עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by noambaum,

התקשרתי היום לבזק לעדכן את חבילת האינטרנט שלי (כרגע 1.5 מגה),והנציגה אמרה לי שכל החבילות היום מותנות בהתחייבות לשנה!!! WTF?? למה? באף חברה סלולרית או יס או הוט לא מבקשים התחייבות לשנה! מישהו אמר פה מונפול??? בכל אופן אני מחפש אלטרנטיבות.(או שפיות) יש לכם עצות? לי לפחות לא נראה הגיוני להתחייב לשנה לבזק !

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  2. אני מחובר כרגע עם הוט, מהירות 12MB. משתמש בראוטר TPLINK 1043ND ומודם רגיל של הוט. שבוע הבא עוברים לדירה חדשה, וחשבתי על הדרך לשדרג מהירות, כשעם איזה תשתית אהיה תלוי במחיר הסופי שאקבל. בחבילות הגבוהות של 100MB אני לא מעוניין, יותר מדי כסף. המקסימום יהיה 30MB. השאלה היא, אם בחבילות כאלה גם אצטרך ראוטר/מודם מיוחד מהחברה או מה שיש לי מספיק? אם כן צריך, מה הן האופציות והעלות בקנייה פרטית, במקום שהחברה תחזיק אותי שבוע שנתיים בתשלומים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. עריכה: הבעיה נפתרה, נא לראות למטה את הפתרון. כל מי שמכם משתמש ב-ZONEALARM או KASPERSKY ANTIVIRUS ובמקרה גם משתמש בתוסף DOWNLOADHELPER לפיירפוקס, כנראה יתקל בבעיה הזו ===================================== אתם רוצים להגיד לי שלבזק בינלאומי יש בעיה ספציפית עם הקשר לשרתים של יוטיוב????? אני לא יודע אם זה קשור - אבל במשך כבר יותר משנה לדעתי - לפעמים קורה שיוטיוב פשוט "נתקע" -- כלומר - יכול להיות שבמשך זמן רצוף וארוך הוא יעבוד חלק (יוריד סרטונים מהר, אפילו במקביל וכו'), וגם HD אני אראה בלי בעיה, אבל אז פתאום מגיע "קיפאון" -- ואפילו העמודים עצמם לא טוענים (בלי שום קשר לסרטון). דהיינו אני יכול לפתוח עוד ועוד טאבים שיטענו כתובת ביוטיוב - ואני לא אראה כלום על המסך, אין שום RESPONSE…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by itay_k,

אהלן, יש לי בבית ADSL עם בזק. יש דרך לדבר עם בזק ולקבל כתובת IP קבועה? (על מנת שאוכל לקשר את ה-domain שלי לשם?) או שזה מצריך תשלום נוסף? (ואם כן, אז כמה?) תודה מראש, איתי.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by Iko89,

שלום לאחרונה אני מגלה יותר ויותר אתרים שהמהירות הורדה מהם ירדה באופן משמעותי .. הבנתי שיש איזהשהו כתב עיתונות שמטפל בזה .. אבל מה עושים עם זה בפועל ? יוצא מזה משהו ? אני רק ממשיך לראות אתרים נחסמים .. אני בתשתית של בזק והספקית שלי היא נטויז'ן(אני מקווה שלא התבלבלתי) בכל מקרה, האם יש משהו לעשות עם זה ?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by ac1240,

פשוט כל ערב משעה מסויימת הביטורנט לא זז ) עד כמה התופעה הזו רחבה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089225,00.html השאלה הגדולה מתי זה יקרה וכמה זה יעלה...?

• 74 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by ProRules,

יש לי NGN 15M ועד לא מזמן הרצתי שרט MINECRAFT והפורט 25565 היה פתוח. אחרי חודש רציתי לפתוח עוד פעם שרט והפורט פיתאום סגור( לא שיניתי כלום בהגדרות) וניסיתי לפתוח עוד פעם וזה לא נפתח. בנוסף איך הגיוני שפורט 80 סגור? אם הוא סגור איך אני גולש באינטרנט... מה הם עשו את זה בכוונה ופתחו פורט מקיף לאינטרנט? (ואני יודע איך פותחים פורטים)

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  9. Started by LaCostE,

מי שלא זוכר.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305227,00.html לא לא שדרגו כלום , תסתכלו בסוף אבל לא הבנתי , משדרגים או לא ? מישהו צלצל והעלו לו ?

• 70 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. שלום. לפני בערך חודש וקצת בדקתי האם קיימת תשתית NGN ביישוב שלי ונענתי בחיוב. החלטתי לשדרג את מהירות הגלישה מ5 מגה ל-15 (ספקית נטוויז'ן). לקחתי את מהבצע בנטוויז'ן של השנה חינם ולאחר מכן 109 ש"ח לחודש. בבזק המחיר הוא 129 ש"ח לחודש, 3חודשים ראשונים 65 ש"ח. הבנתי מבזק שמגיע ליראוטר חדש בחיוב זיכוי והלכתי לקחת אותו- DLINK 2760U. לאחר כמה ימים של שימוש באינטרנט וריפרשים אינסופיים לדפי האינטרנט (המהירות הורדה עצמה הייתה תקינה) התלוננתי בפני בזק על הבעיה. הם אמרו לישהם ישלחו טכנאי. אתמול הגיע הטכנאי ולאחר בדיקה הוא אמר לי שהמקסימום שאני יכול לקבל הוא 8 מגה כי אני רחוק בקילומטר ומשהו מהמרכזיה שלהם. כרגע יש לי כמה ברירות ואני באמת לא יודע על מה ללכת. בבזק הציעו לי לעבוד ל-8 מגה במח…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355083,00.html ומתי לעזאזל הם כבר ישיקו את ה-ADSL2 שהבטיחו לנו לפני כמה חודשים?

• 55 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. אהלן סתם רציתי ליידע אותכם. בזק העלתה את המהירות העלאה בחבילה של 30MB ל1.5MB להגיד את האמת לא אוהב את בזק דיי יקרים אבל זה נראה כמו מהלך מונע בהתאם למה שקורה בשוק התקשורת.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני תמיד הייתי מחובר לבזק (גם ספק וגם תשתית) ובשבועיים האחרונים שמתי לב לירידה דיי משמעותית במהירות הורדה. פעם תמיד שהייתי בודק באתרים כמו SPEEDTEST או סתם מוריד טורנט הייתי רואה שיש לי 15 מגהביט , ומוריד על 1.6-1.7 מגהבית. בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני מוריד על 1-1.1 מגהבית והלכתי לבדוק יום אחרי יום והמהירות ירדה באופן קבוע ל 10 מגהביט.. שהתקשרתי אתמול לשירות לקוחות הבחורה אמרה לי שאני אכן משלם על 15 מגהביט אבל הם בעצם מתחייבים על 7.5 מגה ביט , וכנראה שאני מקבל רק 10 ,אבל לפי דעתי זה בולשיט אני יודע שהם מתחייבים רק על 7.5 אבל פעם תמיד תמיד היה לי 15 למה בשבועיים האחרונים זה ירד ל 10 ולא זז משם ? היא הציעה לי לשדרג תמהירות ל 40 מגה ב "חינם" (ייצא בסוף שאני משלם לבזק עוד …

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. עם או בלי קשר לשדרוג חבילות התשתית לכלל המנויים שלה, מבצעת בזק שינוי שקט במהירות הגלישה המינימלית אותי היא מתחייבת לאפשר בהתבסס על תשתית של 100 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%96%d7%a7-%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%98%d7%97%d7%aa/

15. היי חבר'ה יש לי מודם B-FOCuS 270 שעושה לי בעיות. לאחר שיחה עם התמיכה הטכנית של בזק הם לא הצליחו לפתור לי הבעיות והוחלט להחליפו. אני מחליף למודם רשת כמו הנוכחי ולא למודם USB . האם זה משנה איזה מודם אבקש (אלקטל, ECI , וכד'...) או שמה זה לא כל כך משנה - אם בכלל? תודה מראש.

16. Started by blabla2002,

אחרי השקת חבילת 5MB, הגדלת הupload ל10% מהערוץ היורד עכשיו בזק מתחילה בניסוי לADSL2. למרות שלפי דעתי הכנסת ADSL2 היא בעיקר בשביל לספק שירות VOD ללקוחות yes אחרת יכול להיות שהיו עוברים שנים עד שהינו רואים שינוי מצד הטכנולוגיה. כרגע הניסוי מתבצע על מהירות 8MegaBit, כלומר סוף סוף 1Megabyte לשניה. שזה אומר הורדה של גיגה תיקח כ17 דקות, שזה ממש פריצת דרך. ADSL2 יכול להגיע עד ל12 מגה הורדה וADSL2+ יכול עד 24 (כנראה התקן הסופי שבזק יוציאו הוא ADSL2+, איפלו הראטורים האלחוטים שהם מוצאים היום תומכים בזה), הבעיה היחידה שבכל התקנים האלה הערוץ העולה "תקוע" ב1Megabit- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312293,00.html

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לבזק יש את האפשרות לתת Upload של 1000Kbps ללקוחות שגולשים ב-10 ו-15 מגה על ידי העברתם ל-VDSL, אך הם בוחרים להשאיר אותנו עם Upload של 800Kbps. לא כל מי שרוצה 1Mb העלאה צריך 20 מגה הורדה. אפילו במדינות כמו אפגניסטן מהירות ההעלאה גבוהה יותר (עפ"י אתר Net Index)

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. מקור: http://realestate.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20080509_981817&layer=hp&layer2=&layer3=realEstate בזק תציע חיבור לאינטרנט על גבי NGN, רשת הדור הבא שלה, בעוד כשנה וחצי. הרשת תאפשר מהירות גלישה של יותר מ-20 מגה-ביט לשניה - יותר מפי שניים מהמהירות המרבית שבזק מציעה כיום (8 מגה-ביט לשניה). עלות השדרוג של בזק ל-NGN מוערכת בחברה ב-2 מיליארד שקל. במסגרת השדרוג לרשת המתקדמת תחליף בזק את תשתית התקשורת שלה, שמבוססת על כבלי נחושת, לתשתית של סיבים אופטיים. מהלך השדרוג אמור לקבל אישור סופי מדירקטוריון בזק בשבועות הקרובים. מועצת המנהלים כבר אישרה אבני דרך בפרויקט, אחת מהן היא מכרז להחלפת הציוד בארונות הסעף (MSAG) - שעליו פורסם לראשונה ב-TheMarker. ב…

• 42 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. במסגרת החידוש אינטרנט, אחרי 3 שנים, בזק לא מוכנים לוותר על ה 10 שקלים דמי שכירות של המודם. הם מציעים לי לקנות אחד דרכם ב 360 שקל.... בכל מקרה, רציתי לדעת, בשביל 100 מגה, איזה מודם או מודם משולב ראוטר עדיף לקנות ? (כיום יש לי ראוטר שאני די מרוצה ממנו, למרות שהוא לא תומך בכל ה WIFI החדשים. TL-WDR4300)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by duk4u,

לפני כשעה קיבלתי טלפון מבזק, בו הם מודיעים לי בחגיגיות שהם מעלים לי את מהירות הגלישה מ, 1.5 מגה ל, 2.5 מגה ללא תוספת תשלום למשך שנתיים. מיד שאלתי מה נפל משמיים שאתם כאלו נדיבים ?. והמוקדנית השיבה, היה מבצע ואתה נבחרת מבין כמה אחרים לקבל שדרוג לרוחב הפס. ונוסף תקבל מכתב בזמן הקרוב בנושא. וכן תוך 48 שעות רוחב הפס יהיה 2.5 מגה עד כאן. ושאלתי, האם למישהו מיכם קרה אותו נס ?.

• 81 תגובות
    • 7k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3475730,00.html הגיע הזמן באמת 8 מגה עכשיו אנחנו מתקרבים יותר לאירופה לפני שנתיים שהייתי בגרמניה הם התקדמו ל-16 מגה (לא כבלים) ואנחנו רק 5 מגה HOT עשתה רק טוב למשתמשי ADSL כי ככה הם דחפו את בזק למהירות יותר גדולה

• 66 תגובות
    • 7.9k צפיות
  22. החבילה מותנית, כאמור, בהתחייבות לשנה. לפרטים נוספים - http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2006/Jan-Mars+2006/120306.htm

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. שלום לכולם! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304694,00.html כזכור, לא מזמן בזק גבתה על החבילה הנ"ל 149 שקלים, וכעת הורידה את המחיר בכ-30%! מעניין מה יהיה הצעד הבא של HOT... אני משער שהם יורידו מחירים גם, אחרי הכל, הם בדרך כלל מציעים חבילות מקבילות במחיר זול יותר מבזק. מי יתן והכבלים יתחילו ראש בראש עם בזק, וישחררו חבילות יותר עצבניות כמו למשל 5 מגה עם upload יותר גבוה, נגיד של חצי מגה, או 1 מגה... יכול להיות שהם יציעו חבילות עם מהירות הורדה גבוהה יותר, או פשוט חבילות חדשות כמו למשל 4 מגה. יכול להיות שזה הדמיון שלי, ואין לפתח ציפיות, אך בתקווה רבה, חברים, אני מאד מקווה שצעד זה של בזק יגרום לתחרות "קצת" יותר אגרסיבית בין בזק ל-HOT, ומי שכמובן ירוויח, זה אנחנו - הצרכ…

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  24. בזק מציעה מסלולים חדשים - חבילות של 50Mb ו 100Mb ! השבוע בזק פרסמה באתר שלה מהירויות חדשות שלא ראינו אצלה כבר הרבה זמן. מהירויות של 50Mb ו- 100Mb, סוף סוף תחרות אמיתית מול HOT. באתר של בזק לא מוסבר בדיוק למה כתוב על החבילה של ה- 100Mb "עד" (TOP), ורק באמצעות פניה ישירה לחברה, אפשר להבין שמדובר במהירות אופציונלית, כלומר, המהירות המינימלית שבזק תתחייב לספק לכם עבור חבילה זו היא 60Mb "בלבד" ומעבר לכך תלוי במרחקכם מהמרכזיה וסיבות נוספות. למעשה זה צעד מבורך מצד בזק להציע סוף סוף חבילות גבוהות יותר, אך עדיין היא לא מצליחה להתחרות מול ה 100Mb של HOT אשר מספקת 100Mb אמיתיים ולא רק 100Mb אופציונליים. המחיר עבור חבילת ה 50Mb יהיה 199 ש"ח ל 6 חודשים ראשונים ו 299 ש"ח לחודשים…

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.