רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, הניתוקים לא רציפים, הוצאה של כבל החשמל של המודם והכנסתו לאחר מספר שניות, מחדשים את החיבור לאינטרנט. לפני מספר חודשים רכשתי את הנתב שבכותרת (כחול גרסה חדשה) . אני לא יודע לציין בדיוק מתי אבל הופיעו ניתוקים של המודם (מוטורולה sb4200). המודם אצלי יותר מעשור . בתמיכה של הוט בקשו לחבר ישירות בין המחשב למודם לצורך מעקב וכך עשיתי . על פי הבדיקה שלהם, המודם תקין. האם הגיוני שנתב בן מספר חודשים יגרום לניתוקים? תודה מראש למגיבים
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש עכשיו באמזון הדיל היומי מכשיר שמעביר את האינטרנט דרך החשמל ב37 דולר ו ראוטר ב 47 $ האם הם מומלצים? האם יש ראוטר יותר טוב? NETGEAR Powerline 1000 https://www.amazon.com/NETGEAR-Powerline-1000-Essentials-PL1010-100PAS/dp/B01929ESG6/ref=br_prlt_slcty_pdt-4?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=BSKXGS1ZVDS18T3AM3Z7&pf_rd_r=BSKXGS1ZVDS18T3AM3Z7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=5a1f56d3-9ee5-4e00-82b7-341647b427e6&pf_rd_p=5a1f56d3-9ee5-4e00-82b7-341647b427e6&pf_rd_i=15690018011#customerReviews NETGEAR N300 DOCSIS 3.0 Cable Modem Router …
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי עבודה שוחקת ידיים של השחלת כבלים בתעלות בבית הכיע הזמן לחבר את הכל, לארון תקשורת קניתי patch panel על מנת לחבר את השקעים בכל חדר לסוויץ אך אני אני נקתל בבעיה שאני מנסה לחבר את הכבלים לפאנל. הסדר שהפאנל מראה הוא לא ברור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין לאן הולך כל גיד של כבל בפאנל. מצורפת תמונה:
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR-6204WG ושמתי לב שנורית ה WLAN (Wireless LAN) מהבהבת כל הזמן (לא בקצב קבוע) - מה שאומר למיטב ידיעתי שהקישור כרגע בפעילות. אבל הגדרתי את החיבור האלחוטי להיות ב-disabled וגם בSent/Received Packets תחת Wireless LAN רשום תמיד 0. היתה לי גרסת firmware 1.57 והיום עידכנתי לגרסה 1.61 האחרונה. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בחדר ממ"ד, שאני מעוניין לחבר לראוטר, שנמצא בסלון מסוג DSL-G256DG של בזק. אני יודע שזה לא אידיאלי, אבל אין לי דרך לחבר את המחשב בעזרת כבל לראוטר, ולכן אני נזקק לכרטיס רשת אלחוטי. מעוניין בכרטיס כמה שיותר זול, אבל לא על חשבון ביצועים. מעדיף PCI-E כמובן, ורצוי מהחנויות: KSP/IVORY, בעיקר בגלל המרחק מהבית.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני חדש בכל מה שקשור לראוטרים...אני בנאדם שעובד עם הרבה פורטים פתוחים אז אני מעדיף כבר שלא יהיה פיירוול של הראוטר..אני רוצה לבטל את כולו אז אמרו לי לעשות DMZ ....שאני הולך ל DMZ בהגדרות של הראוטר הוא מבקש אייפי..איזה אייפי אני אמור לשים שם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
איזה ספק יותר טוב ומקבלים פינגים יותר נמוכים איתו , בזק ? או 012 אמרו לי שלבזק יש את הפס הכי רחב בשוק... אבל הפינגים קופצים מאוד לקראת הערב , ורציתי לדעת עם ב012 הם ישארו נמוכים ברוב הזמן בתודה טייגר
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משום מה לאחרונה הראוטר פשוט מאבד את הרשת האלחוטית. בהגדרות רשום שהכל בסדר אבל אי אפשר להתחבר עם כלום. המחשב שמחובר חוטית ממשיך לעבוד כרגיל. Firmware:
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מדובר בALCATEL ST510 אני יכול לגלוש אבל המחשב לא מגלה את המודם ואני רוצה לפתוח פורטים מה לעשות? ניסיתי להתקין אבל הוא לא מזוהה.. ניסיתי להפוך את ההתחברות לנתב ולהתחבר ולא עובד ..חשבתי שאני יכול לפתור את הבעיה לבד אבל בסוף.. אני צריך עזרה.
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
והאם יש סוגים שונים של כבלים לרשתות?במה השינוי מתבטא?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש אפשרות לחבר את המדפסת לראוטר כך שיהיה להדפיס מכל מחשב בבית? אני לא מתכוון לחיבור של המדפסת לאחד המחשבים ושיתוף שלה אלא אני מעוניין שהיא תהיה עצמאית וליד הראוטר. מדובר במדפסת HP 5610 all in one [חיבור USB] וראוטר- יש לי אחד מעפן של בזק שאין לו שום USB ואני מחליף אותו, לכן אני גם שואל אם תמיכה במדפסת זה תכונה ספציפית שצריך לחפש בראוטר חדש או שמספיק שיש לו כניסת USB? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב בקומה תחתונה בבית שהקליטה שלו במצב דיי קשה, WIN7 מדרג אותה כ "FAIR" משמע 2 קווים. הרואטר הוא של VERIZON (אני מתגורר בארה"ב) בטכנולוגיות FIOS שתומך בתקנים B/G בלבד (אין להם עדיין ראוטרים עם תקן N). בכל מקרה, כל הכרטיסי רשת שלי בבית הם בתקן N כולל אותו מחשב בעייתי, יש לו כרטיס רשת מסוג: LINKSYS WMP110 IEEE 802.11b/g/n PCI RangePlus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124297 בכל מקרה חשבתי על ראוטר חזק שיכסה לי את אותו הטווח (של קומה בודדת ואולי יציאה לחצר, מדובר על רדיוס של 10-15 מטר לערך בקו אווירי). אני יודע גם שתקן N תומך ב 5GHZ לעומת 2.4GHZ בתקנים הקודמים. חשבתי על הראוטר הבא: LINKSYS WRT400N http://www.newegg.com/Product/Produc…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים מחוברים לנתב SIEMENS SL2-141. 2 מחשבים בצורה חוטית ומחשב אחד מחובר אלחוטית עם כרטיס רשת אלחוטי ישן - EDIMAX EW-7126. האינטרנט והעברת קבצים מאוד איטית במחשב שמחובר דרך הרשת האלחוטית . החלפת הכרטיס רשת תפתור את הבעיה? אם כן, איזה כרטיס / מתאם USB מומלץ לקנות? (עד 200 שקל) תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה דקות סיימתי להתקין לקרוב משפחה את ה-Edimax BR-6204WG ההתקנה עברה מצויין והראוטר פועל מצויין. התצורה היא שמחשב אחד מחובר קווית לראוטר ועוד מחשב בחדר סמוך אלחוטית כמובן. האינטרנט במחשב עם החיבור הקווי עובד כמו שצריך מלבד ניסיונות להתחבר אלחוטית לנתב שלא ממש מצליחים. וינדוס חוזר על השגיאה ההזויה הזאת "אין ל-Windows אפשרות להתחבר לרשת שנבחרה. ייתכן שהרשת אינה נמצאת בטווח עוד, נא רענן בלה בלה בלה".יש לציין שהחדרים סמוכים ועוצמת הקליטה עומדת על הקו העליון כמובן. לפעמים הבעיה הייתה היא שבר ההתקדמות היה רץ במשך כ-2 דקות עד שהיה נסגר ולא הייתה מתבצעת כל התחברות. יש לציין שאפילו את סיסמת ה-WEP הוא לא מספיק לבקש. כרטיס הרשת האלחוטי הוא DWL-120 של DLINK אם אני זוכר נכון, נר…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי את הסקירה של המתאם, ויש לי מספר שאלות: - בבדיקות ביצועים נראה שדווקא המתאם של trendnet הצליח להגיע לביצועים טובים יותר (במעט). לא עדיף לקנות את המתאם של trendnet? - לפי כמה חודשים הצ'יף פירסם שכמה חברות עובדות על תקן חדש למתאם שיאפשר לרשת את כל הבית בעזרת קוי הטלפון, כבלים קואקסיליים של הטלויזיה וכבלי החשמל. תוך כמה זמן אמורים לצאת לשוק ה bridge-ים האלו? יש טעם לחכות להם או ללכת על המתאמים לשקעי החשמל?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר בזק D LINK 225 הראוטר נמצא בארון ומאחורי קיר, האם אפשר לחבר לראוטר אנטנה חיצונית על מנת לשפר את הקליטה בבית? תודה! גיל,
