רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
קראתי את המדריך של NETCHIEF לגבי יצירת AP קווי הראוטר הראשי שלי (Netgear vvg2000 מוגדר גם בDG כ .: 0.138...) ואחרי שפרסתי כבל רשת לחדר אחר אני מעוניין ממנו להפעיל את הראוטר D-LINK 2760U כAP (הוא מחובר קווית לנטגיר והDG שלו זה : 0.139...) העניין הוא שהמחשב שלי שמחובר אל הD-LINK קווית מקבל אינטרנט (הדיפולט גייטוי שלו זה 138 ) לעומת זאת מה שאני מנסה להפעיל בWIFI של הD-LINK לא עובד ואחרי בדיקה אני רואה שמה שמתחבר אל הD-LINK בWIFI הדיפולט שלו זה 139 למרות שכיביתי את הDHCP שלו ד.א אם אני בוחר להגדיר ידנית כל מכשיר שמתחבר לD-LINK ומגדיר לו דיפולט 138 הוא כן גולש משמע הבעיה פה שהD-LINK לא מחלק את הדיפולט של הנטגיר שהוא בעצם הראשי ופה השאלה שלי.. איך אני בעצם דואג שכל מכשיר שמת…
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3COM 100-75, עם מודם של תומסון בכבלים. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב, מתקבל איפי תקין, חייגן נכנס וגלישה תקינה. כשאני מחבר את המודם לראוטר, וממנו למחשב, כל המנורות דולקות בצורה תקינה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה "קישורית מוגבלת או חסרה", עם איפי 169.254. מה יכול להיום הגורם? אני משער שזה לא הכרטיס רשת, כי בכל זאת עובד תקין עם המודם לחוד, וניסיתי גם כבלי רשת חלופיים, אז נשאר רק הראוטר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו אני רב כל הזמן עם אחי על המודם אצל מי הוא יהיה במחשב כדי לגלוש האם רשת ביתית קווית לא אלחוטית כי לאחי יש חדר בממ"ד ולי זה רגיל האם אנחנו יכולים עם רשת ביתית +נתב וכל העניין לגלוש בו זמנית ? אם כן האם המהירות מתחלקת לשתיים ? וגם איזה דברים נוספים רשת ביתית יכולה לעזור לי תענו לי דחוף כי אני צריך להחליט היום?
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, "הקמתי" רשת ביתיית אלחוטית משמע, מחשב אחד שבו יש את הנתב האלחוטי משדר למחשב שני בו יש AP ...אינטרנט עובד יפה מאוד איך אני יכול ליצור שיתוף בין שני המחשבים? איך אני יכול לשלוט על המחשב השני, לראות את C AND D לדוגמא? יש תוכנות מומלצות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מקווה שהשאלה מתאימה לפורום נגמרה לי ההתחייבות לאינטרנט סמייל ועכשיו אני יכול לבחור לעבור לכל ספק אחר. מהירות האינטרנט אצלי היתה בסדר(1.5 מגה) אבל הורדות בביטורנט זוחלות בטירוף(הורדות חוקיות למהדרין כמובן, טפו טפו טפו ) השאלה שלי היא: שמעתי שרוב הספקים בישראל מגבילים שיתוף קבצים חוץ מבזק בינלאומי. האם זה נכון, מישהו מכיר ספק שבודאות לא מתערב בשיתוף קבצים? עם הראוטר/מודם שלי הכל בסדר. הפורט פתוח ועובר בדיקה, הביטורנט מוגדר לפי מיטב העצות באינטרנט, ועדיין כשאני אומר קצב נמוך, הכוונה היא ממוצע של 10kbps אפילו בקבצים פופולריים עם המון seeders. *אם לא מקובל לתת עצות לגבי ספקים ספציפיים בפורום, אשמח לטיפים בפרטי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקבל המלצות על ראווטרים אל חוטיים שמגיעים ל250 מטר. אם אפשר גם טווח מחירים תודה
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, הבנתי שזאת תוכנה טובה ושהיא יכולה לעזור לך למקסם את מהירות ההורדה אבל אף אחד עם ויסטה לא ניסה אותה עדיין (לפי החיפוש) מישהו ניסה? ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית *אני יודע שדיברו עליה בעבר אבל לא ראיתי משהו דומה למה שאני שואל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אז קניתי את ה-Edimax BR-6504N וישר בחיבור הראשון שמתי לב משהו בעייתי: הגישה אליו איטית בטירוף - ברמה של 10 שניות המתנה במעבר בין תפריטים בממשק הניהול של הראוטר (192.168.2.1). בנוסף לזה, גם הגישה לאינטרנט הרבה יותר איטית, אבל זה נובע לדעתי מאותה בעיה. זה לא ש"מהירות ההורדה" איטית, אלא שפשוט התגובות איטיות ולוקח לכל עמוד 5-10 שניות עד שהוא בכלל מתחיל להגיב (ללא שום קשר לאתר ספציפי, זה קורה בכל האינטרנט). ניסיתי (והצלחתי) לעדכן firmware לגירסה החדשה ביותר - זה לא עזר. ניסיתי לעשות restore default factory settings (למרות שזה היה מיותר, התגובות האיטיות התחילו החל מהמבט הראשון שלי בראוטר) - גם כן לא עזר. יש לציין שאני מדבר על המחשב שמחובר לראוטר בחיבור חוטי, לא בחיבור…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סטרימר (mi box) שנמצא רחוק מהראוטר ומאחורי כמה קירות. כרגע אני סובל מבעיות תקשורת שגורמות לתקיעות בשידור והתנתקויות. הבנתי שיש אופציה של מגדיל טווח אבל הוא יצטרך גם להיות מאחורי כמה קירות מהראוטר. יש אפשרות לעשות נקודת רשת בקיר ליד הסטרימר ולהוסיף ראוטר נוסף? (לסטרימר אין אפשרות של חיבור רשת קווי לפי מה שראיתי) או האם קיימות אופציות נוספות? בנוסף האם יש דרך לנהל הגבלות רוחב הפס של המכשירים השונים בבית במקום מרוכז? כי נראה לי שמכשירים אחרים לוקחים רוחב פס לסטרימר והייתי רוצה שהוא יקבל עדיפות בזמן השימוש.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מנוי לבזק בנלאומי כבר שנה, הייתי בחבילת ה0.5 מגה ועברתי לפני חודש ל1.5 (משלם 150 ש"ח ל6 חודשים ראשונים) אני משחק הרבה MOHAA ברשת (במשחק היחיד שאני משחק בו למען האמת) ויש לי משחקי קלנים חשובים בשרתים בחול, אבל אני לא יכול לשחק אותם בגלל הפינגים המ***נים , בין שעות הערב (18:00-23:00 הפינגים עולים מ100 למשהו כמו 300-500, ואי אפשר לשחק ככה! לחברים שלי יש 012 (לרובם) והם מקבלים פינגים 100-120 כל הזמן, ומשחקים בלי בעיות. אז מה אני אמור לעשות , להישאר ולקוות שהפינגים ישתפרו או להתנתק? נ.ב אין לי בעיות עם בזק, המודם בסיידר, אין התנתקויות, אני מוריד במהירות מקסימלית (190-200 או משהו) אז הפינג זה הבעיה העיקרית פה. אם/כשאני מתנתק אני אמור להתקשר ישר ל012 ולהגיד להם שאני …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מחובר במהירות בסיסית של 1.5 מגה ובזמן האחרון התחלתי יותר ויותר לשחק במשחקי רשת. שמתי לב שחלק מהמשחקים עובדים חלק וחלק ממש לא או שרק בשעות הלילה המאוחרות. לכן רציתי לבדוק אם יש קשר למהירות הUPLOAD/DOWNLOAD. ועד כמה הקשר הזה חזק( אם אני עובר ל 3 מגה עם UPLOAD גבוהה האם ההבדל יהיה מורגש?) אני לא יודע אם יש לזה חשיבות אבל התשתית זה כבלים והספק SMILE. תודה מראש לכולם.
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כמה דברים: א. יש למישהו מדריך מסודר לפתיחת פורטים בנתב Linksys WRT54GL? נכנסתי ללוח בקרה, ראיתי שיש לו רק 10 אפשרויות פתיחת פורטים (וחבל..) והצלחתי לפתוח פורטים לאימיול. אבל יכול להיות שפיספסתי משהו, אז מדריך יכול לסגור את החשש לפערים האלו. ב. לאימיול אני יודע שצריך לפתוח פורטים (כדי להפוך ממזהה נמוך למזהה גבוה). האם למוזילה פיירפוקס גם צריך לפתוח פורטים? בהתחלה חשבתי שכן, בגלל שבמחשב הזה ולאחר שקניתי את הנתב (לפני זה הייתי על מחשב מהיר יותר ובלי נתב - רק מודם) ככל שאני פותח מס' לשוניות גדול יותר כך הוא מתחיל לטעון לי את הלשוניות באיטיות רבה יותר עד "לא ניתן להציג דף זה". בהתחלה חשבתי שזה תלוי בפורטים, אבל אני רואה שהפורטים משתנים, אז הבנתי שלא צריך לפתוח פורטים לפיירפו…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מבקש עזרה בהגדרת חייגן VPN במחשב שמחובר לרשת אך צריך חיבור VPN בכדי להגיע לרשת פנימית. הגדרתי את החייגן והוא פועל כשלוחצים עליו ומפעילים אותו בצורה יזומה. אני מעוניין לגרום לכך שכאשר משתמש ניכנס למחשב (למחשב מוגדרים 4 מישתמשים) החייגן יפעל באופן אוטומטי בלי צורך ללחוץ על החייגן. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת ? מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב זה העניין, לחבר שלי יש XP והוא מנסה לעשות Internet Sharing בעזרת 2 כרטיסי רשת במחשב שלו ואחד במחשב של אח שלו... הבעייה שהוא לא יודע איך!!! :'( עזרה איך לעשות את זה בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש לקנות ראוטר בשביל רשת ביתית הרשת מכילה שלושה מחשבים,כמו כן אני צריך שהרואטר יתמוך באינטרנט דרך כבלים כי ככה אני מחובר. כיום יש לי HUB שמשתף את שלושת המחשבים ,אבל כדי לקבל גישה לאינטרנט אני צריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כל הזמן (וזה לא נח) תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית וראוטר קוי רגיל. אני רוצה להחליף אותו בראוטר אלחוטי כדי לגלוש בפלאפון מדי פעם... אבל הבעיה שאני לא רוצה שה wi fi יעבוד כל הזמן ויפלוט קרינה. את ה 2 מחשבים נייחים שלי אני יחבר אם חוטים, ורק מדי פעם ידליק את ה wi fi לצורך גלישה בפלאפון. השאלה היא, האם יש ראוטרים אם כפתור הדלקה וכיבוי של ה wi fi ? כי אני גולש מהפלאפון כשהמחשבים מכובים, ואם לצורך הדלקה וכיבוי של wi fi צריך להדליק את המחשב ולהכנס להגדרות אז זה לא כל כך שווה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד שקניתי לפני שבוע ואני לוקח אותו כל לילה לעבודה אין לי שם אינטרנט ואני רוצה לגלוש כשאני בעבודה ראיתי פרסומת של פלאפון של מודם סלולרי מישהו יכול לפרט לי קצת יותר איך זה הולך? ואם זה טוב? או שיש גם דרכים אחרות? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ייש לי בעייה במהירות.. במחשב שלי(P4 2.4GHz) הוא מוריד פי 15 יותר איטי מהמחשב של אח שלי(P2 350MHz). אנחנו מחוברים דרך מודם ראוטר של בזק ECI 312 שמתחבר להאב ומתפצל.. שנינו משתמשים ב Win XP SP2 מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים תרשמו מה ואני יתן.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את השרת שלי לבצע עבודות קבועות כמו: בדיקת וירוסים אוטומטית, גיבוי, איחוי דיסק? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היום, חודש אחרי שנרשמתי למבצע החדש של נטוויזיון (הכולל מודם ADSL מתנה), התקשרתי לשירות לקוחות לשאל מה קורה עם המודם הנ"ל. ענתה לי בחורה מאוד חביבה שציינה שהיא רואה שאני כבר גולש בנימה די מאשימה. ששאלתי מה הקשר הגברת ציינה שמודם היא כבר לא תוכל לספק לי. לשאלתי מדוע, ענתה הגברת "אם לא מזמינים את החיבור ל ADSL דרכנו, לא מקבלים מודם". זועם שאלתי את אותה הגברת מה הקשר ולמה הדבר לא צוין בשיחה הראשונית עם נציג המכירות. הגברת טענה שכנראה אותו נציג הניח שאני מודע לכך... הניח?! האם אני אמור לדעת מראש את כל הפרטים ללא איזכור שלהם ע"י הנציג?! מה גם שאת החיבור הישן שלי הם מסרבים בכל תוקף לנתק... זה כחודש אני רודף אחרי כל מיני אנשים שם רק בשביל לנתק מנוי שאני לא מחויב אליו יותר! ON TOP…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב BR6204WGוEdimax אני מעוניין להגדיר את חשבון הGMAIL של אחותי באאוטלוק שלה, החשבון שלי מוגדר במחשב שלי ופורט 110 בנתב מופנה ל איי פי שלי, האם יש דרך לפתוח אותו גם עבור המחשב שלה , או לחלופין דרך אחרת תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל אינטנרט(נתב)מחדר לחדר.זאת אומרת בחדר אחד יש את הראוטר ובחדר השני(ממד)-אני רוצה להעביר לשם את הכבל.ניסיתי להישתמש בכרטיס רשת אך זה פועל לאט בגלל שהחדר הוא ממד.אני לא יכול להעביר את הראוטר לחדר שלי כי אחרים לא יקלטו בבית...יש לך אולי פיתרון?תודה רבה, ושבת שלום אני לא יכול להעביר את הכבל דרך קו טולפון או דרך הקיר... משהו מכיר פיתרון? אשמח לעזרה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ואם ישנו הבדל מבחינת הגנה בין ראווטר אלחוטי לראווטר קווי (עם כבל)? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע או יותר שמתי לב שפתאום אני לא מצליח להוריד על המהירות המקסימלית שלי במחשב המחובר לכרטיס רשת אלחוטי (תשתית הוט ספק 013 ברק, מהירות 2.5), בהתחלה חשבתי שזאת הבעיה בקליטה אבל אז ראיתי שהקליטה היא 4 קווים.. ניסיתי ללכת למחשב שמחובר בחיבור קווי לראוטר, והוא הוריד על המקסימום.. כמעט שהייתי בטוח שזה הבעיה בקליטה, ניסיתי להיכנס במצב "safe mode with networking" ואני קולט ששם זה מוריד לי על המהירות המקסימלית!!! מה יכולה להיות הבעיה? בסייף מוד ובמחשב המחובר קווית אני מצליח להוריד על 340-350 ובמצב רגיל אני מוריד על 200 וקצת, וגם זה שלוקח לו איה דקה להגיע למהירות הזו ובשניות הראשונות הוא מוריד לי על בתים לשנייה.. בלי מנהל הורדות אני מוריד על פחות מ200 בכלל. אני חושב שזה …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-