עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert(בדוס...) לשום מקום... זה מראה לי Timeout... אבל הפקודה Ping כן עובדת. מה לעשות? איזו פקודה אני צריך לרשום כדי שזה יהיה אפשרי? ??? :veryangry: נ.ב המודם מחובר ל-Switch ודרכו אני מתחבר.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. למשל כמו זה: http://www.isav.org.il/drupal/ או כמו אתרים אחרים?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  3. שלום בזמן שלא הייתי בבית היה איזה טכנאי אצלנו ומשום מה הוא התעסק לי בהגדרות ועשה שהחיבור לאינטרנט יהיה אוטומטי אני רוצה שהחיבור יהיה באמצעות חייגן איך אני מחזיר את זה למה שהיה ?! יש לי ווינדוס 7

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני עובד עם ווינדואס 7 והוא עם ויסטה.. מה הדרך הכי נוחה וקל להתחבר אליו למחשב ואיך עושים את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה שהנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by izikd,

איך אני עושה רשת בין מחשב עם Windows XP ובין מחשב עם Linux RedHat 7.2 ? ??? 8) ??? ;D :-X

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. השאלה בכותרת, תודה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  8. [shadow=red,left][glow=red,2,300]איך אני עושה שאני נכנס למחשב האינטרנט מתחבר לי אוטומטי בלי שאני עושה את זה????[/glow][/shadow] :-\

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by mikitimsit,

תנו לי בבקשה הדרכה

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Night,

תודה

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  11. יש לי דומיין משלי וגם יש לי תיבת דואר אצל ספק האינטרנט. אני רוצה שכל מי שישלח מייל ל myname@mydomain זה יגיעלתיבת דואר של הספק. האם השינוי הזה אני עושה דרך מי שמספק לי את הדומיין או דרך הספק אינטרנט? ואיך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by Deddy,

הרשת היא רשת פשוטה עם כבל רשת בין שני המחשבים ושיתוף אינטרנט.... איךף אני יכול לפתוח FTP (אני משתמש בSERVU עכשיו אבל אם אפשר רק עם תוכנה אחרת אז תביאו שם...) על המחשב המשני לא זה שמחובר לרשת? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by prelly,

שלום ). איך אני פותח פורט (port)? ואיך אני משתמש בtelnet 10.0.0.138? תודה. אני רוצה לפתוח port בשביל ליצור משחקים בwarcraft.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. יש לי רואטר מודם level one מבזק! wbr 3407a איך אני פותח פורטים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  15. ^^ פשוט האימיול נמצא במצב של LOW ID בגלל הרווטר..

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. אני מעוניין לפתוח את כל הפורטים לגמרי את כולם כולם להיות לגמרי חשוף , איך אני עושה את זה? [ווינדוס 2000]

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  17. windows xp sp2 ZoneAlarm pro יש רשת ביתית אחת לא פעילה כרגע צריך עוד כלשהם פרטים? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gshhar,

יש לי אינטרנט רגיל,לא מהיר ואני רוצה לפתוח את פורט 134 או 135 אני לא זוכר איזה בדיוק אבל זה הפורט שמאפשר לשלוח הודעות דרך ה-RUN למשל. איך אני בדיוק פותח אותו ואם מישהו יודע איזה פורט זה בדיוק מהשניים אני אשמח(יש לי WIN XP PRO)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gshhar,

אני רוצה לפתוח את פורט 139. יש לי מודם אלקטל וזהו לא ראוטר ולא רשת. יש לי פיירוואל אבל הבעיה שלי שאני לא יכול לקבל קבצים ב-MSN MASSENGER ואני יודע שזה קשור לפורט 139. דרך אגב-XP PRO

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  20. תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by -AKEL-,

חבר שלי אמר לי שאני צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך עושים את זה... מישהו יכול להסביר לי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מה אני כותב במה שמסומן בתמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. דבר ראשון, אני רוצה להסביר, שאני בקושי יודע מה זה רשת, מודם, ראוטר וכאלה, דבר שני, כמובן אני רוצה לדעת איך פותחים איתו פורטים, מישהו במקרה יודע?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  24. מחוברים אצלי שלושה מחשבים למודם +B-Focus Router 312 עכשיו אי אפשר לקבל קבצים ב ICQ. כשאני מנסה לבטל את הfirewall של המודם אין חיבור לאינטרנט. הבנתי שצריך לפתוח פורטים לפי מה שהבנתי צריך להכנס ל port forwarding ולעשות שם משהו אבל לא הבנתי כלכך. למישהו יש את המודם ויודע? קראתי את המדריך מפה: http://www.inoviatele.com/B-FOCuS/support.asp ולא הבנתי. תודה. עריכה: טוב ניסיתי וניסיתי עד שהצלחתי לבהין טיפה. אם הבנתי נכון אני צריך לכתוב חוק חדש שיאפשר העברת קבצים באיסיקיו אני נמצא בחלק כזה: מה לרשום שם? תודה שוב. עריכה 2: אם אני אכניס ככה את הפרטים: זה יהיה בסדר? ואם אני אפתח את הפורטים האלו רק למחשב אחד אז רק הוא יוכל להעביר קבצים? צריך לעשות עוד משהו חוץ …

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  25. איך אני פותח פורטים במודם ראוטר של בזק b focus router 312+ לא מצליח להתחבר יותר לאמיול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים