עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט אם להצטרף ל100 מגה או לא הבנתי שמקבלים את המהירות הנורמלית רק מתי שהתשתית טובה ומכאן נובעת השאלה - איך אני אמור לדעת שהתשתית טובה?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  2. איך לדעת את ה IP למודם משודרג אלקטל???

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. ניסיתי דרך IPCONFIG זה לא עובד (נותן 10.0.0.1) ודרך whatismyip.com זה נותן לי כתובת אבל לא נראה לי הגיוני כי כל הזמן זו אותה כתובת, אחרי כיבוי של המחשב לא משנה מה. יש איזה תוכנה או משו? האם מה שכתוב באתר ליד ההודעות שלי זה הIP שלי? תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  4. כמו שהכותרת אומרת. איך אני יכול לדעת מתי ישדרגו את הצשתית באיזור שלי לתשתית שתומכת ב100 מגה?. כי כרגע התשתית תומכת עד 40 מגה.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by barash,

יש לי ראוטר מסוג edumax אני רוצה להגדיר אותו והוא מראה משה בתמונה אני לא יודע את הסיסמה ושם משתמש מה לעסות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אז כבר שבועות שהאינטרנט איטי ברמה מטורפת.. פניות חוזרות ונשנות להוט כמובן לא מניבות כלום למעט איפוס המודם ושינוי תדרים (פשוט הזוי) וכנראה שאני צריך לקחת את המושכות לידיים שלי ולא להסתמך על טכנאי (שלא יגיע אף פעם).. ראיתי פוסטים רבים באינטרנט על הנתונים שמציג המודם של הוט אבל עדיין אני לא מצליח להבין בעצמי האם הנתונים שלי תקינים ומה הנורמל שצריך להיות. הבנתי שניתן לפתור בעיות של עוצמות שגורמות לשגיאות באמצעות מגבירים או מנמיכים אבל לאן לחבר ומה לקנות? אז צירפתי לפוסט זה את הנתונים שהמודם שלי מציג, מדובר בספק + תשתית של 100MB ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (מלבד השגיאות שאני מבין שזה לא תקין) מה אמורות להיות העוצמות והאם הפרטים אצלי תקינים, ובמידה ולא - א…

7. שלום אני מחובר לרשת ביתית שאליה מחוברים שלושה מחשבים - שלי ישירות דרך כבל ושני האחרים מחוברים אלחוטית. אני מחפש דרך להגביל את מהירות ההורדה האפשרית למחשבים שמחוברים אלחוטית (עדיף בלי שהם יידעו על כך) הראוטר הוא של Linksys. תודה למי שייעזור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Zeev86,

האם יש אפשרות להגביל העלאה במחשב מסוים עם HOTBOX?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שלום, יש לי smartbox של אורנג' שיושב בתוך ממ"ד, מיותר לציין שהאות בשאר הבית חלש עד לא קיים. אילו דרכים יש להתגבר על כך? אין אפשרות להוציא את הראוטר מהחדר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by binyamins,

היי, אני גר ביחידת דיור ומקבל WIFI מהבעלים שגר קרוב בלפטופ יש לי קליטה טובה, הבעיה שבנייד או בסטרימר אין כמעט קליטה של WIFI איך אפשר להגביר את אות ה WIFI ? אפשר דרך הלפטופ שקולט יחסית טוב ? (אופציית החשמל לא עובדת כי זה פאזות שונות) תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. במרפסת הקליטה כבר חלשה, יש יותר מדי קירות שה WIFI צריך לעבור. אני לא הולך למקם מחדש את הראוטר האלחוטי, אין אפשרות. חשבתי על הוספת נקודת גישה אלחוטית ( ACCESS POINT). ואז ראיתי שישנו מוצר נוסף שנקרה מאריך טווח. מה ההבדל בין השניים ? מה עדיף ? לאלה מכם בעלי הניסיון בהגדלת טווח \ עוצמת השידור בבית, מה עשיתם ואיך ? חברה מומלצת ? אני לא רוצה להחליף אנטנה למשהוא עם עוצמה חזקה יותר מהסיבה הפשוטה שזה לא מספיק שאני משדר חזק יותר, אני צריך גם שהמקלט (במקרה זה כרטיס הרשת המובנה במחשב הנייד המרוחק ביותר בבית) יהיה בעל יכולת קליטה חזקה יותר, מה גם שאנטנה אחרת זה עוד כבל ועוד סירבול.... מה אתם ממליצים ? תודה. תודה.

• 12 תגובות
    • 14.1k צפיות
  12. שלום רב יש לי ראוטר WRT54GL של LINKSYS והקליטה בקומה למטה ממש גרועה (שתי קווים ולפעמים אחד) קראתי בכמה מקומות שאפשר לקנות עוד ראוטר ולעשות WDS בקומה למטה השאלה האם הראוטר שלי תומך בפונקציה הזאת ומה אני צריך לקנות כדי לעשות זאת? תודה רבה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eliron,

איך אני מגדיר ראוטר 6740U של חברת DLINK למצב bridge? עוד שאלה: איך אני ואמר לדעת האם אני ATM או PTM ? (ומה זה אומר?)

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חבר מהעבודה ביקש שאעזור לו ואשאל פה בפורום בקשר להגדרת נקודת גישה. הוא כבר מתחרפן מאז המעבר ל-YES, מה שהצריך גם לעבור לתשתית של בזק. יש ברשותו ראוטר של D-LINKn 6740u h1 ומגבר קליטה Edimax ar-7284wna v2 / יש למישהו פה כח להסביר שלב שלב מה עושים ואיך להגדיר שהמגבר ידע להתחבר לאינטרנט האלחוטי של הבית ולתפקד איתו כמו שצריך? יש לכם איזה מדריך או סרטון ביוטיוב, כל דבר יעזור... תודה רבה רבה לעוזרים... עדכון: מצאתי את שני המדריכים האלה, מה אתם אומרים? http://www.pikok.co.il/cam/2012/Agdarot-ar7284.pdf http://www.pikok.co.il/cam/EW-7206APG.pdf

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by roosbif,

שלום! ברשותי מודם adsl eci 270 עכשיו הגדרתי רשת ביתית ואני רוצה לעשות sharing לאינטרנט עכשיו כבר היה ברשותי מודם של arcatel ואיתו לא היתה לי שום בעיה, עשיתי את ההגדרות הפשוטות של חלוקת הגישה לחייגן והיה לי אינטרנט בשני המחשבים, אבל פה אני עם אותם ההגדרות אני לא מצליח רציתי לדעת אם יש הגדרות שונות שעלי להגדיר בwindows xp pro אם כן מהן? ואם עלי להפוך את המודם לrouter איך אני עושה זאת? בקיצור איך עושים internet sharing כרגע? תודה roos

16. אהלן. הכותרת דיי ממצה.. עברתי לחיבור בעזרת חייגן [L2TP] של הכבלים [HOT] ואני לא בטוח איך בדיוק אני מגדיר את זה, קיבלתי מין כתובת DNS בתור הכתובת IP של השרת, ולא כתובת IP במספרים - בכבלים אומרים לי שהכתובת הזו מתחלפת ורק הDNS הוא קבוע....... וממש לא בא לי להתחיל לרדוף אחרי כתובות IP מתחלפות..... תודה לעוזרים - זה חשוב כי בימים הקרובים זה יעבור לי לחיבור על חייגן ואני רוצה להיות מוכן לפני-כן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Aviv C,

יש לי מודם עם ראוטר מובנה של בזק מדגם B-FOCUS Router 270PR. איך אני יכול להגדיר את הראוטר ולא את המודם אם אני מחבר אותו נגיד לכמה מחשבים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי רשת מחשבים של כ-4 מחשבים, אני משתמש ב-WIN SERVER 2003 וב-MICROSOFT EXCHANGE SERVER. איך אני מגדיר את ה-OUTLOOK לקבל מייל מכל אחד, לא רק מי שברשת שלי... כלומר אם מישהו שולח לי מייל מארה"ב איך אני מגדיר שזה יגיע אליי ל-OUTLOOK וגם אני יהיה בתוך הרשת הפנימית שלי, כלומר, גם כל אחד מה-CLIENTS שלי יוכל לשלוח מייל אליי או לכל חבר ברשת ה-LAN שלי...? (ל-CLIENTS שלי אין אינטרנט, רק לי יש). תודה,

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. היי. אז מדובר בWIN7 עם חיבור פיזי של כבל רשת(ראוטר בזק) ,ואני מעוניין גם תוך כדי לראות איזה רשתות WIRELSS זמינות אצלי באזור מבלי לבטל את החיבור הפיזי(הWIFI דלוק ברואטר כבר). בהגדרות של של "מרכז הרשת והשיתוף" לא מופיע לי להוסיף רשת אלחוטית כמו 40 שניות פה:

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אהלן, הגדרתי על המחשב שלי שני משתמשים (ואפשרתי את האופציה של Fast Switching בינהם). הבעייה היא שברגע שאני מתחבר עם משתמש אחד, המשתמש השני מתנתק מהאינטרנט. ניסיתי לשחק עם הגדרות החיבור, אבל כל כשאני מנסה להיכנס ל-Propeties של החיבור Barak013_L2TP, הוא רק פותח לי את החייגן שוב ואין שם יותר מדי אופציות לשחק איתם. אני יודע שאני צריך לחפש אופצייה של לאפשר גישה עבור כל המשתמשים שבמחשב, אבל אני לא מוצא את זה. מישהו כאן שמחובר ע"י ברק נתקל פעם בבעיה כזו? מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה.

21. שלום עד היום היה לי חיבור ADSL ולא הייתה לי בעיה להשתמש בראוטר, הגדרתי את האינטרנט בתוך ההגדרות של הראוטר (בתור חיבור PPPOW או משהו כזה) עכשיו כשזה כבלים צריך לשנות את הסוג חיבור ואולי עוד משהו, ואני לא יודע מה לעשות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לעשות ואיפה להגדיר ומה להגדיר יש לי מודם של THOMSON הרגיל של חברת הוט, והספקית היא בזק בינלאומי נ.ב יש לי חיבור עם חייגן תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מבקש את עזרתכם אחיי..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by omrij,

יש לי אלקטל 510 שפועל בתור נתב אני משתמש כרגע ב pppoa האם זה הפרוטוקול המומלץ או לעבור ל pppoe/pptp?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  24. איך להגדיר ראוטר EDIMAX שיקלוט אינטרנט ויגביר אותו? דגם 6204wg

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שידרגתי את האינטרנט ל 7MB 014+ כבלים לאחר השידרוג משום מה החיבור שלי לאינטרנט הפך להיות חיבור קבוע ולא חייגן מה שהיה לי לפני השידרוג. איך אני צריך להגדיר את הראוטר ? הנה דף ההגדרות שיש לי: מה לבחור ? בינתיים אני על Dynamic IP Address ויש לי עם ההגדרה הזאת Non-unicast Packets 297 אחרי שתיי דקות חיבור זה לא תקין לא ?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים