עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by izi.gold,

רכשתי את ה-VR600 ונסיונות הסנכרון לא ממש מצליחים. לכמה דקות החיבור עבד ובזה זה הסתיים. גרסת התכנה על המודם: 0.2.0 0.9.1 v0057.0 Build 160614 Rel.41735n גרסת חומרה: Archer VR600 v1 00000000 ספק האינטרנט הוא 018 על תשתית ADSL במהירות של 15 מגה. המלצות לפתרון הבעיה?

2. Started by tamos,

יש לי ראוטר edimax br-6204Wg. פתאום התחילה לי בעיית סנכון כלשהיא, הראוטר אינו מזהה את המודםן, לא דולקות הנורות 10/100M ונורת הLNK/ACT. חוץ מזה בממשק ניהול הראוטר איני רואה את אייפי המודם, איני יכול להגדיר אותו. הוא פשוט לא מזהה אותו. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה - ברשותי מספר סימים של חברת פלאפון בעלי חבילת DATA בלבד. הסימים נמצאים בתוך ראוטרים סלולריים של חברת TELTONIKA מדגם RUT240. לראוטרים מחוברים כרטיסי אנדרואיד. הבעיה היא - במידה ואני מחובר לכרטיס עם סים של אנדרואיד אז השעה והתאריך לא מתעדכנים לי אוטומטית (כן סימנתי עדכון אוטומטי באנדרואיד) אך יש אינטרנט והכל בסדר (גם בחיבור רשת וגם בWIFI) אם אני מכניס סים של חברה אחרת לראוטר אז הבעיה מסתדרת - השעון והתאריך מתעדכנים אוטומטית. אם אני לוקח את הסים של חברת פלאפון ומכניס לטלפון סלולרי מכל סוג שהוא או ראוטר מחברה אחרת ומחבר לכרטיס האנדרואיד שלי אז גם במקרה הזה השעון והתאריך מתעדכנים. האם מישהו נתקל בחייו …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן כבר איזהח ודשיים אותו אתר שולח לי כל יום 4 אימיילים ואני משתגע פשוט ציפיתי אחרי חודש זה יפסיק אבל הם לא מתייאשים בחודש הראשון כל הזמן זרתקי את האימיילים לJUNK ודיווחתי על JUNK אבל זה המשיך אז עכשיו אני סתם מוחק איך לעשות בלוק לאתר הזה?!?!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by יואב שניר,

ספק תשתית הוט 200Mbps ספק אינטרנט סלקום 200Mbps מבחני הורדה מרהים 20Mbps בבדיקה עם ספק האינטרנט לא נמצאה הבעיה ביום חמישי יגיע נציג הוט לביתי Hard reset להוטבוקס לא הועילה האם יש עוד דבר שאוכל לעשות על מנת למצוא את הבעיה ?

6. כשהמודם שלי דולק אז כשהוינדוס עולה לוקח הרבה זמן לmessanger לעלות וגם לאקספלורר למשל אם אני רוצה להכנס לmy computer אז לא קורה כלום כשאני מנסה להכנס אז אני צריך לחכות איזה דקה או משו מהעלייה של הוינדוס כי רק אז הוא נכנס כי הexplorer או משו שקשור אליו רק אז עולה ואם למשל המודם מכובה אז הכול עולה מהר ואפשר להכנס ישר איך שהוינדוס עולה לMy computer מה זה יכול להיות אני חושב אולי שזה בגלל הכרטיס רשת כי כשהמודם מכובה אז גם הכרטיס רשת מכובה איך אפשר לסדר את הבעייה? אולי משו בהגדרות של הbios? אני יודע שהשאלה הזאתי מאוד מוזרה ומבלבלת אבל אני חייב עזרה תודה!!! הבעייה היא שחלק מקבצי המערכת של הוינדוס מתעקבים לעלות כשהמודם דולק

7. Started by InspectorGadget,

וניתבתי עם הפקודה defserver addr 10.0.0.1 ועכשיו אפשר לשלוח לי קבצים באיי סי קיו... אבל.... משום מה הפורט של הכתובת החיצונית שונה מהפורט של הכתובת הפנימית.. דוגמא: פתחתי שרת ב- CS והוא כתב לי שהכתובת הפנימי היא 10.0.0.1:27015 שככה זה אמור להיות... אבל כתובת חיצונית 213.8.156.39:10232 ואז אי אפשר להתחבר אלי כי התוכנה לא מזהה את הפורט... איך אני עושה שהפורט של הכתובת החיצונית יהיה זהה לפורט של הכתובת הפנימית ??? וגם אני לא יכול לשלוח קבצים במירק... לקבל כן אבל לשלוח לא... מה לעשות ??? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Gil28,

בטח אתם לא מכירים את הראוטר הנ"ל... הנה קישור אליו http://gamedude.com.au/prod_show.php?art_no=neXNrouter_9104s אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים לאימיול [attachment deleted by admin]

9. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח פורטים עם הראוטר הזה, לפחות לא לאימיול. הוא אפילו לא נותן lowid אלא פשוט לא מתחבר, וכשהוא כן אחרי הרבה מאוד ניסיונות ידניים ( כלומר על ידי לחיצה ספציפית על שרת מסויים ), הוא מראה שיש לי high id אבל אני רואה שהוא לא מקבל שום חיבורים נכנסים או יוצאים ואי אפשר לבצע חיפוש בכלל. הבעיה הזאת התחילה מעצמה לפני כמה זמן כשלפני כן לא הייתה לי שום בעיה עם אף תוכנה, פשוט הגדרתי תפורטים ב-virtual server -> port forwarding והראוטר "ציית" והכל עבד בובה. אפילו ניסיתי להגדיר את המחשב כ-DMZ Host וזה לא עזר. מה לעזאזל אפשר לעשות? ה-uTorrent דווקא כן עובד מאז שאני על DMZ, בלי שהייתי צריך להגדיר פורטים ספציפיים כמובן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BigBrownBalls,

שלום, ברשותי ראוטר של Edimax דגם BR-6104 אליו מחוברים שלושה מחשבים ומודם כבלים surfboard של MOTOROLA.... מאז שחיברתי את הראוטר ישלי בעיה להוריד קבצים במירק וגם בתוכנות שיתוף אחרות כגון KAZZA ו EMULE מסתמנת איזושהי בעיה בתעבורה... \\\ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by haimal2003,

איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי לקבל קבצים באייסיקיו pro 2002 a (אל תציעו לי להחליף כי אני אוהב את הגירסא הזאתי) יש לי מודם B-Focus router 2700 והוא נתב .. מקווה שתענו לי בהקדם .. חיים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. Started by Keyno,

שלום, אני פונה איליכם כי אני מאמין שזה בין הפורומים המקצועיים יותר למחשבים שאני מכיר ואם מישהו יוכל לעזור לי זה אתם, כי אני כבר התייאשתי. לפני זמן מה התקנתי את היוטורנט והכל הלך חלק, הורדות מהירות, פורטים פתוחים והחיים יפים. יום בהיר אחד, ללא שום סיבה, ואני מתכוון לשום סיבה, לא התקנות, לא אנטי וירוס חדש, לא עידכונים, הפורטים לפתע נסגרו. אני פשוט לא מצליח להביא את היוטורנט למצב של חיבורים נכנסים, לא עוזר ביטול אנטי וירוס, ביטול פיירוול, הוספת חריגות או התקנה מחדש. אז בקיצור, היוטורנט מראה לי את ההודעה הבאה: no incoming connections, it could indicate a problem with your network configurations. אני משתמש בויסטה עם מודם סולולארי של סלקום. בתודה מראש על כל עזרה שתוצע.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by shaks,

עד היום לא היה לי פינג גבוה (אני בנטויז'ן בחבילת 750) מאז שהחלפתי מחשב יש לי פינג גבוה במשחקים פעם זה היה 80-130 והיום מאז שהחלפתי מחשב למחשב חדש ויותר חזק יש לי בעיית פינג ( וזה לא רק במשחק אחד זה בכל המשחקים) איך אני יכול לפתור את זה? עשיתי סריקות ספייוור ווירוסים והורדתי לתוכניות שלא צריך בSTARTUP בעזרת MS CONFIG וזה לא עזר מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? המודם אגב הוא ALE 130 שקיבלתי מבזק

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by Iv0ry,

אני מחובר בראוטר לאינטרנט סמייל ואני חווה בעיית פינגים גבוהים זה מכבר חצי שנה. ניסיתי לדבר איתם והם טוענים שבגלל שמחשב אחר מחובר לראוטר זה גורם לעלייה בפינג. האם יש ביסוס לדברים אלה?

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  15. לא מזמן התחילו להיות לי פינגים גבוהים מאוד... (300~ באירופה) נכנסתי לסטטוס של החייגן (012 + VISTA) וראיתי שהIPV6 עומד על LIMITED... אני לא יודע אם מקודם זה היה על INTERNET IPV4 עומד על INTERNET... אז יכול להיות שזאת הבעיה? שהIPV6 הוא LIMITED? רציתי לדעת קצת פרטים לפני שאני פונה לתמיכה הטכנית. תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by The-Fox,

אני משחק BF2 כבר חודש בערך, הפינגים שלי לא משהו, הטובים ביותר מגרדים את ה 100, מעט על 125-150, וכל השאר 170 וצפונה. לפעמים זה גרוע יותר ואני לא מצליח לרדת מפינג של 200-300. שזה פשוט בלתי אפשרי וגם מנתקים אותי מרוב השרתים, הפינגים לא ממש יציבים בקיצור. אני לקוח של 012 בכבלים בחיבור 1.5/256 אני נמצא מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם הפירמוור המקורי והעדכני, לצערי לא יכולתי להשתמש בפירמוור של DD-WRT מכיוון ו012 דרשו כסף על שימוש בפרוטוקול של DHCP ולכן אני מחובר כרגע ב L2TP. צריך אולי לנתב פורטים למשחק ? הכרטיס רשת הוא כרטיס O/B בלוח DFI Lanparty UT 4 Ultra. יש 2 של Gigabit, אני כרגע משתמש בכרטיס של Marvell Yukon, לא נראה לי שזה משנה ממש לעומת הכרטיס של Nvidia. מה יכול…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  17. אני מחובר עם קווי זהב 012, תשתית הכבלים בחבילה 1.5MB. אני כבר שבוע שלם, שוב, לא יכול לשחק בכלל במשחקי רשת! אפילו לא בשעות שבהם אין עומס בכלל, בגלל פינגים של 800-700! הפינגים אף פעם לא יורדים, ואין רגעים שבהם אפשר לשחק לפחות בצורה נורמלית ברשת :-\. בכבלים טוענים שאין אצלהם שום תקלה, ושלפי מה שראו אצלם במחשב יש בעיות חיבור מהמחשב שלי :-X (מה שאין כמובן), ואילו בספק טוענים שישנה בעיה בחיבור לחו"ל בתשתית הכבלים . אז כך, אני עשיתי tracert לשרת שאני משחק בו בדרך כלל והעליתי לכאן את התוצאה. אני עכשיו צריך שאנשים בעלי חיבור ADSL יעשו tracert לשרת גם (הוראות למי שלא יודע איך בהמשך ) כדי לבדוק אם התקלה נובעת מהכבלים או לא! זה ממש ייקח לכם רק כמה דקות. הוראות לעשיית tracer…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אז ככה יש לי אינטרנט 30 מגה תשתית הוט , ספק בזק בינלאומי חיבור בלי חייגן(כרגע, היה עם לפני) ומודם של מוטרולה לפני כמה ימים התחיל לי קפיצות פינגים במשחק counter strike ברגיל אני מקבל 70/95 יציב, אחרי הפינג 125/200 וקופץ ליותר, גם כשאני פיזית משחק בשרת שאין לו לאגים אני מרגיש תקיעות כאלה כאילו אמור להיות לי לאגים קלטתי שגם שאני רושם בcmd פינג לוואלה או ynet יש לי 150/200/300 פינג בהתחלה התקשרתי לבזק והבחור אמר שהוא רואה שתקין ושאני ידבר עם הוט וכרגיל הם אמרו שהתשתית נראת בסדר ושאין בעיה ואם אין בעיה הם לא יכולים לעזור לי אמרתי זה אולי יעבור לבד חיכתי יום לא עבר ניסתי להוציא להכניס לבקש מבזק והוט לעשות לי ריסט למודם וכאלה לא עזר.. אמרתי אולי וירוס או משהו בסגנון אז עשיתי …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by d1v,

שלום לכולם,רכשתי היום את המשחק הנ"ל,אך איני יכול לשח בו עקב פינגים גבוהים.. הפינג הוא כ 800 וקופץ לכמה אלפים כל חצי דקה בערך. שיחקתי במשחק לפני חודש וחצי,עם משתמש של חבר לפני שעברתי פירמוט והיה לי פינג 100 ~.. אין לי מושג מה לעשות,דיברתי עם התמיכה התכנית של בזק בינ"ל והם אומרים שהם לא יכולים להתחייב לפינגים נמוכים ואין להם פתרון לבעייה שלי.חשבתי לעבור לחבילת הגיימרים,אך אמרו לי שיש לי חבילת באנדל עם בזק ועקב בחוזה עימם איני יכול לשנות כלום באינטרנט שלי. כתובת ה IP של השרת הוא : 213.244.187.203 אני כבר מיואש לגמרי תודה רבה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  20. לפני כחודשיים או פחות פירסמתי הודעה על בעיית פינגים בשרתים ששוכנים באירופה ובארצות שונות, עם המשחק COD ושאר המשחקים בכלל אצלי. הייתי צריך להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט כמה פעמים ברצף רק כדי לקבל פינג "טוב", וגם אז הוא היה עדיין בלתי יציב והורס את חווית המשחק אונליין בגלל ה-LAG. הייתי מחובר אז עם ספק אינטרנט זהב, בתשתית כבלים על 1.5MB. כמובן שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות לווירוסים, תוכנות ריגול וכו'. ואפילו בדיקות של התשתית עם הספק וחברת הכבלים. הספק חזר וטען שהבעיה לא נובעת מאצלו. למרבה הפלא, כשהחלפתי ספק לפני שלושה שבועות לקווי-זהב 012, בעיית הפינגים נעלמה לגמרי! אני עכשיו מתחבר לאינטרנט, וגם אם נשאר מחובר כמה ימים ברצוף, הפינגים על השרתים (אותם השרתים אגב, אותה תשתית הכבלי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני משחק בשרת של המשחק CALL OF DUTY במשך שנה ויותר, השם שלו זה D1 למי שמכיר. תמיד הייתי מקבל פינגים גבוהים, שנעו 200-300, אבל כל פעם הייתי מתחבר ומתנתק מהאינטרנט כמה פעמים עד שהפינג היה מסתדר ונהיה 90-100! אבל בשבועות האחרונים הפינג נשאר קבוע 200-300, ולא משנה כמה אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש! בדקתי רוגלות, ווירוסים ואפילו התקנתי מחדש XP אבל זה לא עוזר. צירפתי שתי תמונות שדרכם עשיתי איתור לשרת ב-CMD או מה שזה לא יהיה. תראו את התוצאות בעצכם. מה אני יכול לעשות? ספק אינטרנט זהב תשתית כבלים 1.5MB/16KB [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by AleXtazi_054,

תיראו מה זה זה,מחשב ריק! אין תוכנה אחת עליו...אני עושה פינגים לאתר הזה: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\alex>ping hwzone.co.il Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of data: Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=75ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=63ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=62ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=60ms TTL=58 Ping statistics for 212.199.164.181: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 60ms, Maximum = 75ms, Average = 65ms C:\D…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by tzav,

היי יש לי הוט + הוטנט רוב הזמן האינטרנט פועל מצויין, אין ניתוקים ואני מקבל מהירות מעל 100 מגה. אבל פעם בכמה זמן (לפעמים אחרי כמה שעות של עבודה תקינה או אחרי יום וחצי) אני מתחיל לקבל פינגים גבוהים לשרתים שבדרך כלל אין לי בעיה איתם. כדי לסדר את הבעיה אני תמיד צריך לכבות ולהדליק את ההוט בוקס ואז זה מסתדר. אני מחובר דרך ראוטר משלי, אך ראיתי את הבעיה גם כשאני מחבר את ההוט בוקס ישירות למחשב. מישהו מכיר את התופעה? קשה לי להסביר אותה לתמיכה כי זה קורה באופן אקראי, ואני תוהה אם זה משהו שניתן לסדר מהצד שלי בלי צורך בהגעה של טכנאי (אני לא בבית בשעות העבודה שלהם).

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by d__o__r,

עריכה: טכנאי היה אצלי , לא עזר בכלום.. שלום לכולם אני די חדש בפורום אז אני מצטער אם עברתי על איזשהו חוק, בכל מקרה , לאחרונה התחלתי לקבל פינגים יותר גבוהים מן הרגיל ואני חושב שזו בעיה בתשתית , עשיתי בדיקת פינג לתשתית (בעזרת 1@) וקיבלתי 27ms , וזה בערך הפינג הכי נמוך שאני מקבל כרגע בארץ.. הפינגים שלי בתוך הארץ נעים כרגע בין 27-40ms בממוצע. לפני שהתחילו הבעיות היה לי פינג של 5ms לתוך הארץ ולאירופה 65ms , הינה תוצאות לפני שהבעיה התחילה: Israel PING http://www.speedtest.net/result/2082235086.png GB ,London PING http://www.speedtest.net/result/2082240291.png Germany ,Frankfurt PING http://www.speedtest.net/result/2082242707.png כרגע עשיתי Trace עם הפינג הבעייתי, ה…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, אני בשוק הסיטונאי, בבזק בינ"ל. אציין כי אני מחובר דרך שירות DNS של unblock us. המודם שלי הוא פרטי, kasda kw5212 שעובד במצב Bridge בלבד והוא מחובר לראוטר edimax br-6478ac דרך פורט 1Gb שלו. יש לי עוד ראוטר מהדגם הזה שמשורשר בסלון. בשני הראוטרים מותקנת הגרסה האחרונה 2.20 של אדימקס מהאתר העולמי. לפני יומיים התחילה לי בעיה של פינגים מאוד גבוהים לשרתים בחו"ל. הפינגים שלי לשרתים באירופה של TF2 (בעיקר skial אך לא רק) היו 70-80. לפעמים הפינגים מתחילים ב100 ובמשך כ4 דקות עולים עד ל700 מילי שניות ומן הסתם לא ניתן לשחק כך. גם ב youtube מרגישים השהייה בטעינת סרטים אבל אין פריימים שנופלים ומהירות ההורדה יציבה. פינגים לאתר NRG כאן בישראל מתחילים…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.