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו פה בפורום הביא אותה ואני לא ניסיתי אותה אז.... ועכשיו, אני מרגיש צורך בה. דיי הרבה פה אמרו שהיא פועלת.... מישהו יכול לתת לי את שמה או קישור? פשוט חיפשתי מלא זמן ולא מצאתי כלום. בבקשה לא לשאול אותי על התוכנה, אני לא יודע עליה כלום חוץ מהעובדה שהיא עובדת ואכן קיימת. תודה ענקית לעונים!!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום אני מנוי של אינטרנט זהב כבר 3 שנים, והיו לי כמה ניסיונות קשים עם ספקיות אינטרנט אחרות, אך דבר כזה אף פעם לא קרה לי... סה"כ ביקשתי להתנתק... אני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט הזה... תגיבו מה דעתכם... נ.ב - איזה ספקית עדיף לבחור עכשיו? ואם אתם מנוים שלה, אז כמה אתם משלמים ספק \ תשתית?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ומה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה הצטרפתי לפרטנר ל 1Gb סיבים, קיבלתי ממיר אופטי d-link וחיברתי עם Dynamic ip לראוטר Tp-link vr600, כל מספר שעות יש לי ניתוק בחיבור ואם נכנסים להגדרות רואים שמתקבל IP אבל הודעת שגיאה please configure dns manually, הגדרתי אותו ידני, ניסיתי גם של גוגל וגם של ISP, קראתי קצת ברשת ונראה של הרבה אנשים יש את הבעיה (בעבודה עם WAN, לאו דווקא פרטנר), רציתי לדעת אם יש פה מישהו עם אותו סטאפ וחווה בעיה דומה, והאם יש לכם רעיונות לפתרון, דבר נוסף לקבל המלצה לראוטר חדש שכן יעבוד, חשבתי לנסות את ax3600 של שיאומי. תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי, לפני מס' חודשים עברתי מחבילה בבזק+בזק בינלאומי, לחבילת באנדל חסכונית בבזק בינלאומי בלבד. הם החליפו לנו את הראוטר, ובגלל שהוא בסלון, בחדרים כמעט ואין wifi, ברמה שאני חצי מהזמן על ה hot-spot בפלאפון. לפני שאני חוזר לשלם יותר לבזק, האם יש משהו שאפשר לעשות? החלפה עצמאית של ראוטר? ששוחחתי עם בזק בינלאומי לא כ"כ היו להם פתרונות. תודה מראש וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מגלה יותר ויותר אתרים שהמהירות הורדה מהם ירדה באופן משמעותי .. הבנתי שיש איזהשהו כתב עיתונות שמטפל בזה .. אבל מה עושים עם זה בפועל ? יוצא מזה משהו ? אני רק ממשיך לראות אתרים נחסמים .. אני בתשתית של בזק והספקית שלי היא נטויז'ן(אני מקווה שלא התבלבלתי) בכל מקרה, האם יש משהו לעשות עם זה ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום.. אני זקוק להמלצות על נתב עבור רשת אלחוטית. ברשותי חיבור דרך HOT עם מודם sb5101 של מוטורולה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-