רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מאז שיש לי מודם USB המחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, כשקראתי הודעות שקשורות לזה הבנתי שהמודם "גוזל" משאבים מהמערכת, השאלה שלי היא האם יש כתבה מסודרת בעניין, או משהו דומה ? אשמח לקבל לינק אליה, בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם כבל מוצלב בין המחשבים והאינטרנט עבד בלי הרבה בעיות ופשוט חבל לי ששני המחשבים צריכים לעבוד.רציתי לדעת מה ההבדל בין המודם רשת שבזק מציעה לבין ראוטר. כמו כן אשמח אם תמליצו לי מה הפיתרון הטוב ביותר לרשת כולל דגמים של ראוטרים בסביבות ה-500 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום חברים הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL אני רוצה להגביל את הOUTLOOK EXPRESS במחשב השני כשהוא שולח האינטרנט שלי איטי.... ויש לי FIRMWARE TOMATO איך עושים זאת?
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אדימקס BR-6104K פתחתי בו את הפורטים של קאונטר סטרייק: 1200 UDP 27000-27015 UDP 27030-27039 TCP ובפיירוול של ווידווס ביטלתי את החסימה (אין לי פיירוול נוסף!) ועדיין כשאני מחפש סרברים הוא בקושי מוצא משהו עם פינג סביר וגם כשזה קורה, באמצע המשחק הפינג פתאום מרקיע שחקים... דרך אגב, למרות שהראוטר מחובר לעוד מחשב, אני מפעיל את המשחק רק כאשר אין עומס על האינטרנט והמחשב השני בכלל לא גולש!!! מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לערוצי זהב במהירות 750. השרת שלי הוא דרך האוניברסיטה העיברית. אני מנסה להוריד קבצים דרך קאזה, אבל מהירות הורדת הקבצים היא משהו כמו 0.01kb מה שאומר כמובן שלוקח לי לפחות יום שלם (אם לא יותר) להוריד שיר ורוב הזמן הוא כותב לי לחפש מקורות אחרים להורדה. אני די בטוחה שאני צריכה לשנות את ההגדרות ולהתאימן לשרת של האוניברסיטה אבל אין לי מושג מה לשנות. למישהו יש רעיון??? לבעייה שלי אין קשר לספק - בדקתי את מהירות ההורדה והכל בסדר. כמו כן הגלישה עצמה מהירה וחלקה וכל הורדת קבצים לא דרך קאזה היא מהירה מאוד. תודה, הדר :'(
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התחברתי היום לאינטרנט זהב בחבילת הכבלים של 1.5Mb. עד עתה הייתי מחובר בנטוויז'ן בחבילה המקבילה, והקאזה היה פועל ללא דופי - מוריד בעשרות KB ושולח במהירות המקסימלית. והיום - הקאזה אמנם מתחבר, ואני מסוגל לעשות חיפוש קבצים, אבל אני פשוט לא יכול להוריד ולא לשלוח כלום. הקאזה לא מסכים להתחבר ליותר משני משתמשים, והמהירות היא 0.00KB. גם השליחות מופסקות שנייה אחרי שהן מתחילות. השאלה היא אם לעוד מנויים של אינטרנט זהב יש בעיות כאלה בקאזה. ??? ??? קראתי פעם שאינטרנט זהב מתכוונת להגביל את ה-P2P, אולי זה בגלל זה? תודה, דור.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בבית מחשב נייח עם win7 ultimate. כמו כן יש לי בבית מחשב נייד עם win7 ultimate. יצרתי קבוצה ביתית ביניהם והצלחתי לעשות שיתוף של ספריות אך לא הצלחתי לעשות שיתוף של כוננים. אשמח אם תעזרו לי בעניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר 9 חודשים עם הCCNA וניסיון שנצבר אני מעוניין ללמוד לCCNP , כרגע מתחיל במבחן הROUTE אם מישהו מעניין להצטרף לקבוצת למידה בה נעזור אחד לשני ונלמד בצורה הטובה ביותר שיצור קשר במייל: bagaimher@gmail.com בברכה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה ארוך ומסובך מדי, אני רוצה לפרט כמה שיותר, אבל לא יותר מדי. יש לנו בעבודה אינטרנט שמחובר לסוויץ', באחד מהחיבורים לסוויץ' חיברתי נתב של linksys והפכתי אותו ל-AP (על פי הפעולות של המדריך הנ"ל: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ). הבעיה הנוכחית היא שמדי פעם מסיבה שאני לא מצליח לגלות למה, הרשת במחשבים משתנה מ"רשת 2" ל-"רשת 3". כאשר רשת 2 הינה הרשת שאיתה מצליחים לגלוש וברשת 3- לא. (קובץ מצורף) השאלה היא מה גורם לרשת להתחלף מעצמה, ואיך אפשר לדאוג שתמיד תישאר "רשת 2"? תודה. כמובן שאם צריך מידע נוסף אשמח לענות.. נ.ב. יתרה מזאת, במחשב מסויים מופיעות שתי הרשתות במקביל, אותו מחשב לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
יש לי את הDLINK החדש של בזק .. עכשיו איך אני יכול לקבוע לו למשל שיתן למחשב מסויים את ה IP 10.0.0.1 ולמחשב אחר את ה 10.0.0.2 . יש לי שני מחשבים אחד מחובר קוית והשני אלחוטי . כשאני מפעיל את המחשב הראשי בלי שהמחשב השני יהיה מופעל הוא מקבל תמיד אל ה 10.0.0.2 למה?? אני רוצה שהוא יקבל את ה 1 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם יש חסרונות כלשהם בקביעות Static IP? הכוונה שלי עבור קביעת IP קבוע היא בעיקר מטעמי אבטחה. השאלה היא - וזאת מכיוון שאיני מבין גדול בענייני אבטחה - האם יש חסרונות כלשהן בדרך זאת? על פניו קביעת IP קבועה (וכך - הרשאת כניסה לאתרים מסוימים מ IP ספציפי), נשמעת כמו עצה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקבוע אייפי פנימי קבוע מכיוון שאני פותח פורט למשחק מסויים וכל פעם האייפי מתחלף לאייפי אחר שהפורט לא פתוח אליו ניסיתי לבטל את אופציית DHCP מכיוון שאמרו לי וזה יעזור ולא יחליף לי אייפי כל הזמן אך זה לא עוזר והאייפי ממשיך להתחלף מה עושים? איך אני קובע אייפי קבוע שישאר עם הפורטים שפתחתי? אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בעקבות שאלה שעלתה לפני כמה ימים, בדקתי עם חכמי ה-DD_WRT כיצד ניתן לקבוע את התאריך והשעה בנתב שמריץ DD_WRT ומשמש כ-AP. כזכור, אחת הבעיות עם DD_WRT היא שקביעת התאריך ושעה מתבצעת רק משרתי NTP. כאשר הנתב משמש כ-AP, אין לו גישה לשרתי ה-NTP ולכן אין למערכת מקור לקביעת התאריך והשעה. הפתרון לבעיה זו הוא קביעה ידנית של התאריך והשעה דרך ממשק ה-SSH של DD_WRT. ראשית יש לכבות בסוף מסך ה-SETUP->BASIC SETUP את מנגנון קביעת השעה באמצעות שרתי ה-NTP - כלומר NTP Client=DISABLE. עתה יש ללכת למסך ה-SSH שנמצא ב-ADMINISTRATIONS->COMMANDS, לרשום את הפקודה: date MMDDHHmmYYY וללחוץ על RUN COMMANDS, כאשר: MM - חודש DD יום HH - שעה mm - דקה YYYY - שנה בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, הצלחתי לעשות שיתוף תקיה ומדפסת, ברשת האולחוטית שלי. עכשיו אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות סיסמא כך שלא כולם יוכלו להדפיס דרך המדפסת שלי. ניסיתי לקבוע ססמא, אך המחשב השני רוצה USER גם...? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן. אם אני רוצה להגיד סיסמה לאקסס פוינט ולראוטר שלי שרק איתה יכולו להכנס איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה ששכנים יתחברו לי לאנטרנט או לדברים אחרים. הראוטר או של קומפקס ואקסס פוינטר או של אדימקס(7206) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי לא מזמן את הרשת שלי כולל תשתית ו SW ל 1GB לשם כך היו לי כמה מחשבים שהייתי צריך לרכוש עבורם כרטיס רשת של 1GB הכל עבר חלק... אך יש כמה מחשבים שהתחילו לעשות לי בעיות המוזר מבניהם הוא שהקבלה של קבצים והשליחה שלו פשוט בקצב שונה לחלוטין קבלת קבצים אני מקבל 1 GB אך שאני שולח קבצים זה שולח לי במהירות אולי של 10MB נסתי להגדיר את הSW ל 1 GB קבוע וגם לכרטיס הרשת ועדין עושה בעיות גם שזה על אוטומטי יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (כאשר אני יורד ל 100 MB הכל נראה תקין הבעיה קיימת שאני עובר עם המחשב ל 1GB והמחשבים אצלי כולם XP)
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
:o [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
היי יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור. אני שוכר משרד במקום שיש בו אינטרנט אלחוטי לשימושי. ואולם, אני לא רוצה (מטעמי תאימות עם התוכנות שלי) לעבוד באופן אלחוטי, אלא באמצעות כבל רשת. אין אפשרות למתוח כבל רשת מהראוטר של המקום עד למחשב שלי, (רחוק מידי ומסובך), אז יוצא שמה שאני צריך נדמה לי זה מכשיר שישב אצלי ושיודע לקבל אות אלחוטי, ולהוציא לי אותו בכבל רשת. ברשותי ראוטר של TP LINK וגם Access point / repeater של EDIMAX. האם באמצעותם אפשר לעשות משהו? ניסיתי לשחק קצת עם האדימקס ללא הצלחה. מודה מאוד מראש. נ.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין שיקבלו את אותו הדואר כל אחד. הבעיה היא שהדואר הוא לא על האינטרנט זה דואר של netvision וברגע שאני פותח את הדואר במחשב אחד אז השני לא מקבל אותו. יש אפשרות ששני המחשבים יקבלו את הדואר? בתודה ABIRDH.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחובר ברשת ביתית יחד עם מחשב אחר , כשאני מנסה להיכנס לתיקיות מסויימות במחשב האחר כגון תיקיית הפרוגרמס פיילס אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה להיכנס ... וכו'... למרות שהתיקיות האלו משותפות עכשיו שאלתי היא כזאת ..האם אני יכול לשנות את ההגדות של המחשב האחר ( שיתוף מלא של כל התיקיות) והאם אני יכול גם להיכנס באיזה שהיא דרך לכל תיקייה שאני רוצה . מהמחשב שלי . אני רוצה להבהיר שהרווטר הוא st-lab .
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, היה לי חיבור עם חייגן כבלים וקיבלתי רק חצי מההעלאה בעת שימוש בWRT54GL קושחה רגילה ו TOMATO . ניסיתי ללא חייגן אותו דבר. חיברתי SWITCH רגיל פשוט וקיבלתי את הכל. למישהו יש מושג למה? עכשיו אם אני מעוניין לעבור לחיבור עם חייגן למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, עד היום כאשר ואני צריך כתובת אי פי של מדינה כלשהי אני משתמש בשירות VPN של אחת החברות והכל עובד מעולה. אך כאשר והגעתי למדינה שאף חברה לא מספקת בה שירות VPN נתקעתי ואני צריך למצוא דרך לקבלת אי פי. אני מנסה להשיג אי פי לאחת מהמדינו הבאות: bahrain saudi arabia oman qatar kuwait שמעתי על שרתי פרוקסי אך אין לי שמץ של מושג איך זה עובד ובמה זה כרוך. במידה ויש למישהו איזשהו פתרון אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! חג שמח! רציתי לדעת איזה רכיב ב ISP מקצה כתובת IP בחיבור ADLS וגם איפה נשמרים נתונים המקשרים בין IP לשם משתמש של ADSL. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לכלבים 3/278, ויש לי בעיה מציקה מאוד, אני מוריד מהמחשב שלי במקסימום 280 וזה כולל אתרי בדיקות מהירות ישראליים, וכמה הורדות בו זמנית, ואני אמור לקבל מן הסתם יותר... ~375, במחשב השני ברשת שמחובר אלי בכבל מוצלב אין בעיה והוא מוריד על המהירות המקסימלית ללא שום בעיה, יש לציין שהמודם כבלים גם מחובר למחשב שלי, אין לי שמץ של מושג איך הבעיה הזו צצה פתאום, ושיחזור מערכת לא יעזור לי כי אין לי שיחזור לנקודה מוקדמת יותר מה 7 לנובמבר (וגם אז הייתה הבעיה המדוברת) ולכן זה לא ממש יעזור לי... יש לי במחשב מותקן NOD32 וזון אלרם, ככה שלא נראה לי שספייוור, סוס טרויאני, או וירוס כלשהו חדר למחשב ושיבש לי את הקונפיגורציה, אין לי שמץ של מושג איך לתקן את הבעיה, וממש לא בא לי לפרמט את…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-