עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Yoav,

אני יודע שיש בעיות עם נטוויז'ן בהורדה בכל מיני רשתות P2P וטורנטים, אבל הHTTP עוד לא נתקלתי בבעיות, אבל אני חושד בכך. כשאני מנסה להוריד קבצים דרך שרתי HTTP, ההורדה בשלב מסוים נתקעת - זה יכול להיות אחרי חצי דקה וזה יכול לקחת שעה, אבל זה יתקע מתישהו. בקבצים קטנים אחרי שניים-שלושה ניסיונות אני מצליח להוריד, אבל, למשל, אני רוצה להוריד FEAR combat ולא יכול. זה קורה גם דרך ה-IE וגם דרך הFF. זה לא בעיה במחשב שלי לדעתי, כיוון שנתקלתי בבעיה הזו גם במחשב של אח שלי וקשה לי להאמין שזו בעיה תוכנה (או חומרה). לדעתי אני פשוט מאבד את הקשר עם השרת, למרות שהאינטרנט עובד בסדר גמור. חשוב לציין שאני מחובר דרך נטוויזן ב-ADSL עם רשת WOWNET שאליה מחוברים 4 מחשבים (כן, אני חייב WOWNET כי אחד המחשב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. טוב אז ככה, הייתה הפסקת, נכבה המחשב כמובן, הדלקתי ומאז החיבור רשת במחשב לא מוכן להתחבר לשום מקום ומראה שאין כבל מחובר. ניתקתי אותו מראוטר, חיברתי אותו ישירות למודם - לא עבד. החלפתי כבל - לא עבד. שינתי חיבורים בראוטר - לא עבד. נסיתי לחבר אותו ישירות למחשב השני - לא עבד. איפסתי את הגדרות הרשת במחשב וראוטר - לא עבד. המערכת מזהה את החיבור הרשת, כתקין רק לכל מקום שאני מחבר אותו הוא מראה שאין כאילו כבל. יש מצב נשרף החיבור רשת בלוח אם? אם לא אז מה זה יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Vladgi,

יש לי מן איטיות מוזרה כשאני מתחבר לאינטרנט והכל בכלל איטי זה מוריד לי על 40 ויש לי מגה וחצי ורק היום בבוקר זה הוריד לי על 190 מישהו עוד חווה את הדבר את הבעיה הזו?התקשרתי אליהם והם אמרו שזו בעיה בתשתית באשדוד ואשקלון ומטפלים בזה ...אני לא שם לב לשיפור :s05: מישהו עוד מרגיש את זה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני צריך לדעת עם המדום הנ"ל מתפקד כראוטר כי הוא גורם לי לבעיות במשחקי רשת ואני צריך שתעזרו לי להבחין אם הוא מתפקד כראוטר

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  5. שלום! היום החלטתי להצפין את הרשת האלחוטית שלנו כדי שאנשים לא רצויים אל יכנסו לנו לרשת. עכשיו תחת הצפנה של 64 ביט ושל 128 ביט הכל בסדר אבל תחת 256 ביט ווינדוז לא מוכן לקבל קוד כזה ארוך. יכול להיות שXP אל תומך בהצפנה של 256 ביט?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן וערב טוב לבאי הפורום ברשותי ראוטר של סימנס מבזק,דגם SL2-141 הלכתי לפי המדריך שלהם איך לקבוע סיסמה/מפתח לרשת האלחוטית שהוא משדר מצ"ב לינק: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf הבעיה שאחרי שנקבעת סיסמה לא ניתן להתחבר לרשת יותר (היא מופיעה,אך בתוספת שורה "ללא גישה לאינטרנט") הנ"ל קורה ממחשב נייד של זוגתי,בנייח אני גולש מצוין (חיבור ETHERNET). האם יש שיטה אחרת להצפין את הרשת,מבלי לתת לשכניי לטחון לי את החיבור? רוב תודות לכלל העוזרים

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Friedman,

שלום, קצת הקדמה לבעיה, ברשותי מחשב שולחני מחובר לתשתית HOT דרך ראוטר בכבל רשת (יש לי גם נייד המחובר אלחוטי). אתמול, נתקתי את הכבל רשת בין המודם לראוטר וחיברתי את המודם ישירות למחשב השולחני (מסיבות כאלו ואחרות רציתי לחבר ישרות ולא דרך הראוטר). יש לציין שלא כיביתי את המחשב או את המודם לפני הפעולה. מאותו הרגע אני לא מצליחח לקבל IP מ HOT במחשב השולחני (אני מקבל את ה IP ברירת המחדל שמערכת ההפעלה מחזירה המתחיל ב 169...) יש לציין כי אין לי בעיה להתחבר ישירות דרך אותו הכבל ואותו המודם בנייד. איפה הבעיה? אני ניסיתי כל מה שאני יודע (גם הטכנאי של 012 התייאש) אך ללא הועיל, קצת מתחיל לבאס אותי כל העיניין. מודה מראש לכל המגיבים אייל.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני מחובר לאינטרנט דרך ADSL באמצעות מודם AZtech dsl 600E. יש לי בבית 2 מחשבים ולכן רכשתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204wg כאשר הראוטר מחובר האימיול מתקשה למצוא מקורות ומוריד לאט למרות שפתחתי את הפורטים כמו שמצויין במדריכים השונים. כאשר אני מחבר את האינטרנט ישירות דרך המודם אז האימיול פועל מצויין. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו ??? תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by Casper17,

למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. Started by Vega,

שלום, לא מזמן שידרגתי את המודם שלי ל-PRO, והגדרתי אותו לעשות ROUTING וכו'. ההגדרות במודם (אני חושב) בסדר, והכל עובד איתו. *אבל*, אין לי שמץ של מושג איך להגדיר את המחשבים בבית להתחבר דרכו. יש לי את כל הציוד הנדרש - Hub, NICs, RJ-45 Cables בתודה, Vega

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 123kobi,

שלום לכולם, אני אורח ברשת עם switch hub של edimax, ויש לי בעיה עם כול מיני אתרים ותוכנות בשני המחשבים האורחים שמשתתפים ברשת, נחסמים כל מיני אתרים כלומר יש אתרים שפשוט לא עובדים וכנל לגבי תוכנות שקשורות באינטרנט שעובדים במחשב המארח והבעייה היא לרוב בכל מיני אתרים אז השאלה שלי היא איך אני מסדר את זה... אם זה משנה, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס sp2. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Started by wombat,

שלום, לאחרונה עברתי מחיבור רגיל חיבור עם חייגן דרך הראוטר(כלומר אני תמיד מחובר דרך הראוטר, לא צריך לחייג), לפני זה היה לי אותו חיבור(עם אותו המודם) רק שהייתי מתחבר דרך מחשב מסויים ודרכו התחברו כל שאר המחשבים בבית. בכמה ימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל פעם לכמה שניות עד דקה לעיתים תכופות(קורה פעמיים שלוש בשעה), חשדתי שזה הראוטר ובאמת שאני מנסה להיכנס לדף ניהול שלו הוא פשוט לא עולה, רק שחוזר החיבור אינטרנט אפשר להיכנס לדף ניהול של הראוטר(על רשת מקומית כמובן). שאני נוגע בו הוא ממש רותח מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בראוטר גם כן. לפני שהשתמשתי בתור ראוטר הוא שימש בתור hub, כלומר המחשבים התחברו דרך מחשב אחר לאינטרנט וחוברו דרך הראוטר ואז לא היו בעיות כאלו. האם זה הגיוני שמאז שאנ…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by downlocker,

שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, קרובים אחד לשני ולכן השתמשתי בכבל רשת ולא באלחוטי על מנת שהמחשב השני יוכל להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא, שבמחשב השני האינטרנט לא עובד טוב... לפעמים הוא עובד ולפעמים לא... שהוא עובד הוא עובד בסדר גמור... אבל הבעיה שלא תמיד הוא עובד... אני משתמש ב-Zonealarm בשני המחשבים, אבל אני לא חושב שהבעיה היא בגללו. אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון לבעיה, תודה [=

• 13 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by prince amir,

אני מנסה להוריד קבצים דרך התוכנה הזאת ואני זקוק קצת לעזרה. א.מהם ההגדרות הנכונות של האופציות- קבלה - משלוח. ב.כל הזמן הוא אומר שפורט 6441 6442 סגור, המודם שלי נמצא ב PRO אני חושב שפתחתי את הFIREWALL אבל איך אני בוחר ספציפי לפתוח את הפורטים הללו. תודה

15. Started by TUCG,

עד לא מזמן היו לי שני מחשבים בבית והם עבדו ברשת של גישה לקבצים ולמדפסת. נקרא להם מחשבים 1 ו-2. על מחשב 1 מותקן Windows 98SE ועל מחשב 2 מותקן Windows 2000 Pro. עד לא מזמן, המודם לאינטרנט היה נמצא במחשב 1 ורק בו היה אינטרנט - לא עשיתי שיתוף בגלל שאבי אסר עלי (פרנויה). כעת יש לי מחשב חדש, נקרא לו מחשב 3. יש לו Windows XP Home Edition. העברתי את מודם האינטרנט (ADSL) ממחשב 1 למחשב 3 כעת. עכשיו יש לי הרבה עבודה לעשות. ליצור מחדש רשת בין 3 המחשבים ולבצע שיתוף אינטרנט בין מחשב 1 למחשב 3. (מחשב 2 לא מקבל שיתוף אינטרנט) אבל הנה מתחילות הבעיות. כבר מיד בנסיונותיי הראשונים, יצירת רשת בין מחשב 2 למחשב 3 הייתה פשוטה, כמה לחיצות כפתור. יצירת רשת בין מחשב 1 למחשב 3 נפלה לכישלון מוחלט ועד…

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  16. אני מתחבר דרך כבל לרשת אינטרנט באוניברסיטה. כל דקה +- מתבסס חיבור ואז ישר מתנתק. וככה זה חוזר על עצמו עד שבסופו של דבר זה כן מתחבר לתקופה ממושכת (מרבע שעה עד כמה שעות אפילו), אבל זה מתנתק ושוב חצי שעה בערך עד שזה מצליח להתחבר שוב. יש לציין שאני לא היחיד שזה קורה לו. אני מכיר עוד 4 אנשים שזה קורה להם. הקטע שחשבתי שזה בעיה באוניברסיטה והתקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי שהכל צריך להיות בסדר, בדקתי שהכבל בסדר ואפילו קבעו לי תאריך שיבוא אלי טכנאי להחליף/לבדוק את השקע בקיר. אבל אז התקנתי אובונטו! ושם אין שום בעיות.. החיבור מיידי ואין כלל ניתוקים. מה זה יכול להיות? לאיזה כיוון לפנות? הבעיה אצלהם או אצלי? (תזכרו שזה קורה לעוד אנשים לא רק לי ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום יש לי מחשב יחסית חדש מאוד, שיש בו וינדוס 7 והוא מחובר לראוטר של הוט, ע"י כבל רשת קצר והאינטרנט בו תקין לגמרי ומוריד מהר. הראוטר מספק גם אינטרנט אלחוטי שעובד גם הוא עם מחשבים ניידים. הבעיה היא שיש לאבא שלי מחשב שנמצא בקצה השני של הבית, ושם האינטרנט האלחוטי לא נקלט. אבא שלי קנה 2 כבלי רשת ארוכים (כל אחד מהם בערך 15-20 מטר) וחיבר אותם עם איזה מרכזיה קטנה כזו שיש בה 2 שקעים של כבל רשת. החיבור אכן עובד במחשב שאליו הוא חיבר את הכבל (זהו מחשב ישן יותר, פנטיום 4 עם וינדוס אקספי). אך הבעיה- החיבור מאוד מאוד מאוד איטי (מוריד קבצים במהירות 10 קילו בייט בשניה). משיחה עם נציג הוט הוא ניסה לשנות כמה הגדרות, שיהיו אופטימליות יותר- אך המהירות רק ירדה למהירות הורדה של חצי קילובייט בש…

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. לפני כמה ימים נכנסתי לדף הHTTP של המודם /ראוטר וראיתי שמהירות החיבור שלי הועלאה באופן מפתיע מ 1.5 ל 3Mbps ראו תמונה הקטע הוא שאף אחד אצלי בבית לא בקש או הזמין חבילה זו.....(די מוזר אבל מבורך....שמעתי שהיה מבצע לא זוכר מי אבל הציעו דאבל מהירות לתקופה מסוימת...האם זה נכון, והאם זהב/סמייל (הספק שלי) גם מציע את זה....) הבעיה היא שמאז הגדלת המהירות.....טעינת דפי האינטרנט הפכה לאיטית להחריד....רוב הדפים לא נטענים במלואם מהפעם הראשונה ...יש צורך באינספור REFRESH ....הדבר הטוב היחידי שיצא מזה היא שמהירות ההורדות עלתה. אני חושש שיש בעיה במודם אבל איני יודע איך להוכיח /להפריך את זה המודם הוא AZTECH 600EW מבזק אשמח לקצת עזרה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by rafib65,

שלום, ברשותי נתב של LevelOne דגם 3408. הייתי מחובר ב- ADSL במשך לעלה משנה והנתב עבד ללא בעיות. לאחרונה עברתי לכבלים ומאז החלו בעיות עם הנתב - תקיעות, ניתוקים, גלישה איטית וכו'. פניתי ליבואן שהודה שאכן לדגם הספציפי הזה יש בעיות עם L2TP/PPTP. האם מישהו נתקל בבעיות כאלה? היתכן שחיבור אינטרנט ללא חייגן יפתור את הבעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by pwntigo,

אני מנוי אצלם כבר קרוב ל 3 שנים אבל מה שקורה עכשיו זה מדהים עד עכשיו הכל היה בסדר לפני חצי שנה כל הזמן במשך היום הפינגים לאירופה מחזירי מעל 300 ורק בלילה זה מסתדר ל 100~ עכשיו אני רוצה להתחבר אצל ספקית אחרת... על איזה ספקית אתם ממליצים? פינגים טובים לאירופה בשביל משחקים כל הזמן!

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by orwein,

היי.. יש ברשותי את הנתב 6740U, ויש לי איתו המון בעיות רשת. שקיבלתי אותו הוא עבד בסדר גמור ואז לאחרונה התחילו בעיות שכוללות ניתוקים מה- WIFI, טווח קליטה מאוד קצר ב- WIFI, ניתוקים (הדפדפן פתאום לא טוען עמוד.. כאילו מאבד תקשורת - ניסיתי גם ממחשב אחר בזמן הניתוק וראיתי שזה בעיה ברשת ולא במחשב) הזמנתי טכנאי של בזק, הגיע הסתכל על הנתונים של הקו ואמר שהכל יותר מבסדר מבחינת מרחק למרכזיה, הפרעות וכו'. קראתי קצת על הנתב הזה ואני רואה שיש המון דיווחים על בעיות איתו בעיקר עם הראוטינג הפנימי ופחות עם החיבור ממש לאינטרנט. גם לכם יש בעיות איתו? האם כדאי לי לקנות ראוטר ולהשתמש ב 6740U בתור מודם בלבד? האם ניתן לעדכן קושחה וזה יפתור את הבעיה? יש לי אינטרנט 20 מגה, מחובר בבזק+בזק בינלאומי ת…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by rhin0,

שלום לכולם. ביום שבת קיבלתי לרשותי נתב של חברת NETGEAR מדגם WGR614 V6 . ברשותי שלושה מחשבים: 2 נייחים ואחד נייד. מחשב אחד נייח מחובר ישירות אל הנתב אני מצליח לגלוש באינטרנט. מחשב שני נייח מחובר באמצעות אנטנת USB, יש אות אבל אינני מצליח לגלוש. מחשב נייד בעל אנטנה מובנית יש אות ויש אינטרנט. אנא עיזרו לי לסדר את האינטרנט במחשב הנייח השני. תודה הקרנף.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by idan1836,

אני משתמש בתוכנה ספייסוויפר והוא גילה שיש לי במחשב משו בשם hijack IE ואני לא מצליח להכנס למחשב שלי ולעוד תיקיות, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by dogy,

קצת רקע: מחשב חדש, XP PRO, NOD32, ADAWARE, FIREWALL XP, ראוטר אדימקס מחובר קווי, מעדכן בקביעות הבעיה: אני משתמש EMULE, לא כל כך לאחרונה נתקלתי בבעיות אי התחברות. כל מיני הודעות כי הפורטים שלי לא נגישים. אני משתמש בקיצור דרך של האימיול לבדיקת פתיחת הפורטים ושם כתוב לי על ההתחלה שפורט הTCP חסום. אני פתחתי את הפורטים חומת-אש ואישרתי את התוכנה, פתחתי בראוטר, יצרתי IP סטטי. העברתי הכל ואיתחלתי מחדש מה שלא תרצו. ייתכן ויש מצב ש"פעם ב..." הוא כן ייתחבר לי אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב להיות חסום. האם יש תוכנה שתגלה לי מה חוסם אותי??? כי נראה לי שזה לא הNOD את המשגיח של ADAWARE נראה לי ניטרלתי ואני כבר ממש לא יודע. ממש מת להתחבר אבל לא מצליח. הבהרה אם לא היה מספיק מובן - התחברות ל…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by arkadur,

התגלגל לידי הפיירוול הנ"ל כשניסיתי לחבר אותו\ בעצם הוא יוצר נתק בין המודם לנתב (524), והנתב לא מצליח ליצור קשר לאינטרנט ניסיתי במצב "נעול \אוטו'\ידני", הוא מסרב לעבוד בכל מצב כמובן שחיברתי אותו בין המודם, לבין הנתב (מודם>פיירוול>נתב) שאלה טכנית נוספת\ בימים הקרובים אני מוסיף סוויצ' של 1GB לרשת הביתית הייתי מעוניין לחבר את הסוויצ' החדש לאחד הפורטים של הנתב, כך שיש לי בין המחשבים רשת ביתית של 1 GB \ ובנוסף אינטרנט לכולם - כרגיל האם תצורת החיבור שלי נכונה?

• 9 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.