עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקנתי נתב חדש WRT54GL מאז יש לי בעיות התנתקות מהאינטרנט יש לי קשוחת TOMATO המעודכנת מותקנת והראוטר מוגדר דרך חיוג L2TP האם יש פתרון לבעיה של ההתנתקויות ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אם זה משנה אז זה רשת חוטית ויש 3 מחשבים ברשת

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. נניח שאני רוצה להוריד קבצים מאתר כלשהו אבל אני מקבל forbidden כשאני מנסה להכנס לדף html איך אני מקבל קישור לכל הקבצים שנמצאים בדף הזה.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  4. שלום יש לנו קליטה למחשב הנייד בסלון מהמכללה הסמוכה ואני מעוניין בצורה יעילה וזולה לקלוט בחדר שלי (מרחק עשר+ מטרים)גם כן אינטרנט למחשב הנייח מאחר ואיטנטרנט שנתי עולה בממוצע 1000 ש"ח אני לא מתכוון להשקיע סכום גדול מ-500 ש"ח עבור העניין הזה אלא אם יש איזה פתרון ודאי שאז אני אשקיע עוד 100 שקלים הבנתי שהחלופות הם אנטנה חיצונית אבל הכבלים באים באורכים קצרים והם מאוד יקרים(וזה בלי האנטנה עצמה) אשמח לשמוע כל המלצה bevalesk

5. תוכנה, CMD, כל דבר.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

לא משהו גדול אלה משהו קטן רק בשביל להתחיל איתו מספר דברים. ואני אשמח לקבל מידע לגבי שרתים וסוגם כי אני לא המבין הגדול ביותר, אבל ברצוני ללמוד כמה שיותר. תודה. נ.ב. מצטער אם לא שמתי את הנושא במקום הנכון, מכיוון שלא ידעתי את המקום הנכון.

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד עם מודם סלולארי ואני רוצה לגרום לו לשדר את החיבור לאינטרנט דרך הWIFI כדי שאני אוכל לגלוש בWIFI בסמסונג גלקסי שלי עשיתי את הדבר הזה עם הלפטופ הקודם שלי אבל היה לי בו XP ועכשיו יש לי WINDOWS 7 וכל ההגדרות שם שונות תודה

• 3 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. Started by ORBIT,

רצוי בכלי הקיים בחלונות XP PRO. אני רוצה לבצע התקנת תוכנה + תיקון בעיה במחשב הנמצא במקום מרוחק ממני. האם יש כלי מובנה בחלונות שאיתו אפשר לעשות זאת? אני מעוניין בכוונה בכלי הקיים בחלונות כדי ששנינו נוכל להפעיל את אותה התוכנה. אם קיימת תוכנה כזאת, אפשר לקבל בנוסף גם הסבר איך ניתן להשתמש בה? אני רוצה לעבוד מול המחשב שלו כאילו אני עובד מול המחשב שלי. אם אין תוכנה מתאימה, מהיכן אפשר להוריד אחת כזאת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בלי הראוטר פשוט לוחצים התנתק והתחבר.. אבל עם הראוטר איך אפשר לשנות את האייפי בלי לנתק את הכבל?

• 6 תגובות
    • 16.2k צפיות
  10. Started by catsmonster,

יש לי ראוטר D-link DIR655, והיום התקינו לי את ההוטבוקס. הכתובת של הHOTBOX היא 192.168.1.1, וה DIR655 יושב על 192.168.2.1. יש מחשבים שמחוברים ל HOTBOX ישירות, ויש כאלה שמחוברים ל DIR655. האלה שב- D-link לא מקבלים אינטרנט, ואין גישה גם דרך האלחוטי לאינטרנט. המטרה בסוף היא לבטל את האלחוטי של ההוט בוקס, ולהשתמש רק באלחוטי של ה DIR655, וכן שהמחשבים ב- DIR655 יקבלו גישה לאינטרנט. איך ניתן לשרשר את הראוטר? תודה

• 17 תגובות
    • 32k צפיות
  11. Started by עוד אחד,

היי, יש לי שאלה - יש לי רשת ביתית על נתב. מחשבים עם וינדוס 7 64 ביט האם אני יכול לשתף כונן DVD ממחשב אחד לשני כך שהשני יזהה אותו כצורב ? שיתפתי אותו כתיקיה - והעלתי אותו במחשב השני ככונן. אבל ככה אי אפשר לזהות אותו מהמחשב השני בתוכנות צריבה. איך אני יכול לשתף את הצורב כצורב, או איך "לעבוד" על ווינדוס כדי לגרום לה לחשוב שזה צורב ? חיפשתי ברשת אבל רוב הפתרונות שאנשים נתנו היו לשתף כתיקיה... לא עוזר לי. תודה !

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by davidcher,

שלום כשאני מחפש משהו בגוגל לפעמים התוצאות הם בקבצים WORD ו PDF איך אני מעלה קבצים כך שיופיעו בגוגל כך שכל אחד שמחפש בנושא ימצא את הקובץ שאני העלתי ?? תודה מראש דוד

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. לפני זמן קצר התקנתי רשת אלחוטית בבית שלי, מחשב נייח מחובר בכבל לראוטר, הראוטר מחובר למודם כבלים והמחשב הנייד מחובר דרך כרטיס אלחוטי.. בכל מקרה.. אני מחובר לאינטרנט והכל.. והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים כי יש לי הרבה חומר במחשב הנייח שאני רוצה להעביר לנייד.. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לדעת - במידה ואני רוצה לשתף תיקיה שמאוכסנת במחשב שלי, ברשת האינטרנט, איך אני עושה זאת ? אני רוצה לתת גישה לכולם, לקריאה בלבד, לתיקיה אחת ויחידה במחשב שלי יש לי XP PRO מערכת קבצים NTFS משתמש בודד, אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן) ויש לי כתובת NO IP שמצביעה על ה IP שלי, גם אם הוא משתנה. איפה בדיוק, ואיך, אני יכול להגדיר כזה שיתוף של תיקיה (אינטרנטי, לא לרשת פנימית) מהם הסכנות בנושא ? עדיף לי לפתוח שרת FTP על המחשב אולי ? (למרות שהשיתוף הוא בשביל משתמשים שלא יתאים להם FTP....) תודה, אריק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by MDK,

בבקשה מי שהתנסה איתם או שעדיין משתמש בהם, שיגיד לי אם הם טובים, ואם אין הגבלות. אני מדבר על השירות שלהם לחבילת 750K בכבלים, דרך ערוצי זהב. תודה מראש, מתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gfdsa,

הוגעה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שאלה מעניינת. נניח ואני מתחבר מחדש לספק שלי, כלומר קיבלתי IP שונה לחלוטין. ועדיין לדוגמא כשאני מתחבר לIRC וקיבלתי BAN הוא שומר את BAN עליי. וכנל לגבי פורומים (גם אם פותח USER חדש ומייל חדש וכו') השאלה שלי, איך זה מתבצע? איך הוא יודע שאכן אני אותו USER ?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  18. אני רוצה לבדוק אבל אני לא יודע איך ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by factor,

שלום לכולם! איך אני בודק במחשב הישן P4 1.6GHz עם לוח האם D845EBG2 אם יש כרטיס רשת? אולי יש שם איזה כרטיס רשת ג'נרי מובנה שיספיק ויחסוך לי 50 ש"ח. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. עברתי למהירות גלישה 30 מגה בבדיקת מהירות של בזק המהירות בסדר, אבל "התחושה" שלי שאיכות הגלישה לא טובה. יש כאילו ניתוקים קטנים של חלקיקי שניה שעוצרים את הגלישה החלקה. האם יש דרך לבדור את איכות החיבור מעבר למהירות של הגלישה? תודה

• 15 תגובות
    • 11.4k צפיות
  21. Started by adlanm,

כי שאני מתחבר לשרתים ב-BLACK HAWK DOWN הוא תמיד אומר לי שהפינג שלי גבוה מהמקסימום שהשרת מרשה

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. פרסמתם את זה:http://hwzone.co.il/tech/news/142781 ולא הבנתי איך אני בודק אם אני חשוף לפריצה.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. ברשותי נתב עם קושחה צד שלישית שהתקנתי DDWRT, אני רוצה לבדוק את הביצועים של מהירות הורדה והעלאה שהנתב מסוגל לתת. לכן אני יודע שאני צריך לבדוק מהירות של WAN-LAN ומהירות LAN-WAN. ברשותי יש את התוכנה IPERF, כיצד לבדוק איתה LAN-LAN אני יודע. אך ברגע שזה קשור לWAN אני מסתבך. אני מחבר את מחשב א' לLAN , מגדיר את הנתב על DHCP אוטומטי (DYNAMIC IP) , ומגדיר במחשב ב' IP סטטי ומחבר את מחשב ב' ליציאת WAN. מה שקורה זה שאין תקשורת בין המחשב שמחובר לWAN (מחשב ב') לנתב, וגם לא למחשב א'. מחשב א' הIP שלו הוא 192.168.1.113 הנתב הוא 192.168.1.1 ומחשב ב' 192.168.1.121. לפי ההגדרות האלה לא הצלחתי לעשות את הבדיקה. כיצד אני צריך להגדיר את מחשב ב' (WAN) ככה שאני כן יוכל לעשות את הבדיקה?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  24. Started by starter,

איזה תוכנות יש ואיפה אפשר להוריד כדי לבדוק מהירות של קו ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. איך אני בודק את מהירות הUPLOAD שלי?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים