עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה נכון שבמהירות של 100 מגה ללא חייגן אני לא יקבל 100 מגה ? .. כי כרגע אני מקבל בסביבות 30 מגה ונציג שרות של בזק אמר לי שזה בגלל שאני בלי חייגן אז אני עוקף את המערכת או משו כזה וגם בגלל שהתשתית שלי זה הוט , והוט חרא דבר חח .אז השאלה שלי מה לעזעזל אני יכול לעשות אני משלם על 100 מגה ומקבל 30 מגה .......... בבקשה עצות?תשתית:הוטספקית:בזקראוטר: HOTBOX תומך 100 מגה

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכולם , ברצוני להקים רשת Point to Point בין אתרים שונים, אין באפשרותי לבצע סלילה פסיבית (סיבים/Rj) בין האתרים או לרכוש קו תמסורת . לכן חשבתי על רכישת קו טלפון בכל אתר וחיבור של הנתב ישירות לקו זה. התיאוריה שלי שהנתב יבצע "חיוג" למספר באתר השני וכך אצור קישור ישיר בין האתרים. חשוב לציין שהצורך שלי בחיבור הוא לניהול הנתב בצד השני בלבד לכן רוחב פס ו Latency לא משנים לי .. אשמח לדעת האם זה אפשרי, ואם כן מה נדרש ? תודה מראש

3. שלום לכולם בפורום אני מנוי של אינטרנט זהב כבר 3 שנים, והיו לי כמה ניסיונות קשים עם ספקיות אינטרנט אחרות, אך דבר כזה אף פעם לא קרה לי... סה"כ ביקשתי להתנתק... אני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט הזה... תגיבו מה דעתכם... נ.ב - איזה ספקית עדיף לבחור עכשיו? ואם אתם מנוים שלה, אז כמה אתם משלמים ספק \ תשתית?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. בשל בעיות של רוחב פס של הרשת האלחוטית עם ה-PS3 (ניתן לקרוא בהרחבה כאן), חשבתי אולי להשתמש ב-ASUS ככרטיס רשת עבור ה-PS3 מאחר ואפשר לחבר לו אנטנת הגברה. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור את ה-Bridge. הוספתי את כתובת המק של הלינקסיס, אבל ה-ASUS לא מקבל כתובת IP מה-DHCP של הלינקסיס, גם אם אני מכבה את זאת של ה-ASUS. גם בהגדרה ידנית אין פינג אפילו בתוך הרשת. ביטלתי את כל הגדרות האבטחה. מה אני עושה לא נכון?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by techmeout,

היי חברים אני שוקל להצטרף לפרטנר פייבר ויש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות אם מישהו כבר מחובר אליהם. 1. האם ניתן כמו בבזק למשל, להפוך את הראוטר של פרטנר למודם בלבד (ברידג')? אני מעוניין להמשיך ולהשתמש בראוטר הפרטי שלי 2. האם כשמתחברים לפרטנר פייבר מקבלים כתובת איי פי "אמיתית" או פנימית של פרטנר? 3. הבנתי שפרטנר לא נותנים ללקוח את סיסמת האדמין לראוטר שלהם, האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום חברה, שאלתי : אם יוצאת גירסא חדשה לנתב הם מעדכנים דרך השרתים שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מדובר ברשת קווית של 1Gb/s, כשכל הכבלים הם מסוג Cat.6 מסוכך (FTP). 1. מה ההבדל בין סיכוך האלומיניום העוטף, לתיל המתכת המשמש להארקה? 2. כשמחבר ה-RJ45 בציוד קצה (נתב או כרטיס רשת למשל) אינו מכיל את הכיסוי המתכתי, האם הוא לא תומך בסיכוך/הארקה/בשניהם? 3. מה ניתן לעשות במקרה שתואר לעיל אם לא מעוניינים להחליף את הציוד המדובר אך מעוניינים בסיכוך/הארקה? אני חושב שניתן להוסיף סוויטצ' של 1Gb/s ועם כיסויי המתכת במחברים, בדיוק לפני הציוד המדובר.. אבל אני מקווה שישנה דרך פשוטה/הגיונית יותר.. כל עזרה תתקבל בשמחה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. כבר רוואטר שני ברצף של NETGEAR VVG2000 מבזק (לאחר מעבר לNGN 100) ברגע שמעבירים אותו למצב Bridge (אני מחבר אותו כמודם לאווטר אחר) הוא מתפגר. מנסה להסתנכרן, או שהוא לא מצליח אחרי כמה שניות ומיד עושה ריסט או שהוא מצליח ומיד שניה לאחר מכן עושה גם ריסט. לאחר שינוי ההגדרות הנ"ל שום דבר לא עוזר יותר, לא הארד ריסט, לא עדכון קושחה ולא שום דבר אחר שנסיתי. הדרך היחידה להתעסק איתו היא לנתק את הכבל טלפון שלא יסתנכרן ואז אפשר לעבוד עם הממשק. אבל אי אפשר לחבר אותו לחיבור טלפון. לבזק אין מושג ופשוט אומרים לי להחליף אותו שוב. אין להם בבזק סטור את ה-DLINK ואני לא בטוח אם יש ומודם VDSL בלבד שהוא לא ראווטר אלחוטי. למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות עם הראווטר הנוכחי או עצה אחרת? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אני נכנס לאתר של הראוטר 10.0.0.138 הבנתי ששמה שזה ההגדרות של הראוטר.. ואז זה מביא לי אפשרות של שם משתמש וסיסמא.. עכשיו אני לאיודע מה השם משתמש וסיסמא .. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by raiman1,

הכיצד עושים זאת?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by mrraz,

יש לי חיבור 12 של הכבלים, יציב מאוד ומהיר. כל הנסיונות שלי בעבר להוציא מהכבלים מהירות גבוהה יותר נכשלו. הם לא מוכנים לתת יותר מ-12 (יש 100 אבל לא ריאלי) עכשיו בזק מבשרת לי ש-NGN הגיע לטלפון שלי. השאלה אם כדאי ללכת על בזק במהירות גבוהה יותר נניח 15 ( לא מתאים לי יותר כי הספקית אורנג' לא נותנת יותר מ-15) או להשאר במהירות 12 עם הכבלים ?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by ArZi17,

שלום רב, יש לי ראוטר מודם של בזק Netgear 2200 בקומה השניה שהוא הראוטר הראשי, ואני משתמש ב-2 מתאמי רשת על חשמל TP-Link TL-PA4010 בכדי להעביר קו חוטי לקומה הראשונה. כעת קניתי את הראוטר TP-Link WR740N ואני מעוניין לחבר אותו לחיבור הקווי שיוצא לי לקומה הראשונה מה-TP-Link TL-PA4010, כך שכאשר אתחבר אל הראוטר החדש, הוא יהיה "שקוף" כלומר אקבל את הIP שיספק לי הראוטר הראשי. בצורה יותר פשוטה, אני רוצה שהראוטר החדש יהיה מן Wireless Switch. למישהו יש מדריך איך לעשות חיבור כזה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. היי, רציתי לשאול האם קיים יתרון בלרכוש נתב פרטי לטובת יציבות האינטרנט? ואם כן, אשמח אם מישהו יוכל לספק המלצה לדגמים מתאימים לסיב של סלקום.

14. https://istore.ccccloud.com/index.php האם הספק הזה טוב מול שרתים מחו"ל ? אך הוא ול ספקים אחרים ? ליודעים את התשובה תסבירו למה זה טוב או רע ,שאני יבין .

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום, אני סטודנט בטכניון, אני אשתדל להסביר את עצמי מהחינה טכנית עד כמה שאפשר( אני לא לומד מדעי המחשב ) בכול מגורי המעונות בטכניון מתחברים לרשת האינטרנט דרך LAN יש בכול חדר\מיטה(חדרים עם שותפים) כניסה לכבל רשת. וככה בעצם גולשים באינטרנט הרגיל וניגשים לכול שירותי הקמפוס כמו הרשת הפנימית. העניין הוא כזה אני הולך לעבור ממש בקרוב למעונות לזוגות עם בת הזוג שלי, ולשנינו יש מחשבים בנוסף הולך לעמוד מחשב\אקסבוקס שיהיה מחובר לטלויזיה והייתי רוצה לחבר את כול המחשבים בבית לאינטרנט. הבעיה היא שאסור להשתמש בROUTR לא בחוטי ולא באלחוטי, אסור לחבר אותם ישירות ליציאת LAN, לצערי מחשב אחד שמחובר לאינטרנט פשוט לא מספיק לנו ואני מחפש פיתרון יצירתי איך בכול זאת ליצור רשת אלחוטית בעזרת אותו ש…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש... תודה. גיל.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אני מחובר בכבלים ללא חייגן עם מודם טריון לאחר שימוש בEMULE המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט עשיתי סריקות רוגלה ואני משתמש בקספרסקי , כאשר האינטרנט מתנתק המודם נשאר מסונכרן והוא מופיע כחי אם מנסים PING אליו מבחוץ מהמחשב אני לא יכול לתת פינג אליו , הסרתי FW ואני לא מגיע אליו גם כשאני מנתק את ה RF מהמודם ומנסה לקבל IP מה DHCP של המודם אני לא מקבל , אחרי ריסטארט הכול עובד תקין עשיתי כבר SFC של XP ולא עזר אני ממש רוצה עצה וזה כבר מרוב סקרנות , אני חייב לדעת למה זה קורה (יש לציין שאם ביטורנט זה לא קורה ..) תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by elias710,

הי חברים אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי . אני הייתי על חבילה 40 מגה ובתחילת השבוע הזה עברתי לחבילת ה TOP 100 , לאחר המעבר אני מקבל תוצאות מצחיקות . פה בדיקה מהירות פי אתר בזק [ATTACH=CONFIG]4574[/ATTACH] ופה בדיקה לפי בזק בין לאומי [ATTACH=CONFIG]4575[/ATTACH] טוב אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק ענה לי איזה נציג משועמם שם אותי בהמתנה לשתי דקות ואמר לי שהוא קנפג את הראוטר ועשה כל מני פעולות בתוך המערכת , אבל ללא כל תועלת . והוא טען שזה בגלל המרחק מהמרכזיה כי התשתית תקינה לחלוטין ושאלתי לגבי הפינגים והוא ענה שזה נורמאלי לחלוטין , ביקשתי טכנאי שיבוא לבדוק אם אפשר לסדר משהוא במרכזיה והוא סירב טכנאי לא יכול לעזור לך . יש לי כמה שאלות . 1. האם טכנאי באמת לא יכול לעזור במ…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. מישהו פה בפורום הביא אותה ואני לא ניסיתי אותה אז.... ועכשיו, אני מרגיש צורך בה. דיי הרבה פה אמרו שהיא פועלת.... מישהו יכול לתת לי את שמה או קישור? פשוט חיפשתי מלא זמן ולא מצאתי כלום. בבקשה לא לשאול אותי על התוכנה, אני לא יודע עליה כלום חוץ מהעובדה שהיא עובדת ואכן קיימת. תודה ענקית לעונים!!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. מישהו יכול לתת לי הסבר איך מאבטחים רשת אלחויטת??? אני קניתי היום ראוטר וכרטיס רשת של TRENDNET הצלחתי להתקים והקליטה היא 100 אחוז...... עכשיו היה כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.... מישהו יודע איך אני יכול לאבטח אותה???

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אני בעל ROUTER SBOX של CHECKPOINT הידוע כבעל FIREWALL פנימי. אני מצליח להתחבר ל ICQ, לשלוח קבצים, להתחבר ל KAZAA לשלוח ולקבל קבצים, וכך גם ב IRC... שאלתי היא למה אינני מסוגל להתחבר לתוכנה כמו DIRECT CONNECT ++ או EDONKEY??? ששמם מתחברים גם לסרברים, אבל גם ב IRC אינ מתחבר לסרברים וגם ב ICQ, וגם ב KAZAA יש צורך בחיבור ראשוני לסרבר. למה באילו אני לא מסוגל? האם אהיה חייב לפתוח פורט בשביל זה? אבל בתוכנות האחרות לא נאלצתי??. עזרה, אמיר.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. הורדתי את המוזילה החדש 1.1 ועכשיו אני בודק את הנווט הזה עם כל סוגי האתרים . ראוי לציין שיש לו סידור ממש יותר טוב ונוח של לינקים מהירים. הוא מציג עברית ברב האתרים בצורה תקנית וחלקה. אני זוכר שניסיתי לעבוד עם Netscape האחרון וזה ממש לא מתקרב למוזילה. גשו בהמוניכם והורידו את התוכנה . מוזילה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך אפשר להקצות מספר IP קבוע למחשבים ברשת שלי. כרגע הם מקבלים IP מהנתב והוא משתנה מידי פעם (192.168.1.2-254) הייתי רוצה להקצות לכל מחשב IP קבוע כך שאוכל בקלות לגשת אליו דרך תוכנת VNC. הנתב הוא נתב (ג'נארי אני מניח) של TREDnet, דגם TW100-S4W1CA. איך אני עושה זאת ? בתודה מראש, מייק.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים. האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל הפינגים נעים בין 80 ל 250.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים