רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל אינטרנט אלחוטי בהסכמה מהשכן במחשב שלי מותקן כרטיס רשת של edimax דגם EW-7128g בימים הראשונים של החיבור לא היו בעיות כלל, האינטרנט היה בסדר גמור וכבר בהפעלת המחשב הוא היה מתחבר. בימים האחרונים כשאני מפעיל את המחשב זה מראה לי X אדום בשורת ההתחל על הסמל של החיבור לאינטרנט ולא מוצא שום רשת. רק אחרי איזה שעה זה מתחיל לזהות רשתות וגם לפעמים כשזה כבר מוצא את הרשת זה נותן לי סימן קריאה בצבע צהוב על הסמל של הרשת. יש גם הרבה ניתוקים כשלבסוף אני מצליח להתחבר. פעם אחת זה גם הראה לי הודעה של משהו בקשר ל IP. בכל אופן אני מקווה שיש פיתרון לזה ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה בעיות שחוזרות על עצמם ורק עכשיו אני מוצא זמן לשאול... תחילה אגיד שאני משתמש בראוטר של tp link wr642g והמחשב שלי מחובר חוטית אל הראוטר (לא דרך הWI-FI) נתחיל בבעיות... הדפדפן שאני משתמש בו הוא פיירפוקס וכאשר אני גולש "ביום יום" האינטרנט עובד מעולה. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל את הUTorrent. איך שאני מפעיל אותו אני כבר לא יכול לגלוש. (יש אינטרנט כי הרי התוכנה מורידה ) וגם שאני מכבה אותו לוקח זמן מסויים לאינטרנט לחזור. העניין העוד יותר מוזר שמדי פעם אין את הבעיה ואני כן מצליח לגלוש גם כשהUTorrent פועל. אך רוב הפעמים אני לא יכול לגלוש. בעיה שנייה שיש לי ואני לא מצליח לפתור חוץ מהפיירפוקס שעובד מעולה (חח שוב שהUTorrent לא פועל) אני משום לא מצליח לגלוש באקספל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני יומיים הרשת הביתית שלי הפסיקה פתאום! יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב . שני כריטיסי - אחד INTEL והשני REALTIK. שני מחשבים עם וינדוס XP SP2 . עד עכשיו הכל עבד יופי ופתאום זה הפסיק. עשתיו שחזור מע' למחשב השני שלא מחובר עליו המודם זה לא עזר. הגדרתי שוב את הרשת והוא לא מזהה את המחשבים. (הגדרתי מחדש לשני המחשבים). שיניתי את שם של הרשת דרך המחשב שלי...בקיצור כלום לא עוזר... עכשיו שמתי לב שבמחשב השני...בחיבור של הכבל, ברגע שאני מחבר נדלקת הנורה הירוקה אבל יש גם נורה כתומה??? במחשב שמחובר לאינטרנט אין דבר כזה רק נורה ירוקה.... למישהו יש מושג?!?!?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחברנו לאינטרנט בכבלים של קוי זהב . כאשר כל מחשב מבין ה2 שיש בדירה מחוברים למודם בנפרד אין בעיות. לאחר חיבור המחשבים לראוטר אדימקס ברודבנד (חיובור עם הכתובת שקיבלנו מהספק דרך שירות הלקוחות),באחד המחשבים יש בעיות גלישה כגון: המסנג'ר מסרב להתחבר , האימיול לא מתחבר (רק האפלואד עובד), אתרים עם סקריפטים לא עובדים (צ'טים וכדומהלא עובדים). ובמחשב השני התקשורת עובדת כראוי. יש לציין שכאשר המחשב הבעייתי מחובר ישירות למודם ללא הראוטר בדרך ,הכל עובד כשורה. תודה מראש לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום בהמשך לשיחות קודמות. יש לי לאפטופ שכאשר אני מחבר אותו לROUTER גם אם קווי וגם אם אל חוטי, הוא מאוד איטי בחיבור אם בכלל עובד, אני עובד עצות! לא יודע מה לעשות ודמה לי שניסיתי הכל, כולל לעשות REINSTALL לדריוורים, האם יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין את windows מחדש. ???
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המחשב הוא samsung r540 בן חצי שנה. הבעיה היא בחיבור לאינטרנט אלחוטי (רשת ביתית) יש לי עוד מחשב נייד שמתחבר ולא עושה בעיות, אך הsamsung מראה שהקליטה גבוה ובכל זאת לא מצליח להתחבר (ממרחקים קרובים הוא מצליח מתרחקים 5-7 מטר מהנתב והוא כבר לא מצליח למרות שהוא מראה שיש קליטה גבוהה מאוד) ,לעומת המחשב השני שכן מצליח להתחבר ... מאחר והוא עדיין באחריות הציעו לי להחזיר אותו למעבדה אך איני יכול להרשות זאת בגלל שאני לומד עם המחשב הנייד ואני לא יכול להפסיד אותו למספר ימים. מקווה שהבעיה היא בעיית תוכנה ולא חומרה ואשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE כמערכת הפעלה שניה על המחשב. מכיוון שיש לי שני כוננים הXP יושב על C, והויסטה יושב על D. כל הדרייברים של כל המערכת מותקנים גם על C כולל אלה של הרשת.. עם הפעלת המערכת שמתי לב שהמודם לא מחובר, כאשר בXP הכל עובד מעולה. התחלתי להתקין שוב את הדרייברים של המודם (ADSL) והם אמרו שישנה טעות כלשהי ומיד חשבתי שאולי הדרייברים של בזק לא מעודכנים לויסטה.. אני לא בדיוק ספצ בענייני חיבורי אינטרנט ורשת.. עיזרו לי
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי נתב edimax 6204WG והוא אפילו עבד מצויין איזה יום ולפתע פתאום מצאתי את עצמי לא מסוגל להתחבר לנט בעזרת הנתב, כל הזמן אני מקבל low connectivity, בהתחלה חשדתי שהבעייה לא קשורה לנתב אבל כשעובדים ללא הנתב יש חיבור מצויין. זה מוזר מאוד כי הנתב עבד טוב למשך יום שלם לפני שהבעיות התחילו. ניסיתי במשך כמה שעות כולל ריסט למודם ווידאתי שכל הכבלים ממוקמים כמו שצריך ובמקום שצריך. (מודם בזק אגב eci 312). בכל מקרה כרגע החשד שלי הוא: או כבל רשת (אין לי חלופי כדי לבדוק אבל כשהשתמשתי בכבל רשת כדי לחבר את המחשב למודם בלי הראוטר היתה אותה בעייה) או בנתב עצמו. אני לא חושד במחשב שלי (כרטיס רשת) או במערכת ההפעלה כרגע, חיפשתי עידכונים לדרייבר של כרטיס רשת וכרגע עושה רושם שהוא מעודכן כ…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים קניתי פלאפון נוקיה 5800 ומכיוון שאין לי חבילת גלישה אצל חברת הסלולר ניסיתי להתחבר דרך ה-WIFI ברשת שלי בבית. הפלאפון מצליח להתחבר לרשת כמו שצריך, הבעיה היא אבל שכל גישה שהיא למידע באינטרנט לא ממש עובדת... לפעמים אני מצליח להעלות עמוד פתיחה של אתר אבל לא ממש מעבר לזה, פשוט לא זז כלום. מה שמעצבן שזה קורה אך ורק עם הרשת שלי! אם אני מתחבר דרך רשת אחרת שיש בסביבה - הכל בסדר. את הדוגמה הבולטת ביותר קיבלתי כאשר ניסיתי להתקין אופרה מיני בטלפון: לאחר ההתקנה הראשונית, כשמפעילים את זה בפעם הראשונה, עדיין צריך חיבור כדי להשלים את ההתקנה. כאשר הייתי מחובר דרך הרשת שלי פשוט לא קרה כלום במשך דקות שלמות, אחרי שהתחברתי לרשת אחרת ההתקנה הסתיימה בשניות. זאת פעם ראשונה שאנ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי לאתר NO-IP הורדתי את התוכנה, הכנסתי שם מה שצריך, הוספתי A-RECORD וקיבלתי את החיוך המפורסם ואת החיבור כמו שצריך, לאחר מכן (מסיבה אחרת לגמרי) עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי שלי בבית מסוג EDIMAX, אחרי הריסט (כמובן) קיבלתי IP אחר, ניסיתי להתחבר לתוכנה NO-IP ולא הצלחתי (רשם לי Checking) הבנתי שאני צריך לשנות את כתובת ה-IP שרשומה באתר NO-IP ועשיתי זאת, עדיין לא מצליח להתחבר (רושם לי CHECKING), ידוע לכם ? מכירים את הבעיה ? מודה לכם מראש על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי. אתמול קניתי לוח אם Asus P4S533 עם כרטיס רשת מובנה של SiS. יש לי אינטרנט בכבלים מערוצי זהב ו012. התקנתי Windows XP, התקנתי דרייברים לכרטיס מהדיסק, חיברתי כבלים, האורות מהבהבים גם בלוח וגם במודם - הכל מחובר, עובד פיקס! יאללה, להתחבר! חיברתי דרך USB הפעם, ופועל. למה דרך הכרטיס רשת לא פועל ? תודה :'(
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 3 יחידות של המוצר הנ''ל, מחוברות בקונפיגורציית Access Point באופן הבא: >> מודם/ראוטר HotBOX >> סוויצ' TP Link desk >> 2 יחידות Deco P7 >> סוויצ' TP Link desk >> יחידת Deco P7 כלומר, ישנם שני סוויצ'ים המחוברים ישירות למודם/ראוטר, לאחד מהם מחוברים 2 יחידות של ה-P7 ולשני, יחידה אחת. היחידות נשמות כנקודת גישה ולא כראוטר, את תפקיד שרת ה-DHCP, מודם וראוטר ממלא ההוט-בוקס. ישנו שידור wifi של ההוט-בוקס(2.4Ghz & 5Ghz), וישנו אחד אחר של ה-P7 (5Ghz). הבעיה היא כזו: כאשר אני מתחבר לרשת של ה-P7, לאחר זמן מה, הטלפון מאבד חיבור, ומתקשה לחזור. כלומר, נתקע בשלב קבלת ה-IP (Obtaini…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי כרטיס רשת אל-חוטי לנייד שלי D-link g630. יש לי בעיה מוזרה מאוד בזמן שבאותו המקום ישנם הרבה אנשים היכולים לגלוש בנייד שלהם אני מתחבר לרשת האלחוטית אבל היא עובדת לסרוגין. אני גולש 5 דקות ואז אני מתנתק, לאחר כמה דקות אני עוד פעם מתחבר וגולש אבל לאחר כמה דקות שוב פעם מתחבר. אני רוצה לציין כי כל האנשים שהיו איתי גלשו בלי בעיות ורק לי זה קרה. ניסיתי לגלוש ברשת ציבורית של עיריית ירושלים ולכן לא הייתי צריך סיסמא. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? או שמה על פתרון לבעיה ? כדאי לחזור לחנות ולהליף לכרטיס אחר ?? תודה רבה מראש לכולם ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
משום מה הנתב החליט לעשות לי בעיות. הצלחתי לסדר את החיבור במחשב הנייח בעזרת חיגן ששמרתי במחשב. את החיבור לנייד עדין לא מצליח לסדר. מראה לי סימן קריאה על האיקון איפה שהשעון וכל אתר שאני מתחבר אליו רושם לי This webpage is not available. אשמח לקצת עזרה בענין. עריכה: בעזרת החיגן הצלחתי להתחבר לאינטרנט. ז"א בהתחברות ידנית דרך החייגן עובד לי. איך אני מסתדר שללא חיגן בצורה אוט' עם הפעלת המחשב התחבר לי כמו מקודם? לא נגעתי בשום דבר ומשום מה נהרסה לי ההתחברות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי ראטר adsl של d-link מודם של אלקטל וחשבון בבזק ביןלאומי אני צריך עזרה ביצד לחבר את המחשבים לראוטר שהוא גם האב שיוכלו לגלוש דרך הראוטר ברשת? מודה מראש לכל עזרה שיש
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. משהו גם חווה את זה? אתרים בחו"ל לא נפתחים ואני מקבל הודעה The connection was reset ב FIREFOX. חנות של STEAM לא עולה גם עם כזה מסר Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-101. רק אתרים בארץ נפתחים. למישהו יש כזאת בעיה גם?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הטווח של הראוטר שלי לחדר של אח שלי (בהחלט אין מרחק של 100M אםילו לא 50M!) אין שום הפרעות באמצב (שום מיקרוגלים או ארונות חשמל..) יש רק כמה קירות... (4-5) ועדיין הראוטר לא מצליח.. של לי את הWRT54G של לינקסיס (אמור להיות טוב..) מה לעשות? AP זה האפשרות היחידה? יש איזה AP זולה? אני לא הולך לעשות קונסקטרוקציות מוזרות של קלקר!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי ראוטר של 3Com מדגם Office Connect, שמתחבר למודם כבלים, יש עוד מחשב שמתחבר אליו בצורה חוטית ועוד מחשב שמתחבר באלחוטי. אני מחובר אל הראוטר בצורה חוטית, ע"י כבל שאני הכנתי, זה כבל Cat 5e FTP בוארך של 30 מטר ולא נראה לי שאמורה להיות בעיה עם זה. עכשיו הבעיה היא כזאת: מידי פעם אני מקבל את הבועה הצהובה של הווינדוס שהכרטיס רשת "מנותק" לשניה או שתיים ואז זה חוזר חזרה. שזה ממש מוזר, וזה גרם לי לעשות בדיקות אמינות לתקשורת: הרצתי Ping -t לראוטר וראיתי שאחת לכמה זמן ישנם Packetים אבודים, כלומר Request Timed out. בוא נאמר שמתוך 300 פקטים שנשלחים, 5 לא מגיעים. אבל זה לא קורה תמיד. זה קורה בצורה די רנדומלית כי גם קרו מקרים שפתאום היו 2 מצוך 3 פקטים שלא הגיעו. חוץ מזה אנ…
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, התחברתי לסיבים האופטים של סלקום. יומיים לאחר ההתחברות המהירות הפכה להיות איטית. גם באיכות (סדרות ושיחות וידאו הפכו להיות מקוטעות וכו), וגם בבדיקת מהירות אני מקבל מהירויות נמוכות מאוד. מידי פעם כשאני בודק המהירות כן חודרת לאיזור ה400, אבל ברוב המקרים היא נעה בין 40 במקרה הטוב ל2 במקרה הגרוע. קורה גם בקווי וגם בויפי. סלקום הביאו טכנאי שעשה בדיקת מהירות והחליט ש"הכל בסדר". מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה שאם אני מנסה להכנס לאתר לפעמים זה נכנס תוך כמה שניות ולפעמים פשוט אי אפשר להכנס לאתר בד"כ זה נמשך לכמה דקות עד שאיכשהו זה מסתדר גם לאתר fresh.co.il לפעמים נכנס ולפעמים מופיע הודעה 400 Bad Request אני מחובר ל 012 זה האתרים היחידים שיש לי את הבעיה הזו
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי נתב של לינקסיס דגם WRT54G ומאז שיש לי אותו יש לי בעיות כניסה למסנג'ר ולו איידי ואני מצליח להכנס למסנג'ר רק אחרי מספר נסיונות...בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי היא כזאת. עברתי מהצפון למרכז. בצפון היה לי אינטרנט בתשתית כבלים, ספק- אינטרנט זהב, מהירות 1.5. כרגע במרכז אני במהירות 2.5, אותו ספק והתשתית הייתה adsl ועברתי לכבלים משיקולי מחיר בלבד (לא היו בעיות ב- adsl). מאז המעבר מadsl לכבלים אני פשוט לא מצליח להתמודד עם ריבוי חיבורים, כשאני פותח תוכנה שיתוף קבצים האינטרנט פשוט נחנק, הגלישה נהיית בלתי אפשרית. לוקח לאתר פשוט כמו "ואללה" משהו כמו 3 דקות להפתח וברגע שאני סוגר את תוכנת השיתוף הגלישה חוזרת למצב תקין. בדקתי את העוצמה דרך עמוד ההגדרות של המודם (מודם טומסון) והעוצמה תקינה, גם הטכנאי שהיה פה בדק את העוצמות והיה בסדר. העניין שמכיוון שבמשך שנים גלשתי בתשתית הכבלים ותקופה קצרה התנסתי פה עם adsl אני בטוח שהמצ…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי היום שדרגתי את הראוטר בבית מD-Link DAP-1360 ל D-Link Archer C7 בתשתית של הוט כמובן. הראטור הישן היה מצליח לשדר למרחק קצר יחסית ורציתי לשדרג את הטווח, לכן שדרגתי את הראוטר אחרי שקראתי הרבה גם פה בפורום וגם ברחבי האינטרנט שזה דגם מומלץ ואמין עם יכול שידור טובה. לצערי הרב, הArcher C7 מגיע בדיוק לאוטו טווח של הראוטר הקודם, ואפילו פחות. הוא עובד בסה"כ יום אחד ואני כבר חווה ניתוקים לפעמים... ניסיתי לשחק עם כיוון האנטנות אך המצב נשאר אותו דבר. בקיצור, במקום שדרוג קיבלתי שנמוך... יכול להיות שקיבלתי מוצר תקול? או שיש משהו שפיספסתי? כמו כן, היה לי עוד 1360 שהיה מוגדר בתור ap, שכחתי את כתובת האייפי שלו, האם כדי לגשת אליו א…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני הרבה זמן התחילו אצלי בעיות מהירות במחשב (זה הורגש במשחקי רשת אבל אני בטוח שזה לא רק במשחקי רשת פשוט זה פחות מורגש). עשיתי פורמט למחשב כי חשבתי שזה וירוס כלשהו אך גם לאחר הפורמט הלגים המשיכו, זה מתחיל ב'קפיצה' של פינג פתאום. יש לי כרטיס רשת Edimax אך לדעתי זאת לא הבעיה כי גם אחי מתחבר לראוטר והלגים שלי משפיעים גם עליו אז זה לא יכול להיות הכרטיס רשת שלי בגלל שזה היה משפיע רק עלי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? ולמישהו יש תוכנה לניטור תעבורת רשת מומלצת? בתודה, Mystery.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, ממש ממש צריך את העזרה שלכם, אני כבר משתגע מזה. עד לפני 4-5 חודשים הייתי מקבל פינגים בסביבות ה-5 עד 16 בארץ, 52-65 בגרמניה ו-60-68 לאנגליה וכו'. לא יודע אם זה קשור אבל הייתי מוגדר כ-Rate Adaptive. עכשיו יש לי פינגים מטורפים, מאוד מאוד לא יציבים שמגיעים לסביבות ה-20-30 בארץ ו80-90 לגרמניה וכו', איך אני מסדר את זה? אני מחובר על Top 100 בבזק+בזק בינלאומי, ועד כמה שידוע לי עדיין מוגדר כ-Rate adaptive שהבנתי שזה מוריד פינגים ברמות גבוהות (יכול להיות שהם מחרטטים אותי ואני לא רייט אדאפטיב יותר? איך בודקים?) ובנוסף משתמש ב-Privatebox2 של בזק בינלאומי כראוטר+מודם. עכשיו בערך לפני חודש היה אצלי טכנאי של בזק עקב טענות שלהם שיש לי הפרעות מתח בקו, והוא החליף לי את השקע שאליו מחובר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-