רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום! כרגע אני מחובר בבזק מגה וחצי ומשלם 110 לאינטרנט עצמו ועוד כ-43 שח לקו.. כמה יעלה לי להתחבר ל5 מגה? אם אני מתחבר הם צריכים לבוא אלי ולהחליף ראוטר? תודה
-
- 72 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
הי, מתלבט בין שניהם, הוט קורץ לי יותר, אבל הקטע, זה שיש להם שם💩 איך התשתית שלהם היום? , יש למישהו את החבילה הספציפית הזאת ויכול להמליץ? אני צריך כמה שיותר מהיר, אבל אם תגידו שעדיין לא כדאי להתקרב אליהם, אז אקח בזק.. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני עובר לבזק עם NGN במהירות 10MB ולבזק יש אפשרות לנתב 2650U. קראתי את הסיקור עליו והבנתי שהוא נתב נחמד בתור נתב בסיסי. רציתי לדעת מה מקבלים בנתבים ביתיים לא בסיסיים אם אשתמש בחיבור ללא נתב של בזק ואקנה נתב אחר בעצמי (לדוגמא, ראיתי ש WRT54GL מאוד נפוץ). אציין שדברים שדברים שחשובים לי שאני יודע מהם הם (והבנתי שיש ב 2650U): 1. אפשרות להדליק/לכבות WIRELESS בעזרת מפסק. (אני מבין שאפשר בעזרת המפסק בלבד) 2. חיבור מדפסת 3. חיבור דיסק חיצוני דרך הנתב 4. מספר חיבורים קוויים (4 זה מספק) חשוב לי שבנתב שאבחר יהיו דברים אלו אבל גם מעניין אותי לדעת אילו עוד יכולות קיימות בנתבים אחרים שאין ב 2650U.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
עד חודש ינואר האחרון היה לי נתב Netgear VVG2000 שעבד סה"כ בסדר... זה אחרי שהחלפתי בינו לבין ה-D-Link בעבר עד שקיבלתי מוצר סביר. בחודש ינואר הייתה לי הפסקת חשמל שאחריה קו הטלפון לא עבד - הטכנאי שתיקן את קו הטלפון החליף גם את הראוטר (אני לא יודע אם באמת הייתה סיבה לכך כיוון שלא הייתי בבית). מאז - רק בעיות עם הראוטר. עכשיו, לאחר כחודשיים שאני מדבר עם בזק וכבר החליפו לי ראוטר 3 פעמים, על אף שאמרתי להם שברור שהבעיה היא לא בחומרה אלא ב-firmware. הבעיה הייתה שאחת ליום בערך, שירות ה-DNS של הראוטר היה מפסיק לעבוד, אבל אם הייתי מגדיר DNS ידנית אצלי במחשבים, הייתי יכול להמשיך לגלוש. בנוסף, תיבת ה-VOIP האמריקאית שלי (Linksys PAP2T) הפסיקה להוציא שיחות ומדי פעם לאחר ניסיון הוצאת שיחה,…
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
מישהו פה מחובר דרך בזק עם 100 אני מעוניין לתחבר לשרות הזה אבל אני צריך לשואל כמה שאלות לפני עושה אתה חבילה האם אתה מקבל הרבה ניתוקים? האם אתה מקבל clean 100 וב איזה router כדי להשתמש בגלל ששמעתי שאת הציוד שאני מקבל מבזק is crap תודה תומאס
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אוקי יש לי מודם הפכתי אותו ל PRO הם מכירים בזה כאלו זה בסדר מבחינתם ?? וגם אני רוצה להתקים בקרוב לינוקס ויש לי כמה בעיות 1. איך שהוא שיכנעו את אבא שלי לקנות כרטיס רשת חיצוני ונטקעתי איתו !!! וקניתי אותו מבזק אני יכול להוציא מהם דריברים ללינוקס? 2. אפשר לקבל תמיכה בהגדרת ה אי די אס אל מלינוקס ממישהו??????? 012 או בזק? ואני מדבר לא חייגן אלא PRO HELP PLZ
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני נמצא בתשתית של הוט ללא שום בעיות טכניות במהירות של 12 מגה במחיר של 69 ש"ח התקשרתי להוט כדי לשדרג למהירות של 20 מגה הם אמרו לי שהם תומכים במהירות כזאת רק בחיבור ללא חייגן (בגלל שעם חייגן יש ניתוקים אצל חלק מהאנשים) והספק שלי לא תומך בחיבור mpls. בררתי אצל בזק ונותנים לי הצעת מחיר של 90 ש"ח הכולל 20 מגה + ראוטר בחיוב זיכוי (עם חייגן) יש לי כמה שאלות: 1.אם אני נשאר בהוט ומשדרג את המהירות הנתב שיש לי תומך ?: wr740n v1 2.האם שווה לקחת את הסיכון של התחברות לבזק לשנתיים ?(לפני הפריסה של NGN היו לי ניתוקים) 1.אם אני נשאר בהוט
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי אנשים, עברתי דירה והגיע הזמן לעשות כאן אינטרנט. בהתחלה הייתי סגור על בזק בין לאומי + בזק 40 מגה (אזור ה 100-110 שקל). קראתי כאן קצת וראיתי שלא מעט מאוכזבים מבזק ולמרות שאני שונא את הוט פתאום הם שוב אופציה. העניין שעד לפני חודש גרתי 200 מטר ליד והיו לי לא מעט בעיות עם הוט.. ניתוקים לשעות, פינגים גבוהים וכו' - האם בגלל שזה בקירוב גם כאן יהיו לי אותם בעיות? ובכלל.. בעיקר לפינגים לחו"ל (משחקים) יש עדיפות לחברה כלשהי כרגע? מעדיף לא להשקיע יותר מ 100 שקל על ספק+תשתית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גם להם יש שעות עומס ? עכשיו אני מוריד ב-120, והפינגים דיי חרא...
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, ההתחייבות לבזק מסתיימת בעוד מספר ימים, החלטתי להרשם ל CCC קצת לפני על מנת שאוכל להשוות את שתי החברות "בתנאים שלי". בכל מקרה, הבדיקות בוצעו היום, יום שלישי - בשעה 14:00. שעה לא עמוסה במיוחד. חשבתי שכאן יהיה יתרון דווקא לבזק בין לאומי ובשעות הלחץ ל CCC.. בכל מקרה, אלו המספרים : Israel : :Europe, Paris USA, East side, Los Angeles : Youtube test : טריילר ב 1080P באורך של 1:47 דקות. Never back down trailer : http://www.youtube.com/watch?v=cn2-nzMHgtU טריפל C - טעינה מלאה תוך 37.2 שניות. בזק בין לאומי - טעינה מלאה תוך 45.5 שניות. הערה: בזמן בדיקת CCC מול לוס אנגלס, בפעם הראשונה קיבלתי נתון מוזר של 2.5 מגה הורדה ופינג 220. ניסיתי פעם נוספת…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למישהו יש בעיות לאגים מצוהריים כבר? בבזק בינלאומי? הפינג לא יורד מ50 שאיפלו רק אני מחובר לרשת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Tracing route to 188-72-238-154.local [188.72.238.154] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms 1 ms 192.168.11.1 2 12 ms 9 ms 11 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 3 11 ms 11 ms 15 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 4 11 ms 12 ms 11 ms cablep-219-51-242.cablep.bezeqint.net [62.219.51 .242] 5 11 ms 8 ms 10 ms bzq-179-75-165.static.bezeqint.net [212.179.75.1 65] 6 23 ms 13 ms 12 ms bzq-179-124-193.static.bezeqint.net [212.179.124 .193] 7 12 ms 12 ms 18 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 8 89 ms * * bzq-179-124-34.static.bezeqint.net [212.179.124. 34] 9 76 ms 73 ms 73 ms xe-0-2-…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני בהוט עם בזק בינלאומי ללא חייגן 12M. נמאס לי כבר לשלם על חבילת גלישה מהירה ולא להיות מסוגל אפילו לטעון אתרים! שלא לדבר על הורדות.. יוטיוב בכלל חלום נידח.. מצב אבסורדי פשוט. היו למודם (Thomson TCM425) קצת בעיות של סנכרון לאחרונה.. הכי זוועה שכל יום כיפור הוא לא הסתנכרן, באסה אטומית. היו היום שוב בעיות סנכרון והתמיכה החליטו לשלוח טכנאי ביום שישי - יש משהו שהוא באמת יכול לעשות? הגלישה האיטית אני מניח שהיא אשמת הספק, ולא התשתית והראוטר (אדימקס 6424N) כי זה תלוי בשעות היום. עכשיו במהלך היום המצב בכי רע, בלילה אני עוד יכול להוריד על 600KB, בבוקר המוקדמות אפילו הקצב המלא שלי של 1500KB. וזה ניוזגרופס אני אמור לקבל קצב מלא כל הזמן. זה כבר לא Traffic shaping זמני זה פשוט מצב תמי…
-
- 106 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
לא, זהו איננו עוד שרשור התבכיינות עליהם מה שכן, אני די מיציתי את כל האפשרויות שיש בידיי כמשתמש קצה במרדף אחר פינגים נמוכים. - חבילת Gamer - יש, מלפני כבר יותר משנה. - "תשתית" NGN - יש, מלפני כמה ימים. - התקשרתי אינספור פעמים ל-014 וביקשתי פיתרון, בלי לדרוש ולצעוק - פשוט התקשרתי ואמרתי "היי, אני מוכן לשלם יותר, מה יש לכם להציע עם פינגים נמוכים יותר ממה שיש לי כיום?" והדבר היחיד שהציעו לי זה יותר רוחב פס... - החלפתי את כל הכבלים בבית לכבלי CAT6 בכדי לשלול אפשרות של הפרעות כלשהן ואני יודע עד כמה דפוק זה נשמע לאור העובדה שחוטי הטלפון בקירות עדיין נתונים להשפעה של הפרעות כלשהן, אבל אין הרבה מה לעשות עם החוטים האלו בכל מקרה - בדקתי כמה וכמה מודמים שונים על הקו שלי בכדי ל…
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לקוחה שלי נכנסה לאינטרנט ופתאום "בום" הודעה של בזק בינלאומי "יש לך וירוסים במחשב שפוגעים בלקוחות שלנו" אם לא תנקה אותם ננתק אותך מהשרת ... עכשיו הייתי בטוח שזה קובץ ריגול אבל לא ! זאת באמת הודעה של בזק בינלאומי .. השאלה היא כזאת אם ההודעה נשלחה מסיבה של אי יכולת מתן שירות של גלישה נורמלית שהרי בזק בינלאומי היא לא ממש מהמשובחות שיש והם מקדימים תרופה למכה שאם הלקוח יתלונן על איטיות ..( יש להם פס רוחב קטן יחסית למאגר הלקוחות שלהם מה שגורם לאיטיות ותקיעה של אתרים שלא נדבר על ה DOWNLOAD המוגבל ) או ש...מחשב מוכה וירוסים שנמצא על שרת של ספק מסויים מסוגל להדביק את שאר המחשבים שנמצאים על אותו שרת ?
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ברשותי חשבון פרימיום ראפידשייר (כבר יותר משנה) בזמן האחרון (חודש חודשיים) פשוט ההורדות בראפידשייר ניהיו זוועה דיברתי עם בזק בינלאומי והם טוענים שהם לא מגבילים או לא יודע מה עושים . זה פשוט משגע , אני מוריד במקום על 300 אני מוריד על 10kb גם דרך מאיץ/מנהל הורדות לעוד מישהו זה קורה?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב, אז ראיתי שהרבה אנשים התחילו להשוות בין ספקיות פה אז החלטתי גם אני. אני בדיוק במעבר מ015 ל014 וכרגע שתי החשבונות שלי פעילים, התחלתי לגלוש עם 014 ומיד הרגשתי איטיות אז החלטתי לבדוק את העניין. מצורפות תמונות והן די מדברות בעד עצמן, השמות של הקבצים אני מקווה ברורים bezeq/zahav=ISP isra/ger=SERVER LOCATION בקצרה, רואים מיד את השיפור העצום לחול וזה בדיוק מה שחיפשתי, מצד שני 014 מאוד איטיים לשרתים בארץ, מה שנראה לי מאוד מאוד מוזר. מישהו נתקל גם בבעיה? האם יש טעם להתקשר לתמיכה או שאולי זו בעייה זמנים שתיפטר? (הגיוני אם להתחשב בתוצאה לחול) אשמח לתגובות... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחברתי לבזק בן לאומי ADSL 2.5MB ובדואר הם רשמו לי שאני מנוי ל SAFE NET עכשיו לא רשמו שזה בחינם ומצד שני לא רשמו שזה עולה כסף, יש לזה שם מתשמש נוסף השאלה שלי אם למישהו יש את זה או שמישהו משתמש בזה האם זה בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הנציג בבזק בינלאומי (שבהתחלה לא ידע מה זה usenet כמובן) חזר אליי אחרי המתנה קצרה בטענה שיש עומס בג'יגהניוז.. יש כאן מישהו עם חשבון בGN שיכול להפריך\לאמת את הטענות? לא בא לי לשלם 10$ לספקית ניוז אחרת רק כדי לגלות שהבעיה לא בGN..
-
- 75 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
מהבוקר אני לא יכול להתחבר ומקבל הודעת שגיאה 868 ו-hot.bezeqint.net לא מגיב בתמיכה נתנו לי IP של destination אחר וגם זה לא עובד. כמובן לאחר שכל האפשרויות אזלו לנציג תמיכה הטכנית הוא דיבר עם המנהל שלו והם הוציאו מהשרוול פיתרון "אנחנו נחבר אותך בלי חייגן". כמובן את הסיפור הזה שמעתי גם לפני חמש שנים מנציגי בזק בינלאומי שL2TP אינו עובד גם עם 12 מגה אבל עובדה גם עם 12 גם 30 וגם 100 גלשתי יופי עם חיבור L2TP.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המחירים ירדו בחברת בזק בינלאומי - חבילת כבלים 750Kbs ירדה ל-99 שקלים לחודש. תוודאו שאתם רשומים בחבילה מחדש,ע"מ שלא יחיבו אתכם במחיר הישן. http://www.bezeqint.net/
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד כמה שכתוב בכתבה מי ששודרג לא יקבל הודעה וע"מ לגלוש במהירות ששודרג אליה יצטרך לפנות בעצמו לבזק(תשתית) ע"מ לשדרג את הקו עצמו ל-750. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3096581,00.html אני לא בטוח מה לחשוב על זה, למרות שאפשרי לראות את האינטרס שלהם בצעד הזה (אנשים בד"כ לא קופצים 256K ל-2M וע"מ להגדיל את החדירה של החבילות הגדולות(1.5-2M) החברה החליטה לשדרג את כל הלקוחות כלפי מעלה).
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חברים וגולשים יקרים, אתמול ניסיתי לגלוש לאתר rutracker.org (אתר פורום של טורנטים רוסי, זה לא ספאם, אל תדאגו) ולא הצלחתי להכנס ( נופל על ERR_CONNECTION_TIMED_OUT ב-chrome). גשלתי דרך הרשת של חברת פלאפון ואני כן נכנס לאתר ללא בעיות. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי וקבלתי מהם תשובה הבאה: "החסימה של אתר היא ע"י משרד התקשורת הישראלי ואפשר לגשת אליו רק ברשתות הסלולארית...". 1) האם זה נשמע לכם הגיוני ? (איראן כבר כאן ?) 2) האם חברת פלאפון מחוץ להשגחה של משרד התקשורת ? תנסו בבקשה לגלוש לאתר הנ"ל ולראות אם אתם מצליחים לפתוח את האתר. אם כן, תכתבו בבקשה מי הספקית שלכם. תודה לכל המגיבים.
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-