עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו יודע איך לשטף ברשט חיבור לאינטרנט בכבלים ערוציי זהב דרך חייגן NetVision ?יש דרך לקנפג WinRoute או WinGate במקררה הקשה הזה??? או שיש פיטרונות אחרות? מישהו מכיר נטב שאפשר לקנפג אותו עים חייגן?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם אני חדש פה אני הייתי רותה שתעזרו לי לשלב את מצלמת האינטרנט שלי באתר שאני בונה ואיך אני עושה שיראו באתר שלי מה שמצלמת הטינטרנט שלי רואה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by xxgalxx,

שלום לכולם, נתחיל ככה: יש לי ספק+אינטרנט של הוט HOTBOX הקליטה של הWIFI ממש גרועה ומי כמוכם יודע.. הבנתי שאפשר לבטל את הראוטר של המודם ולשים ראוטר אחר.. יש בירשותי ראוטר של TP-LINK מודל TL-WR841N אפשר בבקשה מדריך איך אני מגדיר את הראוטר שיהיה WIFI ואני מבטל את הראוטר של ההוטבוקס ומשאיר רק מודם ? תודה מראש! אגב* יש לי וינדוס 7 בעברית.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. שלום לכולם. אני רוצה לפרמט את המחשב המשמש כסרבר בין שלוש מחשבים (אחד מהם זה הסרבר). המחשבים מקושרים בסוויטצ' ללא כל תוכנה. מי שהגדיר את הרשת הוא תכנאי ולא אני, לכן אני לא יודע להגדיר את הרשת מחדש. אז השאלה שלי היא האם יש דרך לשמור איכשהו את הגדרות הרשת ? תודה. יוני.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by GOLD_BOMB,

שלום, יש לי 5 מגהבייט בנטוייזון על בזק. האינטרנט עובד מצויין אבל משחקי רשת יש לי לאגיים... הבנתי שאם משנים את ה MTU ניתן אולי לעזור. אבל אני לא מוצא את הפונקציה בהגדרות נתב של אסווס של בזק.... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, יש לי שאלה למומחי רשתות ומבינים בWIN XP בעיקר וגם WIN 2000. כידוע הערך של הreassembly timeout בווינדוס הוא 60 שניות. או מספר הTTL (שהוא בדר"כ 128) חלקי 2 (כי דוגמים אותו כל חצי שנייה) כלומר בערך 65 בערך. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר לשנות את הערך הזה (וגם שזה יעבוד) בלי לשנות את הTTL מ128?? מצאתי בregistry מקום שצריך להיות הreassembly time out אבל גם אם אני מגדיל אותו אני רואה שזה לא גדל מעבר ל-65 שניות). לא איכפת לי גם לעשות לזה disable אם מישהו יודע איך... תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  7. אני מעוניין לשנות את האייפי שלי בלי להתנתק... יש תוכנה או משהו ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Jexsu,

שלום. אצלנו תמיד היה טריפל של הוט עם בזק,תמיד היה לי סטאטיק אייפי שאף פעם לא היה אפשר לשנות(וכן אני מכיר את השיטות שיש עם ה release renew) אז ככה,לפני חצי שנה ממש הייתי צריך לשנות אייפי והתקשרתי מבזק לשנות אייפי ופשוט מישהוא מהתמיכה שלהם עזר לי צעד אחרי צעד ככה שזה אפשרי וכל אחד יכול לעשות מהבית שלו. הבעיה היא ששחכתי איך עושים את זה. אני יודע שצריך להכנס לאתר של הראוטר ואז לעשות כמה דברים קטנים וזה משנה את הסטאטיק אייפי לסטאטיק אייפי אחר. שאני מנסה להכנס לראוטר (http://192.168.1.1/) זה מבקש שם וסיסמא וניסיתי Admin עם כל האפשרויות (בלי אות גדולה,בלי סיסמא עם סיסמא) וזה לא נכנס..או שהכתובת לא נכונה או שאני לא יודע..כי אז אני גם זוכר שהייתה בעיה כזאת ובסוף הבחור נתן לי כתובת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אז ככה הגיע אליי טאבלט מסוג קינדל פייר. התברר לי לאחר שהוא הגיע שאין ממש מה לעשות איתו מחוץ לארצות הברית, חנות האפליקציות של אמזון חסומה בפניי, כנ"ל הענן ובעצם יש לי טאבלט שלא עושה כלום! די מעצבן, הם מוכרים מכשיר טאבלט נייד שאמור להסתובב איתך בכול מקום גם בארצות אחרות והוא פשוט חסום. אני מאוד קרוב להחזיר להם אותו ולקבל את כספי חזרה, אבל אני יודע שאפשר להפוך את הטאבלט הזה לטאבלט אנדרואיד רגיל. מה שמונע ממני לעשות זאת הוא שאני לא יכול להוריד אפליקציית File manager שתיתן לי לנווט בתיקיות המכשיר. האפליקציה הזאת זמינה חינמית וחוקית מהחנות של אמזון אבל שוב אני לא יכול להוריד אפליקציות בחנות, אני מקבל הודעה שהשירות חסום באזור שלי. השאלה שלי האם יש פתרון? האם יש דרך לגרום לאיי פי…

• 3 תגובות
    • 9k צפיות
  11. יש לי ראוטר של אורנג' שלי SMARTBOX דגם GIGASET 604 IL. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את האייפי שלו ולתת לו אייפי אחר מ 192.168.1.1. אני רוצה לשנות את זה כדי להשתמש איתו כ AP. ביטלתי את ה DHCP בראוטר הזה והגדרתי את ה WIFI עם אותו SSID ערוץ שונה ושאר ההגדרות של ה WIFI דומות. הבעיה שיש התנגשות כנראה כי פעם המחשב המחובר עובד עם הראוטר שאליו מחובר האינטרנט 1043 TPLINK ובזמן עבודה המחשב עובר לסמרטבוקס זה קורה אפילו בחיבור קווי. יש למישהו מושג איך אפשר ? האם אפשר להחליף את ה FRIMWARE שלו לאחד שלא של אורנג' ?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  12. כמו שכתוב אני לא מצאתי בהגדרות איך לשנות סיסמא ושם משתמש בכניסה לנתב

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  13. Started by kalda01,

כיום אני משתמש במתאמים על רשת החשמל כדי לחבר את הרשת הביתית בין הקומות. המהירות לא משהו. ביום טוב העברת נתונים מגרדת את ה10MB לשנייה. האם ניתן כיום להגיע באמצעות רפיטר אלחוטי להעברת נתונים מהירה משמעותית בן הראוטר לרפיטר ? אני יוצא מתוך הנחה שהראוטר תומך בתקן AC וכך גם הרפיטר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. התקן שמתחבר בUSB ישפר את איכות הקליטה? הקליטה ממש נמוכה, גם אם נמצאים כמה מטרים בודדים מהראוטר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. סלחה אם השאלה חוזרת על עצמה, אני כבר יומיים מחפש פה תשובה ולא מוצה. יש לי מחשב אחד מחובר לADSL ע"י מודם USB, אני רוצה לשתף אינטרנט בינם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני, לא ישתמשו במשאבים אחד של השני ובלי רשת בינם. מה הדרך הפשוטה והזולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  16. יש דרך לשתף את המדפסת HP 5550 ברשת חוטית פנימית דרך נתב Linksys WRT54GL? שני המחשבים מחוברים בחוט דרך הנתב הנ"ל.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by neovo,

קניתי הארדיסק WD 500 GB שמיועד לרשת עכשיו ניסתי להפעיל אותו ב USB , אבל כשאני מכנסי את כבל ה USB אף מחשב בעולם לא הגיב כאילו כלום לא קרה עכשיו ניגש לשאלה החשובה !!. יש לי שלושה מחשבים שבכל אחד מהם יש כרטיס רשת אחד ! ויש לי ראווטר אלחוטי של בזק איך אני יכול לשתף את ההארדיסק עם כולם ?? כך שהוא יראה בתוך המחשב שלי של כולם כהארדיסק משותף תודה מראש לכל מי שיעזור ממש תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by Gil80,

שלום. יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת מקומית. המארח מכיל ויסטה 64 והלקוח XP 32. הכונן החיצוני (USB) מחובר למארח ואני מעוניין לגשת אליו דרך הלקוח. אני נכנס ל-properties של הכונן החיצוני והולך ל-SHARE אבל הכפתור לא לחיץ לשיתוף ברשת המקומית.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מחשב נייח עם XP שמחובר לראוטר עם כרטיס אלחוטי ומחובר למחשב הזה מדפסת על ידי כבל USB יש לי עוד מחשב נייד שגם מחובר אלחוטית לאותו ראוטר איך אני יכול לעשות שהמחשב הנייד ידפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב הנייח? אני מסוגל לראות את המשחב הנייח במפת הרשת של המחשב הנייד אבל זה לא מוצא את המדפסת

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

איך אני יכול לשתף מדפסת ברשת אלחוטית עם ראוטר של לינקסיס WRT54G?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by 114508534,

היי יש לי שני מחשבים עם XP על אחד מהם מותקנת מדפסת, רגילה לא רשת. ניסיתי לשתף את המדפסת אבל אני הסתבכתי, אפשר בבקשה הסבר . כיויכול המחשב עם המדפסת משתף, יש תמונה של יד על האייקון של מדפסת אני פשוט לא מצליח להדפיס מהמחשב שלי . תודה

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by idanohh,

יש ברשותי סורק מסוג astra 4600 מתחבר בערת USB לאחד המחשבים אני מעוניין לשתף אותו ברשת האלחוטית בבית שלי איך משתפים סורק ברשת ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה לשתף קבצים בין שני מחשבים שמחוברים לראוטרים שונים. כאשר הם מחוברים לאותו ראוטר אני מצליח. הראוטר העליון מחובר לאינטרנט עם כתובת 192.168.1.1. מתחתיו מחובר אליו ראוטר עם כתובת 192.168.0.1. ניסיתי לכבות DHCP בראוטר התחתון, אבל עדיין מחשב שמחובר אליו מקבל כתובת שמתחילה ב-192.168.0 ולא 192.168.1. כמו כן המחשב הזה הוא לא רואה את המחשבים שבראוטר העליון. ניסיתי לתת לראוטר התחתון כתובת שמתחילה ב-192.168.1 אבל אז לא עבד כלום. מה הפתרון? ראוטר עליון 24 SYSWAN תחתון DLINK 655.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Falcon4g3,

אוקיי אחי הסביר לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. שלום יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 7 שניהם שיתפתי בניהם מדפסת ועוד שתי תקייות א)אני רוצה לדעת איך לשתף עוד תיקיות למשל זאת מכיון שכשאני עושה שיתוף על תיקייה אני לא רואה את שם המחשב השני ברשימה ב)המדפסת משותפת..אני רוצה שהיא תעבוד גם כשהמחשב השני בעצם לא פועל איך אני מדפיס מהמחשב שלי(שהוא הראשי)ע"י כך שהמדפסת לבד עובדת תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים