על גבי העמוד אני חוזר אחרי חצי שעה ובודק את החומר כרגע נראה שחל איזה שינוי והעמוד מרפרש את עצמו כל כמה זמן ושאני חוזר אין חומר לעבוד איתו אני לא יודע האם זה מגיע מהצד של האתר עצמו שכופה עליי ריפרוש או משהו השתנה בדפדפן שלי במידה וזה ריפרוש כפוי יש דרך למנוע דבר כזה ?

10. היי שדירגתי היום את המודם לPro לא היו שום בעיות בשידרוג. הבעיה שלי היא שאני מחובר לבזק בילאומי 1.5. והמהירות הכי גבוהה שלי היא 30kb/s שב1.5 אני צריך להגיע ל 200kb/s מה קרה שהמהירות ירדה בצורה כזאת. הלכתי לפני המדריך הזה www.avi.org.il מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר את המהירות למצב הנורמלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  11. משתלם 94 שקל : ספק + תשתית ל 1.5 הורדה העלאה 256 ? (כבלים) כבר שנתיים לא שיניתי חבילה פשוט , אז... לא בקיא במחירים גם של ADSL וגם כבלים : שווה ?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  12. חפשתי בכל המדריכים ולא מצאתי מה תפקידו של המתג המלבני בצד השמאלי של המודם?

• 5 תגובות
    • 10.5k צפיות
  13. Started by lior0101,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי איכותי, שיקלוט בלי בעיה בין שני קומות. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדלים בראוטרים בעניין הזה ואם זה אפשרי, אבל אני מחבר אותו ל PS3, אז אני צריך שיהיו כמה שפחות לאגים. אאמ זהו בעקרון, אני צריך משהו סטנדרטי למדי, שיהיה איכותי, ולא יהיו בעיות בטורנטים/FTP אחרי פתיחת פורטים של הראוטר. התקציב בלתי מוגבל, העיקר שיהיה איכותי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by ex_,

היי ישנה הגבלה אוטומטית(אצל כל הספקים) למספר הנמענים שאפשר לשלוח להם מייל(+-30 לקבוצה) יש דרך לעקוף את הענין? זה כמובן קורה בשרת הדואר היוצא SMTP תודה.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  15. עד כמה בעצם יש חשיבות לכרטיס הרשת האלחוטי ברשת האלחוטית בכל מה שנוגע לעוצמת הקליטה? זאת אומרת, אם אחליף את כרטיס הרשת האלחוטי לאחד טוב ממנו יש סיכוי גדול לשיפור עוצמת הקליטה?

16. Started by Croopy,

יש לי2 מחשבים בבית וביניהם רשת המבוססת על שיתוף אינטרנט בלבד לפי המדריך בראש העמוד.. והאינטרנט עבד מצויין רציתי לברר איך אוכל לשתף את המדפסת שלי וכן קבצים שני המערכות מבוססות על Xp Pro בתודה מראש עריכה ניסיתי לשתף את המדפסת באזרת ההגדרות בווינדוס ללא האשף של הקמת רשת ביתית וכאשר חיפשתי את המדפסת במחשב הלקוח קפצה לי ההודעה הבאה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by Samnet,

1. רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר שרת USB שמתחבר לראוטר דרך LAN או דרך WIFI? שמאפשר חיבור רגיל של כל אמצעי הUSB של המחשב, כלומר במקום לחבר את כל הUSB למחשב מחדש כל פעם אני יחבר את זה לשרת הזה וזה תמיד יהיה מחובר לראוטר שתמיד פועל גם ככה. 2. יש לי בית מעצבן ארבע קומות, המודם ADSL ראוטר אלחוטי של בזק מחובר בקומה 1, שם הכל עובד, מקומה 1 לקומה 2 חיברתי דרך מתאם חשמל בקיר שמחובר לראוטר נוסף באותה קומה, בקומה 3 יש ראוטר נוסף מאותו דגם TPLINK 941 שמחובר דרך WDS מ2 ל 3. גם שם בינתיים הכל בסדר, אני נמצא בקומה 4 ואני מתחבר כרגע לראוטר בקומה שלוש אבל שגורם לי לחוסר קליטה במקומות מסויימים בקומה 4. אני מחפש עוד איזה מוצר שישדר לי בקומה 4 . חשבתי על ראוטר שיתחבר עם WDS לראוטר בק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by orninyo,

שלום, בעיה מעצבנת שאני מנסה לפתור כבר מספר שבועות, ניסיתי כמעט כל מדריך באינטרנט. הבעיה היא שלא משנה לאיזה רשת אלחוטית אני מתחבר (מחשב נייד) זה מתחבר למספר דקות אחדות ואז מופיע הסימן הצהוב למטה ורשום no internet access (בtray) אני צריך לעשות ריסט לחיבור בשביל שיתחבר מחדש, וגם את זה רק לאחר כמה דקות, אם אני עושה מיידית ולא נותן לו מספיק זמן "לנוח" זה מתחבר ישירות עם no internet access. בנוסף, כשאני מתחבר ומגיע למצב של no internet access (לאחר כמה דקות), אם אני נותן למחשב "לנוח" איזה 10 דקות ללא גלישה זה חוזר להיות בסדר (לכמה דקות). ככל שהמחשב ממוקם קרוב יותר לראוטר כך האינטרנט יעבוד טוב יותר זמן עד שיעבור למצב no internet access החלפתי במחשב את האנטנטות וגם את כרטיס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by devilh,

אני ואמא שלי גרים בניין מול ביניין אני קומה 3, היא קומה 2 קניתי 2 ראוטרים: TP-Link TL-WR941ND http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR941ND Edimax BR-6478AC http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=251&pd_id=447 (3 מתוך 4 צרכני הרשת אצלי בבית תומכים ב-AC, רציתי לנצל את זה) אני הרמתי רשת בין שני הבתים, בתקווה לקבל קצבי תעבורה שיאפשרו עבודה שותפת בבית שלי הראוטר של אדימקס, ממוקם הכי טוב שאפשר(ליד החלון) בבית של אמא שלי , ה TP-Link ממוקם יחסית טוב(בסלון, בנקודה חשופה לכיוון הבית שלי, בעומק' של שלושה מטר לתוך הבית, ללא מכשולים) לא הצלחתי בבדיקות מהירות בינינו לעבור את ה-600KByte ממנה אלי , ואת ה-1000KByte ממני אליה.\ ה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by giladcohen,

אני מחובר לאינטרנט בביתי , הראוטר שלי ממוקם בסלון והקליטה בקומה השנייה די חלשה (2 - 3 קווים מתוך 5) ואני מעוניין להגביר אותה. אמרו לי שאני צריך ריפיטר/אקסס פוינט , רק שזה קצת סינית עבורי ואני לא יודע במה לבחור ואילו סכומים להשקיע. סה''כ הראוטר לא מאוד רחוק ,אבל יש כמה קירות עד החדר שממנו אני רוצה לגלוש. תודה רבה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by ArielN,

Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=231ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=127ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=82ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=26ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=39ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=21ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=156ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=301ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=109ms TTL=246 Reply from 192.…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by idani1983,

נגמרה לי ההתחייבות ב ADSL ואני שוקל לעבור לתשתית של הוט, הנציגה של בזק כל הזמן אמרה לי שאני לא אקבל את כל המהירות שמובטחת לי...וכל שאר הדברים האלה. ברמת העיקרון אני מאוד מרוצה מ ADSL אבל ההצעה של HOT זולה בקרוב ל 300 ש"ח בשנה. האם זה נכון? מה עומד מאחורי זה? אשמח לשמוע אם יש לכם בעיות עם התשתית של הוט.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by doorman,

יש לי שני מחשבים ברשת (Windows Xp ו- Windows 2K). אני רוצה לסנכרן את שתי התיקיות שיהיו זהות (ואם קובץ ישונה באחד מהם שהוא ישונה גם בסיפריה השניה). אני זוכר שאפשר לעשות את זה, אני פשוט לא זוכר איך. למישהו הפיתרונים ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. *השאלה נכתבה מחדש.. בבקשה לקרוא..* שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה בתשתית של הרשת בבית הנקודת רשת שיש במרתף לא עבדה אף פעם, חוץ מזה יש בעיה אחרת אבל נעזוב את זה עכשיו.. הכבל רשת עובר מהארון רשת בקומה השניה דרך הארון חשמל בקומה הראשונה עד למרתף, לחברה שהתקינה כאן את הרשת יש מכשיר שבודק את התקינות של נקודות הרשת, המכשיר אומר שהכל תקין אבל כשמחברים מחשב זה לא עובד, לא משנה איזה מחשב או איזה כרטיס רשת.. אחרי הרבה תלונות לחברה הם אמרו שיש להם אותה בעיה בעוד 2 מקומות והם אמרו שהחלפת SWITCH אולי יעזור.. זה נראה לי ממש לא הגיוני.. כל הסימנים מצביעים על בעיה בתקשורת.. מישהו שעבד בתור עוזר למנהל רשת גדולה אמר לי שהבעיה היא אכן בעית תקשורת והיא נגרמת בגלל שהכבלים של הרשת עוברים קרוב ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים, במחשב הנייח (מחובר בכבל רשת) אני מקבל לאחרונה מהירות גלישה איטית מאוד, של 12 מגה (מתוך 40 שזו החבילה שלי הן בספק והן בתשתית). בנייד (אלחוטי), מהירות הגלישה עומדת על 25 מגה וכאשר אני מחבר את הכבל רשת של הנייח לנייד, המהירות גלישה עומדת על 40 מגה. כלומר, מפה ניתן להסיק שהמחשב הנייח שלי הוא הבעיה ולא הגלישה. דיברתי עם בזק וגם 012 (הראוטר של בזק מוגדר כמודם ומתחבר לנתב שיחות של 012, הנתב שיחות מתחבר למחשב), ואצלהם הכל בסדר - ולראיה העובדה שכאשר מתחברים ישירות לנייד - אני באמת מקבל את רוחב הפס שלי. מה יכול להיות הגורם במחשב הנייח שמאט לי כך את מהירות הגלישה? חייב לציין שלא התקנתי שום דבר רציני בימים האחרונים, ועד עכשיו הכל עבד פיקס. המון תודה על עזרתכם. אמיל

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.