עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Radeon38,

שלום חברים. יש לי רשת בבית אלחוטית ורגילה.מחשב אחד גולש חלק ומחשב שני משום מה כותב לי אחרי שהגדרתי לו שיתוף קבצים את ההערה הבאה בפיירפוקס ובאקספלורר please wait will you redirected... עם הנקודות זה לא הוספה שלי.ניסיתי כבר הכל.והמחשב הזה רואה את הנתב ויש PING אבל כל פעם הדפדפנים מראים לי את ההתראה הזו ואין גלישה דרך המחשב הזה.עזרה בבקשה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. שלום לכולם אני לא יכול להיכנס לאינטרנט משום מה, והאיי פי שלי השתנה מ192 ל 169.x.x.x. אני מחובר באינטרנט קווי (אך יש לי כרטיס רשת אל חוטי, לא ראוטר) אני חייב עזרה אור כהן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TuviaDaCat,

קניתי נתב edimax BR-6204wlg, והוא פשוט מתעקש שלא להתחבר לשום דבר. אני מחבר אליו ethernet מהמחשב, וכלום, הלד אפילו לא נדלק, ובחיפוש רשתות אלחוטיות, הוא לא קיים, אני משתגע.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  4. אמרו לי ש 50000 זה טוב מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  5. זה יהיה מעניין לדעת...

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by Piyono,

Hi, all. I'm having trouble getting good speed on BitTorrent Downloads. (truth be told I'm discovering that internet in Israel is about 1/10 as fast as it is back in North America, but ze sipur acher). I can't seem to get downloads faster than 25kB/s, and most of the time they're around 7kB/s. I'm a computer technician by trade and I'm quite experienced at getting Torrents to run well, but that's in North America. Here I can't seem to effect any change no matter what I do. Oddly, my uploads are running faster than my downloads. I'm with Bezeq and 012. I pay for a 5Mb connection. I'm using uTorrent. My ports are open and everything looks like it's working as it should. I…

• 9 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. Started by rotems18,

שלום לכולם .. יש לי בעיה כזאת ...(קודם כל יש לי מודם aztech 600e ואינטרנט 4 מגה) אז כשאני עושה משהו באינטרנט(זה מיתחבר ללא כל בעיה ) פשוט קופא לי המחשב לדוגמא עם אני ניכנס לאקספלורר המחשב קופא נגיד סתם משחק משחק רשת המשחק קופא פשוט איך שהמחשב קולט איזה תזוזה ברשת הוא קופא .....הישתגעתי כבר אפילו פירמטתי את המחשב וזה לא עובד בבקשה אני חייב עזרה ....

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  8. היי, יש לי טלפון אלחוטי ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו למחשב ככה שאני אוכל לדבר בטלפון האלחוטי הרגיל דרך סקייפי. המטרה שלי היא להפעיל את התוכנה סקייפי במחשב ואז לקחת את הטלפון האלחוטי ולדבר דרכו בכל הבית. אני חשבתי על 2 כיוונים אפשריים לחבר את המעמד של הטלפון האלחוטי למחשב: * דרך החיבורים של האוזניה והמיקרופון * דרך חיבור של מודם (יש לי מודם במחשב ועושה רושם שכבל טלפון רגיל נכנס לשם). יש למישהו רעיונות?

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by dog,

צריך לקבל בהקדם החלטה בין 2.5/256 ל- 3/300. ההפרש הכספי לספק ולתשתית כ-12 שח. מוכן להוסיף אם אכן אראה הבדל. שימושים אופייניים: גלישה בין אתרים, פתיחת סרטוני יו טיוב, פתחת קבצי מוסיקה באתרים,הורדות מוסיקה וכו'.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by mrraz,

המבצע שלי הולך להסתיים ואחרי שהם חסמו לי את הביטורנט החלטתי לגמור איתם מישהו עבר את התהליך הזה ויכול לספר?

11. Started by MiniMizer,

היי, בקצרה - אני מחפש נתב אלחוטי שלא ישתנק וימות כל פעם שיש קצת עומס על הקו (משימה פשוטה למדי שהדילינק שיש אצלי עכשיו לא מסוגל להתמודד איתה). אין לי מגבלת תקציב, אני רק מחפש ראוטר נורמלי... :\ אה, כן, והוא צריך להתחבר למודם ADSL. ולחייג. זהו בערך. הצילו?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  12. אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית. אני מתלבט בעיקר בין שני הדגמים הבאים: TP-Link WN821N, פירוט טכני ומחיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2888&CatCode=60 ו-Tp-Link WN620G: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=403&CatCode=60 האם ההבדל במחיר שווה את ההשקעה? האם יש תועלת ב-WPA2 וב-MIMO?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. התקנת דריבר רשת של הלוח אם לא עזרה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by orca2k,

כבר מספר שעות אני לא מצליח להכנס לחשבון שלי בrapidshare כאילו האתר לא קיים. למישהו עוד יש את הבעיה הזאת? יכול להיות שקיבלתי חסימה מ012 ? קשה לי להאמין שאתר כמו rapidshare נפל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nafroman,

אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מודם של כבלים Terayon 715. למודם יש יציאת רשת ויציאה נוספת של USB. האם אני יכול לחבר את המודם ל-2 מחשבים כך שמחשב אחד יהיה מחובר למודם דרך כרטיס הרשת ומחשב שני יהיה מחובר למודם דרך USB ?

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by rk666,

הנתב נתב חדש, עם FW של DD-WRT, הבעיה איתו שאחרי כמה זמן של חיבור, הנתב פשוט "נעלם" ואי אפשר לגשת אליו או לגלוש. מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  18. ...בדרך הקלה ביותר? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by rokman,

שלום !! יש ברשותי 3 מחשבים ומדפסת רשת, אני מעוניין לקנות ראוטר/נתב שיחבר לי בין כולם, כדי שהאינטרנט(בכבלים) והמדפסת לא יהיו תלויים במחשב אחד שכל הזמן דולק. איזה ציוד אני צריך לקנות?(בדגש על האוטר/נתב כי ברור לי שצריך כבלים וכרטיס רשת אחד לפחות בכל מחשב) אני מעוניין שזה יהיה חוטי ולא אל-חוטי. ועוד שאלה קטנה, יש ברשותי שני כבלי רשת מוצלבים (15 מטר ו20 מטר) שאני מעוניין לנצל אותם, האם יש איזשהו מתאם שהופך אותם ממוצלבים לרגילים על מנת שאני יוכל להשתמש בהם? תודה מראש! רואי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by fusionman,

יש ברשותי ראוטר רגיל (לא אלחוטי) ואני מעוניין לחבר אליו באמצעות כבל באורך של 40 מטר ראוטר אלחוטי. איזה כבל עלי לקנות(מוצלב/ישר)? כיצד אני מגדיר את הראוטר האלחוטי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎ ‏3COM Cable/DSL Router‎ 100-75 או שאני אצטרך לקנות..

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  22. מהירות צריכה להיות לפחות 10 מגה לא?! אני שולח על 2 מגה עכשיו ולפני (שהמחשב היה מחובר ליואסבי אחר) הוא שלח רק על 600K . האם 2 מגה זה מהירות סבירה?! תודה לעוזרים נ.ב חיבור 2 מגה של ADSL לא יודע אם זה חשוב. ראוטר AIR LIVE כחול כזה... נא בקשו פרטים חשובים נוספים אם צריך כי אני לא חושב על עוד משהו...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי רשת עם שרת 2003 מכל מחשב אחר אני מצליח להיכנס לתקיה עם הסיסמא והשם משתמש שלי רק במחשב אחד שחטף סוס טוראיני לדעתי הוא דפוק איזה שרות ואני לא יודע איזה. עזרה בבקשה.

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by shlomom,

יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM (ראו במפרט), שני מחשבים מחוברים אחד עם כרטיס PCI של EDIMAX ואחד עם USB של 3COM. בנוסף נייד עם כרטיס פנימי. יש לי בעיה במחשב הראשי, זה עם כרטיס ה PCI שפעם פעמיים ביום בשעות הערב המאוחרות וגם לפעמים בבוקר הוא נתקע עם האינטרנט וכל הפעילות הופכת לאיטית ובלתי ניסבלת עד חוסר תגובה. פעם חשבתי שזה מהפרעות טלפו DECT אבל ניטרלתי את ההפרעה וזה לא עזר, חשבתי שזה מהראוטר אבל לאחר איפוס (הוצאה מהחשמל של ראוטר ומודם כבלים) המצב נשאר קשה. היום החלטתי להפסיק להתעצל וכשזה קרה (ממש עכשיו) התחלתי לבצע PING -T מהמחשב לראוטר (192.168.1.1) וגיליתי שכמעט כל הנסיונות נופלים ואלה שמצליחים לא ממש בזמן טוב - עשרות מילישניות. רצתי לנייד והדלקתי והרצתי במקביל גם חלון PING -T…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חיפשתי וחיפשתי [אני מאזור המרכז...אני רוצה אם אפשר חנויות בראשון לציון] אין במלאי [היחיד שיש במלאי זה בפ"ת..] האם יש משהו אחר מומלץ באותו מחיר/זול יותר? או שליסוע לפ"ת ולקנות את זה שיש?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.