עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pro,

??? ;D

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מוריד בממוצע 63 פינג לשרתים באירופה בסביבות 210 בלילה... ובלי לפתוח פה לשטן הכל עובד טוב מאוד ואין נטל כבד במיוחד על המעבד לדעתי הכל היה שווה את ההתקנה העצמית ואי הצורך בכרטיס רשת נטויז'ן רוקסססס אייל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Delux,

יש לי את המודם הזה ואני מוריד בסביבות 60k לשניה אז נגיד היה לי מודם אחר היה לי ביצועים יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Bug2000,

יש לי איזה אתר בית שתוקע לי את האינטרנט, למשל, כשאני נכנס לאינטרנט האתר הזה מלא ב POP UPS והם תוקעים לי את האינטרנט ואני צריך לעשות ALT+CATRL+DEL בשביל לסגור אותו. איך אני מחליף את האתר הזה למשל ל MSN הקודם שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי שני מחשבים על win98 ואחד על XP מחוברים ברשת, עכשיו תמיד יש בעיות מסוימות ברשת כל עוד המחשב עם הXP לא דלוק (כיאילו הוא מנהל את הכל או משהו) למשל: שני המחשבים של ה98 לא מזהים אחד את השני עד שהXP עולה. וגם במשחקים כמו RA2 לא ניתן לארח עם אחד המחשבים של ה98, רק עם הXP. משום שהXP לא יזהה משחק שרץ על 98, אבל ה98 יזהה משחק שרץ על XP. למישהו יש מושג למה?

6. Started by Jon,

חיברתי שני מחשבים ביחד עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב אבל האיכון של הכרטיס רשת מראה כאילו שהכבל לא מחובר מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omri_ro,

אחרי שחוויתי מס' התקפות בימים האחרונים החלטתי להתקין את הPERSONAL FIREWAALL של NORTON אך אויה לי... כעאת איני מצליח לגלוש במחשבים(שניים במספר) המחוברים לרשת(ואגב תיקשורת בין המחשבים(שיתוף קבצים) יש) הפרטים הם: מחשב 1 IP - 192.168.0.1 ובשני המחשבים האחרים ההגדרות אוטומטיות(OBTAIN IP AUTOMATICALY)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Delux,

שמארח חינם לפחות 5 מגה וגם מקבל קבצי EXE בבקשה זה חשוב לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by imac,

לי ITEX ולכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by imac,

???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by spatz,

רציתי לדעת איך אפשר לחבר 2 או יותר מחשבים לאינטרנט בכבלים עם סוויץ' (והמודם מחובר גם הוא לסוויץ', לא דרך אחד המחשבים), ואם אפשר אז איך? כי פשוט אני ניסיתי ורק למחשב שעשו עליו רישום יש אינטרנט ולשני אין... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DJO,

אני מחובר דרך אינטרנט זהב דרך הכבלים (ערוצי זהב) ויש לי כל מיני בעיות שאני חושב שקשורות אליהן. א. שאני משחק קאונטרסטרייק יש לי loss שנע בין 3 ל 30. ב. אתרים עולים לי לאט, לעומת זאת הפינגים וקבצי הורדה גבוהים כרגיל. ג. שאני עושה פינג -t ל hwzone.co.il מידי פעם יש Request Timed Out. אני מקשר בין כל הדברים האלה ומגיע למסקנה שיש לי הרבה דרופ וש packets לא מגיעים אלי תמיד.. זה נכון? יש דרך לסדר? נ.ב. מה זה TTTL שעושים פינג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by globus,

אני מתכנן לעשות רשת בין שני מחשבים, והסתכלתי על ראוטרים שונים ומצאתי את זה של חברת Linksys: http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=23&prid=20 מה אתם אומרים עליו? האם הוא טוב? Linksys נראית חברה טובה לפי דעתי. מה שטוב בראוטר הזה הוא שיש בו Switch מובנה ולכן אני לא צריך לקנות אחד חדש. יש בו גם firewall מובנה שזה עוד יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Moo,

אני לא מצליח לשתף את הקבצים בין המערכות 2000 ואקס פי. הבעיה היא שאני משתף קובץ ב 2000 אני לא יכול לראות אותו במחשב השני שיש עליו XP הוא מבקש סיסמה ושם משתמש, וגם אחרי שאני נותן שם משתמש וסיסמה הוא לא נותן לי גישה איך אני נותן את ההרשאה הזו בווינדוס 2000 שבעצם יאפשר למחשב אחר להיכנס עליו בלי סיסמאות?

16. Started by doorman,

יש לי שני מחשבים ברשת (Windows Xp ו- Windows 2K). אני רוצה לסנכרן את שתי התיקיות שיהיו זהות (ואם קובץ ישונה באחד מהם שהוא ישונה גם בסיפריה השניה). אני זוכר שאפשר לעשות את זה, אני פשוט לא זוכר איך. למישהו הפיתרונים ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MetalB,

לא הבנתי מה זה בדיוק kbps אם למודם יש 56kbps והוא מוריד רק על 5KB לשניה אז כמה מוריד האינטרנט בכבלים 750kbps ??? 750kbps זה לא מוריד על מקסימום 750kb לשניה? ?What is kbps

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by audigy,

כיצד אני מקנפג את המודם הזה תחת מערכת windows xp pro הגדרות+חייגן?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tamird66,

לאלה שעוד לא התנסו באינטרנט המהיר של הכבלים .... תבררו יותר..... הדברים לא בהירים כמו שהם ניראים גולשים מהר מעבירים קבצים במהירות גבוהה..... אז אוקי אני מחובר בערך שבוע... ורק בעיות פתרתי בעיה אחרי בעיה...(כמובן שזה היה כרוך בהתקנות אין סופיות) אבל רציתי לישאול אם מישהו מכיר את בעית שליחת הקבצים בכבלים... ואם כן , מה הפיתרון....????? כי ניסיתי המון דברים וזה נגמר אפילו ברגיסטרי שם שיניתי גודל פאקט וזמן שהוא יחיה וכ'ו... קיץ קייץ לא עוזר... מישהו יוכל לעזור לי אולי...???? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מעניין אותי לדעת, את ה"פריצה" הזו שמשדרגת את ה- ALCATEL לפרו ומאפשרת לשתף את המודם למספר מחשבים עם HUB כך שכל אחד יש לו חיבור DEDICATED לאינטרנט, מישהו הצליח לעשות עם 012 ? בינתיים אני רק רואה אנשים עם בעיות איתם, אולי הם מצאו פטנט שאי אפשר יהיה לעשות את זה? כי אני שוקל לעבור מכבלים ל ADSL רק בגלל זה.... אבל ספק אינטרנט אני לא אחליף... ואיך דואגים שיביאו לי את המודם מהסוג הנכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שידרגתי את המודם שלי לPRO וכעת אני לא יכול לפתוח שרתי FTP על מחשבי .. האם מישהו יודע כיצד להתגבר על הבעיה הזאת?? תודה מראש.

22. Started by Vega,

שלום, ברצוני להקים רשת ביתית בעזרת Router\HUB וכו', העיקר שלא יהיה מחשב שכולם תלויים בוא. יש ברשותי HUB 8 פורטים ומודם אלקטל (משודרג ל-PRO). אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שכזה... (Router\Hub\Switch\Modem ALL IN ONE) משהו בסיגנון הזה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by danielbr,

אז איך אני עושה את זה עם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by B0necrack3R,

האלן הגעתי למסכנה שבסוף כדאי לי יותר לקנות SWITCH בשביל לחבר 3 מחשבים ומודם.(תקנו אותי אם אני טועב ועדיף האב!) אני מחפש משהו די אמין שהיה לכם ניסיון איתו ושיהיה כמה שיותר זול! אני צריך כעקרון סוויטץ של 5 פורטים.. ראיתי סוויצים של XNET שהם די זולים ונראים די בסדר.. האם מישהו מכיר את החברה הזאת?? ואיך הסוויטצים שלהם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Sweet_Tooth,

אני מחובר לאינטרנט דרך תבל כך כאשר ה WINDOWS עולה (במקרה שלי XP) המחשב כבר מחובר, הבעיה היא כאשר אני מוריד קובץ גדול שלוקח זמן המחשב יוצא למצב STAND BY, איך אני יכול לעקוף את זה בלי לבטל את ה STAND BY?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.