רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
חג שמח ושנה טובה חברים רציתי לשאול איפה אני יכול לקנות כבל חשמל לראוטר הזה כי שלי נדפק והלכתי לכמה חנויות חשמל, ואמרו לי שזה כבל מיוחד מישהו יודע במקרה? תודה מראש וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעקבות בעיות גלישה באתר www.lighting-gallery.net (אשר אין להם בדר"כ בעיות בשרתים כמו שיש ל-HWzone לפעמים), בעיות בטעינת סרטונים ביוטיוב + בעיות גלישה בכללי, החלטתי לבצע Tracert לאתר הנ"ל ולעוד כמה אתרים ישראליים ואתרים מחו"ל (כולל HWzone). מכיוון שאינני יכול להעלות ולצרף קבצי TXT, אאלץ לשים את התוצאות ישירות בהודעה (למרבה הצער, אין גם אפשרות לשנות את כיוון הטקסט ל-LTR, אלא רק ליישר אותו לכיוון זה, אז מצטער אם הטקסט איננו ברור): Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Doron>tracert lighting-gallery.net Tracing route to lighting-gallery.net [50.28.13.250] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לנו מודם מדגם ARRIS מחברת הוט ואנחנו רוצים לחבר עוד מודם מאותו הדגם. במקום לקנות עוד מינוי מחברת הוט האם אני יכול לרכוש מודם כזה (בארץ ובחו"ל) ולחבר אותו בעצמי לשקע שיש לי במרתף? האם המודם הנוסף יזדהה ויסכרנן עם התשתית של הוט? או שזה יהיה בעייתי? בתודה יונתן.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
הי, קיבלתי את ההוטבוקס לפני כמה חודשים וחיברתי אותו כמודם, הכל עבד יפה עד היום. נכנסתי להגדרות של הלינקסיס, ואני רואה שהוא לא מקבל אייפי בDHCP. אם אני מחבר מחשב ישירות להוטבוקס המעפן הזה, הוא כן מקבל אייפי מוזר כלשהוא מהוט, אבל משום מה הראוטר לא. ניסתי לרסט הכל ולא עובד. מה עושים וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני חדש בכל מה שקשור לראוטרים...אני בנאדם שעובד עם הרבה פורטים פתוחים אז אני מעדיף כבר שלא יהיה פיירוול של הראוטר..אני רוצה לבטל את כולו אז אמרו לי לעשות DMZ ....שאני הולך ל DMZ בהגדרות של הראוטר הוא מבקש אייפי..איזה אייפי אני אמור לשים שם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם/ ראוטר סיבים שסופק עי"י ספק האינטרנט , הקליטה של הוואייפאיי ברחבי הבית לא מספיק חזקה ולכן אני רוצה לחבר ראווטר חיצוני , יותר חזק שיתן כיסויי מלא לכל הבית . השאלה האם איך בדיוק עושים את זה , האם מספיק לחבר את אחת היציאות של המודם לכניסת WAN של הראוטר , לחבר את הרואטר למחשב ולהגדיר אותו או שיש צורך באיזשהי פעולה נוספת . הראוטר הוא tp link archer c80 ו המודם הוא של ספקית האינטרנט ( אני לא מתגורר בארץ ) תודה .
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי מחשבי שמחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני...(גם הרשאות וכ"ו)... חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP. תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ש 3 חדרים, רק בסלון יש שקע YES/הוט ושקע בזק, השאלה האם ללכת על תהלות בקירות? או תהלות פלסטיק מחוץ לקירות? מה יותר זול? בינתיים הזמנתי טכנאי יס ובזק כי זה יותר זול מקבלן, השאלה כמה הם טובים? נגיד למשוך תהלות בקיר או על קיר הם יכולים? ואני תכלס צריך שבכל חדר יהיה 3 נקודות ל בזק, YES ו LAN . תודה אני קצר בכסף כי הדירה עוד בכמה שיפוצים קטנים, הדירה בבעלותי. חציבה בקיר ע"י בעל מקצוע לא בחשבון כי אני מוגבל כספית עקב זה שעוד לא שיפצנו הכל שם, חוץ מזה לא ממה בה לי לחצוב אחרי שעשו שם כבר שיפוץ וחידוש תשתית חשמל וכו', סמתי ששקע המזגן מחובר ללוח החשמל בקומה, דרך תעלת פלסטיק כזאת, אז אני חושב שאני ילך על הפתרון הזה, זה לא הכי אסטטי, אבל זה יותר יפה מסתם חוטים מתרוצצים ברצפה או תקרה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשלוש-ארבע שנים האחרונות הייתי מנוי אצל בזק ובזק בינלאומי על מהירות 2.5 מגה. בשנתיים הראשונות עד כמה שזכור לי הכל עבד פיקס ולא היו בעיות, אבל שנה שעברה הן התחילו לצוץ פתאום. האינטרנט היה מתנתק לי ולפעמים לא היה מתחבר חזרה, ובמשך חצי שנה הזמנו טכנאים שאף אחד מהם לא ידע לפתור את ההתנתקויות. ניסינו הכל כולל החלפת ראוטר ואפילו עשו אצלי נקודה בחדר והעבירו את הכבל דרך הקיר ישירות לטלפון כדי שלא יהיה מחובר דרך רשת אלחוטית, לא שחשבתי שזה ישנה משהו כי עד אז הכל עבד מצוין גם באלחוטי. בסופו של דבר הבעיה הייתה אצל בזק בינלאומי ואחרי שהם "בדקו איזה משהו" אצלהם הניתוקים פסקו. כמובן שזה לא היה סופה של הסאגה ואחרי כמה זמן התחלתי לקבל שגיאות של The connection was reset בפיירפוקס, אתרים ה…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. אנחנו נמצאים בשלבי התכנון של בית חדש ואני רוצה לתכנן איך הרשת הביתית תראה. באופן כללי הרעיון הוא להציב בכל חדר גישה קווית של RJ45 ליד הטלוויזיה \ מחשב. ובנוסף (וכאן נכנס הקושי) שלושה אקסס פוינטים שיעבדו על אותו SSID! וכאשר התחברתי עם הסיסמא לאחד מכם אני פשוט אעבור ביניהם על פי האזור הקרוב ביותר. אני לא מעוניין אגב בריפיטרים. בשפה יותר מקצועית : seamless roaming between access points שלושת האקסס פוינטים ישמשו ל: אחד בקומה ה1 אחד בקומה ה2 ואחד בחצר האחורית. בנוסף אני מתכנן לחבר מצלמות אבטחה לבית ובמידה והפריסת רשת אליהם תהיה מסובכת או יקרה (אולי אצליח למצוא POE בזול) אני אקנה מצלמות על WIFI המתג צריך להיות בעל 16 כניסות (חמשה חדר…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיסים בחיבור PCI Edimax EW-7711IN Edimax EW-7128G איזה כרטיס קולט יותר טוב? והאם יש כרטיס USB שעדיף משניהם בקליטה?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח קיימים אצלי בבית 3 מחשבים,ב2 מהם האינטרנט עובד מצויין אך בנייד האקספלורר/פיירפוקס לא מציגים דפים בכלל. חשוב לציין שהמחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה באופן תקין. (מהנייד) ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש אך הבעיה עדיין קיימת והדפדפן לא מציג דפים. מה הבעיה ? תודה מראש ! המערכת הפעלה על הנייד היא vista
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה, רישתי את כל הבית עם אתרנט בעזרת בעל מקצוע מעולה (פרטים יהיו בהודעה נפרדת). אני משתף קבצים ב-SMB מהמחשב הנייח שלי, שמריץ Windows 7 Enterprise. לא משנה באיזה מכשיר אני צופה בסרטים שבשיתוף -- בין אם זה בוקסי בוקס או לפטופ שמריץ אובונטו -- השיתוף מתנתק פתאום אחרי כ-20 דקות והסרט נתקע. קראתי בגוגל כל מיני עצות, שיניתי כל מיני פרמטרים בווינדוז, נאדה. ניסיתי לשתף דרך שרת NFS שהורדתי כתוכנה נפרדת, אבל אף אחד מהמכשירים לא מצא את השיתוף. בשלב יותר מאוחר יצטרף לרשת הביתית הארד דיסק חיצוני בשיתוף USB דרך הראוטר, אבל עד אז אני רוצה להמשיך לשתף מווינדוז. אודה על עצתכם לפתרון הבעיה. האם דרוש לכם עוד מידע דיאגנוסטי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים עברתי מחבילה בבזק+בזק בינלאומי, לחבילת באנדל חסכונית בבזק בינלאומי בלבד. הם החליפו לנו את הראוטר, ובגלל שהוא בסלון, בחדרים כמעט ואין wifi, ברמה שאני חצי מהזמן על ה hot-spot בפלאפון. לפני שאני חוזר לשלם יותר לבזק, האם יש משהו שאפשר לעשות? החלפה עצמאית של ראוטר? ששוחחתי עם בזק בינלאומי לא כ"כ היו להם פתרונות. תודה מראש וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Ok אז ככה: עשיתי adsl חצי מגה והספק שלי הוא netvision אז מה דעתכם... הוא טוב? הוא מהיר? וכמה הוא מוריד בערך 5 מגה? וכמה קילו בייט הוא מוריד בשנייה? עוד לא עשיתי את זה, הם צריכים לבוא להתקין לי את זה ביום ראשון...
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יצרתי לי סוף סוף MediaCenter בבית כאשר המחשב הרגיל שלי משמש גם כשרת קבצים. לצערי לוקח לי הרבה זמן להעתיק מידע מהמחשב שלי לMedia Center. כמה Router שיכול לספק לי מהירות של 1GB ברשת הפנימית? תודה רבה, ארז
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תמיד בשעות יום מ12 בצהריים עד 12 בלילה ככה +- יש לי לאגים במשחקי רשת, באתרים של חו''ל וכו'. אבל בום באיזה 12 בלילה ככה +- פתאום הכל עובד חלק ומהר, אין יותר לאגים אין בעיות איטיות. למה זה? ומה אפשר לעשות בעניין?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן! עברתי דירה, השתדרגנו לרשת אלחוטית (ואני מחובר בכבל) ועוד כל מיני דברים חדשים.. עכשיו הגיע הזמן לעבור חברת אינטרנט.. ברור לאנשים פה למה. ההתחייבות שלי בנטוויז'ן נגמרה, כבר דיברתי עם בב"ל, הציעו לי חבילה שנשמעת אחלה.. 2.5\250. כמה זמן מראש כדאי להרשם לבב"ל לפני שמנסים להתנתק מנטוויז'ן? אני מתכוון להבהיר להם שאלא אם כן הם נותנים לי אינטרנט ב1.90 לחודש למשך כל החיים, אני מתנתק מהם לצמיתות. מישהו נתקל בבעיות התנתקות גם אם אין התחייבות? ואיך לכם בבב"ל? אודה לעונים, מקווה שלא עברתי על חוקים O_O
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב קודל אין לי שום ידע ברשתות בכלל לכן אין לי מושג מה ואיך לעשות. כרגע יש לי מחשב אחד שמחבור למודם TNN Aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E של בזק. המחשב מתחבר עם כבל רשת למודם ומודם מתבחר עם כבל טלפון לקו טלפון. הספקית שלי היא אינטרנט זהב בחיבור של 2.5 מגה עם חייגן. בקרוב מאוד אני קונה עוד מחשב ורציתי לדעת אין ניתן במינימום הוצאות לחבר את שני המחשבים לאינרטנט ככה שכל אחד מהם יוכל לגשת לאינרטנט ללא צורך במחשב השני (כלומר עדיף לא מודל של שרת ולקוח כי נניח ולא תיהיה לי אפשרות להשאיר את השרת דלוק). מה אני צריך לקנות? כמה זה יעלה? ואיך אני מחבר את כל זה? עוד משהוא קטן: כנראה שבזמן הקרוב אקנה גם מחשב נייד. ולכן הייתי מעדיף לבנות את הרשת הנ"ל כך שבעתיד תיהיה לי אפשרות…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
עברתי דירה , וכהכנה לאינטרנט ל2 עמדות מחשב + מיילסטון אחד ברחבי הדירה (דירה קטנה מפלס אחד - 3 חדרים) אני מחפש פתרון אלחוטי יציב ומהיר שישרת אותי גם בעתיד (לדירה יותר גדולה לכשתבוא). EDIMAX ירדו מהפרק לאחר אינספור תלונות בפורומים על ניתוקים וכו'. DLINK אחלה חברה- אבל הראוטרים הרציניים שלהם עולים הון. מה שמשאיר אותי עם TPLINK ולהלן שני הדגמים שמעניינים אותי: 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=27824 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=27825 ההבדל ביניהם לפי מה שאני רואה הוא שה1043 הוא GIGABIT ועם חיבור USB וכאן השאלות העיקריות: א. האם החיבור GIGABIT רלוונטי לי לאינטרנט? או רק לרשת פנימית ב…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בתקופה האחרונה אני מרגיש שיש לי לאגים כשאני משחק סטארקראפט. רציתי לדעת לאיזה שרתים אני צריך לעשות בדיקת פינגים ומה התוצאות שאמורות לצאת לי. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מי מהדגמים יעבוד בארץ? ZyXEL P-870M-I1 v2, VDSL2 Modem Qwest Centurylink Zyxel Q1000z 4-Port Gigabit ADSL VDSL 2 Huawei HG630a VDSL2/ADSL2+ 300Mbps Wireless Modem/ETH WAN port/router Modem/Router VDSL2/ADSL2 Huawei HG655M אשמח לקבל תשובה (כולם מחו״ל כמובן)
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
בשעה טובה הבאתי את הנתב החדש. דבר ראשון הקליטה שלו דיי טובה בבית ( מגיע לקצה השני בקומה התחתונה של הבית, מה שלא היה לפני זה ). עכשיו יש לי כמה שאלות... בגלל שבזמן האחרון לא היה לי אינטרנט, הצלחתי "להתעלק" על איזה אינטרנט של שכנים, שהיה ללא סיסמא. לא הייתי רוצה שיעשו גם לי את זה ( עד היום זה היה פתוח ), ורציתי לדעת באיזו שיטת אבטחה לבחור? WEP / WPA - PSK / WPA2 - PSK יש אפשרות לשלב בין שני סוגי ה WPA ( אין לי מושג באמת מה זה אומר ) ו WPA 802.1x אני לא משתמש כרגע בתקן N, אבל האם להגדיל את המהירות מ 130 ל 270? זה ישפר אולי את הקליטה או שאין שום קשר? ועוד שאלה, על הפאנל הקידמי יש כפתור WPS, מה התפקיד שלו? ( חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הבנתי ) תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה מה שקרה לקרוב משפחה שלי, לקוח בזב"ל מזה שנים, משתמש פשוט שלא מתמצה במושגי מחשב ותקשורת. יום אחד התקשר אליו נציג מכירות והציע לשדרג לחבילה 15 מגה תמורת תוספת מחיר קטנה - קיבל תשובה שלילית. כעבור זמן, חזר הנציג והציע אותה הצעה ללא תוספת תשלום והפעם הצליח לקבל תשובה חיובית. כמובן, הנציג "שכח" לציין שעל מנת לקבל שדרוג בפועל, צריך לסכם עם ספק התשתית. מה שנראה טריויאלי לי ולכם, לא מובן מאליו להרבה אנשים סביבנו. רק כשכעבור כמה ימים התקשר אליו נציג של הוט ושאל על השדרוג, התברר לו שזה ממש לא בחינם. הבעיה היא שבזב"ל מסרבת לבטל את ה"שדרוג" בטענה שכביכול עברו כבר שבועיים (קרוב המשפחה טוען שזה היה בשבוע שעבר וגם נציג הוט התקשר רק שלשום). בשורה תחתונה, יש לו התחייבות לשנתיים לחבילה …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-