רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
בעקבות רפורמת האינטרנט אני רוצה להוזיל עלויות. כרגע אני משלמת בנפרד עבור ספק ועבור תשלתי כנראה על כל אחד מהם הרבה יותר מידי (הפרטים אינם מולי כרגע) מבחינת תשתית אני בבזק. אני אמורה להיות בחבילה עד 40 מגה אבל הפועל באזור שלי ניתן להגיע עד 30 וקצת אז זה מה שמקבלת. אגב, בחרתי בבזק בין היתר בגלל שלאחר בלגנים עם הוט לא ממש התלהבתי לעבוד איתם. מבחינת ציוד, לפני כשנה עקב רראוטר שנהרס, הוכרחתי להחליף ראוטר. נדמה לי שכרגע אני משלמת עליו לפחות 5 או 10 ש"ח בחודש. אבל איני זוכרת את פרטי ההסכם שדיי נכפה עלי (הייתי חולה והכל קרס אז הגעתי אלהם ככה) אבל נדמה לי שאלו דמי החכרה כך שלא ישאר אצלי אם אתנתק. קצת קראתי והבנתי שמעבר לאחת החברות ידרוש החזרת הראוטר כאשר במקרה זה כל חברה והפת…
-
- 24 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
התקשרתי עכשיו לבזק בינלאומי (עד שמצאתי את המספר ל התמיכה) וחיכיתי על הקו כי הייתי בטוח שהם חוסמים את רפיד שייר האם יכול להיות שהאתר חוסם את בזק בינלאומי? הנציגה הזאת שלהם לא ענתה לי על השאלה מי אמר לה שלא חוסמים אצלם אתרים. בכל אופן אני כבר חצי שנה לא יכול להיכנס לרפידשייר משום מחשב עם בזק בינלאומי. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד משהו אז המהירות לא מציאותית
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה מומלץ? איך אלו? יש למישהו נסיון איתם? http://www.ebay.com/itm/COMFAST-750-Mbit-WiFi-Dualband-2-4G-5GHz-WLAN-Repeater-Verstarker-Router-AP-EU-/162089381401?hash=item25bd47ae19:g:MaUAAOSwMNxXTqn2 http://www.ebay.com/itm/Wavlink-Wireless-Router-Dual-Band-Wi-Fi-Repeater-802-11ac-AC1200-2-4GHz-5GHz-/232071924782?hash=item3608908c2e:g:VBkAAOSwo4pYQj09 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שנה טובה לכולכם. לפני שאגיע לבעיה שלי אני אציין שכן, השתמשתי בחיפוש ובדקתי בגוגל ואני כבר יומיים מחפש את ההסבר הדרוש =] יש לי נתב מדגם TP-Link TL-WR841N שדרכו אני גולש. יש לי נתב אלחוטי נוסף מדגם Siemens SL2-141 שאותו אני רוצה להגדיר כרפיטר. לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה אפשרי עם נתב זה, או איך לעשות זאת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעניין. שנה טובה אנשים ד"א, אני ביום ראשון חוזר לבסיס, אני ממש ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני כדי שאני אשאיר את זה עובד למשפחה. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סידני זול וטוב שמבצע את כבוד הרפיט ע"י פתיחת רשת נוספת.. כלומר, אני מעוניין לבחור ערוץ אחר מהערוץ בו נמצאת הרגשת המקורית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סיני זול וטוב שמבצע את הרפיטינג ע"י "העתקת הרשת" לערוץ אחר, בשונה מרפיטר רגיל שמעתיק את הרשת המקורית על גבי אותו ערוץ בו היא משודרת. תודה
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם.. אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית בשתיהם win xp pro... במחשב הראשי יש לי מודם של מתב שיש לו שתי יציאות אחת usb ואחת רשת. ה- usb מחובר למחשב הראשי , ויציאה השנייה של המודם מחובר כבל של רשת ארוך למחשב המשני וככה אני יכול לגלוש בשתיי המחשבים בלי בעייה. עכשיו השאלה שלי זה איך אני משתף בין שניי המחשבים קבצים? איזה הגדרות אני צריך לתת להם בשביל שיהיה להם שיתוף..?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התערבתי אם חבר שלי שהתשית באה אלינו לבית אם כבלים והוא אומר שיש אנטנה שמביאה את האינטרנט לבהית ואם אתם שולאםי אנחנו מתכוונים לNGN אז מישהו יכול להסביר לי איך התשתית ת מגיע לבית ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות שיתוף כוננים תקיות ברשת עם ראוטטר? שיתוף תקיות /כוננים כדי להעביר מידע בין מחשב למחשב ברשת ראוטר EDIMAX6102 מודם ETH1320 קראתי תמדריך אבל רציתי לדעת אם זה עובד כי לא הצלחתי עשיתי שיתוף על תקיעה נתתי הרשאות ואז יש לי יד מתחת לתקייה אבל לא כחולה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם חברת aquanet היא חברה חרא? כי נודע לי שהחברה משכירה םשרתים מבזק ובזק מגבילה אותם במהירות! וכן חבר אידיוט שלי אמר לי שהאינטרנט של העולם דרך החברה היא בחיבר אנלוגי? בתודה ארזם בויום
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים עכשיו יש לי מודם קוי של בזק די לינק. ואליו מחובר סוויץ ולסוויץ מחוברים שני המחשבים באמצעות כבלים. וזה תיאור המצב הקיים מה שאני רוצה לדעת אם קיים איזה שהוא התקן שאני אוכל לחבר אותו לסוויץ והוא ישדר לי וייפי וכמובן שאני אוכל להגדיר לו סיסמה תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאין לי רווח מהנושא שנית אני לא ניסיתי את הרכיבים הבאים ואני לא יודע מה איכותם והאם הם שווים אני רק מודיע לכם על המבצע יש מבצע של ידיעות אחרונות במדור כלכלה השבת האחרונה נתב+כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX במחיר של 320 שקל לשניהם אם אני ימצא עוד פרטים אני יגיד אותם אחר כך בבקשה למי שיש עוד מידע שיביא
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני וחבר שלי ג רים אחד ליד השני הוא גר 2 קומות מתחתיי... רציתי לחבר את שתינו ברשת אלחוטית.. ורציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים USB ולקשר בין שנינו ברשת המרחק ביננו הוא כ 48 מטר בערך והמחשבים שלנו הם ליד החלון.. זה אפשרי ואיזה כרטיס רשת צריך לקנות ואיך מגדירים אותו לרשת..? וכו'?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מה אומרים הוא טוב / בסדר?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הגדרתי מספר תקיות כתקיות שיתוף מ2 מחשבים ברשת אני מצליח להכנס ללא בעיה לעומת זאת מ2 מחשבים אחרים אני לא מצליח להכנס לתקיה והוא נותן לי שגיאה ושאין לי הרשאות אשמח לעזרה בפתרון הבעיה מדובר בוינדוס 8
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לי יש כרטיס רשת חיצוני שקולט חלש מאוד מראוטר של בעל הדירה שלי. האם הצבת המוצר: D-Link DWL-G710 54Mbps Access Point ביחידת דיור שלי תגביר את האות הנקלט מהרואטר שלו ותעביר אותו למחשב לי? החיבור היחיד שלו זה לחשמל? כל השאר אלחוטי? עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רב. 1. במידה ויש לכם נסיון עם כרטיס רשת אל-חוטי, שתומך ב- 802.11g והוא מבוסס PCI, אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מדוייקים. 2. במידה וכרטיס הרשת מגיע עם כבל מאריך לאנטנה שלו, אשמח אם תציינו. 3. כמו כן אודה לכל מי שיכול לנדב יותר מידע מנסיונו על מרחקים/מיכשולים (קירות וכו'), שכרטיס הרשת שהוא ממליץ עליו מסוגל להתגבר עליהם בהצלחה. תודה רבה לעונים. שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רק מבחינת קרינה,ראוטר G או ראוטר N ,מה יותר מסוכן ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים אחרי ההדלקה בדפדפן כרום מופיע רקע שחור. לפני כן לא עשיתי שום שינוי בהגדרות, המצב נשאר בכל קישור שפותחים, כמו כן כל המשחקים עם ההגדרות "רקע" וכו' לא עזרו. להלן תמונה להמחשה איך נראה המסך כרגע אשמח מאוד לעצות בפתרון הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס DWA-131 עם מהירות של 300 MBPS והראוטר(wr641g) מכוון על 108 MBPS והגלישהקצת איטית אני על מחשב נייד וב-windows 7 יש לי 5 קווים של קליטה (מקס') וראיתי שהמהירות שלי היא 54 MBPS... איך זה יכול להיות? אני גולש עם קווי זהב 2.5...
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שני מחשבים, אחד מחשב עבודה שמחובר לרשת ועליו מתבצעות ההורדות והעבודה הראשית שלי והוא פתוח רוב הזמן ולכן ממנו מתבצעות ההורדות ומחשב שני HTPC שמחובר לטלויזיה והוא בסלון אני רוצה לשים קבצים ברשימת המתנה ברשת שמתי שהמחשב השני נפתח ומתחבר לאינטרנט יועתקו הקבצים למיקום קבוע במחשב HTPC האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אז ככה חשבתי שיהיה כדאי שיהיה סטיקי אם איזה פורטים הכי כדאי שיהיו פתוחים. אם זה לביטורנט, או אנשים שמשחקים הרבה משחקים, אני לא הכי מבין אבל הייתי שמח שתתנו פה את הפורטים שלדעתכם הכי כדאי שיהיו פתוחים (פורטים אוניברסליים כאלו ואחרים)
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
דבר ראשון יש לציין שהפורטים הנ"ל חסומים אך ורק בחיבור ללא חייגן. בחיבור עם חייגן הפורטים האלה לא חסומים יש פורטים אחרים חסומים שאני אפרסם יותר מאוחר(אחרי שאסיים לבדוק אותם). פורטים IN : TCP 137,139,135,445,593,707,1433,1434,2745,3067,3127,3128,4000,4444,4899,5000,1200,5554,8967,9898,9996 UDP 135,445,1433,1434,1200,4444 כמו כן : netbios-dgm,netbios-ns,netbios-ss פורטים OUT : TCP 137,139,135,4444,445,2745,9996,5554 UDP 135,4444,445 כמו כן : netbios-dgm,netbios-ns,netbios-ss
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-