עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בדקתי בכל הנעוצים ועשיתי חיפוש בפורום שלא עזר לי במציאת תשובה לשאלתי .. השאלה היא כזאת, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית ורציתי לדעת מה אני צריך בשביל זה ? מה אני צריך לקנות ? התקשרתי לספקית של האינטרנט שלי והם הציעו לי רשת אלחוטית במחיר של 31 ¤ ל-24 חודשים + 199 ¤ על התקנה .. ככה שזה יוצא כמעט 1000 שקל. אז אני מעוניין לעשות את הרשת בעצמי במחיר כמה שיותר נמוך מהמחיר הזה. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  2. אהלן! יש לי מחשב נייד של HP והוא מצליח להתחבר לרשת והוא גם מעביר מנות אבל כאילו יש לי חומת אש שחוסמת הכל! אני לא יכול להכנס לאינטרנט, האנטיוירוס לא מתעדכן, כאילו אין לי חיבור. ביטלתי את החומת אש של ווינדוס ואין לי עוד חומות אש. עשיתי כבר שיחזור מערכת וזה לא פתר לי את הבעיה, בדקתי גם הגדרות והכל בסדר מה עושים? (וזאת לא בעיה ברשת שלי) מה אני עושה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, יש בסלון שני מכשירים שצריכים חיבור קווי לאינטרנט - טלויזיית סמסונג (UA55D6400) וממיר יס מקס HD, אבל רק שקע אחד בקיר (שמגיע לראוטר שנמצא בקומה אחרת). ניסיתי מפצל מהסוג הזה: http://www.ebay.com/itm/RJ45-Ethernet-Connector-Splitter-1to2-sockets-Internet-Cable-Cat5e-Cat5-5pcs-lot-/131211885679?pt=US_Ethernet_Cables_RJ_45_8P8C_&hash=item1e8cd67c6f אבל הוא לא עובד האם HUB מהסוג הזה כן יעבוד? http://www.ebay.com/itm/5-Ports-10-100M-10-100Mbps-100-Mbps-Ethernet-Network-Switch-HUB-/330966448405?pt=US_Network_Switches&hash=item4d0f233915 זה פיתרון פחות אטרקטיבי כי אני לא רוצה לתפוס עוד שקע חשמלי שקלתי גם את האופצייה של לרכוש wifi-adapter עבור הטלויזיה, אבל בהו…

• 9 תגובות
    • 10.7k צפיות
  4. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד, שתי המחשבים נמצאים בחדרים שונים בבית כאשר בכל חדר יש נקודת טלפון. אני מעוניין לחבר את שתי המחשבים לאינטרנט באופן קווי כאשר מחשב אחד יחובר למודם בחדר אחד, והשני יחובר למודם-ראוטר בחדר השני. השאלה היא האם ניתן לעשות את זה ואין בעיה בעצם ששתי ההתקנים יעבדו במקביל. עם רשת אלחוטית יש לי בעיה ולכן היא לא באה בחשבון, במידה וזה בלתי אפשרי אשמח לרעיונות קווייים נוספים תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Piyono,

Hi, all. I'm having trouble getting good speed on BitTorrent Downloads. (truth be told I'm discovering that internet in Israel is about 1/10 as fast as it is back in North America, but ze sipur acher). I can't seem to get downloads faster than 25kB/s, and most of the time they're around 7kB/s. I'm a computer technician by trade and I'm quite experienced at getting Torrents to run well, but that's in North America. Here I can't seem to effect any change no matter what I do. Oddly, my uploads are running faster than my downloads. I'm with Bezeq and 012. I pay for a 5Mb connection. I'm using uTorrent. My ports are open and everything looks like it's working as it should. I…

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  6. Started by Adir207,

שלום, אני מחפש ראוטר משרדי, כרגע קיים ראוטר של בזק אך לדעתי הוא לא עומד בעומס כיוון וישנם ניתוקים לעיתים קרובות. מדובר במשרד עם 6 עמדות מחשב + חיבורים אלחוטיים למיניהם (מכשירים סלולרים, לפטופים וכו'). התקציב הוא באזור ה-1000 שקלים, רצוי כבר יגיע עם תקן AC ו-DUAL BAND. אציין שהתשתית היא בזק והספק בזק בינלאומי. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. קניתי ראוטר אלחוטי+כ.רשת אלחוטי. במחשב שאליו מחובר הכרטיס אין שום בעיות. הבעיה היא כשאני צריך להגדיר את הראוטר לחייגן L2TP. בהתקנה של הראוטר (tew-431brp), אם אני בוחר באפשרות של l2tp אני צריך להכניס את הכתובת ip של השרת שאליו אני מתקשר, אז בדקתי בהגדרות של החייגן הקיים (חייגן כבלים של אינטרנט זהב), וראיתי שהכתובת היא דינמית. אין שום אפשרות לכובת דינאמית בהתקנה של המכשיר, וחיפשתי בPDF שנמצאים על הדיסק שהוא בא איתם, ואין שם כלום. אז התקשרתי לאינטרנט זהב ושאלתי מה אני צריך לעשות, והתומך ענה לי שבגלל שלא קניתי מהם את הרשת הוא ל איכול לומר לי. איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by Ran B,

היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by x-dude,

אל תנעלו לי את התרד הזה בבקשה אני צריך מחירים עדכניים,פתאום צצו לי מתב וטוענים שהסתיים לי המבצע,ואני מסביר להם שלא הייתי על שום מבצע,בקיצר אני משלם אכשיו ל נטוויזן 99 ולמתב 89 עד אכשיו שילמתי 150 נטו,כמובן ה99 וה89 האלו יקפצו אחרי חצי שנה או משהו כזה,אבל ממש עיצבנו אותי :AR15:

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  10. העפתי את כל הפייוולים מהמחשב ועשיתי DMZ HOST לאייפי שיפתח את כל הפורטים בראוטר... ועדיין LOWID באימיול, במספר קליינטים שונים.. אני משתמש בנתב סימנס.. כבר ניסיתי לפתוח פורט פורט... זה לא עבד גם. האם בזק התעלקו עלי ? עוד בעייה: הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עושה ריפרשים לעמודים שלא רוצים להפתח וזה מסדר את הבעייה.. כאילו קליק אחד לא מספיק, צריך לסגור, לפתוח, לעשות ריפרש שעה ואז זה יפתח... זה כאילו זה משחק איתך משחקים .. וזה קורה המון גם בעייה של בזק ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shuy,

האם אפשר לקחת ראוטר רגיל ולחבר לו כ-30 מחשבים (עם מתג מתאים וללא התייחסות כרגע לרוחב הפס לאינטרנט), האם ראוטר רגיל יחזיק מספר כזה של מחשבים בלי להתקע/לגמגם? אם לא, האם יש המלצה לאחד שיעשה את העבודה? (ראוטר ל-ADSL)

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  12. אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by rokman,

שלום !! יש ברשותי 3 מחשבים ומדפסת רשת, אני מעוניין לקנות ראוטר/נתב שיחבר לי בין כולם, כדי שהאינטרנט(בכבלים) והמדפסת לא יהיו תלויים במחשב אחד שכל הזמן דולק. איזה ציוד אני צריך לקנות?(בדגש על האוטר/נתב כי ברור לי שצריך כבלים וכרטיס רשת אחד לפחות בכל מחשב) אני מעוניין שזה יהיה חוטי ולא אל-חוטי. ועוד שאלה קטנה, יש ברשותי שני כבלי רשת מוצלבים (15 מטר ו20 מטר) שאני מעוניין לנצל אותם, האם יש איזשהו מתאם שהופך אותם ממוצלבים לרגילים על מנת שאני יוכל להשתמש בהם? תודה מראש! רואי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב אז ככה אני רוצה להתחיל לעסוק בנושא של רשתות ואינטרנט ויש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי, 1)ממה מתחילים בנושא? 2)איפה אפשר ללמוד ולקרוא על הנושא? 3)האם יש מקצוע שקשור לנושא הזה? 4)עד כמה התחום הזה מפותח? תודה מראש לכולם

15. Started by Game5,

ה ubuntu שהתקנתי (גירסא אחרונה מהאתר שלהם) מחובר ישירות לראוטר שלי , אך לא מזהה אותו וה ping לא מצליח. מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  16. מהו הפתרון הנוח? הקל? הטוב ביותר? מה שמאוד חשוב לי לציין הוא שאני לא הולך להשקיע בזה יותר מ50 שקל ועדיף אם אני יכול לפתור את זה בחינם. אני מחובר להוט ואקספון דרך מודם של הוט שמחובר לנתב. לנתב מחוברים שלושה מחשבים, שניים באלחוטי ואחד בכבל רשת. בינתיים חשבתי על כמה אפשרויות כגון: א. כבל רשת דרך הקיר - מה שאני פחות רוצה כי זה אומר שהמחשב פחות נייד ואני יכול לחבר רק מחשב אחד אלא אם אני קונה שני כבלים.. ב. חיבור הראוטר הישן של בזק שאולי יכול להוות כמעין נקודת קישור (AP זה נקרא?) - זה נראה לי אחלה פתרון אבל אין לי מושג אם זה אפשרי או איך עושים את זה. ג. שמעתי על HOMEPLUG אבל אני לא מתכוון לשלם על זה. אני רוצה לפתור את זה בדרכים זולות כמו שאמרתי מקודם. ד. עוד אפשרות היא להרכיב …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי יש לי ראוטר Dlink DSL 2760U כמובן שבישביל להיכנס לפאנל ניהול אני נכנס ל 10.0.0.138. הבעיה היא שגם כתובת האיפי החיצונית שלי משתמש כמרכז גישה לפאנל ניהול-ואת זה אני לא רוצה,אני רוצה שכאשר אני אנסה להיכנס לכתובת IP שלי אני לא אגיע לפאנל ניהול אלא לשירותים מקומיים-נגיד התקנתי Wampserver או תוכנה לוקאלית שבישבלי להיכנס אליה אני אצתרך להקליד את כתובת ה IP שלי ורק כך אוכל להיכנס לממשק. מקווה שהבנתם אותי. אשמח לעזרה, Gif.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום בחודשים האחרונים קיימת אצלי בעית פינגים ו 'לאג' (Packet Loss) בשרתי משחק, מה שמונע ממני לחלוטין להנות ממשחק רב משתתפים. אני משחק רק במשחק אחד אז אני לא יכול לדעת אם אותה בעיה קיימת במשחקים אחרים, אך אני מניח שכן, משום שכאשר הפינגים עולים פתאום, זה לא קורה בשרת בודד. אמנם בזמן האחרון הפינגים קופצים בתדירות נמוכה יותר, אך יש יותר בעית Packet Loss קבוע. כדוגמא למצב תקין, אני מקבל פינג בסביבות 90-120 לכמה שרתים שאני משחק בהם, ופינג דומה למאות שרתים אחרים וניתן לראות זאת בדפדפן המשחק שמראה את כל רשימה השרתים. בכל השרתים שאני משחק בהם אני לא סובל מבעית Packet Loss, כך שרוב הזמן הנתון הוא על 0. כאשר יש בעיה, והיא יכולה יכול לצוץ ביום מסוים ובשעה מסוימת, אך לא כל יום ולא בשע…

• 9 תגובות
    • 10.4k צפיות
  19. Started by H-nover,

שלום לאחרונה רכשתי מחשב שלישי לביתי כאשר קיימים בו 2 מחשבים המקושרים ברשת. הבנתי לפי הוט והספקית שאני צריך לקנות ראוטר כדי לאפשר גלישה בכול שלושת המחשבים. רציתי לשאול (מאחר ואני לא מבין): 1) מהו הראוטר שמתאים לי הן מבחינה כספית והן מבחינת תאימות (נטוויזן, הוט 1.5 ,מודם sb4200 ), ועד מחיר של 150-200. אני צריך שם חברה דגם ומחיר מומלץ. 2) לידע כללי, מה ההבדל בין ראוטר לנתב (אין לי שום ידע ברשתות)? 3) איך מתקינים ראוטר ואילו הגדרות אני אצטרך לעדכן ולשנות? (באופן כללי). תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  20. בס"ד שלום רב לכולם! יש ברשותי שני מחשבים ברשת ביתית, אחד שמחבור ע"י כרטיס רשת ואליו מחוברת המדפסת, המחשב מריץ Windows 7 Ultimate 64Bit ומחשב שני שמחובר לראוטר D-link 2670U ומריץ Windows Vista Ultimate SP2 32Bit. רציתי לדעת איך אני יכול ליצור בין שתי המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות? נ.ב. כבר שניתי את שם הקבוצה בשני המחשבים. המדפסת הינה HP Officejet 4500

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by yotamoo,

שלום! בא אלינו לבית נציג של ערוצי זהב, ובקיצור הבנתי ממנו שבשלוש שנים הקרובות ערוצי זהב מספקת אינטרנט מהיר רק ללקוחות החברה. נראה לי שהוא משקר כי אין איזכור לכך בשום מקום. בכל מקרה, האם זה נכון? ועוד שאלה - לערוצי זהב אני משלם נגיד 119 ש"ח לחבילה המהירה, אך כמה אני משלם לספק? ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Zadu,

שלום, יש לי בעיית לאגים במשחקי רשת ביום. בשעות הלילה מ1 בלילה בערך הלאגים נפסקים והכל פועל מהיר וטוב. הספק שלי זה בזק בינלאומי,תשתית בזק, מהירות 5 מגה ביט ללא חייגן, ראוטר ROTAL-RTA 1025W. דיברתי עם נציג מהספק והוא עשה איתי בדיקת Tracert לwww.cnn.com ואמר לי שהתוצאות תקינות והכל בסדר. דיברתי עם נציג מהתשתית והוא בדק לי את הקו ואמר לי שהכל תקין. הלאגים לא יסתדרו בשעות היום ואני עדיין סובל מזה. מקבל Kicks משרתים בגלל פינג גבוה. אני חייב לציין שגם עשיתי בדיקת וירוסים קפדנית, בדיקת Trojans ושאר המזיקים ולא נמצא כלום. דיברתי גם עם ישראלים אחרים שאין להם בכלל לאגים בשרת משחק שאני משחק בו. לדוגמא מישהו שיש לו בזק בינלאומי 2.5 מגה בייט ואין לו לאגים אף פעם, לא מקבל Kicks משר…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by NTK1,

אני רוצה לעבור לבזק, ויש להם את העניין עם הראוטר של החיוב זיכוי כל חודש של 20 שח, איזה ראוטר הכי מומלץ ( אם בכלל יש להם מבחר ) תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ה-DHP-500AV של חברת D-Link הוא מתאם HomePlug המאפשר העברת תקשורת על גבי רשת החשמל הבייתית. השימוש בו חוסך פריסת כבלי רשת וטומן בחובו יתרונות רבים. הסקירה מתארת את אופן השימוש בו, מנתחת את המבנה הפנימי שלו ואת הביצועים שהוא מספק. http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.