רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום בבית מחובר ברשת 5 מחשבים לראוטר.בניתי אחד מחשבים שלי שרת דומיין. הישתמשתי במחשב רגיל לא שרת.רשמתי פקודה CMD ניפתח חלון שחור דוס. לדוגמא אני רושם פקודה שם האתר שלי Ping www.walla.co.il ואני רואה מספר IP לא בדיוק בשרת דומיין שלי. איך כותבים פקודה לימצוא IP אמיתי לשרת דומיין שלי? לא מצליח להגיע לראות IP אמיתי שלי. מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שיניתי בעבר את כתובת ה-IP של המודם כדי שהראוטר יהיה 10.0.0.138 (במטרה שאוכל להשתמש בכתובות x.10.0.0 קצרות עם שאר המחשבים במקום בכתובות x.x.192.168) ואני לא זוכר מה כתובת ה-IP של המודם. יש דרך למצוא אותה כדי להתחבר לממשק ההגדרות של המודם?
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי! לפני שנה קניתי כרטיס רשת, ועכשיו התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה שלי Windows98, אבל לצערי איבדתי את הדיסקט עם הדרייבר של הכרטיס. הוצאתי את הכרטיס על מנת לגלות איזה סוג הוא כדי להוריד דרייבר מהאינטרנט, אבל הדבר אינו מצויין בשום מקום על הכרטיס! ישנם שני שמות על הצ'יפים שעל פיהם ניסיתי להוריד דרייבר, אבל בשני המקרים הדרייבר לא פעל. כלומר, הוא זיהה את הכרטיס, אבל נתן שגיאה. איך מגלים של מי הכרטיס? של איזו חברה בדיוק?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס המחובר לנתב הראשי ומוגדר כAP אלחוטי. שכחתי את כתובת הIP של האדימקס ורציתי לדעת האם יש שיטה לגלות את הכתובת מבלי לעשות HARD RESET לנתב.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הדף עם הגדרות האבטחה של הרשת האלחוטית בראוטר ממש לא מובן! מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני שם סיסמא לרשת האלחוטית...
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה יותר משתלם במחינת מהירות אינטרנט זהב 1.5 או נטויזיון 1.5???? לאינטרנט זהב יש רק קישור של 0.5 לחול זה ישפיע???
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת כמה נתונים המחשב מוריד תוך שימוש בתוכנה ספציפית. לצורך העניין אני רוצה למדוד כמה נתונים המחשב מוריד בשיחת זום מרובת משתמשים שעורכת כ-4 שעות. העניין חשוב כיוון שהשיחה נעשת בנטסטיק (כרטיס SIM שמוגבל בנפח גלישה) יש אפשרות לבקר את זה בחלונות? או שצריך תוכנה מסויימת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מוכר את המחשב שלי ויש לי כל מני יוזר וסיסמה ששמורים בדפדפן (למשל בGMAIL) איך מוחקים את הזכרונות האלו? תודה זה ממש דחוף אני מוכר את המחשב עוד שעה בערך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מונעים enable\disable לכרטיסי רשת ב-group policy ?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברוב אדיבותי הרשיתי לשכנים שלי להתחבר לרשת האלחוטית שלי בבית, איך אני מונע מהם מגשת למחשבים שלי בבית (יש לי 3 כאלו) ? יש לי ראוטר D-LINK DIR-655 ולא הצלחתי למצוא משהו שמאפשר לי את זה. בלינק הבא יש אמולטור של הנתב שלי, אשמח אם מישהו יביט בזה אולי יש שם אפשרות שאני לא מצאתי. http://support.dlink.com/Emulators/dir655/133NA/Device_Info.html אגב למחשבים שלי הגדרתי שהנתב יקצה להם כתובת IP מסויימת לפי ה-MAC ADDRESS. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של WIN XP , אני כבר לא מצליח להתחבר לאינטרנט. החיבור הוא דרך רשת (של הקיבוץ). השוויתי עם מישהו אחר בקיבוץ והכנסתי נתונים כמו שלו:ip add, subnet mask,default gateway ,dns server. הנתונים הם manually configured (אצלו ועכשיו גם אצלי). לאחר השינוי הנ"ל החיבור מודיע שהוא תקין, בניגוד למצב לאחר ההתקנה. אבל האינטרנט לא מתחבר! ה- nternet connection properties בסדר, אבל זה לא מתחבר. הרצתי את הבדיקה של הווינדוס, הוא אומר שהאי-פי בסדר, אבל ה-dns לא, והdefault gateway לא תקין.השאלה היא כזאת: למיטב הבנתי אני צריך default gateway אחר משלו. איך אני מברר איזה gateway פנוי יש? (בלי לפנות לאחראי על הרשת בשלב זה...) תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לADSL דרך מודם\ראוטר. המודם מקבל כתובת IP חוקית מהספק (הכתובת משתנה בכל פעם המודם נכבה או מתנתק) - והמחשב מקבל מהמודם כתובת IP פנימית קבוע. הבעיה היא שאני מקבל LOW ID באימיול. עד כמה שאני מבין הדרך לפתור את זה היא ע"י PORT FORWPRDING (מאוד יכול להיות שאני טועה). הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות את זה... אני משתמש במודם של NEC מדגם aterm DL180V - זה מודם שמשמשים בו רק ביפן (ולכן גם ממשק הניהול שלו הוא ביפנית ואני לא מבין יותר מידי....). כמו כן אני משתמש ב norton internet security 2005. עד כמה שאני יודע אפשר לשנות את הפורטים שאיתם עובד האימיול לאיזה פורט שאני רוצה ולכן חשבתי שאם אני אוכל למצוא איזה פורטים פתוחים יש לי כרגע במודם ובמחשב אני אוכל לשנות …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת (פיזית ) כאשר יש כבר רשת אלחוטית על שניהם. אני רוצה להתשמש בשני הכרטיסים רשת OB ולחבר כבל,הזמנתי כבל מוצלב CAT5 כפי שהומלץ לי כאן,הבנתי שאם אני רוצה לתמוך ב 1Gbps אני צריך לבקש תצורת חיבור כזאת (8 גידים). שאלותי: 1.איך אני מוודא שאכן הכרטיסים תומכים ב1Gbps ? 2.האם כל כבל 8 גידים יכול להתאים (יש לי כבל רשת CAT5 מסוכך של בזק)בתנאי שיוחבר בהצלבה הנכונה?האם הכבל המוכר של בזק איכותי? 3.מהן ההרשאות שאני צריך לתת כאשר אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב? 4.מהי המהירות האמתית שאני אמור לצפות אם אחבר את המחשבים בתצורה 1Gbps ? האם זה אומר 128 MB בשניה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
ואיך אני אמור להיכנס להגדרות ? הבנתי שדרך ה-Explorer אבל אני לא מצליח
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי מחשב ניידןעכשיו יש לי 2 מחשבים(הרגיל והנייד) יש לי חיבור של בזק במהירות של 2.5 מ"ב איך אני יכול לחבר את המחשב הנייד דרך WI-FI לאותו הקו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, אחד שלא מחובר לאינטרנט, אני רוצה לשחק משחק ב LAN, עם איזה כבל אני צריך לחבר אותם, ואיך מגדירים את זה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
איך מחברים NVIDIA SHILD ל- למחשב לקרוא קבצים ? אני מנסה לחבר עם כבל USB 3 כפי שמוסבר כאן https://bit.ly/3179oIx חיברתי כבל למכשיר מהמחשב ולא רואה כלום מה לא עשיתי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
איך מחברים יותר משני מחשבים דרך כרטיס רשת?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום המתאים לזה.. יש לי פ-טופ ומחשב ובשניהם יש WINXP איך אני יכול לחבר בינהם על מנת שאוכל להעביר קבצים אחד לשני תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי נתב לינקסיס עם 2 מחשבים ברשת אלחוטית (בעצם מחשב אחד מחובר לנתב פיזית והמחשב השני אלחוטי). אני רוצה לחבר את המדפסת החדשה בצורה אלחוטית (HP 3055), איך עושים זאת? צריך אנטנה? יש משהו מומלץ? (אני לא רוצה להוציא יותר מידי, המדפסת במרחק של כ-8 מטרים מהמחשב הראשי).
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הנתב שלי עובד, הכל תקין האינטרנט במחשב שלי עובד וגם בלפטופ. חיברתי כבל בין המחשב של אחותי לשלי ונורית ה-LAN 2 דולקת. עד כאן הכל תקין. העניין הוא שאחותי פותחת את המחשב אין לה אינטרנט. מה צריך להגדיר ואיפה על מנת שיהיה לה גם? (קראתי את המדריכים לא בדיוק מצאתי תשובה). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 12:15:29 טוב, מסתבר שהפתרון פשוט מהצפוי, פשוט היה מוגדר אצלה IP מסויים,ביטלתי אותו וסימנתי שימצא IP באופן אוטומטי, הבעיה נפתרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שלא ניתן לחברו לרשת באמצעות כבל ואי רוצה לחברו לרשת האלחוטית. האם יש מודם אלחוטי קטן שמתחבר ל-USB ויוכל לפתור את הבעיה? חשוב לי שמהירות החישובר תהיה גבוהה ותאפשר גם צפיה בסרטים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון של נוקייה (יד שנייה) שראיתי שיש בו Bluetooth, וכתוב שם שאני יכול לחבר אותו למחשב. אני רוצה להעביר אליו תמונות, אני יכול לעשות את זה דרך Bluetooth? ואיך אני משתמש בתכונה הזאת בכלל?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-