עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טוב שמעו לאחרונה האינטרנט עושה לי כל כך הרבה בעיות שאני משתגע !!! יש לי אינטרנט ב HOT , חבילה של 12 מגה ובנטויזן חבילה של 5 מגה, ככה שאני מקבל בפועל 5 מגה (לא שאני משלם לחינם על ה 12, פשוט קיבלתי באותו מחיר, אז לקחתי) עכשיו לאחרונה זה התחיל להתנתק כל כמה דקות האינטרנט והתחבר אחרי דקה וחצי רק ועשה המון בעיות ועצבים עכשיו זה בכלל עושה לי בעיות, אני מנסה אפילו לשנות כתובת MAC או משהו בראוטר לפעמים זה עוזר ואני נכנס לדף בית של הראוטר עם ההגדרות והזה שם שעושים SETUP יעני הגדרה מחדש לא עובד אני לוחץ על הכפתור NEXT אין תגובה כאילו משהו נדפק שם ועכשיו זה בכלל יש אתרים הוא טוען כמה שניות ואז שגיאה יעני לא נכנס ויש אתרים זה נכנס משהו מדהים לגוגל לא נכנס, לוואלה כן, לפה כן,…

2. שלום לכולם יש ברשותי אינטרנט 12MB וראטור D-LINK DIR 300 שניחשב יחסית פשוט וסטנדרטי! לראוטר מחובר 3 מחשבים שמחשב אחד מריץ אימיול 24/7. שיחקתי עם כל ההגדרות של האימיול וכיונתי אותו בדיוק לרוחב הפס שיש לי אבל לצערי הוא לא מנצל את הרוחב כמו שצריך. ואחרי הכל לא יוריד לי מעל 60OKB וגם רק לכמה שניות שלרוב זה הרבה פחות.. OK הבנתי שתשובות לגבי האימיול ואיך להגדיר אותו זה לא המקום ואני גם לא צריך..כבר הבנתי איך לעשות את זה ממזמן עוד שהיה לי 5MB. השאלה שלי היא אחרת! לאחר הבירור לא קטן הבנתי שמה שמגביל את הניצול זה הראטור! ושהוא אינו יכול לעמוד בכמות גדולה של חיבורים בו זמנית! אולי זה מה שמסביר את הנפילות של הרואטר בזמן שהתעבורה עמוסה ברשת? בכל אופן חשבתי על פשוט להחליף ראוטר והפעם …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ido2309,

שלום לכולם, האם ישנו מישהו שיוכל להסביר כיצד ניתן להתחבר ממחשב ביתי עם חיבור רשת רגיל למחשב משרדי שנמצא ברשת IPVPN? בזק לא מסוגלת לתת תשובה.. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by TermiNal,

אהלן, בביתי 3 קומות, ראוטר ומודם נמצאים בקומה העליונה ומשדרים אות תקין לקומה העליונה והאמצעית וכעת ישנו צורך בחיבור WIFI גם בקומה התחתונה. בקומה התחתונה ישנו חיבור אינטרנט קווי אשר עובר דרך הקיר ומחובר בצידו האחד לראוטר אשר בקומה העליונה ובצידו השני נמצא כשקע נקבה בקיר אשר בקומה התחתונה. רציתי לשאול האם ניתן לקנות ראוטר נוסף ולחבר אותו בקומה התחתונה? האם יש צורך לקרוא לטכנאי או שמא זו פעולה בסיסית שניתן לעשות בקלות? הראוטר שנמצא בבעלותי כרגע הינו - linksys wrt54g, אשמח לקבל המלצות לראוטר הנוסף שעליי לקנות. (אין צורך במשהו מפוצץ, ראוטר זול ופשוט יעשה את העבודה) תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  5. Started by MrAccident,

שלום קניתי מחשב חדש וזה המחשב שמחובר ישירות לראוטר (כמו שהקודם היה), המחשב השני מחובר דרך אנטנה. המחשב הזה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כבר לא מצליח להתחבר. ב"גילוי רשת" או איך שזה נקרא, במחשב השני רשום שיש תקשורת עם המחשב שלי אבל אין אינטרנט. אני יכול לשלוח קבצים מהמחשב השני למחשב הזה. נכנסתי ל-IP של הראוטר דרך המחשב השני אבל מהמחשב הזה אני לא מצליח. מישהו יודע מה עושים?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Kobe,

שלום לכולם ושבת שלום! אז ככה לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה בעקבות המלצות שקראתי עליו, יש לציין שלפניו היה ברשותי D-Link 524 שעבד בצורה סבירה ותו לא. לאחר התקנה ראשונית של הראוטר על תשתית הכבלים הכל עבד מצוין עד לפני חודש לערך מאז הראוטר מסרב לשדר אך כשאני מתחבר ישירות למודם ללא הראוטר אני גולש ללא בעיה. המודם שלי הוא של הכבלים והוא מחובר לאינטרנט ללא חייגן עכשיו לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הראוטר הנ"ל בחיבור כבלים בארץ. מבקש עזרה בקינפוג המכשיר והתאמתו לאינטרנט בכבלים.... בתודה מראש לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כרגע נגמרה לי תקופה של התחייבות ואני משלם מחיר פראי של 120 שקל לחודש.. משיחה עם נציגת שרות היא הציעה לי חבילה של 99.90 לחודש בהתחייבות לשנה , סכום שעדיין נראה לי קצת גבוה ולמרות ששאלתי אותה שוב ושוב אם אין לה הצעה אחרת ,הדבר היחיד שהציעה לי היה להוריד במהירות. באתר "כמה זה" יש חבילה של 5 מגה ללקוחות חדשים בסכום ממוצע של 60 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. אז מה ניתן לעשות? הייתי מאיים להתנתק אבל אין לי כוח להגיע למצב שתופסים אותי במה שנקרא בלוף ובאמת מציעים לי להתנתק , בנוסף לזה אין לי כוח לכל המשחקים האלה אם בסופו של דבר יסכימו להוריד לי איזה 5 שקל לחודש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 1_Nike_1,

אז ככה.. מערכת חדשה, הדבר היחיד שנותר הוא המודם, באשר לו שום דבר לא השתנה.. חיבורים וכדו' לפי הצעת נטויז'ן החלפתי מחיבור USB ל-RJ45 משום שאין תמיכה של זה ב-Win7 מאז המעבר ל-RJ45-- שתי נורות דולקות קבוע, השתיים הראשונות/העליונות, כל השאר לא נדלקות בכלל ב-HOT אמרו לי שהמודם תקין לפי בדיקה שלהם ושאין להם איך לעזור לי יותר חששתי שזה קשור לכבל שהשתמשתי בו, אז ניסיתי אחד נוסף. האם יש כבל מיוחד שאני צריך להשתמש בו? דרייברים של המודם מותקנים, כרטיס הרשת מותקן ומזוהה.. ה-Local area connection מסומן ב-X (רשום Network cable unplugged) והאופציה שם היא Disable בלה בלה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. הופיע לי סעיף נורא מעניין שלא הייתי מודע אליו *גלישה ללא הגבת זמן המהירות עד 5 מס"ש קצב הורדה ו800 קס"ש קצב העלטה בהיקף העברת נתונים של עד 65 ג'יגה בבית בחודש שירות. הסעיף הזה בעצם נותן להם כאילו רשות משפטית להגביל לי את הצורה במהירויות במקרה שאני עובר את ההגבלה הזאת? ( כאילו שהם לא עושים את זה גם ככה לפני שאני עובר את זה).. כדאי לי לעשות משהו.? להתקשר לדרוש לבטל את החבילה ולעבור לספק אחר (TRIPLE C החדש שאולי שם אין הגבלות כרגע )? אם הכן אני יתקשר ויבקש לבטל את החבילה אולי הם יבטלו לי את הסעיף הזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. האם אפשרי באמצעות תוכנה כלשהי או דרך אחרת ליצור בעזרת כרטיס רשת של netbook סוג של WIFI - רשת שמכשירים אחרים יוכלו להתחבר אליה, לאו דווקא לגישה לאינטרנט אלא יותר דגש על רשת פנימית, בקיצור שהמחשב ישמש כמעין ראוטר לשני טלפונים סלולארים למשל שיוכלו להתחבר ככה אחד לשני. תודה

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by YohaiM,

מקווה שזה הפורום הנכון: יש לי מודם/פקס אנלוגי של US ROBOTICS כבר איזה שנה. כשגרתי עם ההורים,היה להם קו בזק והכל עבד חלק. היום יש לי קו של 013,ואני מצליח רק לקבל פקסים,ולא לשלוח. כאשר אני שולח,אני שומע שהמודם מתחיל "לדבר"(Negotiate) עם הפקס השני,נשמעים צלילי ביפ כאלו,עוד "דיבור",ובסוף השליחה נכשלת. הצלחתי לשלוח רק למקום אחד בינתיים,שהוא פקס לבדיקה של 013 שהוא Fax To Mail. למכשירי פקס רגילים אני לא מצליח לשלוח. אמר לי מוכר בחנות מחשבים שאני מכיר,שבזק שינו את התשתית לדיגיטלית באזורים מסוימים,והוא שמע על זה תלונות רבות לאחרונה. האם VOIP של הכבלים הוא דיגיטלי או אנלוגי? מיותר לציין שבתמיכה של 013 מתקשים לעזור לי,וטוענים שיחזרו אלי,למרות ש"אנחנו מספקים רק אינטרנט ושירותי טלפוני…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  12. אז ככה: יש לי אינטרנט 12MB, תשתית של הוט, ספק של בזק, הכול היה טוב ויפה עד שלפני כמה שבועות הרגשתי שהוא לא מקבל את מלוא המהירות, בדקתי, ומסתבר שיש לי באופן קבוע אינטרנט במהירות 5MB. התקשרתי לבזק וזה מה שעשינו: 1. בדקנו עם הוט שאצלהם הכול תקין, ואכן המהירות היית תקינה. 2. חיברנו את המחשב ישירות למודם של הוט (מוטורולה) ולא דרך הראוטר (אדימקס) הקבוע, והמהירות גם כן היית תקינה. המסקנה הנובעת שיש איפשהו בעיה עם הראוטר, והפתרון המיידי של התמיכה הטכנית זה להחליף ראוטר. יש לי את הרואטר אולי שנתיים, אני לא מומחה בתחום אבל אני כמעט בטוח שאין שום סיבה שאני אזרוק את הראוטר ואקנה חדש. השאלה שלי אלכם, יש דברים שאפשר לנסות לפני שאני אלך לקנות ראוטר חדש? אולי בהגדרות? אני לא יודע אם זה ק…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by milgy,

שלום אני מחפש את עדכון הקושחא האחרות ל SBox הזה הפכתי את כל גוגל ולא מצאתי אני יודע שזה ציוד ישן אבל אצלי הוא עובד וזה מספיק לי, האם למישהו יש? יודע מאיפה להשיג? תודה מראש שי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אצלי היא נשארה אותו דבר חבילה של 1.5MB/128KB ועדיין 16KB העלאה לא צריך לשדרג תשתית או משהו כזה, נכון? עוד משהו- לא כתוב שום דבר על השדרוג הזה באתר של 012

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kobipk,

שלום לכלולם ברצוני לדעת איך אוכל להפעיל 2 כרטיסי רשת בו זמנית על אותה מערכת הפעלה יש לי לוח אם מדגם asus striker II extreme יש בו onboard של 2 כרטיסי רשת (לפי ידעתי ASUS השיקה את זה לגיימרים על מנת להפחית את הping) למשחקי רשת. כאשר אני מחבר 2 כבלים לחיבור לראוטר אחד מבטל את השני כלומר רק אחד פעיל.. רציתי לדעת מה לעשות על מנת לקבל פול power במשחקי רשת ובכללי הינה תמונה של הלוח שבו יש את הכניסות של הLAN http://img219.imageshack.us/i/010fkn.jpg/ תודדה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Checking port 27015 on 82.81.XX.XXX... An error has occurred! An error has occurred! Port 27015 does not appear to be open. FOR FUCK SAKES ITS FUCKING OPENED WHAT THE HELL IS WRONG WITH THIS

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by ROEY--1,

שלום. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. כיום אני גולש עם נתב של 2WIRE שיש לו תאפשרות לקשר את כל המחשבים דרך קווי הטלפון של בזק..(אם אני לא טועה HPNA2) כך שאין כבלי רשת מפוזרים בבית..לכל מחשב יש פילטר קטן המתחבר לקו הטלפון..וכך אני רוצה שישאר.. הבנתי שרק ראוטרים שתומכים כיום ב HPNA3 יכולים לעשות זאת.. אז רציתי המלצות לראוטרים תומכי תקן זה+ אופצייה אלחוטית(שאשתמש בה רק כשארצה).. או שיש המלצות אחרות... והאם אני אצטרך להחליף גם את כל הפילטרים...לפילטרים אשר תומכים את אותו הראוטר..? שאלה נוספת.. האם אפשרי לחבר כיום את המערכת הקיימת לאחד מקווי הטלפון רואטר נוסף..פשוט..אלחוטי..וזה יעשה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  18. ברצוני להחליף את כרטיס הרשת שיש לי בנייד ל Intel 5300. ה 5300 מגיע עם חיבור ל 3 אנטנות , בנייד שלי יש רק 2. אם אני יחבר רק 2 אנטנות ל 5300 , העם זה יפגע דרסטית בביצועים של הכרטיס? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by b3ta0,

שלום בשבועות האחרונים אני חש כמה בעיות באינטרנט, בעיקר בשעות ערב, ובימי שישי ושבת באותם זמנים / ימים, כל הפינגים במשחק רשת בו אני משחק, עולים מאוד (300 והרבה יותר), וזה קורה ממש במאות שרתים, גם ישראליים, וברור שיש איזה בעיה ובזמן האחרון, מהירות ההורדה צנחה (בדיקת מהירות מבזק, שליל ממה שאני אמור לקבל) ואיטיות ממשית בגלישה לכל אתר. מה שיותר מוזר, שלפעמים זה קורה לכמה דקות ומיד חוזר למצב תקין (גם מבחינת מהירות הורדה/גלישה וגם מבחינת פינגים). אני בקשר עם התשתית וגם עם הספק, והם מנסים לאתר את הבעיה... אני רק רוצה להבין משהו בקשר לבדיקת trace route - כאשר אני רושם ב command prompt: (נציג של הוט אמר לי לבצע את הבדיקה) tracert IP, עם כתובת אייפי של שרת משחק, מה התוצאות אומרות? אם…

• 9 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by smalery,

שלום אני מנסה להשתלט מרחוק על מחשב שנמצא ברשת ביתית דרך MSTSC בעזרת הפקודה: mstsc /v:[ip_address] /f המערכות הפעלה הן XP, אין סיסמאות להתחברות במחשב, במחשב המקור והיעד מסומנת האפשרות להפעלת MSTSC במאפיינים. אני מקבל את השגיאה: "הלקוח לא הצליח להתחבר. יתכן שחיבורים מרוחקים אינם זמינים או שהמחשב עמוס מלקבל חיבורים חדשים. יתכן שגם בעיות רשת מונעות את ההתחברות." המחשבים מחוברים לראוטר, מחשב אחד מחובר אלחוטית. יש פינג בין המחשבים. מה לעשות? תודה, ויום טוב. * אני לא מצליח להתחבר דרך TELNET ממחשב אחד לשני, ניסיתי כמה פורטים, לא עזר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם בחודשים האחרונים אני נתקל בתופעה מרגיזה מידי פעם: נתב אלחוטי SIEMENS ADSL SL2-141 מאבד תקשורת (כלומר נורת PPP נכבת) עד שאני עושה ריסט למכשיר (יש כפתור מאחור- אני מכבה ומדליק מחדש). קצת רקע: המכשיר אצלי משנת 2006 (כ- 3 שנים) ועובד 24/7. המכשיר שולט בשני מחשבים נייחים באמצעות כרטיס רשת חוטי רגיל, ועל מחשב נייד באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. הגדרתי למכשיר גם הגדרות אבטחה כדי שלא יוכלו להתחבר אליי. המכשיר לא עושה בעיות בגלישה, ובכל המחשבים ניתן לגלוש במהירות הנכונה עד שהוא מחליט לאבד סינכרון מול הספק. זה יכול לקרות בצהריים כשכל המחשבים עובדים ומחוברים לאינטרנט (וכולם מתנתקים מהרשת), וזה יכול לקרות גם באמצע הלילה כשכל המחשבים כבויים ואין שימוש ברשת. לכל שקעי הטלפון בבית …

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by dr_drek,

שלום, ברשותי 3 מחשבים - 2 לאפטופים אוחד נייח. אחד הלאפטופים עובד על מערכת ויסטה והשנים האחרים על XP. יש לי בבית רשת אלחוטית, כאשר המחשב הנייח מתחבר ברך כבל רשת קוי. עד לפני שבוע הרשת עבדה כמו שצריך, יכלתי לשתף קבצים ומדפסת כמו שצריך, אבל לפני כשבוע משהו השתמש. מאז אני לא יכול לשתף כמו שצריך קבצים ומדפסת. ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, אבל כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב עם הויסטה לאחד המחשבים, אז זה מראה לי את השגיאה network path not found - 0x80070035 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? חיפשתי בגוגל פתרונות, אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש לציין שהנתב עובד כמו שצריך, כיון שהוא מחובר ישירות לאינטרנט, ויש אינטרנט בכל המחשבים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  23. האם הסיסמה שלי למייל נשמרת גם בסרבר של האוניברסיטה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, ברצוני לקבל המלצה לנתב וכרטיסי רשת חזקים מספיק ע"מ לתקשר בבניין שלוש קומות. יש לציין שהראוטר אמור להיות ממוקם בקומה האמצעית, כך שלמעשה מדובר במרחק של קומה אחת לכל כיוון. כמו כן, אני מניח שאני לא האדם הראשון שמעוניין בנתב שמסוגל לתקשר בין קומות. האם יש מישהו שיכול להעיד מניסיונו האישי כי נתב מסוים מסוגל לעשות זאת באופן שוטף ללא בעיות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה שמישהו יתחבר למחשב שלי מרחוק ואני צריך לתת לו את ה IP שלי,ברשתות הוא מראה לי IP שהוא 10.0.0.3 השני דרך האתר www.whatismyip.com הוא מראה לי 74.255.198.XX מה מהם הוא הנכון ? ולמה יש לי שתים שונים ?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.