עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by magus972,

שלום לכולם התחברתי היום לראוטאר מודם של SWEEX דגם ANNEX A ואני לא מוצא בו את ההגדרות של הפאיר ואל הייתי מעדיפ לבטל אותו אפילו אם מישהו יודע איך כי כרגע הוא חוסם לי פנויות שלא אני יזמתי וזה שם אותי במצב גרועה ביותר בכל מה שקשור לשיתופ קבצים הנה המאניו הכללי שלו, אולי זה יעורר זיכרון חבוי אצל מישהו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  2. שלום האקסית שלי רוצה לקנות ראוטר אבל יש וצורך שהראוטר יאפשר חיבור בהמצאות חייגן (אבא שלה מפחד מווירוסים ורוצה שאינטרנט היה מנותק בזמן שלא צריכים אותו) כדי לחמם לו את הלב אני מעוניין לקנות להם ראוטר עם חייגן .. מה מומלץ ? זה ADSL ל רשת ביתית של בזק בינלאומי

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by tintin,

שלום לכולם! איזה ראוטר אלחוטי עם מודם מובנה לADSL אתם ממליצים לי לקנות, הכי זול שאפשר, דרוש גם מקלט אלחוטי לPCI, (מחשב נייח). תודה רבה ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rach75,

הי לכולם צהרים טובים יש לי מחשב נייד לנובו קניתי לא מזמן בבית אני לא גולשת אלא יותר בחוץ בתי קפה וכו ואז אני לא צריכה ראוטר מתחברת לאינטנרט במקום. אני רוצה לקנות ראוטר לבית כדי לגלוש גם בבית. כיום אני גולשת בבית במחשב הרגיל שלנו לא מחשב נייד. היה לי ראוטר של 3COM שלא עובד כל כך טוב ונגמרה האחריות אני רוצה לקנות ראוטר חדש אני מח וברת לקוי זהב ותשתית הוט שאלה האם כדאי לקנות ראוטר דרך קוי זהב או הוט ? האם זה יתן לי יתרון כלשהוא מאשר אם אני קונה פרטי ראוטר ומחברת ? מאיפה מומלץ לקנות ראוטר ולמה צריך לשים לב בקניית ראוטר? האם לצורך חיבור הראוטר צריך טכנאי ? האם זה נכון שראוטר מאט את פעולת המחשב הנייח בבית ? תודה מראש לכולם ויום מקסים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by ofer,

מעוניין בהמלצה על ראוטר adsl בתקן pppoe במחיר סביר

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  6. Started by ירין שוהם,

*הוט בוקס* רוצה לקנות ראוטר TP-LINK מה אני אומר להוט בשביל להתנתק מההוט בוקס ולקבל אינטרנט לראוטר TP-LINK וגם Wi-Fi ?

7. Started by maor1212,

היי מתכנן להתחבר לסיבים של פרטנר, אחרי שבזק לא הצליחו להעביר את הסיב. כמה שאלות: 1. הבנתי שבזק לא יכולים להעביר את הסיב דרך הצינורות של הכבלים רק דרך השקעים של הטלפון, והם אמרו שאם חברה אחרת עושה את זה דרך הכבלים אפשר אחרי להתחבר אליהם. אם פרטנר יעבוד טוב שווה להוסיף עוד 40 שקל ולעבור בזק? 2. ממליצים על הסיבים של פרטנר? יש ניתוקים? 3. איך הראוטר שלהם? 4. נראה לי שהראוטר שלהם בסדר, אבל חושב שזה כבר הזדמנות לקנות יותר טוב א. ממליצים לקנות? ב. מה נותן לי להשקיע ב ax היום, מעבר לזה שזה טוב לעתיד? זה יעשה משהו אם המכשירים שלי הם על ac? ג. מצאתי כמה דגמים, אשמח אם תעזרו לי לבחור - לא אוכל להשקיע יותר מזה, ונראה לי שאלך או על השני או …

8. Started by maor1212,

היי, אחרי עיכוב של כמה חודשים פרטנר הגיעו אלינו, ולוקחים כסף על ממיר סיב, אבל נמצא אחד. רוצה לקנות ראוטר 1. מתלבט בין ASUS ל TPLINK, ובין דגמי ה AX1800 ל AX3000. ממה שאני מבין במהירות של 1000 מגה אין יתרון ל AX3000 מבחינת מהירות כי המקסימום שלו ב 2.4 זה 574 וב 5 2400. למישהו יש ניסיון איתם? א. ההבדל שראיתי שאולי חשוב זה רוחב פס של 160 לעומת 80. האם זה משנה? מה הקשר בין זה לבין המהירות המקסימלית (האם זה משפיע על המהירות גם אם האינטרנט הוא 1000 מגה?) ב. מה ההבדל בין 2X2 ל 4X4? חשבתי שזה קשור לאנטנות אבל גם בדגם עם ה 4 אנטנות של ASUS זה 2X2. ג. אשמח להסבר על רוחב הפס של wifi לבין רוחב פס שנמדד ב mbps. האם בסיבים הוא עולה ומה הקשר ביניהם? …

9. Started by avraham711,

שלום, אנחנו מעוניינים לעבור להוטנט כספקית ולבזק כתשתית למהירות של 30 MB אנחנו מעוניינים שיהיה 4 יציאות באוטר כדי שיהיה 4 נקודות אינטרנט ברחבי הבית אך ללא קרינה אל חוטית זאת אומרת אנחנו לא מעוניינים שתיהיה קרינה בבית וזה לא לדיון!!!!! השאלה היא האם באמת יש אפשרות לכבות את הקרינה זאת אומרת את האל חוטי באמצעות כפתור או בדרך אחרת (ממש אבל ממש עדיף באמצעות כפתור) הבעיה היא שהתקשרנו היום לבזק והם אמרו שאין להם דבר כזה, אז יש פיתרון? יש באמת דבר כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by zadik,

איני מבין הרבה במחשבים בקשתי בחנות באג לקנות ראוטר , וכשגעתי הביתה וניסיתי להתקין גיליתתי שסיפקו לי אקסס פוינט מאחר שכבר פתחתי את האריזה לא נראה לי שיחזירו לי את המוצר, למרות ההטעיה האם אני יכול להשתמש באקסס פוינט כראטר. יש לחיי חיבור עם מודם של הוט המוצר שקבלתי הינו מה ראני עושה עם זה?TPLINK WIRELESS N RANGE EXTENDER

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. Started by chen6373,

שלום, ברצוני לחבר ראטור של edimax למחשב הנייח שלי כדי שאני אוכל גם לגלוש דרך הסלולר על wi fi האם זה מספיק שאני מחבר את הראוטר לחשמל או שאני צריך לחבר כבל מהראוטר למודם של המחשב ומהמודם לחבר כבל לראוטר? והאם אני צריך להגדיר משהו במחשב? תודהעל שיתוף הפעולה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Electric Boom,

יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן windows 7 64bit. שניהם לא קולטים את הראוטר אבל יכולים להתחבר ישירות למודם. ניסיתי לבטל את ה-ipv6 וזה לא עוזר. אני רוצה לעדכן קושחה אבל אין לי שום חיבור לראוטר (192.168.2.1), אני לא יכול להכנס לדף הגדרות כדי להעלות את הגרסא שהורדתי. האם יש איזשהו פיתרון עם הראוטר הזה או שאני חייב להחליף אותו?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אהלן, יצא לי לקנות ראוטר D-LINK ID 604 ב90 ש"ח שיגיע אליי בקרוב. עכשיו חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי צדריך טוב שמסביר לי איך לחבר אליו את המחשבים המודם, לשנות הגדרוץ, לפתוח פורטים וכל מיני ירקות אחרים.... יש למישהו איזה הצעה? תודה!

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  14. מכיוון שאני מעוניין כמובן שהמחשב שלי ישאר סגור ולא יהיה תלוי בכדי לאפשר זאת (כמו NETLIMITER) אז אני שואל כאן כי לא יודע איך עושים זאת : אני והשותפה החלטנו להשתתף באינטרנט 12 מגה שלי ...יש לי ראוטר WIFI (לא זוכר כרגע דגם כי אינני בבית) אבל איך ניתן להגביל את השותפה ל 6 מגה שזוהי בעצם חצי מהמהירות , ככה שלא משנה מה תעשה לא תוכל לעולם לעבור את השש מגה ....? תודה .

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by mikale,

הלך לנו הראוטר. היה קוי משולב באלחוטי וכלל מודם. מה עדיף לקנות עכשיו: משולב קוי ואלחוטי כמובן. אבל, כולל מודם - או - ללא מודם ואז להתקין מודם במחשב עצמו וליצור מעין שירשור? ואם כבר - אז איזה מותג עדיף? ואיך ה netgear?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by ashkenazone,

יש לחבר שלי ראוטר של D-LINK והוא חוסם לו את הSoulseek (תכנת שיתוף קבצים ללא מכירים שביניכם) ניסנו לשחרר לה את הפורט אבל הראוטר לא מוותר. אולי עשיתי משהו לא נכון, מישהו יכול לתת תדריך קצר ולחשוב איתי למה אולי?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by sufgi123,

יש לי ראוטר dlink 655 הראוטר מחובר להוט בוקס (שמשמש כמודם), לראוטר מחובר סוויצ מנוהל עם 8 יציאות (כל היציאות של הראוטר והסוויצ מחוברות), ובנוסף מחובר לראוטר AP בצורה קווית באמצעות רשת החשמל. לפחות פעם ביום הראוטר קורס וכתוצאה מכך גם הרשת ואינטרנט בבית. בזמן הקריסה כשאני מתחבר לראוטר רואים שהוא נמצא במצב אתחול ולאחר מכן הראוטר חוזר למצב תקין וחוזר חלילה. החלפתי את הראוטר עם אחר שיש לי tplink 1043, וגם איתו התופעה חוזרת לפחות פעם ביום (רק שאיתו צריך לנתק מהחשמל ולהחזיר שוב). מה הסיבה לכך? האם הראוטרים האלה "פשוטים" מידי ולכן לא עומדים ב"עומס" ? או שבכלל משהו בחיבורים שלי גורם לזה?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Ashaman,

שלום לכולם, לאחרונה הותקן אצלי פרטנר פייבר במהירות 1 ג'יגה. המודם של פרטנר מחובר לראוטר של Tenda מדגם W-1800R שאמור להיות מסוגל לספק מהירות של 1,300Mbps. עם זאת, כשאני מתחבר (בחיבור קווי) לראוטר, נראה שהמהירות מוגבלת ל 100 מגה בלבד. הכבלים הם Cat5e ומחוברים במלואם, כך שגם הם לא אמורים להיות צוואר הבקבוק. מישהו נתקל בבעיה דומה? יכול להיות שיש משהו בהגדרות הנתב שאני צריך לשנות? תודה!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. יש לי 2 ראוטרים / מודים של netgear אבל מסתבר שבשביל ריפיטר אלחוטי צריך לבטל את האבטחה האלחוטית, דבר שלא מקובל. האם יש מכשיר במחיר סביר שנותן טווח מוגדל יותר ממכשירי בלאי של בזק של NETGEAR ? אני צריך עוד כמה מטרים של טווח (ולא יכול להעביר כבל).

20. Started by omrisegal,

מישהו מכיר ראוטר טוב לכבלים, שנמכר בארץ במחיר נורמלי? (100$+\-)

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by dagandlerx,

שלום, אני מחפש מוצר שאני לא יודע אם קיים, אשמח אם מישהו יפנה אותי אם הוא מכיר, או לפחות למשהו דומה שישיג את אותו הפיתרון. בגדול מה שהייתי רוצה, זה מין פלאג כזה שמתחבר למצת של האוטו, או אפילו בUSB, ומשמש מודם 3G, עם tethering לWIFI, כך שמה שמתקבל הוא איזשהו הוטספוט באוטו מישהו מכיר, יודע?

22. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, אני מחפש לקנות לבן משפחה ראוטר לאחר שהקודם שבק חיים. המחשב המרכזי בבית מחובר קווית, ומדי פעם הם משתמשים ב Wireless ללאפטופ או לטלפונים הסלולרים. ראיתי כמה המלצות פה בפורום, אבל כולם הם לאנשים שמוכנים להשקיע את הזמן ולשנות את התוכנה ל DD-WRT. מדובר עם מישהו ללא ידע טכני, ואני מחפש משהו שישרת אותך באמינות Out of the Box. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Ronen Mars,

שלום, לראשונה אני רואה הודעה כזאתי... התקנתי לפני יום יומיים Avast והוא מציג לי שגיאה כזאת: http://screencast.com/t/xM2mVeFc נשמע הגיוני ? איך מטפלים אם הראוטר שלי הוא HOTBOX ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Nahum2,

הי חברים אני מחפש לשים ראוטר טוב בבית. הדירה קטנה (3חדר) אבל אבל אני רוצה שיסחוב 7 מכשרים 3 קויים. ועוד 4 אלחוטיים בכיף כרגע מתכוון לשים 100 מגה אבל גם לשדרג בעתיד. איזה סוג כבלים צריך להעביר בקיר? ממה שאני מבין אני צריך כבל CAT6 ו שקע RJ45. ממי אני קונה? יש עד 1000 שח לשני הדברים מעדיף להוציא 500 ומטה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by micoo,

שלום, יש לי ADSL 2.5 מגה. אני רוצה לקנות ראוטר (לא אלחוטי) שהוא גם מודם, מה מומלץ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים