עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alfus73,

שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש. למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by warezon,

רציתי לדעת בהסבר מפורט איך אני מגדיר שולחן עבודה מרוחק על ויסטה ואיך אני מתחבר לאותו שולחן עבודה מרוחק גם דרך ויסטה..... מקווה שזה הפורום הנכון...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by zvikaziv,

מבקש הנחיות לשולחן עבודה מרחוק עים תוכנת vns ברשותי ראוטר ומודם

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  4. שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by giladcohen,

אני מחובר לאינטרנט עם ראוטר מסוג d-link dir 615 אף מחשב לא מחובר ישירות למודם כיוון שבמחשב הנייח שלי אין כרטיס רשת מובנה , אלא בUSB מהמחשב הנייח אני מצליח להתחבר ואין שום בעיה .. הבעיה מתחילה במחשב הנייד .. אני מחובר לאינטרנט ותוכנות כמו Utorrent עובדות והקצב הורדה תקין , אבל כשאני מנסה להכנס דרך הדפדפן לאיזשהם אתרים שומדבר לא עובד לי החל מgoogle ועד לאתר הכי לא מוכר.. המחשב מעלה לי מסך " דף אינטרנט אינו זמין" , "לא ניתן למצוא את השרת ב-XXXXX.com משום שחיפוש הdns נכשל ........" מה עושים? ד"א גם החיבור לאינטרנט דרך הפלאפון שלי ושל אחרים כותב לי "Connection Lost" בנוסף הנורית של "כדור הארץ" בראוטר דולקת בצבע כתום (במקום ירוק ..)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הבעיה לא אצלי אלא אצל דוד שלי הוא מחובר דרך אכטקום ויש לו מין "רשת הגנה" של חברת מורשת למי שמכיר (סינון אתרים). יש מצב של גלישה שחורה שאין אפשרות להתחבר לתוכנות המסרים ויש אתרים סגורים... ויש גלישה חופשית שבה כל האתרים פתוחים וגם תוכנות המסרים או שאר התוכנות יכולות להתחבר... הבעיה שאנחנו גולשים במצב חופשי אבל שום תוכנה לא יכולה להתחבר (לא איי סיי, לא מסנג'ר, לא מירנדה) אין פיירוול, בכלל, SP2 לא מותקן וכנראה שגם SP1...אז אין את הפיירוול של הווינדוס... מה עושים? אנחנו מחוברים דרך ADSL והמודם הוא: Eth-Aztech Dsl 600E

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. הי שלום, בבקשה עזרו לי, איך מונעים מהפנייה האוטומטית לאתר מקומי, למשל: אני רוצה לגלוש באתר דיסני הגרסה האמריקאית/אנגלית. אני מקיש את כתובתו www.disney.com וזה מפנה אותי אוטומטית לאתר דיסני הישראלי: www.disney.co.il ניסיתי להקיש את הכתובת הבאה: www.disney.com/ncr ncr- no country redirect אך ללא הועיל אותה בעיה מתרחשת עם האתר של מיקרוסופט, פלייסטישן 4 וכו' בנוסף, נניח ואני רוצה להזמין טיסה ב www.skyscanner.com אז הוא באופן אוטומטי מראה לי את השער בשקלים. מי ביקש?! בבקשה עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. היי, החלפתי חברת אינטרנט. וכעת אני משתמש בכבלים, עם מודם TERAYON TJ715. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להפוך את המודם לראוטר, ואני לא רוצה לשתף אינטרנט דרך המחשה הראשי. יש לי שני מחשבים, אחד עם XPx64 והשני עם 98, ובנוסף נתב של GIGABYTE GN-SW008 (לא ודע עד כמה הוא יעזור כאן).. אז בעצם מה שאני שואל זה לאיזה מודם אני צריך להחליף שגם יתחבר לכבלים וגם יוכל להיות ראוטר?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  9. שלום. אני מנוי בבזק + בזק בינלאומי על TOP100 ומשלם בערך 200 לבזק (כולל קו טלפון) ו-40 לבזק בינלאומי. אני יודע שברפורמה של השוק הסיטונאי אפשר לשלם 100 שקל +- על 100 מגה. איך אני עובר לחבילה כזאת? האם בזק בינלאומי (שמנועים מלעבוד עם בזק) מציעים חבילות כאלה? יש לכם המלצות על ספקים? (ראיתי הוטנט ו-018, מה דעתכם?) כרגע אני מאוד מרוצה מבזק בינלאומי (מבחינת שירות ומהירות) עוד דבר זה מודם. כרגע עובד לי יופי 6850U של בזק במצב bridge אני קצת חושש לקבל איזה מודם מעפן ולסבול בגלל זה במהירויות.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by core_i7,

מחובר כרגע לתשתית בזק + ספק בזק בינלאומי ואני די מרוצה. שוקל מעבר לחבילה אחת של ספק+תשתית בשוק הסיטונאי כדי להוזיל את העלות. 1. אילו הבדלים קיימים בחיבור לחבילה כזו דרך בזק (כשאני בוחר בספק בזק בינלאומי), ודרך בזק בינלאומי? טווח IP שונה? ראוטרים שונים שהחברה מספקת? משהו אחר..? 2. קראתי בכמה מקומות שבהתחברות דרך בזק ובחירה בספק אחר צפויות, באדיבות בזק, בעיות מהירות. האם נכון מנסיונכם? האם זה הופך את החיבור דרך בזק בינלאומי בחבילה כזו לעדיף יותר? אשמח להמלצות בנושא

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום שוק סיטונאי 40 מגה על איזו חברה אתם ממליצים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Saari,

יש לי D-LINK 6850U שמתפקד בתור מודם ונתב ואליו מחובר סטרימר וגם TPLINK TL-WR941ND בחיבור קווי שמגדיל את הטווח ומחובר גם הוא לעוד 2 מכשירים בקווי. הייתי בחו"ל תקופה והאינטרנט לא עבד בא טכנאי של בזק החריב לי את כל ההגדרות, לאחר ששיחזרתי את המערכת עם שם שונה אני שם לב שבחיפוש הרשתות עדיין יש את הרשת הקודמת (נעשו מספר ריסטים ל-2 המכשירים) עם זה לא הייתה לי בעיה אבל לפעמים אני יכול להיות מרחק של מטר מהראוטר והוא רושם שאין אינטרנט ככה פתאום. בנוסף, אין לי אינטרנט בסטרימר בזמן האחרון, כלומר הכבל מחובר, יש נורה בסטרימר הוא גם רושם שהוא מחובר אבל בפועל אין אינטרנט אצלו כשבמחשב כן יש. אני רשמתי פה מספר בעיות שלא בטוח שקשורות אבל אני שוקל להחליף את הציוד ב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן, יש ברשותי ראוטר פשוט של סימנס (זה שמקבלים מבזק) עם חיבור של 10 מגה. הבעיה היא כזאת - יש לי מחשב נייד אליו אני מוריד תוכן ומעביר אותו על גבי הרשת לסטרימר. התוכן הוא בדרך כלל גדול (20-30 ג'יגה) והבעיה היא שעל גבי הרשת זה מועבר במהירות של 2 מגה לשניה.. זה ממש איטי ואני שוקל להחליף את הראוטר. השאלה שלי היא האם ראוטרים אחרים יתנו לי מהירות העברה גבוהה יותר על גבי הרשת הפנימית ? רק לציין כי הסטרימר מחובר בכבל לראוטר והמחשב הנייד כמובן שלא. מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by THE_LORD,

אני כרגע בשתית וספק של בזק 20 מגה POWER NGN עם נתב של NETGEAR אני שוקל לעבור להוט בגלל המחיר שמציעים לי השאלה איך הנתב שלהם? מהירות ? ופינגים בחו"ל אני בעיקר משחק במשחקי רשת בשרתים בחו"ל ובנוסף לא כל כך מרוצה מהNETGEAR אשמח לקבל חוות דעת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by kalda01,

קו בזק שלי מת מאתמול והם לא מוכנים לשלוח טכנאי לפני יום שישי. אני כבר לקוח של הוט בטלפון ובTV אז חשבתי אולי ללמד את בזק לקח ולהתחבר גם לאינטרנט של הוט. תוך כמה זמן לדעתכם הוט ישלחו טכנאי לחבר אותי לאינטרנט ? יקחו כסף על ההתקנה ? זה כרוך בהתחייבות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by comper8,

שלום. רציתי לדעת כמה זמן בערך נשארות שורות בטבלת NAT, בראוטר ביתי טיפוסי. נניח שאני גולש לאתר של גוגל, כשאני שולח את הבקשה הראוטר שלי רושם בטבלת הNAT שלו את ההפניה ושולח את הבקשה לאתר של גוגל. האם כשהתשובה חוזרת השורה המתאימה נמחקת מהטבלה? או שהיא נשארת לפרק זמן מסוים? תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  19. Started by hellyeahmofo,

יש לי מודם/נתב ECI 270 שדרגתי אותו לנתב כדי שיהיה לי NAT וחייגן pppoe אוטומטי אני רוצה עכשיו לשחזר את ההגדרות הראשוניות ולחזור לחייגן איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. Started by יוני777,

שלום חברים רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את היסטוריה של גוגל כרום או אקספלורר לאחר שנמחקה איזו שהיא דרך שקיימת. אם מישהו יכול להסביר אודה לו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  21. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יש לי(לאחותי אבל.. :) מחשב חדש,ואני שכחתי את הסיסמא שלי.. עכשיו ההורים שלי בחול ואין לי איך לעשות את זה..(הם מבקשים מספר חשבונית וכו'),האם אני יכול בעזרת תעודת הזהות לשחזר סיסמא?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by Posford,

שלום. יש ברשותי את הראוטר הנ''ל. ושכחתי את סיסמא ה- admin. איך אני יכול לשחזר\לאפס או להיכנס בכל זאת לראוטר? הוא מחובר למחשב ע"י כבל רשת. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 7.3k צפיות
  23. אהלן. שני מחשבי WIN7 ULT. באחד מהם יש ספריה משותפת. כאשר מנסים להיכנס מהמחשב השני לספריה אז נדרשת ססמה. אף אחד לא זוכר מהי הססמה. איך אפשר לשחזר אותה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. שחכתי את הסיסמה לדף האפשרויות של הROUTER מה אני עושה?!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. אני שוקל לעבור מ 012 (נגמרה שנת ההתחייבות) מה אתם אומרים על 014 בתור ספקית ? איך הפינגים לחו"ל ב BF2 ? 70-80 ככה.....או יותר לכיוון ה 90 100 ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים