עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by redead,

יש לי כאן את השאלה הבאה ואני לא כולכך יודע איך לגשת אליה נתונים : MSS=512BYTES CWINDOWS=9MMS SSTHRESHOLD=5120BYTES WINDOW=65535BYTES עתה מבצעים משלוח של מנות הMSS ברצף . מה יהיה ערך השדה CWINDOWS בהנחה שכל המנות תגענה בשלום לפי סדר המשלוח ללא TIME OUT וללא שני ACK-ים זהים ? איך אני ניגש לשאלה כזאת ומה החישוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה בנתב. הנתב מחובר דרך מודם טלפון למודם אינטרנט. ניסיתי להתחבר מחשב נייח ומחשב נייד דרך הנתב. הוא מראה שיש רשת אבל לא חיבור לאינטרנט. בדקתי כתובת IP למחשבים שהוא מנסה להתחבר אליהם, ברוב זה מראה 192.168.1.1 ובחלק מהמקרים הוא עושה ריסט לכתובת. ניסיתי גם לחבר מודם ישירות לנתב אך גם אין קליטה למחשבים, לא ברשת אלחוטית ולא בחוטית אודה לעזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בוקר אור, ככה המחשב מחובר כרגע, אבל משום מה דברים לא כ"כ עובדים לי. מחשב פי.סי עם וינדוס אקס.פי (סרביס פאק 3) מחובר ב-usb למודם סלולרי. המודם הסלולרי בעיקרון מופיע כמו כרטיס-רשת בלוח-בקרה. בכרטיס רשת הפיזי היחידי שיש למחשב, מחובר כבל רשת ל-ip camera. הכרטיס רשת הוירטואלי שנוצר מהמודם הסלולרי מקבל איי פי אוטומטי מהמודם, המחשב יכול לגשת לאינטרנט והכל סבבה. הכרטיס רשת הפיזי, איכשהו קיבל 192.168.0.1, אין לי מושג ממי, יכול להיות שיש ב-ip cam הזה שירות dhcp או משהו, כי ה-ip cam שמחובר לכרטיס קיבל 192.168.0.190 (בכלל לא ידעתי את זה, הייתי צריך לעשות סקירת טווח בשביל למצוא אותו). עכשיו יש 2 דילמות. א. כשאני מרשת אחרת מנסה לעשות ping למחשב שמחובר למודם הסלולרי (את ה-ip מצאתי עם wh…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  4. שלום, אני די בטוח שזה אפשרי אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה: אם יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק (לא אלחוטי), ומחשב אחד בבית שמחובר אליו עם כבל רשת, אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי ולבצע פעולה כזו? : מודם+ראוטר של בזק מחובר לקו של בזק בקיר -> למודם+ראוטר מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר האלחוטי החדש -> הראוטר האלחוטי מאפשר רשת אלחוטית בבית ובנפרד יכול להתחבר עם כבל רשת נוסף למחשב הקיים. (כיוון שכרטיס הרשת של המחשב הקיים אינו אלחוטי) אפשרי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן חברים, יש לי בבית מחשב נייח שבמחובר לראוטר בחיבור ETHERNET רגיל. כמו כן יש לי מחשב נייד שמחובר לראוטר אלחוטי כמובן. אני מנסה ליצור רשת ביתית ולא מצליח. אם אני יוצר במחשב אחד, במחשב השני יש לי אפשרות רק ליצור רשת ביתית ולא להצטרף אל אחת כזאת. אני מנסה לעשות את התהליך בשני המחשבים ובשניהם זה עושה לי את אותה בעיה. כמובן ששני המחשבים על ווינדוס 7 שניהם פרופשיונל. אודה לכם אם יש לכם איזשהו מושג בזה, אני ממש רוצה להעביר כמה קבצים ממחשב אחד לשני שחלקם מעל הנפח שיש לי בFLASH DISK. תודה רבה ושבת שלום לכולם!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  6. היי ושלום קיבלנו מחשב ישן לילד וחיברנו אליו USB של D-LINK N11 ADAPTER המערכת הפעלה של המחשב הינה 98, חיפשתי כל מיני דרייברים ומצאתי אך הם לא קשורים. אשמח לקבל סיוע בעניין\ בתודה רבה דיידו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. למרות שהרוב המוחץ על נתבים וכרטיסי רשת התומכים בתקן N, מאפשרים שידור וקליטה במהירות מקסימאלית של 300Mbps, ניתן באמצעות תקן N להגיע למהירויות גבוהות הרבה יותר. על ידי שימוש ברכיבים מתאימים, התומכים ב-3 ו-4 אנטנות וזרמי מידע (data streams), ניתן להגיע למהירויות של 450Mbps ואף 600Mbps. ה-TEW-690AP היא נקודת גישה (Access Point) בתקן N התומכת במהירות של 450Mbps וה-TEW-684UB הוא כרטיס רשת, בממשק USB, התומך אף הוא במהירות זו. הסקירה מתמקדת בביצועים האלחוטיים המשופרים המושגים על ידי שימוש ב-3 זרמי מידע (data streams) ומדגימה זאת באמצעות פירוט התכונות והביצועים של ה-AP וכרטיס הרשת. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TEW-690AP/TEW-690AP.htm

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. Started by mojo82,

שלום,תוך כדי משחק יצר איתי קשר אחד האדמינים בשרת של MSI HWZONE,אחרי שהתלוננתי על לאג ופינג גבוה מאוד(הגיע כמה פעמים למשהו כמו 500+),הוא אמר שהוא עשה איזה בדיקה("pinging your computer") ויכול להיות שהבעיה מהוט ושמחשב ברשת מפריע או משהו כזה והציע שאני אתייעץ פה,אני אתן קצת רקע כללי יש לי אינטרנט 12 מגה הוט+012 אני גר בשערי תקווה זה לכיוון אריאל, win7 ultimate 64 bit core2duo e8500 3.16 ghz 4 gb ram ddr2 nvidia 9800gtx+ 1 gb המשחק עובד בצורה לא הגיונית בכלל כשמסתכלים על המפרט שלי הפינגים לא יציבים קופצים מ-90 ל-500+ יש לאג מוזר,פשוט בלתי נסבל לשחק ככה, והמשחק הזה זה מה שאני בעיקר אוהב לעשות בזמני הפנוי לכן מאוד מתסכל אני עוד יציין שאת המשחק התקנתי על ווינדוס ישן יותר שהיה…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by shimon1,

שלום היום קניתי את הראוטר tp-link wr1043nd, הגדרתי את הרשת והכל עובד טוב. כשחיברתי את הPS3 לראוטר (חוטי ואלחוטי) הסוני אומר בבדיקת הקישוריות שהאפשרות לUPNP לא זמינה. בתוכנה PS3 MEDIA SERVER הסוני מזוהה אבל לא רואים את קצב העברת הנתונים המשוער מתחת לאייקון של הסוני. בהגדרות של הראוטר האופציה של UPNP מופעלת ועידכנתי לגרסא הכי חדשה. מה עושים??? בתודה...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by crik,

אהלן, אני רוצה לרשת כיתות באינטרנט אלחוטי, בכל כיתה יש נקודת רשת אחת שמחובר לארון מרכזי שמקבל DHCP מהשרת הנמצא בחדר ארונות. ברצוני לקנות לכל כיתה ראוטר אלחוטי ע"מ שתלמידים יוכלו לגלות מהמחשבים הנידיים המחולקים ע"י הביהס. אשמח לעזרתכם לבחירה. מדובר על 10 כיתות בתקציב של עד 1800 ש"ח תודה, משה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. סוף סוף מצאתי והבנתי באמת מה שולט על ה STREAMING בכל האתרים, זה סה"כ פקודת HTTP ולא שום דבר אחר.השיפור מתרחש גם ב FIREFOX עם ההגדרות גם באקספלורר 9-8 וגם ב CHORME 12 שעכשיו תומך במאיץ אבל עדיין לא חיפשתי איך לשנות את הפקודה. כהלן הפקודות האלו אמורות "להאיץ" את החיבורים באינטרנט או יותר נכון לספק יותר חיבורים בו זמנית, המטרה שלהם הוא שכל חיבור כזה יכול לספק 1-2MB כשבדרך כלל אתם משתמשים רק ב 4 חיבורים ב DEFAULT אתם מקבלים בקושי 6-7 במצב הכי הכי הכי טוב שיכול להיות, כיום במהירויות של 10-12-20 מגה אנחנו רוצים לקבל יותר. אז הגיע הזמן להפסיק את התלונות לספקים על STREAMING לא תקין כי באמת אני עובד באורנג' ועבדתי באקספון ושמעתי לא מעט תלונות בנושא. יש סירטונים שלא משנה מה תעשו ה…

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by NadavAfuta,

בעקרון, ראיתי כמה מעניינים: D-Link DGS-1008D TP-Link TL-SG1008D 8-Port 3Com 3CGSU05A האם כולם יעבדו במהירות 1Gbps כמו שצריך וניתן לבחור את הכי זול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מה הסיבה שלדוגמא מטורקיה הקרובה אני מקבל פינג באיזור ה160 בעוד שמגרמניה הרחוקה אני מקבל פינג של 70?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אני לפני שבוע בערך שדרגתי ממהירות של 2.5 ל12 מגה בתשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי אני כרגע משתמש בראוטר של Edimax דגם Br6204WG עכשיו בבדיקה של המחשת המהירות באתר של הוט המהירות שהוא מראה לי היא בקושי 4 מגה עכשיו דיברתי גם עם הספקית וגם עם הוט חיברתי מחשב נייד ישירות למודם ובדקתי את המהירות ואז היא עלתה ל10 שזה גם עדיין לא מספיק מבחינת התשתית וישלחו לי טכנאי עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אני צריך להחליף ראוטר לראוטר שתומך במהירות הזאת או שזאת לא בעיה בראוטר אולי בכרטיס רשת?? ומה דעתכם על הראוטר הזה בתור תחליף האם הוא מתאים למהירות.? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=472971 יום טוב ותודה לכל העוזרים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אני אגלה פה איזה טריק שהייתי עושה בעבר: משתמש חדש בבזק בינלאומי עדיין לא מתועדף אבל לאחר תקופה זה משתנה בהתאם לאופי המשתמש, אתה הופך להיות מתועדף וזה הופך לקיצוני עם הזמן (שוב זה תלוי במשתמש) בדרך כלל מי ששם לב לזה מנסה כל דבר כדי לשפר: שינוי אייפי ריסט של מודמים אפילו שינוי mac ולסוף שיחות עם תמיכה שאומרים ש P2P זה אסור (ביטורנט סקייפ FTP וקליינטים אחרים שעושים ריבוי חיבורים הם P2P) - כלום לא עוזר לצאת מהתיעדוף, עד שגיליתי משהו - היה לי חבר שעובד בתמיכה של בב"ל וביקשתי שישנה לי את השם משתמש (באתר שלהם אפשר לשנות רק ססמה) - וזה עזר מאוד, וככה מדי תקופה הייתי משנה את השם משתמש, עד שאותו חבר עזב את העבודה שם והתיעדוף התגבר שוב בצורה קיצונית ..... (להתחבר לשרת שונה של בב"ל ג…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  16. יש לי ווינדוס 7, הוט-נטוויז'ן, איך אני יכול להגדיר את החייגן שיתחבר אוטומתית כשאני פותח את המחשב? יש לי פינג גבוה בדרך כלל והבנתי שזה קשור לספקית, נטוויז'ן אז ההמלצה היא לעבור ? אם כן אז לאיזה כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Cheif,

בסוף השבוע הקרוב אני מתכוון לפרסם סקירה מפורטת על נקודת גישה וכרטיס אלחוטי התומכים בתקן N במהירות של 450Mbps. כרקע לפרסום הסקירה, אני רוצה לעמוד על האופן בו נהוג לסמן את יכולת השידור והקליטה של התקנים אלחוטיים הפועלים בתקן N. הסימון הרשמי שנקבע בגרסא הסופית של תקן N, שפורסמה לפני כשנה וחצי, ליכולת של התקנים אלחוטיים בתקן הוא A x B : C. כאשר האות A מסמנת את מספר אנטנות השידור; האות B מסמנת את מספר אנטנות הקליטה; והאות C מסמנת את מספר זרמי המידע (data streams) בהן תומך ההתקן האלחוטי. על פי תקן N כל זרם מידע (data stream) תומך בעד 150Mbps. כך לדוגמא, נתב הכולל שתי אנטנות, הוא נתב מסוג 2x2:2 - כלומר יש לו שתי אנטנות שידור, שתי אנטנות קליטה והוא תומך בשני זרמי מידע (data strea…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by davidcher,

שלום כשאני מחפש משהו בגוגל לפעמים התוצאות הם בקבצים WORD ו PDF איך אני מעלה קבצים כך שיופיעו בגוגל כך שכל אחד שמחפש בנושא ימצא את הקובץ שאני העלתי ?? תודה מראש דוד

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. ובכן, כפי שכבר ראיתם באשכולות הקודמים שלי, אני מחובר לתשתית Hot וספקית נזק בין לאומי. 12 מגה מהירות. כעקרון, כפי שכולם יודעים - אף אחד, כולל אני, לא באמת מקבל 12 מגה, אתרי סטרימינג כדוגמת יוטיוב נטענים לאט (ועל 720P בכלל אי אפשר לדבר), כשאני מוריד קבצים אני לא מוריד על 1.5 אלא על הרבה פחות (רשום לי 200, לא יודע מה זה אומר) ובכלל אין תחושה של אינטרנט מהיר. השאלות שלי הן כדלהלן: 1. האם כדאי להישאר בשילוב של הוט ובבנ"ל? או שמומלץ להחליף אחד מהם? 2. מהוט אני לא יכול לצאת כי אצטרך לשלם קנס של 500 שקל. אבל אם ארצה לעבור תשתית - מי הכי מומלצת? כדאי ללכת אל המתחרות כדוגמת 012, או ללכת אל הספקיות הקטנות כמו אקספון וטריפל סי? 3. כדאי אולי פשוט להישאר בהוט ובבנ"ל, ולבקש להוריד …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. עד אתמול היתה לי בד"כ מהירות מקס' (5M) ב 720P , אתמול והיום זוועה. כל השאר הגלישה/הורדות כרגיל. הוט + אקספון

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אוורסט,

במקום העבודה נתקלתי בתיקיית סרטים משותפת. כדי להגיע איליה יש להיכנס אל "מיקומי הרשת שלי" "הוספת מיקום ברשת" ולהמשיך עד אל "מהי כתובתו.." ואז להקליד "סרטים\192.168.10.110 \\ " והתיקיה נפתחת. ניסיתי לברר מה המיקום של התיקייה , רק מתוך סקרנות ולא הבנתי מה הולך כאן? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. Started by assafcohen1,

רכשתי לפני כמה ימים טסטיק ללפטופ מסוג Alcatel x220 , כאשר אני מחבר אותוו למחשב הוא עולה ומתקין את התוכנה והדרייברים וכל מה שהוא צריך. הוא מתאפס על עצמו ומוצא רשת אך לא "ננעל" עליה, משמע הוא ממשיך להבהב בנורה ירוקה ללא הפסקה ולא נותן להתחבר. עצות? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dell xps l702x win7,i7 2.70GHz, 8GBDDR3, 1TB, nVidia GeForce GT 555,17.3" 1080 LED, JBL Speakers, 9 Cell Battery

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. Started by 100BATISTA,

יש לי מהירות של 2.5 MB עד לא מזמן יכולתי לראות סרטים בצפיה ישירה וכעת כל סרט או סידרה לוקח לו מיליון שנה להיטען מה יכולה להיות הסיבה? יש לי ראווטר של TPLINK דגם TLWR740N כעיקרון הוא נועד רק לגלישה בקונסולה, יכול להיות שזה מה שמאט? האם הראוטר יכול להשפיע בכלל על מהירות המודם?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. שלום לכולם. יש ברשותי אינטרנט במהירות 12Mb, תשתית HOT, מודם של מוטורולה עם חיבור L2TP ורוצה שתהיה גם אפשרות ל- Dynamic IP כמובן. אני מתלבט בין 3 דגמים של חברות גדולות: TP Link עם הדגם: TL-WR1043ND Edimax עם הדגם: BR-6574n Linksys עם הדגם: WRT160NL איזה ראוטר הכי מומלץ, הכי אמין, הכי מהיר, הכי איכותי והכי חזק ? הדברים החשובים לי בעיקר: 1. יציבות מקסימילית בלי ניתוק אחד. 2. שפע של הגדרות ובחירות ונוחות שימוש. 3. אמינות המוצר, הוא הולך להיות בבית לפחות 10 שנים. 4. מהירות גבוהה בין יחידות התקשורת בין אם זה באופן חוטי ובין אם זה בצורה אלחוטית. 5. עוצמה גבוהה מאוד של התקשורת האלחוטית (Wifi). תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by GolanBerlin,

איזה תשתית הכי טובה מהבחינות הבאות: - יציבות של מהירות. אם מגיע לי 4 מגה אני באמת מקבל 4 מגה. גם באלחוטי וגם בחוטי. - סרטוני יוטיוב נטענים מהר, גם על 720P. גם באלחוטי וגם בחוטי. - און ליין ומשחקי מולטיפלייר עובדים בצורה חלקה במשחקי מולטיפלייר בקונסולות PlayStation 3. הקונסולה מחוברת לרשת בצורה אלחוטית. - מוריד קבצים במהירות, ואכן באותה חבילת מהירות שמגיעה לי. בזק/הוט? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים