רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם... אני עובר דירה בקרוב ולאחר שדיברתי עם הוט שדרגתי ל30MB כחלק ממבצע הטריפל של הוט ויחד עם זאת החלפת המודם הקיים של Thomson למודם HOTBOX שלפי טענתם של הוט המודם הנוכחי לא תומך במהירויות גבוהות כמו 30MB. רציתי לשאול איך באמת המודם HOTBOX כי הבנתי שבתור ראוטר הוא עושה בעיות.. אז עדיף לי לחבר אותו לראוטר שלי? Edimax BR-6204Wg שהוא די ישן אבל ממש בסדר ולא עושה לי בעיות בכלל. ולגבי ספקית האינטרנט.. כרגע בזק בינלאומי מספקים לי את האינטרנט (12MB)... ואני משלם להם 45 ש"ח לחודש. אין לי מושג כמה הם רוצים על 30MB אבל נראה לי שהרבה יותר ואני לא רוצה להמשיך לשלם סכומים כאלו. איך HOTNET? מישהו נתקל בבעיות איתם? באמת שלא אכפת לי שלא יהיה לי 30MB על בסיס קבוע אבל שלא יהיו נית…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נתב-מודם אלחוטי שקיבלתי מבזק דגם DLINK 2560U שהתחיל לאחרונה לגרום לניתוקים חוזרים ונשנים. נמצא ברשותי גם מודם ADSL ביפוקוס, ורציתי לדעת האם יש אפשרות לנטרל את המודם בDLINK ולהפוך אותו רק לנתב בצורה שהוא יבצע את הקישור לספק באופן אוטומטי דרך המודם. האם זה אפשרי ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרשת האלחטית אמרוה לעבוד ב 22 מגה ביט אבל משום מה הנצילות המקסימלית שהרשת מצליחה להעביר זה בסביבות ה3 מגה ביט אחד המחשבים נמצא בממד אך האקסס פוינט נמצא בחדר שלי עוצמת הקליטה אצלו היא טוב מאוד לעומת מצויין כמו שאצלי ובסלון
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם משפחתנו מתכננת לשדרג את האינטרנט, ל5MB+חבילה מיוחדת לגיימרים (UPLOAD מיוחד) הציעו לנו הצעה מפתה מאוד של 012+HOT, עכשיו אנחנו בזק+בזק. רציתי לדעת איך 012 לעומת בזק, מבחינת המבירות, האם מגבילים משהו? חוסמים? בעיקרון כל מה שאני צריך לדעת כדי לבצע את הבחירה הנכונה. אור כהן :)
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין ראוטר ומודם במכשיר אחד לבין ראוטר בנפרד ומודם בנפרד??? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אניי מחבר את המחשב הראשון חוטית ומתחבר דרך הראוטר אבל במחשב השני אני מחבר חוטית ואין פשוט אין לא מתחבר הוא כותב מיבא רשת ... אני הקמתי רשת בין המחשב הראשון לשני אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד למה ? ואיך לפתור את הבעיה .
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
עם כבל רשת מוצלב אפשר להתחבר לאינטרנט בשתי מחשבים או רק להעביר בינהם קבצים? :s05:
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אם ארצה לגבות את כל החומר שלי ברשת, מה השירות המומלץ ביותר? אבל משהו יותר זול מדרופבורקס. הם רוצים 99 דולר לשנה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, איזה ספק אינטרנט בישראל לא מבצע NAT על המשתמשים שלו כיום? ואם הוא כן מבצע NAT, האם ללא עלות ניתן לעבור לכתובת ללא NAT? אני לא מעוניין לשלם בעבור כתובת IP קבועה. לצורך העניין, אני רץ על תשתית של בזק וספק האינטרנט שלי כיום הוא 011 - Quick Link, והם מבצעים עלי NAT ולא מוכנים להסיר אותו, רק בעבור תשלום חודשי של 20-30 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
התשתית של בזק בשבועיים האחרונים הפכה לתשתית הכי גרועה שחוויתי אי פעם. זה התחיל לפני שבועיים, הפינגים התחילו לעלות בצורה מטורפת בין הראוטר לספקית (בדקתי עם 4 ספקיות שונות ועם כמה רשתות אלחוטיות שיש פה באיזור, בכולם הפינגים זהים לספקיות [40-300 פינג]). אני התקשרתי לבזק פעמיים, בפעם הראשונה הם האשימו את הספקית לאחר שנתנו לי את השם משתמש עם ה@1 והפינגים היו בסדר והטכנאי פשוט זלזל בי ולא נתן לי אפילו זמן להגיד לו שהוא מפגר השיחה הסתיימה. לאחר מכן התקשרתי לטריפל סי והטכנאי ענה תוך כמה שניות והסביר לי שזה חייב ליהיות בזק אם זה בכל הספקיות תכלס הרגשתי רע ששיגעתי אותו כי הוא באמת צודק בתכלס אבל הטכנאי בבזק גרם לי לבילבול אגדי. התקשרתי עוד פעם לבזק, סוף סוף ענה לי נציג נורמלי שהסכי…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא כזה: 1. מחשב נייח ישן ללא כניסת רשת 2. מודם של כבלים (מחובר ב USB לנייח) 3. ראוטר TP-LINK חדש 4. מחשב נייד חדש אני רוצה לחבר את הראוטר כדי שאוכל לגלוש בנייד. האם אני חייב לחבר את הנייח לראוטר? לראוטר אין יציאת USB ולנייח אין יציאת רשת... בקיצור מה צריך להיות מחובר למה תודה מראש נעם
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי חיפשתי כאן בפורום וגם אתר של netchif ולא מצאתי משהו כזה מחפש מודם ראוטר לתשתית בזק עד 100M, עם פורטי lan של 1g ושידע לתמוך גם ב vectoring. תקציב בינוני (עד 1000, עדיף פחות) תודה
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל החיבור לראוטר. אבל גם אם אני מחבר ישירות למודם יש בעיות חיבור. התנתקויות רנדומליות ויש ימים שהוא בקושי עובד בכלל... הבעיה חלה על ICQ LITE וPRO. אני מחובר דרך 012 בכבלים בחיבור 1.5 עם מודם של מוטורולה. הבעיה חוזרת ללא קשר לאי מיול. אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מחובר דרך רשת לאינטרנט, יש ראוטר שאליו מחוברים כמה וכמה מחשבים, הראוטר מחובר למודם ADSL וזה לקיר... בימים האחרונים אני חווה כמות אדירה של ניתוקים משום מה - נגיד 20-30 ביום בערך.. (רואים בלוגים של הראוטר) וטרם הצלחתי למצוא את הסיבה - המודם עובד וגם הראוטר - נשארתי בשניהים לוודא ששניהים עובדים בזמן שיש ניתוק ואכן אך אחד מהם לא נופל בעת ניתוק... כמובן שהניתוק הוא בכל מחשבי הרשת והרשת הפנימית לא מושפעת כלל מהניתוק, ז"א כל המחשבים עובדים באותו שלב כרגיל ביניהים. לצורך בדיקה הייתי בלוגין בתוך שניהים גם הנתב וגם המודם (consoleדרך הנתב ) בעת כמה מהניתוקים כשרציתי לעקוב אחרי העסק ושניהים עבדו באותה העת. יש לי לוגים שמורים מהנתב שמבחינתו מה שהוא רואה זה WAN NOT RESPONDING בגדו…
-
- 38 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אוקיי אז הגעתי לדף הזה: http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND שמה יש לי 3 אופציות להורדה של קושחות איזה מהם אני צריך? תודה רבה! ועוד שאלה על הדרך , שאני רוצה לפתוח פורטים יש לי אפשרות של virtual servers ו port triggering . איפה אני מגדיר את הפורטים שאני רוצה לפתוח? הפורטים שאני פותח הם לps3 אם זה משנה. תודה רבה!!
-
- 43 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת ביתית חדשה ומחפש חנות טובה שמוכרת ציוד רשת, באיזור תל אביב. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום ואנא גלו סובלנות לחוסר הידע שלי יש לי מחשב שמחובר לרשת דרך בזק וקניתי מחשב נוסף רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי לחבר את המחשב הנוסף לרשת ,צריך ראוטר \להתקשר לבזק אשמח לדעת מכם מה עליי לעשות ואים0 ניתן לדעת כמה אמור לעלות כל הסיפור של חיבור מחשב נוסף לרשת תודה רבה רובי
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מלומדי שלום. לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי שהתגלה כצרה צרורה. לאחר חחחיבור מהיר וכמה הגדרות הנייד התחבר לרשת אך המחשב השולחני עשה המון העיות ... חיבור איטי מאוד קשור לא יציב.. והאמיול מסרב להתחבר בחיבור הרשת רשום שהמהירות היא 10 mbps וכל הנסיונות לשנות ת כרטיס הרשת נכשלו ..... אשמח מאוד לעזרה ........... בברכת כל טוב .
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בשעה טובה אני מחליף את המודם המעפן שלי (ALE 130) במודם רשת. איזה מודם כדאי לי לקחת מבזק?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים החלפתי את האינטרנט שלי מבזק להוט עד עכשיו הייתי מחובר עם ראוטר של בזק מסוג siemens sl2-141 אחרי שעברתי להוט כשניסיתי להתחבר עם הראוטר של בזק לפעמים זה עבד ולפעמים לא , הבאתי ראוטר אלחוטי שהיה ברשותי של חברת D-LINK דגם DI-524 גם בראוטר הזה כשניסתי להיכנס לאינטרנט זה עבד ולאחר שהייתי מנתק את המחשב ומחבר שוב הוא לא היה מתחבר בשביל להתחבר שוב הייתי צריך לנתק את הראוטר והמודם ולחבר שוב לחשמל ורק אז זה היה עובד .. וגם אחרי שזה עבד לי וקיבלתי כתובת ip נכונה זה היה עובד רק על מחשב אחד ממחשבים אחרים זה לא עבד . אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בבקשה איך אני יכול להגדיר ולסדר את זה שיעבוד לי בצורה טובה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה שקניתי לפני חודשיים ובגלל שעברתי להוט אני לא משתמש בו, כך שהוא ממש חדש. אם אני אשים אותו ביד 2 מישהו יקנה אותו? ובכמה אני יכול לפרסם אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אל הראוטר (אלחוטי) יתחבר HUB ל8 יציאות חוטיות ומתחברים אליו 6 מכשירים בדרך כלל באלחוט ו5 בחוטי. עדיפות למשהו זול מ300 ש"ח. אני מאמין שכל ראוטר נורמאלי היום תומך בפרוטוקול הצפנה סטנדרטי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שכשמתקינים ראוטר, הוא מתחבר למודם, ואני מתחבר אליו. זאת אומרת שהראוטר שולט בכל עניין ההתחברות לאינטרנט, פתיחת פורטים, התקשרויות והכל. האם יש בעייה בהורדות טורנטים, קאזה, P2P בכללי, כשיש צורך לפתוח נגיד 30 חיבורים בו זמנית כדי להוריד מ-30 אנשים בו זמנית את אותו קובץ ? הם דבר זה יוצר עומס יתר על הראוטר או פשוט מקריס אותו ? מה עושים במקרה כזה ?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הבנתי שיש לי שני כרטיסי רשת על הלוח,אחד של NF4U ואחד של גיגהבייט. יש איזושהי דרך שאני יכול להתחבר דרך הכרטיס של גיגהבייט,שכביכול לא מוגן? אגב אני עם מודם (לא המצפצפים האלה). ועוד בעיה שהאינטרנט מציג לי את הדף של הכבלים עם תמונות של לוגוים של ספקים כזה...קיצר אין לי אינטרנט,אתם יכולים להסיק שזה לא המחשב שלי,האינטרנט היתנתק סתם באמצע ששיחקתי WOW..אני מחובר דרך 013 ברק עם זה קשור למשהו. ועוד שאלה(סורי עם כבר נמאס לקרוא פה בעע )אני יכול לחבר כביכול שני אינטרנטים על המחשב שלי ולבחור על איזה אני רוצה להיות מחובר,כי גם יש לי ראוטר ואני יכול לחבר אותו פשוט למחשב עם זה ככה. תודה מראש למגיבים
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לטבלת המחירים של HOT? אני רוצה לעשות השוואת מחירים, וכמובן באתר שלהם אין שום מספר קונקרטי, אלא רק "דבר עם נציג מכירות", תרגיל נבזי שנראה לי שאהוב במיוחד באזורנו. אם יש טבלת מחירים, היא כנראה מוחבאת טוב...
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-