עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה נכון שבמהירות של 100 מגה ללא חייגן אני לא יקבל 100 מגה ? .. כי כרגע אני מקבל בסביבות 30 מגה ונציג שרות של בזק אמר לי שזה בגלל שאני בלי חייגן אז אני עוקף את המערכת או משו כזה וגם בגלל שהתשתית שלי זה הוט , והוט חרא דבר חח .אז השאלה שלי מה לעזעזל אני יכול לעשות אני משלם על 100 מגה ומקבל 30 מגה .......... בבקשה עצות?תשתית:הוטספקית:בזקראוטר: HOTBOX תומך 100 מגה

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. https://istore.ccccloud.com/index.php האם הספק הזה טוב מול שרתים מחו"ל ? אך הוא ול ספקים אחרים ? ליודעים את התשובה תסבירו למה זה טוב או רע ,שאני יבין .

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך אפשר להקצות מספר IP קבוע למחשבים ברשת שלי. כרגע הם מקבלים IP מהנתב והוא משתנה מידי פעם (192.168.1.2-254) הייתי רוצה להקצות לכל מחשב IP קבוע כך שאוכל בקלות לגשת אליו דרך תוכנת VNC. הנתב הוא נתב (ג'נארי אני מניח) של TREDnet, דגם TW100-S4W1CA. איך אני עושה זאת ? בתודה מראש, מייק.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by roeesnir,

יש לי אתר, ואני צריך שיהיו סרטי FLV, באורך של עד שעה וחצי. קיבלתי הצעות מחיר בסביבות 400-500 ש"ח (ל1 ג'יגה) בחודש לשרת FTP שאוכל להעלות לשם את הסרטים. חשבתי - למה שלא אעשה את זה בעצמי? את המחשב עצמו אין לי בעייה להרכיב. 1. מה אני צריך מבחינת חומרה? (האם כל מחשב יספיק?) 2. אני מניח שצריך רוחב פס גבוה להעלאה. זה נכון? אם כן - כמה? 3. מבחינת תוכנה, filezilla זה מספיק? תודה !

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום לכולם , ברצוני להקים רשת Point to Point בין אתרים שונים, אין באפשרותי לבצע סלילה פסיבית (סיבים/Rj) בין האתרים או לרכוש קו תמסורת . לכן חשבתי על רכישת קו טלפון בכל אתר וחיבור של הנתב ישירות לקו זה. התיאוריה שלי שהנתב יבצע "חיוג" למספר באתר השני וכך אצור קישור ישיר בין האתרים. חשוב לציין שהצורך שלי בחיבור הוא לניהול הנתב בצד השני בלבד לכן רוחב פס ו Latency לא משנים לי .. אשמח לדעת האם זה אפשרי, ואם כן מה נדרש ? תודה מראש

6. Started by Uri Bernstein,

היי, הותקן בבית DECO x20 DSL ומנסה לפתוח פורטים ללא הצלחה. חשוב לציין: - יש IP חיצוני קבוע - IP פנימי נשמר כקבוע ויש גישה אליו מתוך הרשת הפנימית - DECO מוגדר DSL nodem router - ה PORT לא חסום אצל ספקית האינטרנט (היה פתוח לפני שהחלפתי ראוטר) אשמח לקבל עזרה איך לפתור את הבעיה המוזרה הזו. תודה

7. יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים. האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל הפינגים נעים בין 80 ל 250.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי בעיה שכאשר אני מוריד תוכן (לרוב זה משחק שמחולק למעל 100 קבצים קטנים) במהירות גבוהה (1מגה לשנייה) אני מאבד נתונים. זה קורה למשל כאשר אני להתקין את המשחק (חשוב לציין: לאחר שפתחתי את כל הקבצים לקובץ אחד גדול), הוא תמיד מראה לי בעיה כלשהיא בנושא של קובץ פגום ואי יכולת להמשיך בהתקנה. יש לי 10 מגה של בזק + בזקבינלאומי עם ראוטר חדש של בזק סטור. קרה לי המון פעמים, ואני מוריד מאתר שהרבה מורידים ממנו ולא מוזכרת שם שום בעיה. בקשה בקשה עזרתכם למה הדבר הזה משגע אותי!!!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אני נכנס לאתר של הראוטר 10.0.0.138 הבנתי ששמה שזה ההגדרות של הראוטר.. ואז זה מביא לי אפשרות של שם משתמש וסיסמא.. עכשיו אני לאיודע מה השם משתמש וסיסמא .. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by serg90,

היי, יש לי מחשב בחדר ממ"ד, שאני מעוניין לחבר לראוטר, שנמצא בסלון מסוג DSL-G256DG של בזק. אני יודע שזה לא אידיאלי, אבל אין לי דרך לחבר את המחשב בעזרת כבל לראוטר, ולכן אני נזקק לכרטיס רשת אלחוטי. מעוניין בכרטיס כמה שיותר זול, אבל לא על חשבון ביצועים. מעדיף PCI-E כמובן, ורצוי מהחנויות: KSP/IVORY, בעיקר בגלל המרחק מהבית.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אני ממש לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אולי תוכלו להפנות אותי למקור מתאים מפני שאני לא ממש מוצא לבדי. חיברתי את המודם לעיל וניסיתי להתקין אלא שדיסק ההתקנה הוא בהולנדית כך שהרוב היה ניחוש אני בכלל לא בטוח שההתקנה עברה בהצלחה אבל כשניסיתי לבנות חייגן VPN קיבלתי שגיאה _800 תוך כדי נסיון לפתור את הבעייה שמתי לב שאני בכלל מחובר !!! אין חיווי בשורת המשימות אבל יש גלישה כניסה לדוא"ל קבלת כתובת IP חוקית - בקיצור מחובר וגולש. עכשיו השאלה הנשאלת היא איך זה קרה??? לא סיפקתי שם או סיסמא ועדיין מחובר כרגיל? מה קורה עם FIREWALL על כרטיס הרשת שלא מאופשר לפתע? איך אני שולט בפורטים ובכלל בראוטר? תודה רבה ואם אני בפורום לא מתאים שוב סליחה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Shasoosh,

היי, רכשתי את הנתב הנ"ל (DIR-825ACG1) ואני מעוניין לעדכן לו את הקושחה. ניסיתי לחפש ברשת אבל הקושחה העדכנית היחידה שמצאתי לגירסא שלי (G) היא מהאתר הישראלי של D-Link מקישור שמפנה לדרופבוקס. 2018.02.12-18.39_DIR_825AC_G1A_ISR_1.0.1_release https://www.support.dlink.co.il/dir-825ac מישהו התנסה עם הקושחה הזאת? מתלבט אם להתקין היות ואין לי את הקובץ של הקושחה המקורית.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. היי. אני רוצה לרשת את הדירה, אבל לצערי יש לי קצת נסיון בחיווט דרך קירות (עם סטלבנט אני עוד אחשמל את עצמי...). דווקא את השקעים והראשים אני יכול לעשות. שאלתי מסביב עלויות, נתנו לי מחיר של 300 ש"ח לנקודה (עם זאת זה עבודה מקצועית ברמה גבוהה, שאני ראיתי את התוצאות אישית). אז לרשת דירה זה יוצא די יקר. לכן רציתי לשאול, האם יש למישהו נסיון עם רשת על חשמל (Powerline / EOP)? אני ניסיתי את זה בעבודה לפני 5-6 שנים, כאשר זה רק הופיע, אבל זה גם היה יקר, וגם התוצאות היו לא ממש משביעיות רצון. עכשיו ראיתי באי-בי מחירים די טובים (30$ ומעלה) לכל מתאם. האם השיטה הזו השתפרה מאז? או שזה עדיין לא מומלץ ואני צריך לחזור להתאמן על סטלבנט ? אם זה משפיע על משהו, הבניין הוא חדש יחסית, אז אפש…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. ומה ההבדל ביניהם? תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by bommer,

קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס ואני לא יודע איך אני מגדיר את הרשת בבקשה מישהו יכול לעזור לי למה אחותי משגעת אותי....

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Lioriiii,

שלום רב. אני משתמש ב-EMULE וברשותי ADSL במהירות של 1.5 MB ואני לא מצליח להוריד יותר מ-18K אני לא מבין את הבעיה. צריך עזרה דחוף....תתקבל כל הצעה !!!! תודה רבה מראש!

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש... תודה. גיל.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by mikale,

הלך לנו הראוטר. היה קוי משולב באלחוטי וכלל מודם. מה עדיף לקנות עכשיו: משולב קוי ואלחוטי כמובן. אבל, כולל מודם - או - ללא מודם ואז להתקין מודם במחשב עצמו וליצור מעין שירשור? ואם כבר - אז איזה מותג עדיף? ואיך ה netgear?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני כבר מעל לחודש מנסה לפתור את הבעיה ללא הצלחה, יש עשרות דיונים על כך באינטרנט, חלק מקשרים את זה לכרטיס רשת, חלק ל FireWall חלק לארד-דיסק... לכרטיס הקול ועוד ועוד, עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה. מה שאני יודע זה שמרגע ששדרגתי את קו האינטרנט שלי ל 40 מגה מ 15 מהוט לבזק, כאשר אני מנסה להוריד קובץ בודד או גרוע מכך מספר קבצים דרך תוכנת שיתוף של ביטורנט (ניסתי כמה) תוך דקות ספורות ניצול המעבד שלי מטפס ל 100% עם עיווטים בסאוונד ולאגים עצבניים של העכבר. כאשר אני פותח את ה Task Managger אני רואה שהביטורנט לוקח כ 10-20% ו system & system interrupt לוקחים את כל שאר משאבי המעבד. מה שהופך את העבודה על המחשב במקביל לבלטי אפשרית. מצד שני עדיין אני מוריד בביטורנט על מהירויות גבוהות …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. היי, רציתי לשאול האם קיים יתרון בלרכוש נתב פרטי לטובת יציבות האינטרנט? ואם כן, אשמח אם מישהו יוכל לספק המלצה לדגמים מתאימים לסיב של סלקום.

21. Started by techmeout,

היי חברים אני שוקל להצטרף לפרטנר פייבר ויש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות אם מישהו כבר מחובר אליהם. 1. האם ניתן כמו בבזק למשל, להפוך את הראוטר של פרטנר למודם בלבד (ברידג')? אני מעוניין להמשיך ולהשתמש בראוטר הפרטי שלי 2. האם כשמתחברים לפרטנר פייבר מקבלים כתובת איי פי "אמיתית" או פנימית של פרטנר? 3. הבנתי שפרטנר לא נותנים ללקוח את סיסמת האדמין לראוטר שלהם, האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אני בעל ROUTER SBOX של CHECKPOINT הידוע כבעל FIREWALL פנימי. אני מצליח להתחבר ל ICQ, לשלוח קבצים, להתחבר ל KAZAA לשלוח ולקבל קבצים, וכך גם ב IRC... שאלתי היא למה אינני מסוגל להתחבר לתוכנה כמו DIRECT CONNECT ++ או EDONKEY??? ששמם מתחברים גם לסרברים, אבל גם ב IRC אינ מתחבר לסרברים וגם ב ICQ, וגם ב KAZAA יש צורך בחיבור ראשוני לסרבר. למה באילו אני לא מסוגל? האם אהיה חייב לפתוח פורט בשביל זה? אבל בתוכנות האחרות לא נאלצתי??. עזרה, אמיר.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Lirux,

יש ברשותי את הנתב הנ"ל וכשאני בודק על איזו מהירות חיבור ה- Nexus 5 שלי מתחבר אליו הוא רושם 54Mbps (במקרה הכי טוב) כאשר במרחק של עד מטר מהראוטר. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לקבל מהירות של תקן N ונראה שאני מקבל רק G. כאשר אני מנסה להפעיל Support 802.11n Client Only, המכשיר בכלל לא מצליח להתחבר לראוטר. הראוטר מריץ את הגירסא הזו: BN_1.29-CCOD_OpenWifi

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום, יש לי את הראוטר הזה: 2wire homeportal 1100 המחשב שלי (וינדוס 7) מחובר אליו בכבל רשת ועוד 3 מחשבים (וינדוס XP) בבית מחוברים דרך מתאמי HPNA. ניסיתי להעביר עכשיו קבצים מהמחשב שלי לאחד המחשבים שמחוברים דרך HPNA ומהירות ההעברה היא רק משהו כמו 300 קילובייט לשנייה כשזה אמור להיות משהו כמו 1.2 מגהבייט לשניה. שני המחשבים נמצאים באותו workgroup ובאמת שאין לי מושג מה עוד יכול לגרום לזה. מה שגם אני זוכר שפעם שהעברתי קבצים זה כן עבד מהר אבל מאז עבר הרבה זמן והשתנו גורמים כמו מערכת הפעלה וכו'. תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. יש ברשותי ראוטר משולב מודם דגם: TP-LINK TD-W8961ND אני מחובר דרך חייגן על תשתית של בזק ל018 כרגע. הכל עבד יפה בפעם הראשונה שהגדרתי אותו (עידכנתי לו את הקשוחה האחרונה אגב) למשך חודש+ והחלטתי בשבוע האחרון לעבור לספק 018, אבל שרציתי להחליף לו שם משתמש/סיסמה ונכנסתי ל192.168.1.1 הוא לא נתן לי לראות את הדף הראשי של הראוטר בכלל. לא משנה איזה כתובת הכנסתי לו (192.168.0.1/2 וכו') זה לא עזר, רק אחרי שעשיתי לו hard reset מאחורה זה התאפס. שהגדרתי אותו שוב עם הפרטים החדשים שלי הוא עבד טוב למשך 4 ימים ואז התנתק לי האינטרנט, רציתי לראות אם הכל בסדר מבחינת הראוטר אבל הוא שוב לא נתן לי להיכנס כמו מקודם, והייתי צריך לחזור על כל התהליך הזה שוב. ממה נובעת הבעיה? יכול להיות שזה קשור לDHCP אי…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים