רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, כרגע יש לי ראוטר 2760U של D-link (קיבלתי מבזק), ואני עובד על Wifi בתקן N, חבילת 10MB. יש לי רשת פנימית דרך WIFI, רציתי לשאול איזה ציוד אני צריך כדי לעבור לרשת 1GB חוטית. אני מבין שצריך ראוטר שתומך ב-1GB, השאלה אם אני יכול להסתפק בחיבור לראוטר של בזק או כדאי לקנות משהו נפרד. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום הרשת החוטית שלי בבית מבוססת על מהירות של 1GB\S עם כבלים של CAT6. כרגע, יש 2 מחשבים, ומחשב נוסף על תקן NAS. בקרוב יצטרף מחשב נוסף למשפחה. התחלתי לשדרג את הNAS שלי, רכשתי בקר יקר ומתקדם משמעותית מזה שיש לי היום (LSI 9261 במקום ה9220), ואני ארכוש קשיחים חדשים כדי לבנות מערך RAID6. עבור המחשבים ,מלבד הNAS אין צורך בחיבור מהיר מ1GB\S. אך אני מעוניין שהNAS יוכל לתת רוחב פס גבוה יותר על מנת שאוכל לספק לכלל הצרכים את המידע במהירות גבוהה, וכמובן לנצל את המהירות שמערך הRAID ייתן לי. מה אני צריך? 1. כרטיס רשת עם QUAD PORT 1GB\S. הבנתי שאלו של אינטל טובים, אשמח לקבל המלצה לדגם עדכני יחסית שיעשה את העבודה. כמובן שיש צורך בתמיכה בLINK AGGRESSION . אשמח אם מישהו יוכל לעמוד על ההבדל…
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני ב 012 והוט בגלל חסימת טורנטים אני רוצה לעבור לאורנג' כי מזמן קראתי שהם לא חוסמים כלום. אז השאלה שלי האם הם עדיין לא חוסמים כלום או שכדאי לעבור לחברה אחרת בכלל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקצור אני רוצה לעבור מבזק לזהב האם זה כדאי ? למה בזק האלה לפעמים עושים בעיות ואמרו לי שזהב בהרבה יותר טובים , דברי אמת ?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
רוצה לעבור ספק מ 012 NET! בגלל פינג גבוה ל BF2 רק בבוקר הפינג כמו שהיה 70-120
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני חווה הרבה ניתוקים ופינג גבוה בזמן משחק ובזמן גלישה רגילה עם 012 איני מעוניין בנטוויז'ן. אני משחק בעיקר TF2 .. תודה עריכה: ראיתי שמשהו בפורופ ממליץ על החברה הזו- אקספון 018 האם כדאי לעבור אליה?[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 23:14:48 הקפצה כלאחר 24 שעות
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצאת באינטרנט בין לאומי בעיקר בגלל המחיר אבל גם בגלל המהירות השרות לא משנה לי והמהירות אני אוהב אז כך הרבה אמרו לי שהם מצלצלים לבזק בין לאומי אומרים שהם מתנתקים והם מורידים את המחיר מה שאני מפחש שהם באמת ינתקו אותי אז 1 מה הסיכוי שבאת ינתקו אותי וגם מה דעתכם אל זהב ו012 נץב אני רוצה 1ץ5 מגה וadsl ובאיזור השרון
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כמו שבכותרת איזה ספק מומלץ לי לבדוק? יש לכם המלצות ? כי כבר נמעס לי מעל ומעבר מזנק בין לאומי האלו! ADSL 750K. אני ישאר ב ADSL אולי אפילו יקח 1.5mb רק לא נזק.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם צריך איזה משהו מיוחד או שזה כמו שה2 וחצי שיש לי עכשיו ..? מה לגבי תשתית ? צריך איזה משהו מיוחד ?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני נמצא בבית פרטי והתשתית של האינטרנט נמצאת כמו שהבנתי מאבא שלי שתי קומות מתחתי ליד דלת הכניסה. הבנתי שאני צריך להביא לפה ראוטר אלחוטי ולהעביר כבל אינטרנט? דרך הפלסטיק השחור שמעבירים דרכו כבלים מהחדר שלי לתשתית ולחבר אליה, כמובן שאת הצד השני לחבר פה לראוטר אלחוטי. אני צודק או טועה? יכול להיות שצריך לחבר בנוסף לתשתית עוד משהו? המחשב, הPS3 והPSP יהיו מחוברים לאינטרנט האלחוטי. נתנו לי הצעת מחיר והראוטר ועוד משהו שכנראה צריך לחבר לתשתית עולה טיפה יותר מההתקנה שהעלות שלה לבד זה 423 ש"ח. זה מסובך להתקין ולהגדיר לבד?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, דבר ראשון סוף כל סוף אני מוצא פורום רציני לחומרה ובמיוחד לרשתות ביתיות (עניתם לי על הרבה שאלות כבר דרך הנעוצים)... עכשיו לעניין... ברשותי ראוטר אלחוטי מדגם D Link DI-524 והוא מתחבר ישירות למחשב שלי... בחדר אחר של הבית אני מעוניין להציב ראוטר אלחוטי נוסף אשר יתחבר ישירות לאקס בוקס שלי. השאלה שלי היא האם דבר כזה הוא אפשרי בכלל... יעני שראוטר אחד משדר אותו, שני קולט את אותם אותות ויודע דרך כאבל רשת לתת גישה לאינטרנט לאקס בוקס שלי... אם דבר זה אפשרי בכלל אז אם רק תוכלו להמליץ לי על דגמים... תודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואת הישן אני מעביר לאחיות שלי..... עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , למשל שאם מחשב צריך 200ק"ב האחר יקבל 1.3 מגהבייט(יש לי 1.5)... התקשרתי להוט (התשתית) ואמרו לי שאי אפשר והם יכולים שמחב אחד יהיה על 750ק"ב והאחר על 1.5 ק"ב שזה יוצא די יקר... התקשרתי לבזק(הספק) ורצינו לעבור אליהם(שהם יהיו גם תשתית) כי בכבלים אי אפשר רשת , הרשת יצאה די יקר בלשון המועטה... וראוטר אמרו לנו עולה איזה 1000 שקל.... בדקתי באינטרנט וראיתי ראוטרים שעולים גם 140 שקל.... על איזה ראוטר אתם ממליצים לי שיוכל לפצל את הרשת של הכבלים לשתי מחשבים כמו שכתבתי למעלה....??(לא יקר בבקשה) ואם אפשר להסביר לי אם זה בטוח ולא מסוכן אם זה לא בא מהספק\תשתית....ואם אני יצטרך לשלם להם עוד בכל חודש??
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רוצה לעשות רשת אבל לא עובד עשיתי כמו המדריך וזה לא עובד לפי המדריך שעשיתם עשיתי וזה לא עובד הוא כותב לי network cable unplugged והכבל מחובר והכרטיס חדש שקניתי גם במחשב השניי יש כרטיס טוב שניי הכרטיסים אותו סוג אותו מהירות ובשנייי המחשבים יש אותה מערכת הפעלה במחשב בראשון יש מודם את המחשב השני אני רוצה לחבר אליו קניתי כבל מוצלב 20 מ' כי המחשבים רחוקים זה מזה המחשב הראשון הוא מהיר וחדק ואילו השני הוא נורמלי אז עם מישהו יגיב אלי או שידבר איתי באי סי קיו 214153807 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום...יש לנו בבית מודם של מוטורולה SB4200 (לא משנה לצורך העיניין אני חושב אבל בכול זאת) הוא עושה את עבודתו נאמנה כבר שנים ואין סיבה להחליפו, אני מציין זאת כי אמרו לי להחליף אותו וכול מיני בילבולים. אין לנו חייגן אני מחובר בכבל רשת ואחים שלי בכבל USB בכול מקרה המודם נימצא בעמדת מחשב של אחים שלי במרתף של הבית ואני מחובר בכבל רשת ארוך (מאוד יחסית) מלמטה לקומה הכי עליונה בבית. כלומר קומה מספר 3 אם סופרים מהמרתף...ואחותי קנתה מחשב נייד לצורך לימודים וצריך לעשות רשת אלחוטית רק בקומה העליונה שאני נימצא בה...האם אני יוכל לחבר את הראוטר האלחוטי אצלי בחדר אפילו שהמרחק מהמודם הוא ענק? כלומר הרטואר צריך ליהיות מחובר למודם ממה שאני יודע וממנו מפצלים למחשבים...והבל שבא למחשב שלי בא יש…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח אחד ומחשב נייד ASUS 1005PX אני רוצה לעשות רשת בבית בית לא גדול 70מ"ר ורוצה שיהיה קצת אינטרנט מחוץ לבית..... הנייד תומך בWIFI איך לעשות את זה? אני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשני דרך הרשת? מה אני צריך לקנות בשביל זה ( אם אפשר המלצות לדגמים מסויימים)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! משהו יכול להסביר לי איך עושים??
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ומודם של ECI B FOCUS ROUTER 270 והוא מתחבר לכרטיס רשת עכשיו רציתי לחבר גם את המחשב של אח שלי ושגם הוא יוכל לגלוש ואבל כדי שהוא יוכל לגלוש המחשב שלי לא יהיה חייב להיות דולק פתחתי את האשכול הזה כי לא הבנתי ממש לפי המדריך שיש פה אז אם משהו יוכל להסביר לי מהם השלבים שאני צריך לעשות ואיזה כבלים צריך אני ממש אודה לו
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
רוצה לעשות רשת ביתית מה אני צריך? יש לכם אתרים בנושא
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם כ. רשת 10/100 מחשב עם כ. רשת מובנה על הלוח (Epox 8KDA3J) מודם ADSL מגה וחצי מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד נייד dell 7720se מחשב די חזק ויש לי עוד מחשב נייח שהוא גם מאוד חזק יחסית למחשב שנקנה מזמן עכשיו אני רוצה להעביר את המחשב הנייח למקום אחר בבית ואיתו את ההוט בוקס ולהשאר רק עם הנייד חשבתי להפוך את הנייח לסוג של שרת קבצים או לא יודע מה לעשות איתו רציתי לשמוע דעות מה אני יכול לעשות וכמובן שאני רוצה לקנות ראוטר להוט בוקס הגרוע הזה כדי להנות מ 100 מגה יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שתי נקודות רשת אחת ליד הסויטש ואחת ליד המחשב אז חשבתי לעשות את זה כבר מקצועי. אם כבר אז כבר.. אני יחצוב בקיר ישים תעלה וכל העניינים.. אבל איזה חוט הכי כדאי לי... אני רוצה חוט ממש טוב.. כזה שמעבירים מקצועי ולא נראה לי שיש בעיה תקציבית כי אני צריך איזה עשרה מטרים אולי קצת יותר.. אז מה אני צריך? מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא מבין הרבה ברשתות אז אני צריך שיסבירו לי כמה דברים כאן, אני רוצה לעשות רק תיקה משותפת בין המחשב שלי לבין המחשב שלי אחי, קראתי את המדריך וזה לא בדיוק מה שרציתי, אני רוצה לדעת כמה דברים לפי שאני אתחיל לעשות את השיתוף.. 1: יש לי 2 כרטיסי רשת וכבל רשת שהם לא בשימוש אך הם תקינים האם אני יכול לקיים רשת איתם או שאני צריך לקנות רכיבי נוסף? 2: כבר עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך רוטאר חיבור אוטומטי של DHCP האם הרשת יכולה להפריע בגלל שאני אצתרך להוציא את הכבלים שתנתחברים לראוטר של 2 המחשבים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לפתיחת אתר על המחשב שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפתוח פורטים בראוטר אבל אני לא יודע מה שם המשתמש שלי. הראוטר הוא OVISLINK AIRLIVE WT-2000R בחוברת של הראוטר רשום שהיוזר הוא admin והסיסמא airlive ניסיתי ולא עבד. יכול להיות שהטכנאי שהיה אצלי והגדיר את הראוטר שינה את הסיסמא... איך אני יכול לגלות אותה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Edimax שנמצא בארון חשמל בבית שלי איפה שכל המפסקים והכל... הוא מפצל לשתי מחשבים, אחד של אבא שלי ואחד שלי. איך אני פותח שם פורטים? כי זה נורא מפריע לאייסיקיו,אימיול וכל אלה, במיוחד אני סובל מאימיול. בבקשה אני חייב לפתוח שם תפורטים.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-