רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אפליקציית תוכנה כתובה בדלפי 6 עובדת היטב בתקשורת מקומית. התוכנה אינה פונה למסדי נתונים כגון פרדוקס או SQL כשמריצים אותה בחיבור VPN פרוטוקול תקשורת TCP/IP ומבצעים מיפוי כונן רשת לכתובת IP קצב עיבוד הקבצים איטי להחריד. ליתר דיוק קצב העברת החומר מהתחנה לשרת ולהיפך מתפקד כמו בערך מודם 56 נתונים נוספים: התקשורת באינטרנט מהיר פס רחב השרת בסביבת Windows 2003 המחשב המרוחק בסביבת Xp profesional האם לשנות את אופן הגישה לקבצים ב source האם לשנות מאפייני תקשורת האם להתקין terminal server האם להוסיף רכיבי חומרה לתקשורת אנא תשובתכם
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הפירוול שלי (mcafee) הודיע לי שהתהליך- LSA shell מבקש גישה לאינטרנט באמצעות הקובץ lsass.exe. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תהליך של windows ושבכמה פורומים מחו"ל המליצו לחסום אותו אך אני לא בטוח בזה כי נתנו הסבר נוסף. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה התהליך הזה והאם צריך לחסום אותו, אני מצרף הסבר באנגלית ואשמח אם מישהו שמבין במושגים האלה יסביר: http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?lp=de_en&url=http%3A%2F%2Fwww.reger24.de%2Fprozesse%2FLSASS.EXE.html תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של 3COM דגם WL537 כרגע האינטרנט שלי לא חסום וכל השכנים יכולים לגלוש דרכי... השאלה שלי, איך אני נכנס להגדרות של הראוטר שלי? מה איי פי ומה הססמא והשם משתמש? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות בנוגע לראוטר של בזק DSL-2760U-BN 1, ברצוני לשלוח לו פינגים - היכן אני מגדיר שיוכל לקבל ולענות. (כרגע לא עונה בפניה ממחשב מרוחק לכתובת החיצונית) 2. האם ניתן להגדיר בו שליטה מרחוק. כלומר לפנות אליו בפורט 80 או פורט אחר מכל מחשב. אם כן, היכן מגדירים זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי את המודם wrt54gl שאצלי כבר 4 שנים ויותר, ועכשיו הגיע הזמן ללמוד להשתמש בו המחשב הקודם שלי היה מחובר לראוטר ברשת אלחוטית שאליו היה מחובר אקס בוקס 360 שהיו מתחברים לרשת בלי בעיה וגולשים באינטרנט בלי בעיה. אני אציין שהמחשב הקודם שלי היה עם XP. כשהמחשב הזה מת מרוב שהוא היה ישן, הראוטר עבר איפוס לפני המחשב החדש כי משום מה הוא הפסיק לעבוד באינטרנט. הוא "שכח" את כל הנתונים שלו, ובעזרת התמיכה התכנית של הספקית שלנו חיברנו אותו מחדש. עכשיו יש לי את המחשב החדש בעל ווינדוס 7 כמובן, וניסיתי לחבר את האקס בוקס למחשב ולרשת והכל נכשל, ואז לפתע נדלקה לי הנורה הקטנה מעל הראש ועליתי על הבעיה למה אני מנסה לחבר את האקס בוקס לאינטרנט ונכשל. בעיקרון שלבי הבדיקה של האקס בוקס הולכ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלהן אנשים! אז ככה, יש לי את המחשב שלי, ויש לי מחשב שרת ביתי שמשמש אותי כשרת WEB-DEV, שרת SVN, שרת גיבויים וכדומה. השרת מריץ אובונטו SERVER. השרת מקבל כתובת סטטית. כל הדבר הזה יושב ברשת פרטית מאחורי ראוטר (כאשר ראוטר הוא ה DG של שני המחשבים [ושל שאר המחשבים בבית]). ברצוני לגשת לשרת על ידי ה HOSTNAME שלו (הוגדר לו אחד כזה) מבלי לשנות את קובץ ה HOSTS של המחשב הנוכחי. האם דבר זה אפשרי? הראוטר שברשותי הוא tp-link tl-wr641g תודה רבה מראש, ושבת שלום!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, האם אמורה להיות בעיה לעבור דרך שרת פרוקסי אם יש לי ראוטר בבית? אם כן, האם יש פיתרון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי רשת בין 2 מחשבים אחד XP והשני Vista. אין לי בעייה לשתף קבצים מ-XP ל-Vista אני רואה את כל הקבצים בצורה תקינה ויכול לבצע בהם שימוש. כאשר אני מנסה לבצע שיתוף מ-Vista ל-Xp אני לא מצליח. איך אני מספק הראשות ליוזר שב-XP ? אני מקבל את ההודעה הבאה: you might not have permission to use this network resorce. contact tal administrator... ה-firewall למטה (גם של ה-Windows). כשאני נכנס לשיתוף בהדגשת התיקייה הרצויה > שיתוף מתקדם > מיקומים > אני לא רואה את ה-XP אלא רק את המחשב המקומי, אני מבין שפה הבעיה, אז השאלה שלי היא - איך אני מספק הרשאה ל-XP לגשת לקבצים בתיקייה המשותפת.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית שנפרשת על 2 קומות (בין הקומות יש מגבר כדי שתהיה קלטה גם בקומה העליונה), הרשת כוללת שני מחשבים נייחים ומחשב נישא אחד. לפני כמה ימים הפעלתי את המחשב נישא ואחרי שהוא התחבר לרשת (דרך המגבר) קיבלתי הודעה על "limited connection", ובה היה כתוב שחלק מהאפשרויות של הרשת כמו גלישה באינטרנט אולי לא ייפעלו, ובאמת לא הצלחתי לגלוש או להכנס לאתרים בשום צורה אחרת. שני המחשבים האחרים פועלים כרגיל.. ניסתי לעשות תיקון לרשת, לכבות ולפתוח אותה, אבל כלום לא עזר.. מה אפשר לעשות? ורציתי לדעת עוד משהו.. במקרה שהתחברתי לרשת אלחוטית ואני רוצה לגשת לקבצים שנמצאים במחשב אחר ברשת, איך אפשר לעשות זאת אם אני לא חבר באותה workgroup? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת אלחוטית שבה מחשב שולחני מחובר לנתב פיסית באמצעות כבל ועוד לפטופ מחובר אלחוטית. לאחרונה הלפטופ לא יכול לגשת לאתרים מעבר לנק' מסוימת נניח אני נכנס לאתר של בנק הפועלים,הוא נכנס לדף הבית אבל כשאני מבקש להכנס לחשבון האישי את דף הססמא הוא לא טוען,כאילו התנתק לי החיבור כמו כן כרגע הרשת שלי מאובטחת באמצעות Mac Adress וכשאני מנסה לשנות את ההגדות לWPA psk אז הלפטופ לא שומר את ההגדרות,אני מגדיר הכל כמו שצריך,מתחבר ואז הוא מתנתק וכל ההגדרות שלו חוזרות לאיפה שהוא התחיל. מישהו? אני אובד עצות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אני מקווה שזה הפורום המתאים. פשוט לא מצאתי פורום אחר שעונה על הצורך שלי.. התקנתי מצלמה בבית לפני נסיעה לחו"ל. איך אוכל להתחבר דרך האינטרנט על-מנת לצפות בה? ישנה גם אפשרות להקליט, איך אני מבצע את זה? אם זה לא הפורום המתאים אז נא להעבירו למקום הראוי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי נתב של TPLINK באחת מהאפשריות שם ראיתי שניתן להגיע לנתב מרחוק השאלה שלי איך הנה תמונה של ההגדרה שלו.
-
- 8 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה אני מחפש דרך לאפשר גישה מרחוק (ממקום העבודה או ממחשב נייד עם מודם סלולרי) לרשת שלי בבית, ובפרט לכונן רשת שמחובר לרשת הביתית. אני יפרט קצת על הרשת: אינטרנט 2.5 מגה של הוט, נתב 3COM שאליו מחוברים 2 מחשבים קוויים + כונן רשת שדולק תמיד. השאלה כיצד אני יכול מ"חוץ" לרשת הביתית להיכנס לכל מחשב והכי חשוב לכונן הרשת. האם בכלל הדבר אפשרי ?? תודה
-
- 11 תגובות
- 11k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת שליטה מרחוק על המחשב בבית כמו VNC או PCANYWHERE, אבל כזו שמאפשרת לעבור את ה-FW של העבודה (את ה-FW בבית אני יכול לקנפג, בעבודה זה קצת קשה.... :) תודה!!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לתוכנה שתאפשר גישה למחשב בעבודה. העניין הוא, שאני מחפש תוכנה שלא יהיה צורך לאשר את ההתחברות שלה בצד השני, כך שבכל זמן שאני ארצה אני פשוט אתחבר למחשב המרוחק (כמובן כל עוד הוא דולק ומחובר לאינטרנט). החיבור יעשה בין שני מחשבים בעלי XP. עד עכשיו עבדתי עם PCAnywhere, שדורשת להיכנס למצב המתנה בצד השני לפני החיבור. האם יש לכם תוכנה מומלצת? והאם מישהו יודע מה שווה החיבור המרוחק שמציע ווינדוס XP?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני זוכר שדיברו פה פעם על תוכנה\שירות שבעצם נותנים לך כתובת שתנותב כל פעם לאיפי העדכני שלך ניסיתי לחפש ולא מצאתי אז זה כל כך, אני אשמח אם מישהו שמבין על מה אני מדבר יעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי. יש לי שרת VPS שממוקם בארה"ב. מותקן עליו אובונטו עם GUI רגיל, ואני משתמש בו בתור שרת טורנטים והורדות לרוב. הבעיה היא בגישה מרחוק לשרת, כרגע אני משתמש ב Teamviewer. עם התוכנה הזו יש בעיה של "ארטיפקטים" (למשל כאשר אני ממזער חלון, אני רואה חלקים ממנו שנשארו על המסך והדרך היחידה לתקן את זה היא להתחבר מחדש). כמו כן איטיות כללית, גם בשימוש בצבעי שחור לבן. במחשב ממנו אני מתחבר מותקן וינדוס. האם יש תוכנה יותר טובה מ Teamviewer שגם תתמוך בוינדוס ולינוקס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה: האם יש דרך לשלוט על רואטר DLINK 624 לא דרך ה-web interface אלא דרך command line? תודה ,
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת של 11 מחשבים מחוברים בסוויצ', ומודם ADSL של ROTAL RTA1320A, גם הוא מחובר לסוויצ'. מה שאני רוצה לעשות זה להריץ שרת של משחק (למשל CRYSIS) על רשת ה LAN ולאפשר לשחקנים להתחבר דרך האינטרנט לשרת שלי. ניסיתי כל דרך אפשרית ב IP ROUTE, ומשום מה אני עדיין לא מצליח להגדיר את הראוטר (שהוא המודם עצמו) להעביר את התקשורת מהאינטרנט למחשב הספציפי שמריץ את השרת של המשחק. הרשת בנויה בצורה הבאה: 10 מחשבים: IP 10.1.1.1-10 מחשב ראשי: 10.1.1.100 מודם: 10.1.1.200 SUBNET MASK: 255.0.0.0 המודם מוגדר לפי שרתי הDNS של הספק (בב"ל) עם SUBNET 255.255.255.255 לכל מחשב ברשת יש גישה לאינטרנט בלי קשר לאף מחשב אחר. המחשב הראשי קיים רק למטרת הרצת שרתי משחקים ב LAN. כל פעם שאני מתחבר לספק אני …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית בבית של 3 מחשבים שמחוברים דרך האב, עכשיו אני צריך לחבר את המחשב של אחותי גם, אבל לחבר אותה להאב יהיה בעיה מכיוון שהוא בקצה השני של הבית. בתור פתרון זמני נשקלו שתי אפשרויות: * חיבור אלחוטי של המחשב של אחותי לשלי * חיבור של המחשב של אחותי למחשב קרוב אליה ויצירת גשר במחשב הזה המחשב של אחותי לשאר הרשת. נבחרה האפשרות השניה, ועכשיו כמה שאלות. 1. השרת ICS הוא המחשב שלי, אם אני אגדיר גשר במחשב עם שני הכרטיסי רשת לאחותי תיהיה גישה לאינטרנט? 2. האם אחותי תוכל ל"דבר" עם שאר המחשבים ברשת? 3. כיצד אני מגדיר את הגשר? האם לתת לשני הכרטיסים אותה "קבוצת עבודה"? (WIN-XP) אני יודע שהמחשב ה"שלישי" יהיה חייב לעבוד באופן מתמיד תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב אלחוטי/מודם DSL של Siemens ונתב אלחוטי של D-Link שניהם תומכים ב- 801.11G וכל אחד מחזיק רשת קוית. אני רוצה לגשר בינהם אלחוטית וליצור רשת אחת משתי הרשתות. האם זה אפשרי ? האם משהו יכול להסביר במפורט איך לעשות זאת או להפנות למדריך באינטרנט מאחר וחיפושי העלו רק מים. תודה, אוריה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם,יש לי שני נתבים, הראשי d-link 6740u שמחובר לאינטרנט, והשני d-link 2760u שאותו אני רוצה לגשר לראשי. בכל אופן, העניין הוא כזה, המחשב הנייח שלי נמצא בחדר ממ"ד ואני לא רוצה לקדוח בקיר. הבנתי שאפשר לחבר בין הנתבים באופן אלחוטי...איך אני יכול לעשות את זה? בבקשה תעזרו לי, שברתי את הראש בחיפושים באינטרנט, אתמול הייתי צריך לעשות 3 פעמים RESET מלא לנתב הראשי, ופעמיים בשיחה עם בזק כדי להגדיר מחדש את הנתב. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הנושא הזה נחפר ברשת כבר תקופה ארוכה. יש לי מתאם שיחות MP252 של 012 (משולב עם ראוטר אלחוטי). חשבתי לנצל את יכולת הראוטר ולהעביר את המתאם לקומה השניה שישמש כ-AP. הבעיה שאני לא יכול להגדיר אותו כי אין לי פרטים. יש לי 2 אופציות: 1. איפוס המתאם פיזית (כפתור reset) שיאפס אותו להגדרות יצרן ואז להגדיר אותו מחדש איך שאני רוצה. 2. לשדל איזה עובד 012 שיתן לי את הסיסמה (לא ריאלי הא..) הבעיה: אין לי את פרטי ה-VOIP, חשבתי להשיג אותן בדרך פשוטה שאני לא יודע אם אפשרית, להסניף את התקשורת שעוברת מהמתאם לראוטר (השרשור אצלי הוא מודם -> ראוטר -> מתאם) ואז אולי לדלות מהתקשורת את פרטי החיבור לשרת VOIP. אגב, אני מכיר את הקומבינה עם השם משתמש user והסיסמה 012-wel. הבעיה שלמשתמש הזה אי…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לאחד מהמחשבים שמחוברים בLAN בבית יש בעיה. אם מישהו ניגש אליו, לתקיה שהוא חולק, נניח, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים לגשת ממנו לתיקיה אחרת ברשת, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים להגדיר את המדפסת שהמחשב האחר חולק, הוא נתקע לחלוטין. טה פאק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדף הראשי של Ynet הגלילה נהייתה איטית להחריד, ניסיתי עם OPERA אקספלורר ו FF סיבוב אחד של הגלגלת בעכבר מוריד בקושי כמה שורות למטה, עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-