רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם אמביט של הכבלים, ויש לו 4 יציאות: CABLE\TV(מחבר את המודם לאינטרנט כבלים), POWER(חשמל) ENET(שמחובר בכבל רשת לכרטיס רשת) וUSB. השאלה שלי היא, האם ניתן במקום להוסיף למחשב הנוכחי כרטיס רשת על-מנת הפיכתו למחשב LAN שיספק אינטרנט למחשב אחר, לחבר את המחשב השני עם כבל USB כלשהי לתוך הכרטיס רשת\חיבור USB. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלפתי ראוטר לarcher c9 ומאז כל מחשב שמחובר לתשתית ספציפית (כבל שעובר מהחדר לסלון) לא מקבל כתובת בDHCP. בהגדרת IP ידני הכל עובד חוץ מזה שאי אפשר לגשת למחשב ע"י השם אלא רק ע"י IP. מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שהכותרת מובנת. יש לי ראוטר בבית עם אינטרנט סיבי. הראוטר יושב בסלון במרחק כ-5-7 מטר בערך מהחדר שבו יש מחשב נייח והוא ללא אינטרנט. המחשב הגיע עם סטיק שקולט wifi זה עבד אבל החיבור היה חלש ואחרי יום הסטיק תקול, המחשב אומר שהוא לא תקין. להוסיף נקודה בחדר לא בא בחשבון כי אולי בהמשך נעבור דירה אז מה שאני רוצה לעשות זה ככה: לרכוש ראוטר נוסף שאותו אחבר למחשב דרך כבל LAN והראוטר עצמו יקלוט את האינטרנט שיש בבית (wifi פתוח מהראוטר שבסלון), האם זה יכול לעבוד ככה או שלא? חשבתי על ראוטר כזה: https://ksp.co.il/web/item/208595 או https://ksp.co.il/web/item/279452 האם הראוטרים האלה יודעים להעביר אינטרנט…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מחובר לפייבר של פרטנר ראוטר של טכניקולור. בעוד שהחיבורים בווי-פיי יציבים (סטינגTV בטלוויזיה, דסקטופ ולפטופ), לעיתים יש ניתוקים בחיבור הקווי (יכולים להיות בתדירות של מספר דקות, ולעיתים לאחר יומיים). איפוס הראוטר, כיבוי והדלקה, החלפת חיבור לאן מאחור - לא עוזרים, רק ריסטארט למחשב. בפרנטנר אומרים שאין טעם לשלוח טכנאי כי זו בעיה במחשב. האמנם? ואם כן, כיצד ניתן לתקן אותה? תודה למשיבים
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 4 followers
-
-
לדעתי השמועה נכונה, ה HOTBOX פשוט גרוע בחיבור Wi Fi, ניסיתי לשחק עם הערוצים והנתונים, התוצאות אכן השתפרו, בדיקת מהירות מול אתר הוט נט משיגה תוצאות של 40 מגה בערך (לעומת 95 במחשב נייח קווי), שעקרונית זה בהחלט מספיק לי עבור האלחוטי, אבל למרות המספר הנ"ל האתרים איטיים מאוד. (הלפטופ תקין לחלוטין וטס ללא בעיה כאשר החיבור הוא קווי). 1. האם הפיכת ה HOTBOX למודם כרוכה בעלות ישירה/עקיפה כלשהי? (למרות שלדעתי הם צריכים להוריד לי התשלום החודשי, אבל אולי כשהמשיח יבוא). 2. האם הפיכת ה HOTBOX למודם מבטלת רק את יכולות האלחוט וה Switch שלו (חיבור מחשבים נוספים), או גם את הטלפון המחובר אליו? (אני מניח שלא) 3. האם אין אפשרות במקום להפוך אותו למודם, להמשיך להשתמש בו גם כנתב (מחוברים אליו מחש…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן! עברתי דירה, השתדרגנו לרשת אלחוטית (ואני מחובר בכבל) ועוד כל מיני דברים חדשים.. עכשיו הגיע הזמן לעבור חברת אינטרנט.. ברור לאנשים פה למה. ההתחייבות שלי בנטוויז'ן נגמרה, כבר דיברתי עם בב"ל, הציעו לי חבילה שנשמעת אחלה.. 2.5\250. כמה זמן מראש כדאי להרשם לבב"ל לפני שמנסים להתנתק מנטוויז'ן? אני מתכוון להבהיר להם שאלא אם כן הם נותנים לי אינטרנט ב1.90 לחודש למשך כל החיים, אני מתנתק מהם לצמיתות. מישהו נתקל בבעיות התנתקות גם אם אין התחייבות? ואיך לכם בבב"ל? אודה לעונים, מקווה שלא עברתי על חוקים O_O
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי נייד חדש עם וויסטה הום מותקן עליו, ואני לא מצליח לחבר אותו לרשת האלחוטית! אני לא כל כך מתמצא בוויסטה, אז הנסיונות שלי לסדר את הבעיה לא הלכו בצורה יפה. בחלון ניהול הרשתות בנייד, לא מופיעה שום רשת אלחוטית ויש איקס. הבעיה לא קשורה לטווח קליטה כי הנייד בדיוק ליד הראוטר, וגם לא קשור להגדרות הראוטר כי כל שישי מתחבר אליו נייד אחר לגמרי בלי בעיות. שמתי לב שבנייד עם הבעיה יש אפשרות של Network Discovery (ובעיקרון כמעט כל הקטגוריות תחת Sharing & Discovery) על Off, ואם אני משנה אותם ל-ON זה לא תופס ונשאר על OFF! במידה וזה קשור לעניין. מה עושים הלאה? אני משאיר כאופציה אחרונה להתקין XP, כי וויסטה עולה לי על העצבים... הנייד הוא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=688269
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ספק חדש שנקרא טריפל C, האתר שלהם לא אטרקציה גדולה, אבל הם עד עכשיו פנו בעיקר ללחוקות עיסקיים, ובגלל זה לא השקיעו יותר מדי בפרסום ובאתר, מה שכן, החברה מציעהנ מחירים נ מוכים מעוד, כל החבילות שלהם הם ללא התחייבות, כרגע אני מתכוון לעבור לNGN ב-15MB בבזק הציעו לי 99 ש"ח ללא התחייבות, ובטריפל C זה 73, אם הם יתנו לי מחיר דומה אני אשאר אצלהם, עוד יתרון של טריפל C שרוחב הפס שלהם כרגע הרבה יותר גדול מכמות הלקוחות שלהם, ככה שהגלישה לפי מה ששמעתי טובה מאוד, היה עליהם גם כתבה בTHE MARKER לא מזמן.... זה האתר שלהם http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx לפי דעתי חברה שמציע חבילות רק ללא התחייבות הרבה יותר רצינית מכל חברה אחרת,כיום כולם רק מנסים לכבול אותך, ואז נותנים לך שירות גרוע, ברגע…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
התשתית היא של הוט. עברתי לספק הוטנט, והחיבור נהיה קבוע (ללא חייגן). איך מגדירים נכון חיבור שכזה בראוטר? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, נתקלתי בתוכנה הזאת לפני כמה חודשים, כשבעבודה היה לחבר נטסטיק של אחת החברות הסלולריות, בתכנית ללא הגבלה. עכשיו אני עם הלפטופ שלי והוא עם שלו. חשבתי, איך אפשר לנצל את הנטסטיק הזה כך ששנינו נגלוש? מחיפוש קצר ואחרי כמה תוכנות לא מועילות הגעתי ל-connectify תוכנה פשוטה מאוד המאפשרת להפוך כל מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי ל-HOTSPOT, משמע, המחשב משמש מעין ראוטר אלחוטי וכל אחד יכול להתחבר לאינטרנט דרך החיבור של אותו מחשב. להסברים נוספים: לאתר התוכנה: http://www.connectify.me/
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נכנסתי לממשק של הHOTBOX ותחת הטאב Connection אני רואה כמות שגיאות גדולה. הHOTBOX פועל קצת פחות מ3 ימים וככה שגיאות, חשוב לציין שהבעיה נמשכת כבר למעלה משבוע וחצי. התקשרתי לפני כחצי שעה לתמיכה טכנית של HOT והתירוץ שלהם זה "בעיה אזורית", הם יבדקו את העניין ויחזירו לי תשובה מחר (אני מקווה). יש לכם אולי הצעות לפתרון?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר עם יציאות 10/100 ומהירות WIFI 2.4 מהירות 300 5 מהירות 433 השאלה אם זה מהירות האינטרנט שיכול לעבור ב WIFI ? או שזה מעבר הנתונים שאני יכול להעביר בין מחשב למחשב ברשת אני מבולבל ואם למשל היציאות שלי בראוטר היו 1000 MB אז יכולתי לגלוש עד Gbit לשניה וב WIFI עד 433 ? מישהו יכול לעשות לי סדר בעניין הזה תודה
-
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש מדריך מפורט (מעבר למדריך שקבלתי מבזק עם הנתב), כדי לשלוט על מאפיינים הרבים שיש בו
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היום התקינו לי את הUFI 16MB עם מודם של מוטורולה. מבחינת חייגן אני מתחבר בסדר גמור, המהירויות גם לא נראות לי משהו והפינגים גם נראים קצת גבוהים אבל זה בהמשך. הבעיה היותר חמורה היא שאני לא מצליח בשום אופן להגדיר את הראוטר EDIMAX 6204WG לעבוד עם המודם של הוט ניסיתי כשעה עם התמיכה של 014, ניסינו אינספור HOSTS לחלקם הוא לא הצליח להתחבר ולחלק התחבר אבל הוריד ב2-3KB לשניה (!!!). אני באמת כבר לא יודע מה לעשות, כרגע אני בחייגן, רציתי גם לדעת אם הפינגים הם נורמליים. אני יודע שהראוטר שלי מעולה ועובד טוב (בניגוד למה שהמוקדן רמז) כי הוא עובד מעולה כבר שנתיים ללא אף תקלה! לYNET אני מקבל בממוצע 15MS. GOOGLE.COM פינג 102MS וYOUTUBE פינג 95MS האם זה נורמלי? כמו כן בבדיקה מ014 הורדת קובץ של…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז יש לי כרגע ראוטר TP Link TD W9980 ואני מחפש לקנות ראוטר חדש יותר טוב ממנו בכל התכונות וגם שיהיה תמיכה בVectoring וביכולות אלחוטיות הכי חדשות שיש. אין הגבלת מחיר. אשמח להמלצות של ראוטרים שעומדות בקריטריונים.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התחברתי לטריפל-סי; אליהם אפשר להתחבר רק עם חייגן. עד עכשיו הייתי מחובר ללא חייגן. שני מחשבים היו מחוברים למודם דרך סוויץ'. נציג תמיכה שלהם אמר לי שאפשר לחבר את שני המחשבים עם ראוטר. הבעיה היא שיש לי ראוטר שעשה לי כל מיני בעיות עם האינטרנט. אין לי בעיה לחבר את המחשב השני דרכו; אבל אני לא רוצה לחבר את המחשב שלי דרכו. כלומר, אני חשבתי לחבר את הראוטר אחרי הסוויץ'. התומך אמר לי שזה בלתי אפשרי. מישהו יודע אם זה אפשרי; או יכול לתת פתרון אחר? טוב, כבר די הסבירו לי למה זה בלתי אפשרי; וגם חשבתי על שני פתרונות אפשריים: 1) להתחבר לעוד ספק ללא חייגן ואז אפשר לחבר את אחד המחשבים לאחד, ואת השני לשני. 2) לקנות (או לבקש בחינם) עוד יוזר מה. אם יש לכם עוד פתרונות אז בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לנו בבית בעיה שיש מחשב אחת שלא קולט את הרשת בבית וחיברתי אותו עם כבל רשת עד השיפוצים אבל ההורים לא רצו את הפתרון עם הכבל... ראיתי באינטרנט את המוצר הזה. מישהו יכול להסביר לי מה זה בידיוק עושה? איך עושים את זה? זה עובד טוב ומומלץ? אם למישהו יש עוד פתרון אשמח לשמוע, תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר לHOTBOX שני נתבים, אחד אלחוטי ואחד חוטי וככה אני מבודד את הרשת הקווית הביתית שלי מהרשת האלחוטית, בעבר הוט אפשרו לקבל עד 3 כתובות IP חיצוניות בו זמנית מהמודם, האם זה המצב כיום? בתודה, עדי.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני יודע שאפשר לחפש דרך מנועי חיפוש אימיילים של אנשים .. לדוגמא של בנאדם שאיפה שהוא פירסם את המייל שלו(באיזה כתבה או מאמר) אז איך אני יכול לימצוא ? לדוגמא בגוגל - מה עליי להקיש כדאי לימצוא מייל של בנאדם שאני יודע את שמו ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי היום מודם/נתב של ECI +B-FOCus Router 312 זה בהמשך להודעה ששלחתי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108134.0 יש לי סוויץ' שאליו מחוברים 3 מחשבים. והמודם/נתב מחובר ל uplink. התקנתי את החייגן ועכשיו אני יכול להתחבר רק ממחשב אחד כל פעם ובמהירות כתוב 100Mbsp (יש לי 1.5 מ"ב) (החייגן הוא wan miniport PPPOE) אין לי מושג מה אני צריך לעשות. מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שבכל המחשבים יהיה חיבור לאינטרנט באופן עצמאי? צריך להכנס לנתב דרך הדפדפן? איך עושים את זה? תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב שהוא משמש כמעין שרת, והוא משתף 2 כוננים. כל המחשבים בעסק מחוברים לכוננים הללו ומשתפים שם מידע. לא יודע אם זה קשור, אבל מאז שקניתי SSD ופירמטתי את ה'שרת' התחילו הבעיות. ניתן לראות את הבעיה בקובץ המצורף. מדי כשעה מחשב 'הקצה' "שוכח" את הכוננים (השורה הראשונה) ואחרי איזה דקה וחצי של טעינה הכל חוזר להיות רגיל (השורה השני) הבעיה היא שיש אנשים שעובדים על קבצי EXCEL משותפים ולא יכולים לשמור שינויים כי המחשב "שכח" את הכונן... אשמח לעזרתכם, תודה נתן
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להבין את המדדים כדי לבדוק אם מהירות האינטרנט באמת עלתה אחרי התקנת mesh deco m5. התחברתי לwifi של הראוטר ושל הmesh לסירוגין וצילמתי את התוצאות: ראוטר: בדיקת speedtest תצוגת wifi של מק ה mesh: בדיקת speedtest.net תצוגת wifi של מק משום מה נראה שהמדדים שמוצגים במערכת ההפעלה טובים יותר בmesh אבל המהירות נמוכה בחצי. מישהו יודע להסביר את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעניין באחסון חיצוני על גבי הרשת שישמש אותי ככונן קשיח עבור הקבצים שלי. הכל במקום אחד עבור כל המחשבים בבית וגם אלו שמחוץ לבית כדי שיהיה נוח לשליפה ולגיבוי. קיבלתי לא מעט תשובות מחברת synology ואני מבין שהם לא פחות ממבולים בתחום. אפילו זכיתי להצעות מחיר מעולות כך שכל NAS אחר פשוט ירד מהפרק. אך מסתבר שההבדל בין הדגמים שקיבלתי (העונים לתקציב) מסתכמים במעבד ובכמות זיכרון RAM. כששאלתי אותם מה ההבדל בפועל התשובה היתה: מכאן עולה התהייה כיצד כוח עיבוד או זיכרון ראם בעצם משפיע על ביצועי הכתיבה והקריאה? כלומר, אם עכשיו אני רוצה לערוך סרט אז אני מניח שזמני הטעינה של חומרי הגלם אל מטמון המחשב יתארכו וזאת …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
הי, האם יש אפשרות להוסיף Dynamic DNS שלא נמצא בנתב, יש שם רק 2 אפשרויות של DYNDNS ועוד אחד ולי יש של NO-IP . איך אני מוסיף אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-