עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Thunder Child,

אהלן חברה! המשרד החליט, סוף סוף, לרכוש SWITCH בעל 16 פורטים במקום ה HUB הישן שלנו. קיבלנו הצעה של 450$ עבור SWITCH של 3COM, מבדיקה שערכנו מצאנו סוויצ'ים זולים בהרבה. יש למישהו מושג למה? (מדובר על חצי מחיר לפחות), כמו כן יש לכם המלצות לסוויץ טוב ואמין? תודה! צחי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Lioriii,

שלום רב ברצוני לקנות Switches לבית של 4 או 5 יציאות אבל איני יודע איזו חברה כדאי לי לקנות.... מבקש המלצות או סקרים שיוכלו לתת לי החלטה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  3. האם האנטנה הזו שווה את המחיר או שזה לא יותר מעבודה בעיניים ? אני רוצה לקלות ברמה הרבה יותר טובה בכל הבית http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7830&catid=1360 תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tomib,

אני לא יודע עם זה המקום הנכון, אבל אני רוצה לקנות אתר, שיישמש אותי כגלריה לתמונות שלי. אני לא רוצה אתר חינמי עם הגבלות ופרסומות, אני רוצה שאני יוכל לשלוט בו איך שאני רוצה ושיהיה לו את העיצוב שלי (שאני אקנה אולי) חשוב לציין שאין לי שום מושג בקטע הזה, אז תצתרכו לעזור לי ולהסביר לי את כל מה שצריך רציתי לדעת מה אני צריך לקנות, עם אחרי שאני קונה את הדומיין אז זהו או שצריך לקנות עןד דברים, כמה זה אמור לעלות לי ועם יש לכם אתרים מומלצים לקנות דרכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני רוצה לקנות דומיין, למישהו יש המלצה על חברה טובה עם שרתים מהירים?? תודהה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כעקרון אני נמצא מאחורי NAT ואני מעוניין להיות מסוגל להתחבר לאן שאני רוצה עכשיו VPN נראה הפתרון האידיאלי בעיה שמהמחשב בבית אני מאבד את המהירות שהיא עיניין הכרחי אז השאלה שלי היא כזאת 1) האם קיימים שירותי VPN במחירים מוזלים שאיתם אני יכול לעשות גם PORTFORWARDING אליי... (ראיתי למשל את www.vpnhere.com אבל אני לא בטוח כמה הוא נותן) 2) האם יש כאלה ישראלים? (בשביל משחקי רשת) ובכלליות האם אתם מכירים את הדברים הללו!!! תודה על כל עזרה! E.R

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by man-of-God,

שלום אשמח לדעת איפה מוכרים באיזור ירושלים , מבשרת ציון כבל cat6 עם סיכוך ftp באיכות טובה (המוליך כמה שיותר טוב) - שמעתי שחברת טלדור נחשבת טובה אך ראיתי את הכבל במחיר מוגזם לדעתי (מעל 5 ש"ח למטר) אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה חנות אשר מוכרת את הכבלים של טלדור או חברה אחרת איכותית ובמחיר זול יחסית מתכנן להעביר במקום הכבל של הטלפון ( כבל אחד שמעביר כרגע שני קווי טלפון שונים ) שני כבלים של cat6 , האחד יעביר שני קווי טלפון וחיבור רשת של 100Mbit והשני ישמש לחיבור רשת של 1Gbit תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by ag43,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות באיזור פתח תקווה 40 כבלי רשת באורכים שונים וכבלי RJ45 לRJ11 בתקן CAT6?

9. Started by KishKashTa,

אני עומד להתקין ADSL ולצורף העניין קונה כרטיס רשת איזה כרטיס מומלץ - אפשר להסתפק גם בכרטיס זול? לדוגמא כמו CNET שעולה 50 ש"ח או 3COM או אינטל ? חוץ מזה ניסיתי לבדוק איפה אפשר לקנות בארץ מודם ADSL לא דרך בזק ולא מצאתי. התענייתי במודם במתקבל לכרטיס רשת ולמודם שמתחבר ל-USB . מצאתי מודם USB של 3COM שעולה 900 ש"ח !!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by erashel,

טוב נמאס לי מהכרטיס רשת האלחוטי המעאפן שלי שלפעמים מתנתק ולפעמים הקליטה על 1MBPS והאינטרנט לא זז והורדות מפסיקות באמצע כל הזמן. אני רוצה לקנות כרטיס חדש , וראיתי את http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=2271&perur=2&t=10&c=282 ,שבזאפ יש עליו ביקורות טובות , ולא אכפת לי שהוא PCI ולא USB . למישהו פה יש אותו אולי ויודע אם הוא באמת עושה את העבודה כמו שצריך ולא מתנתק ושומר על מהירות טובה ? תודה לעוזרים. נ.ב מה זה טכנולוגיות MIMO , ואיך אני יודע אם הראוטר שלי תומך בזה אם זה קשור לראוטר?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by ksn1981,

שלום, למחשב נייח שאמור לתקשר אלחוטית עם Router/AccessPoint, אני מבין שמומלץ שכרטיס הרשת האלחוטי יהיה פנימי (PCI).. הניסיון שלי עם TP-LINK (אומנם בנתבים) הוא טוב, ואני חושב ששאר הציוד הרלוונטי שאקנה יהיה גם שלהם.. 1. האם יהיה לכך יתרון שגם הכרטיס הנ"ל יהיה שלהם? 2. חשבתי על WN951N.. איך הוא? ממליצים על אחר? 3. האם שווה לחפש פנימי של חברה אחרת שהוא PCIe במקום PCI? תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by Liran.D,

שלום רב, אני רוצה לקנות מאייבורי מחשבים את הכרטיס רשת האלחוטית הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 אם אני מחבר את הכרטיס הזה למחשב שלי אז זה מריץ לי ישאר את התוכנה של הWIFI ? או שאני צריך להוריד את התוכנה או שזה בא עם הדיסק... אני צריך מידע בנושא הזה של הכרטיס רשת האלחוטית הזאת עם חיבור של USB.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by Uzi Cohen,

היי חברים, בשעה טובה עברתי מחבילת גלישה של 40mb לחבילה של 100mb בתשתית בזק. העניין הוא שבאחד המחשבים שלי מתקבלת מהירות גלישה של 20 מגה, בגלל כרטיס רשת חיצוני ישן. יש לכם מושג איזה כרטיס רשת חיצוני כדאי לי לקנות? ראיתי שיש מגוון גדול אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל. מבחינת קליטה אין לי בעיות - גם עם הכרטיס הישן התדר שלי תקין, והראווטר לא ממש רחוק מהמחשב. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות כרטיס רשת עם טווח גדול. דרישות: תומך בתקן N. תומך במערכות הפעלה ווינדוס מקינטוש ואובונטו לינוקס. תקציב עד 50$(קנייה מארה"ב). אשמח גם להסבר קצר על המשמעות של דירוגי האנטינות(DB).

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by Nir Monhiet,

אהלן, אז ככה, יש לי בחדר ראוטר אבל האות שמגיע לסלון ממש חלש ואין שם כמעט קליטה ברמה שיש פס אחד של קליטה בWIFI ולפעמים גם מתנתק. רציתי לשאול אם אני אקנה מגדיל טווח שיהיה מחובר בסלון, האם זה ישפר לי את הקליטה? כי הבנתי שגם אם קונים מגדיל טווח, צריך שעדיין תהיה קליטה ברמה סבירה מהראוטר כדי שהוא יעבוד טוב, וכרגע בסלון כמו שאמרתי הקליטה היא לפעמים פס אחד, לפעמים גם מתנתקת. אם כן, אשמח להמלצה למגדיל טווח טוב, כבר בדקתי לגבי הראוטר והוא תומר רק בתדר של 2.4GHZ תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by iliagildin,

הראוטר של בזק היתקלקל לי ואני החלטתי גם ביגלל שיצא חוק חדש שיכולים למכור לי מודם וראוטר בכל רשת ולא חייב בזק וגם כי הראוטר של בזק לא משהו את הראוטר הזה https://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=39031&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=8 יצויין שהלכתי עליו רק ביגלל המחיר (יקר יותר טוב יותר) האם נכון עשיתי?

17. Started by שי גרייפנר,

מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …

18. Started by HiyoriX,

טוב, הפעם נטוויזן באמת הגזימו. קצת רקע: תשתית: בזק, 100MB, גר באשדוד, ארון תקשורת של בזק נמצא בלוק אחד ליד הבניין שלי. ספק: נטוויז'ן, 100MB, עם סלקום TV (לא מחובר), לקוח מאוד וותיק (עוד לפני האיחוד של נטוויזן, 013 וברק) היה לי את הנטבוקס המחורבן שלהם, הזה של ABD, דגם VV22 ועוד כמה אפסים, התחיל לעשות ריסטים מעצמו (בעיית מתח פנימית (?)), בא טכנאי, נתן לי מודם של סלקום, גם של ABD רק דגם DD22 ועוד כמה אפסים ולמודם הזה אין קו טלפון מובנה (VOIP), אז הוא היה צריך לתת לי עוד ראוטר נוסף (!!!) שתומך בזה ולא רק שהוא לא ידע איך להגדיר אותו, בסוף בכלל לא היה קו טלפון עד שהתמיכה של נטוויזן החזירו לי את הקו. ועכשיו עם הראוטר החדש ה-CHANNEL תקוע על 1 (בק…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Mcx_Lite,

אז ככה אני ממש טרי בכל תחום הרשתות, התקלקל לי היום הראוטר ככה בלי שום התראה. הראוטר היה של מדגם d'link 2650 של בזק. אני לקוח בזק מחובר כיום על 15 מגה. מפה לשם הם הציעו לי בתמורה להתחברות לבזק free wifi בכך שאני נותן 10 אחוז ממהירות הגלישה ראוטר חינם וכמובן האופציה לגלוש מהמון נקודות חינם (הם נתנו לי להתנסות עם זה אני גולש עם זה בנתיים כי אין לי אינטרנט) השאלה אם זה כדאי בכלל לקחת מהם ראוטר? הם טובים לרוב? ואם לא האם יש אלטרנטיבה עדיפה בעד 300 שקל נניח? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by juicy,

שלום לכולם, כמו הרבה אנשים גם אני שידרגתי את מהירות התשתית בבזק. העניין הוא שזה כרוך גם בקניית מודם מבזק דבר שאני לא מעוניין לו כי אז אני מחוייב אליהם למשך שנתיים, השאלה היא האם אפשר לקנות איזה שהוא מודם באופן פרטי, ולחבר והכל יעבוד? אם כן איזה אתם מציעים? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. איזה מהנתבים פה מומלצים? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= הולך להפוך אותו למודם, אז צריך כזה שתומך בתקן שבו בזק משתמשים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by omerha,

שלום לכולם, היום לצערי גם אני הוכרחתי על ידי בזק בסיום חבילה לעבור ל VDSL (לאחר הרבה טלאות רבות הצלחתי לקבל 40MB ב 69 ש"ח לשנה) אבל עדיין מרגיש אותי עניין השכירות של ציוד התקשורת. יש לי נתב D-Link 655 שהכניסת WAN שלו ה 1GB ולמרות ש 40MB לא מחייב מעבר למודם של 1GB (שאני בספק עם בזק מספקים כי אין להם מהירויות כאלה) הייתי מעוניין לקבל המלצה לקניית מודם VDSL שיעבוד לי בארץ (אני אקנה באמזון או ebay) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Ralph,

האם יכול לצאת מצב שבקניית מודם טוב בסתם חנות מחשבים ואחר כך לעשות מנוי לספק אינטרנט זול יצאלי יותר זול מאשר שכירת מודם? אם כן. אז איזה מודם כדי לרכוש? איזה מהירות ואיזה חברה ואיפה? מה זה rauter או מה שלא יהיה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  24. Started by nikenx,

שלום לכולם, אני צריך לקנות ראוטר חדש... אני לא כל כך מבין בזה, אשמח אם מישהו יכול לעזור! =] תקציבכם: עד 500 שקל. חריגה: לא מפריע לי לחרוג בכמה שקלים אם זה באמת שווה את זה... מה השימושים שלכם בציוד? אז ככה, יש לי אינטרנט 100MB בבית. אני צריך נתב טוב וחזק שיוכל לנתב ולהחזיק כעשרה אנשים בו זמנית בלי שהיה עליו הומס רב שיגרום לנפילות. הראוטר שסופק ע"י החברה, או יותר נכון הגרוטאה(HOT-BOX), פשוט קקה של דבר. לכן, אני רוצה לנתב אותו מראוטר אחר שכן יוכל לעשות זאת. חשוב לי גם שאוכל לקבוע העדפות בראוטר לפי כתובות MAC למי להקצות יותר מהרוחב פס משאר האנשים המחוברים, כי אני צריך שלמחשבים מסוימים תהיה גישה נמוכה ושלא יגנבו לי את כל הקו. אני לא הולך לשחק אם פורטים או משהו... מה ש…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  25. Started by most,

בוקר טוב, יש לי בבית מחשב אחד שמחובר אינטרנט דרך הכבלים ובזק בינ"ל ונמצא בממ"ד. יש גם מחשב נייח שני שלא מחובר לאינטרנט. ובנוסף רכשתי נייד של IBM מדגם T41 (משומש ב 1500 ש"ח - שווה??) ללא מודם אלחוטי (אקבל כזה). ברצוני לחבר את הנייד גם לאינטרנט (אולי גם את הנייח השני בשלב מאוחר יותר) האם אלחוטית עדיפה?? האם דרך רשת החשמל טובה?? (ואז אוכל להתחבר מכל מקום בבית) איזה ציוד אצטרך?? אשמח להצעות לציוד במחיר עממי שיתן יחס עלות מול תועלת גבוהה. בברכת שבת שלום

• 8 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים